Kobe Bryantin suomalainen luottohuoltaja muistelee ystäväänsä paitsi armottomana kilpailijana myös rakastavana perheenisänä: "Tyttärensä olivat hänelle kaikki kaikessa"

yle 13:47 27.01

Marko Yrjövuori työskenteli Los Angeles Lakersissa 12 vuoden ajan tähtipelaaja Kobe Bryantin henkilökohtaisena huoltajana. Bryant, 41, menehtyi sunnuntaina helikopteriturmassa Kaliforniassa.


Kobe Bryantin suomalainen luottohuoltaja muistelee ystäväänsä paitsi armottamana kilpailijana myös rakastavana perheenisänä: "Tyttärensä olivat hänelle kaikki kaikessa"

yle 13:47 27.01

Marko Yrjövuori työskenteli Los Angeles Lakersissa 12 vuoden ajan tähtipelaaja Kobe Bryantin henkilökohtaisena huoltajana. Bryant, 41, menehtyi sunnuntaina helikopteriturmassa Kaliforniassa.


Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin yllättävä vastaus raskausuteluihin

mtv 19:10 26.01

Kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian kommentoi Instagramissa hänelle esitettyyn raskauskysymykseen.


Sopranos-tähti todisti Harvey Weinsteinia vastaan – lähetti hänelle lahjoja ennen raiskausta

stara 15:20 26.01

Sopranos-televisiosarjassa esiintynyt Annabella Sciorra kertoo, että Harvey Weinstein raiskasi hänet


Putouksessa hillitön sketsi nimisekaannuksista – taustalla tositarina näyttelijän nimestä: "Olen saanut hänelle osoitettuja haastattelupyyntöjä"

mtv 20:17 25.01

Putouksen toisessa lähetyksessä nähtiin hillitön sketsi nimisekaannuksista. Taustalla onkin tositarina. 


SaiPan apuvalmentaja Kari Martikainen tähtää päävalmentajaksi Liigaan ja Sveitsiin: “Eteenpäin on mieli”

jatkoaika.com 19:37 25.01

Kari Martikainen aloitti hiljattain SaiPan apuvalmentajana. Hänelle tavoitteet valmentajauralla ovat selkeät.


HS: Pyhimys kertoo pettymyksestään insinööriopinnoissa: Ei päässyt yhdestäkään tentistä läpi

iltalehti 12:47 25.01

Emma-palkittu artisti opiskeli matematiikkaa ja työskenteli hampurilaisravintolassa ennen menestyksekästä musiikkiuraansa. Viime vuonna Emma-gaalassa peräti kuusi pystiä saanut Mikko Kuoppala, 38, eli rap-artisti Pyhimys kertoo Helsingin Sanomille tiestään menestysartistiksi. Kiinnostus matematiikkaa kohtaan alkoi lukiossa, ja lukion ensimmäisellä luokalla opettaja suositteli hänelle koemenestyksensä perusteella matemaattista alaa.


Monte Carlossa herättiin 20 vuotta sitten uskomattomaan aamuun: Tommi Mäkisellä kävi niin makea munkki, ettei se maistunut edes hänelle itselleen – "Ei ollut hauskaa"

MTV 06:45 25.01

Monte Carlon MM-rallista puhutaan vuodesta toiseen kilpailuna, jossa voi sattua lähestulkoon ihan mitä tahansa. Tuskin koskaan Montessa on kuitenkaan nähty mitään vastaavaa kuin 20 vuotta sitten, tammikuussa 2000.


Inna Tähkänen, 28, on uusi Salkkarit-tähti – näyttelee Elina Taalasmaata: ”Ajattelin, että tämä on joku pienempi rooli”

iltalehti 11:26 23.01

Salatut elämät -sarjaan palaa tuttu hahmo, kun Inna Tähkänen otti vastaan roolin monille tuttuna hahmona, Elina Taalasmaana. Inna Tähkänen, 28, koki elämänsä yllätyksen, kun Salkkareiden tuottaja soitti hänelle koekuvausten jälkeen ja kertoo, että hänet haluttaisiin ottaa sarjaan mukaan näyttelemään Elina Taalasmaata. Tähkänen otti vastaan haasteen ja näyttelee jatkossa Elinaa suosikkisarjassa. Elina Taalasmaan roolihahmo nähtiin Salkkareissa vuosina 1999–2008, ja hänen rooliaan näytteli alun perin Sanna Luostarinen. Luostarinen työskentelee tätä nykyä terveydenhuoltoalalla, eikä häntä ole vuosiin nähty näyttelijänä.


Lewis Hamilton vitsailee Kimi Räikkösen uran jatkumisella – ”Minun täytyy alkaa maksaa hänelle!”

MTV 05:30 23.01

Kimi Räikkönen on tällä hetkellä F1-sarjan ikänestori. Räikkönen takana toiseksi vanhimman kuljettajan titteliä kantaa 2010-luvun menestyskuski, Lewis Hamilton.


Piers Morgan läväytti julki viestin, jonka Meghan lähetti hänelle vuosia sitten – nyt tähtijuontajaa syytetään ”pakkomielteestä” herttuattareen

iltasanomat 08:01 22.01

Good Morning Britain -juontaja jatkaa herttuatar Meghanin tylyttämistä Twitterissä. Tällä kertaa pilkka osui kuitenkin miehen omaan nilkkaan.


Toimittaja kysyi Camillalta Harrysta ja Meghanista – Cornwallin herttuattaren reaktio riemastuttaa

mtv 11:40 21.01

ITV:n toimittaja kysyi maanantaina herttuatar Camillalta, tuleeko hänelle ikävä Sussexin herttuparia. Camillan reaktio on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.


Villa Hintikka: Sirpa Selänne paljastaa yksityiskohtia avioliitostaan – kosketus molemmille hyvin tärkeää

iltalehti 19:13 20.01

Sirpa Selänne kertoo kokemuksistaan julkisuudessa Villa Hintikka -ohjelmassa. Sirpa ja Teemu Selänne ovat olleet jo yli 30 vuotta yhdessä. Sirpa on huolehtinut perheestä ja kodista Teemun tehdessä uraa jääkiekon parissa. Kotityöt ovat alusta asti jääneet Sirpalle, eikä se ole hänelle mikään ongelma.


Jättiyllättäjä nousi takaa-ajossa neljänneksi – uran paras saavutus sai Skottheimin kyynelehtimään SVT:n haastattelussa: "Pitää soittaa äidille ja isälle"

yle 14:57 19.01

Ruotsin Johanna Skottheim, 25, nousi ampumahiihdon takaa-ajossa neljänneksi sijalta 13. Sijoitus oli hänelle uran paras maailmancupissa.


Turusta löytyi mies, joka oli asunut metsässä 1990-luvulta lähtien – otti kirjaimellisesti hänelle lausutut sanat ja erakoitui

iltasanomat 16:32 17.01

Noin 60-vuotias mies on ollut koditon siitä asti, kun hän menetti työpaikkansa ja asuntonsa.


Vielä vuosi sitten Malla Malmivaara ajatteli, että Putous ei ole hänen juttunsa: ”En ole aiemmin näin viihteen puolelle lipsahtanut”

iltalehti 12:50 17.01

Keltanokka Malla Malmivaara ja konkari Roope Salminen nähdään pian alkavalla uudella Putous-kaudella. Putous-ohjelman 12. kausi starttaa pian televisiossa. Roope Salminen on nykyään jo Putous-konkari, sillä takana on jo neljä kautta. Viides alkaa tammikuun 18. päivänä. Malla Malmivaaralle Putous-pesti on ensimmäinen. Näyttelijänä 37-vuotias Malmivaara on kokenut, sillä hän on näytellyt yli 10 elokuvassa ja useissa sarjoissa. Viihdeohjelman tekeminen on hänelle kuitenkin täysin uutta.


Roope Salminen iloitsee vauvaonnitteluista – tuntemattomat kutoneet sukkia tulokkaalle: ”Se on suloista!”

iltalehti 07:40 17.01

Putousta tähdittävä Roope Salminen kommentoi isyyttään. Putous-ohjelman 12. kausi starttaa lauantaina televisiossa. Roope Salminen on varsinainen Putous-konkari, sillä tämä on hänelle jo viides kausi. Kokemuksestaan huolimatta Salminen ei koe olevansa mikään mentori sarjan muille näyttelijöille.


Elokuvan Helene Schjerfbeck on vimmainen taiteilija, kipakka tytär ja lojaali ystävä: "Hänelle tärkeintä oli maalaaminen, muu oli turhaa"

yle 17:48 15.01

Ohjaaja Antti J.Jokinen ei tee elokuvia naisista, vaan ihmisistä, joiden tarina kiinnostaa. Helene saa ensi-iltansa perjantaina.


Eeva: Aviomies jätti ex-ministeri Maija Perhon, 71, täysin yllättäen 20 vuoden jälkeen: ”Onhan se nöyryyttävää”

iltasanomat 10:58 15.01

Kokoomuksen entinen kansanedustaja ja ex-ministeri Maija Perho kertoo Eeva-lehden haastattelussa avioerostaan ja siitä, kuinka rankka paikka ero hänelle oli.


Joaquin Phoenix puhuu River-veljestään harvinaisen avoimessa haastattelussa: ”Jokaisessa tekemässäni elokuvassa on yhteys häneen”

iltalehti 17:48 14.01

Joaquin Phoenixin mukaan hänen edesmennellä River-veljellään oli suuri vaikutus hänen uraansa. Joker-elokuvasta Oscar-ehdokkuuden napannut Joaquin Phoenix on hyvin tarkka yksityisyydestään. Hän puhuu vain harvoin perheestään, eikä usein mainitse edesmennyttä isoveljeään River Phoenixia. 60 Minutes -ohjelman erikoishaastattelussa Phoenix kuitenkin avasi, miten paljon vuonna 1993 menehtynyt River hänelle merkitsi.


katoaminen molskilta on tehnyt tärkeän perusteella kurinpitodelegaatio siunaus Taustalla rakkaus tyttäriin terminaalilla – vietti kaksi vuorokautta

Hot topics