Kimi Räikkönen myöntää tuskastuttavan tilanteen C Morelle: ”Hitaita ollaan vieläkin”

iltalehti 17:43 01.08

Jäämies kaipaa kipeästi onnistunutta lauantaipäivää. Alfa Romeon Kimi Räikkönen ei saanut vieläkään helpotusta vaikeaan kauteensa. Suomalaiskuljettaja joutui kokemaan jälleen yhden pettymyksen Britannian GP:n aika-ajoissa. Räikkönen jäi aika-ajoissa sijalle 18. Katkeraa kyllä, tallikaveri Antonio Giovinazzi oli pykälän verran parempi.


Kimi Räikkönen sätti talliaan kovasanaisesti – varikkomuurin huolimattomuus hidasti suomalaisen menoa

MTV 14:49 01.08

Antonio Giovinazzi pilasi Kimi Räikkösen kierroksen Britannian GP:n kolmansissa harjoituksIssa.


Kimi Räikkösen tallikaveri töhöili huolella – tuomaristo antoi varoituksen

iltalehti 16:34 31.07

Antonio Giovinazzi ei esiintynyt edukseen avausharjoituksissa. Britannian GP:n tuomaristo on varoittanut Alfa Romeon Antonio Giovinazzia tämän toimista ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa. Giovinazzi spinnasi harjoituksissa, tuhoten kaikki neljä rengasta liu’ussaan asfaltilla. Tämän jälkeen hän ajoi autonsa takaisin varikolle, mutta liian suurella tilannenopeudella. Seurauksena renkaanriekaleet hakkasivat auton pohjalevyä levittäen radalle auton- ja renkaan palasia.


Kimi Räikkönen näytti mallia, sitten tallikaveri tärveli Alfa Romeonsa: "Tehtiin vain karhunpalvelus tallille ja itselle"

MTV 14:00 31.07

Alfa Romeon autoilla oli Britannian ensimmäisissä F1-harjoituksissa vaikeuksia pysyä radalla. Kimi Räikkönen pääsi helpommalla, mutta tallikaveri Antonio Giovinazzin toimet otettiin aina tuomariston tutkintaan asti.


Alfa-pomo ylistää Kimi Räikkösen asennetta vaikeuksien keskellä - tallin nykytasosta tuima arvio

iltalehti 11:26 28.07

Alfa Romeon manageri Beat Zehnder paketoi tallin huonosti alkanutta kautta Blickin haastattelussa. Alfa Romeo on löytänyt itsensä heikosta jamasta, kun kautta on käyty kolme osakilpailua. Tallin pistepotti on tähän mennessä kasvanut vain Itävallan avauskisassa, jossa Antonio Giovinazzi ajoi yhdeksänneksi. Manageri Beat Zehnder ei peittele pettymystään nähtyihin suorituksiin tuoreessa haastattelussa.


Kimi Räikkönen antoi viikonlopustaan niukan analyysin: "Ei riittänyt"

iltalehti 20:45 19.07

Kimi Räikkösen sijoitus kisassa oli lopulta 16. Alfa Romeon Kimi Räikkösen sijoitus Unkarin GP:ssä oli lopulta 16. Räikkönen lähti kisaan viimeisestä lähtöruudusta ja pääsi ottamaan neljä päänahkaa lopulta kisassa. Hän jätti taakseen muun muassa Williamsin George Russellin sekä tallikaverinsa, Antonio Giovinazzin.


Häntäpään kuskit vaikeuttivat Bottaksen taistelua kakkossijasta – suomalainen ilmaisi mielipiteensä keskisormella ja vaati myöhemmin, että kuskien piittaamattomuus tutkitaan

yle 08:45 15.07

Kimi Räikkösen tallitoveri Antonio Giovinazzi ei päästänyt Valtteri Bottasta ohi, vaikka hänelle näytettiin sinisiä lippuja.


Alfa Romeon F1-kuskille lähtöruuturangaistus

MTV 14:10 12.07

Alfa Romeon Antonio Giovinazzi on saanut vaihdelaatikon viiden lähtöruudun rangaistuksen tänään ajettavaan Itävallan F1-kisaan. Italialaiskuski putoaa kuitenkin varsinaisesti vain yhdellä pykälällä.


Kimi Räikkönen säästyi rangaistukselta – Ferrarin ja Charles Leclercin tilanne synkkeni entisestään

iltalehti 19:06 11.07

Alfa Romeo -kuski Kimi Räikkönen joutui vastailemaan F1-tuomaristolle toimistaan punaisten lippujen aikaan, mutta säästyi rangaistukselta. Kimi Räikkönen oli kutsuttu Itävallan GP:n tuomariston juttusille, kertoo Racefans. Syynä tähän oli se, että suomalainen ei mennyt varikolle samalla kierroksella, kun punaiset liput alkoivat liehua. Myös Ferrarin Charles Leclerc oli kutsuttu tuomariston eteen kuultavaksi samasta syystä. Spielbergin radalla alkoivat punaiset liput liehua ensimmäisessä aika-ajovaiheessa, kun Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi pyörähti, osui rataa ympäröivään rengaskaiteeseen ja joutui pysäyttämään autonsa radan varteen.


Kimi Räikkönen joutuu tuomareiden kuultavaksi – Jäämieheltä paljon puhuva reaktio erikoiseen sekoiluun

iltalehti 19:06 11.07

Alfa Romeo -kuski Kimi Räikkönen joutuu vastailemaan F1-tuomaristolle toimistaan punaisten lippujen aikaan. Kimi Räikkönen on kutsuttu Itävallan GP:n tuomariston juttusille, kertoo Racefans. Syynä tähän on se, että suomalainen ei mennyt varikolle samalla kierroksella, kun punaiset liput alkoivat liehua. Myös Ferrarin Charles Leclerc on kutsuttu tuomariston eteen kuultavaksi samasta syystä. Spielbergin radalla alkoivat punaiset liput liehua ensimmäisessä aika-ajovaiheessa, kun Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi pyörähti, osui rataa ympäröivään rengaskaiteeseen ja joutui pysäyttämään autonsa radan varteen.


IL seuraa livenä: Bottas hamuaa paalupaikkaa hurjassa säässä – Räikkönen jäi ensimmäiseen osioon, Giovinazzi ajoi ulos

iltalehti 15:01 11.07

Valtteri Bottas hakee jatkoa erinomaisesti käynnistyneelle kaudelleen. F1-kauden toinen osakilpailu ajetaan tutussa paikassa Red Bull Ringin radalla Itävallassa. Viikonloppu kantaa Steiermarkin osakilpailun nimeä. Avausosakilpailussa paalun ja voiton napannut Valtteri Bottas on jälleen yksi kärkinimistä, mutta rataa riepotteleva rajuilma voi tehdä tyhjäksi aika-ajot.


Kimi Räikkösen tallikaveri villeissä Ferrari-spekulaatioissa – "Katsotaan, katsotaan"

MTV 08:24 11.07

F1-maailmassa on alettu spekuloida silläkin vaihtoehdolla, että Ferrarin ja Sebastian Vettelin yhteinen taival saattaisi rajuimmassa tapauksessa päättyä jo kesken tämän kauden. Näissä puheissa pöydälle on nostettu Alfa Romeon Antonio Giovinazzin nimi.


Kimi Räikkönen saa perjantaina rinnalleen Robert Kubican – kokenut testikuljettaja: "Viikonloppu on kaikille uusi kokemus"

MTV 19:21 07.07

Puolalainen Robert Kubica ajaa perjantaina ensimmäiset harjoitukset Alfa Romeolla, kun formula ykköset jatkavat MM-sarjaa Itävallan Spielbergissä. Toisissa harjoituksissa talli ajattaa Kimi Räikkösen parina tuttua Antonio Giovinazzia, joka avasi MM-sarjan sunnuntaina yhdeksännellä sijalla.


Käsittämätöntä – F1-asiantuntijalta shokeeraava huomio Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon menosta

MTV 18:49 04.07

Alfa Romeon vauhti ei vakuuttanut Itävallan GP:n aika-ajossa. Antonio Giovinazzi (18.) ja Kimi Räikkönen (19.) jäivät molemmat aika-ajon ensimmäiseen osioon.


Kimi Räikkösen kommentti ilahdutti tallikaveri Antonio Giovinazzia – ”Se teki minut tosi iloiseksi!”

iltasanomat 06:53 03.07

Antonio Giovinazzilla on mittatikkuna 40-vuotias maailmanmestari Kimi Räikkönen, jonka nopeus vakuuttaa yhä.


Kimi Räikkösen paljastus sai tallikaverin häkeltymään – ”Minusta tuntuu, että tunne on molemminpuolinen”

iltasanomat 06:53 03.07

Antonio Giovinazzilla on mittatikkuna 40-vuotias maailmanmestari Kimi Räikkönen, jonka nopeus vakuuttaa yhä.


Kimi Räikkösen tallitoveri piiskaa itseään parempaan – koko ura katkolla: "Minun on pakko voittaa Kimi tänä vuonna"

MTV 13:48 01.07

Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi tietää, että tällä kaudella hänen on näytettävä kykynsä. Ferrarin kuljettajaohjelma tuottaa jatkuvasti nuoria lupauksia, jotka hyppäisivät mieluusti hänen haalareihinsa Alfa Romeolla.


Kimi Räikkösen tallikaverin koko F1-ura vaakalaudalla? – "Tulos tai ulos"

MTV 07:30 01.07

Jatkuuko Kimi Räikkösen F1-ura vai ei, on kysymys, joka liittyy Alfa Romeoon. Italialaissveitsiläisen tallin sisällä katseet kohdistuvat myös toiseen kuskiin, Antonio Giovinazziin, joka aloittaa nyt toisen täyden kautensa F1-sarjassa.


Kimi Räikkösen tallikaveri jäi suomalaisen jyrän alle – lataa nyt kovaa puhetta: ”Minun on voitettava Kimi”

iltalehti 22:39 30.06

Alfa Romeo -kuski Antonio Giovinazzi iskee pöytään kovan tavoitteen tälle kaudelle. Antonio Giovinazzi oli viime kaudella pulassa tallikaverinsa Kimi Räikkösen kanssa. 40-vuotias Räikkönen päihitti italialaiskuskin kauden alkupuoliskon 12 osakilpailussa pistein 31–1, mutta loppukaudesta Giovinazzi piristyi hieman.


Kimi Räikkösen pomo kertoo, milloin talli julkistaa ensi kauden kuskit: ”Olemme erilaisessa tilanteessa”

iltalehti 17:54 30.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoo ensi kauden kuskeista vasta syksyllä. Alfa Romeon kuskeina toimivat tällä kaudella Kimi Räikkönen sekä italialainen Antonio Giovinazzi. Kaksikko ajoi Alfa Romeo -tallissa myös viime kaudella. Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoi, että ensi kauden kuskit paljastetaan vasta syksyllä.


Hot topics