Kimi Räikköselle esitettiin erikoinen kysymys: valinta Minttu-vaimon ja FIA:n välillä – ”Minulla ei ole mitään salattavaa”

iltalehti 18:18 23.11

Kimi Räikköseltä ja Antonio Giovinazzilta kyseltiin asioita Alfa Romeon julkaisemalla videolla. Kimi Räikkönen sai vastata tallikaverinsa Antonio Giovinazzin tavoin useisiin Alfa Romeon mediatiimin esittämiin kysymyksiin. Tallikaverukset saivat kussakin kysymyksessä valita kahdesta esitetystä vaihtoehdosta mieluisamman.


Kimi Räikkösen piti valita FIA:n ja Minttu-vaimon välillä – "Ei mitään salattavaa eli antaa tulla vaan"

MTV 13:14 23.11

Kimi Räikkönen on ottanut osaa leikkimieliseen visailuun Alfa Romeo -tallitoverinsa Antonio Giovinazzin kanssa. 


Alfa Romeo -pomo poistaa epäilyt Kimi Räikkösen ja tallikaverin yltä – ”Meillä on erilaisia ongelmia”

MTV 08:30 17.11

Suomalaiskuski Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Vahva alku on kuin muisto menneestä. Loppukausi on ollut melkoista taaperrusta. Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mukaan syyttävä sormi ei osoita Räikkösen tai tämän tallikaverin Antonio Giovinazzin suuntaan.


LIVE: Verstappen tykitti paalupaikalle – Giovinazzin pyörähdys pelasti Räikkösen kymmenen joukkoon

yle 19:34 16.11

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä Brasilian F1-osakilpailun aika-ajoja.


LIVE: Verstappen tykittää hurjaa kyytiä aika-ajoissa – Giovinazzin pyörähdys pelasti Räikkösen kymmenen joukkoon

yle 19:34 16.11

Yle Urheilu seuraa hetki hetkeltä Brasilian F1-osakilpailun aika-ajoja.


Antonio Giovinazzi jatkaa Kimi Räikkösen rinnalla 2020 – kovaa puhetta tulevasta: ”Ei ole enää tekosyitä”

iltalehti 17:33 04.11

Alfa Romeo vahvisti maanantaina, että Antonio Giovinazzi jatkaa Kimi Räikkösen tallikaverina kaudella 2020. Antonio Giovinazzin nousujohteiset suoritukset riittivät vakuuttamaan Alfa Romeo -tallin johtoportaan siitä, että italialaiskuljettaja on kisakuskipaikan arvoinen myös kaudella 2020. Täten Alfa Romeon kuljettajakaksikko pysyy muuttumattomana, kun syksyllä 2018 kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Kimi Räikkönen ajaa tallin toista autoa.


”Tuollainen ei motivoi ketään” – Kimi Räikkönen on ajautumassa uransa synkimpään putkeen, pettymysten takana piilee pahoja ongelmia

iltalehti 18:30 03.11

Kimi Räikkösen suoritustaso on jättänyt kesätauon jälkeen rutkasti toivomisen varaa. Alfa Romeon F1-talli koki lauantaina Yhdysvalloissa tämän kauden aallonpohjansa, ainakin mitä aika-ajoihin tulee, kun sekä Kimi Räikkönen että Antonio Giovinazzi jäivät aika-ajojen ensimmäiseen osioon. Giovinazzin sijoitus oli 16:s, Räikkösen 17:s. Kyseessä oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun molempien Alfa Romeo -kuljettajien urakka päättyi jo ensimmäisen, 18-minuuttisen aika-ajosession jälkeen.


Kimi Räikkösen Alfa Romeoon iskettiin toisen F1-tallin sponsorin logot – mistä on kyse?

MTV 12:29 02.11

Tarkkaavaiset F1-seuraajat saattoivat havaita muutoksia suomalaiskuskin Kimi Räikkösen ja italialaisen Antonio Giovinazzin autoissa perjantaina USA:n GP:n harjoituksissa. Alfa Romeon menopelit oli varustettu Huski Chocolate -yrityksen logoilla. Samainen yhtiö tekee yhteistyötä toisen F1-tallin, McLarenin kanssa. Mistä on kyse?


Räikkösen ensi kauden tallikaveri ratkaistaan harkiten – Alfa Romeo-pomo näkee Antonio Giovinazzin nousseen Kimin tasolle

MTV 09:36 12.10

Ensimmäistä täyttä kauttaan Formula 1:ssä ajava Antonio Giovinazzi on tekemässä itsestään ykkösvaihtoehtoa Alfa Romeon kuljettajaksi myös ensi kautta ajatellen. Italialaiskuski on jo ainakin aika-ajovauhdissa yltänyt tallikaverinsa Kimi Räikkösen tasolle.


Alfa Romeo alkoi jo toivoa jättiyllätystä F1-kisassa – ”Toivottavasti äiti otti kuvakaappauksen tilanteesta”

MTV 12:17 23.09

Alfa Romeon F1-tiimi tiesi hyvin, ettei Antonio Giovinazzin nousu Singaporen GP:n kärkipaikalle tarkoittanut sille vielä mitään, mutta tallissa alkoi herätä toive odottamattomien tapahtumien avittamasta jättiyllätyksestä.


Kimi Räikkösen tallikaveri sai harvinaisen rangaistuksen - ”Potentiaalisesti erittäin vaarallinen tilanne”

iltalehti 09:29 23.09

Alfa Romeon Antonio Giovinazzille tuomittiin kymmenen sekunnin aikasakko Singaporen GP:n jälkeen. Giovinazzin tuomittiin laiminlyöneen kuljettajille annettuja ohjeita 34. kierroksella, kun keskeyttäneen George Russellin autoa oltiin nostamassa pois radan poskesta. Kuskeja kehotettiin pysymään oikealla Marina Bay -katuradan kasimutkassa, mutta Alfan miehen tulkittiin ajaneen liian läheltä nosturia ja radan toimitsijoita.


Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi yhä arvoitus – ”Jäämiehen” pomolta tivattiin tiukasti uudesta vaihtoehdosta

MTV 06:30 21.09

Antonio Giovinazzi? Nico Hülkenberg? Vai jopa joku muu? Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverin nimi ei ole vieläkään varmistunut. Alfa Romeo ei ole julkaissut nykyisen kuskinsa Giovinazzin jatkoa, mikä on johtanut melkoiseen spekulaatiomyllyyn.


Isä puhui ohi suunsa? F1-asiantuntija kuuli yllättävässä paikassa Kimi Räikkösen ensi kauden tallikaverista – virallista vahvistusta odotetaan yhä

iltalehti 19:00 06.09

Alfa Romeon uskotaan jatkavan kaudella 2020 samalla kuljettajakaksikolla kuin tällä kaudella. Kimi Räikkönen on ollut odotetusti Alfa Romeon selkeä ykköskuski kerättyään tämän kauden 13 osakilpailussa yhtä vaille kaikki tallin 32 pistettä. Tallikaveri Antonio Giovinazzi sai pistetilinsä auki kauden yhdeksännessä osakilpailussa Itävallassa, mutta sen jälkeen on mennyt taas neljä kisaa ilman pisteitä. Giovinazzin vaikeuksia osattiin odottaa, sillä hän oli edelliset kaksi kautta lähestulkoon kokonaan sivussa kilparadoilta. Räikkösen tiedetään jatkavan Alfa Romeolla myös ensi kaudella, sillä Ferrarilta siirtynyt suomalainen allekirjoitti vuosi sitten ensi kauden loppuun ulottuvan kaksivuotisen sopimuksen.


Kimi Räikkösen vastuu alleviivaa Alfa Romeon ongelmaa, asiantuntija vaatii toimenpiteitä tallitoverin suhteen – "Red Bull teki jo oman ratkaisunsa"

MTV 06:35 03.09

Alfa Romeon on aloitettava perinpohjainen puntarointi Antonio Giovinazzin asemasta F1-tallissa, arvioi C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen. 


Jättiyllätys Kimi Räikkösen tallissa – poispotkittu ruotsalainen palaa F1:iin

iltalehti 09:21 29.08

Alfa Romeon kolmoskuljettajana ajava ruotsalainen Marcus Ericsson palaa Alfa Romeon mukaan Span F1-osakilpailuun. 28-vuotias ruotsalainen ajaa nykyisin pohjoisamerikkalaista Indy Car -sarjaa. Samalla hän ajaa Alfa Romeon kolmoskuljettajana, toimien Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin varakuljettajana. Racer.com–sivusto kertoi aiemmin torstaina Ericssonin saaneen kutsun kilpailemaan Alfan väreissä Belgian GP:ssä Spa-Francorchampsin kilparadalla. Kolmoskuljettaja oli sivuston mukaan korvaamassa toista kahdesta kisakuljettajasta, joko Kimi Räikkösen tai Antonio Giovinazzin.


Jättiyllätys Kimi Räikkösen tallissa - väite: poispotkittu ruotsalainen palaa kisakuskiksi!

iltalehti 09:21 29.08

Alfa Romeon kolmoskuljettajana ajava ruotsalainen Marcus Ericsson on saanut kutsun mukaan Span F1-osakilpailuun, Racer.com kertoo. 28-vuotias ruotsalainen ajaa nykyisin pohjoisamerikkalaista Indy Car -sarjaa. Samalla hän ajaa Alfa Romeon kolmoskuljettajana, toimien Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin varakuljettajana. Racer.com–sivusto kertoo Ericssonin saaneen kutsun kilpailemaan Alfan väreissä Belgian GP:ssä Spa-Francorchampsin kilparadalla. Vielä ei ole selvinnyt, kumpi Alfan kisakuljettajista on sivussa GP:stä, Räikkönen vai Giovinazzi.


Alfa-pomo hehkuttaa Kimi Räikkösen maagista kykyä - nosti esiin Unkarin neronleimauksen: ”Se oli puhtaasti hänen päätöksensä”

iltalehti 08:41 13.08

Kimi Räikkönen ajaa vakuuttavaa kautta Alfa Romeolla. Oppipojan ja kisällin ero on tullut kirkkaasti esille tällä kaudella Alfa Romeolla. Ensimmäistä kauttaan sveitsiläistallissa ajavien Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin tasoero ei ole jäänyt kenellekään epäselväksi. Kun Räikkönen on luotettavuuden perikuva ja ajanut autonsa kahdeksan kertaa pisteille, Giovinazzi on pystynyt samaan vain kerran.


Jäämies on puhunut - Kimi Räikkönen laittoi toimittajan kaksi kertaa hiljaiseksi: ”Se ei ole minun hommani”

iltalehti 22:55 03.08

Antonio Giovinazzin kauden arvioiminen ei kuulu Räikkösen mukaan hänen rooliinsa. Kimi Räikkösen oma kausi Alfa Romeolla on ollut parasta mahdollista, mitä suomalainen on saanut tallistaan irti. Räikkönen ajaa parasta kauttaan Lotus-vuosiensa jälkeen ja on tällä hetkellä kuljettajien MM-taistossa sijalla 9. Piste-ero tallikaveriin Antonio Giovinazziin on reilu. Giovinazzi on haalinut kauden aikana yhden pisteen, kun taas Räikkösellä niitä on kasassa yhteensä 25.


Kimi, millä lämmitellään kylpylässä? Alfa Romeon kuskit hirnuivat Räikkösen vastaukselle ja helpolle stripparikysymykselle

MTV 06:44 03.08

Kimi Räikkösen ja tallikaverinsa Antonio Giovinazzin suoritus Formulasirkuksen Alias-visassa ei ehkä häikäissyt muiden tiimien edustajia oikeilla vastauksillaan, mutta ainakin Alfa Romeon kuljettajilla oli hauskaa C Moren järjestämässä ohjelmanumerossa.


Nouseeko Kimi Räikkönen sittenkin vielä lopputuloksissa? Jyrki Järvilehto arvioi tilannetta: ”Aika vaikea on saada käännettyä se oikein päin”

iltalehti 17:40 01.08

Alfa Romeo on valittanut Saksan GP:n tuomaripäätöksestä. Kimi Räikköselle ja Antonio Giovinazzille tuomittiin Saksan osakilpailun jälkeen kymmenen sekunnin stop\&go -rangaistuksen, joka muutettiin suoraksi 30 sekunnin aikasakoksi. Syy oli Alfa Romeon kytkimeen kätketystä viiveestä. Räikkösen kohdalla moottorin vastaus kytkimen käskyyn kesti lähes kolme kertaa sääntöjen salliman viiveen. Giovinazzin kohdalla epäsynkka oli vielä suurempi.


epäkohdat Esa selvisivät Leskinen debytoi NHLssä miesten kuolemaa Niinistön itsenäisyyspäivän pääministeri vieraili Yhdysvalloissa Raskin Bostonin säässä tapahtuu jyrkkä satoja kiloja rautaa tahdoin Team Finland valmentaja jyrisi suomalaisen

Hot topics