Roope Salminen 30 vuotta! Kuvat vuosien varrelta paljastavat, miten hänestä kasvoi yhtäkkiä koko kansan tuntema tähti

iltasanomat 06:33 11.12

Roope Salminen teki tv-debyyttinsä vuonna 1999. Kesti kuitenkin vielä vuosia, että hänestä tuli koko kansan tuntema juontaja, näyttelijä ja muusikko.


Herttuatar Meghanin ystävä keksi ovelan keinon hyötyä hänestä – hovilta tyly vastaisku

iltasanomat 17:50 10.12

Losangelesilainen julkkissuunnittelija markkinoi korujaan herttuatar Meghanin kuvilla.


Painijalegenda Pertti Ukkola kantaa lompakossaan vieläkin äidiltä saatua viiden markan seteliä: "Kolmekymppiä on menny"

yle 20:18 09.12

Ukkola päätti jo teini-ikäisenä Sodankylässä, että hänestä tulee olympiavoittaja.


Henrik Sedin laukoi näkemyksensä syytöksien keskipisteessä olevasta NHL-valmentajasta: "Hyvä, että asiat nousevat pinnalle"

MTV 09:58 09.12

Marc Crawford on yksi NHL-valmentajista, jotka ovat tutkintaan valmennusmetodeistaan. Ex-huippupelaaja Henrik Sedin kertoi oman mielipiteensä hänestä. 


Sanna Marinista tulee maailman nuorin virassa oleva pääministeri

iltasanomat 19:58 08.12

Jos eduskunta hyväksyy Sanna Marinin seuraavaksi pääministeriksi, tulee hänestä 34-vuotiaana Suomen historian nuorin pääministeri sekä maailman nuorin virassa oleva pääministeri.


Eeli Tolvanen häikäisi pari vuotta sitten kiekkomaailman – vaeltaa nyt varjoissa: ”Synkkä jakso elämässä”

iltasanomat 18:11 07.12

Eeli Tolvanen räjäytti pankin toissa kaudella. Sen jälkeen hänestä ei ole juuri kuultu. Viime aikoina tulosta on kuitenkin alkanut vihdoin tulla.


Antti Lindtman ja Kaija-vaimo kertovat nyt perheensä suuresta päätöksestä – ”Suomi tarvitsee sinua”

iltasanomat 15:25 07.12

Antti Lindtman paljasti Linnan juhlissa, että aikoo pitää arki-iltoja vapaana, vaikka hänestä tulisi seuraava pääministeri. Hän haluaa pyhittää aikaa myös Sofie-tyttärelleen.


Vappu Pimiä ja "mysteerimies" juhlivat vuosipäiväänsä: "Yhdeksän vuotta kuljettu yhteistä matkaa, välillä myötä- välillä vastamäessä"

mtv 09:00 07.12

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi somessa yhteiskuvan hänestä ja miehestään. Pariskunta juhli Suomen itsenäisyyspäivänä vuosipäiväänsä. 


Patrik Laine kehitti peliinsä uuden aseen – nousee kohisten kohti koko NHL:n kärkeä

MTV 08:43 06.12

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen maalintekotaidot ovat olleet tiedossa jo pitkään, mutta tämä kausi on näyttänyt viimeistään, että hänestä on ainesta NHL:ssä hyväksi syöttöpisteidenkin nakuttajaksi. 


Leonardo DiCaprion 23 vuotta nuorempi Camila-rakas kyllästyi loputtomiin uteluihin – laukoi paljonpuhuvan kommentin parin ikäerosta

iltasanomat 20:49 05.12

Näyttelijä Camila Morrone toivoisi, että ihmiset alkaisivat puhua hänestä näyttelijänä, eivät vain Leonardo DiCaprion tyttöystävänä.


Valtteri Bottas koki ikävän takaiskun FIA:n takia – Mercedes-pomolta hulvaton näkemys ”totuudesta”

MTV 11:01 05.12

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas koki yllättäviä ongelmia F1-kauden päätöskisassa Abu Dhabissa. Ongelmat eivät johtuneet suinkaan hänestä tai Mercedeksestä, vaan kansainvälisestä autoliitosta FIA:sta.


Kaisa Mäkäräinen pohtii suhdettaan julkisuuteen – onko median antama kuva hänestä oikea?

yle 06:57 05.12

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on yksi Suomen seuratuimmista urheilijoista. Julkisuutta ja neuvojia riittää, mutta hän itse kuuntelee vain lähipiirinsä harvoja ja valittuja.


Putous-tähti Ernest Lawsonilta ylisöpö yhteiskuva tyttärensä kanssa: "Täydellinen lauantai"

mtv 19:18 01.12

Muun muassa Huuman juontajana ja Putouksen näyttelijänä tunnettu Ernest Lawson julkaisi söpön yhteiskuvan hänestä ja tyttärestään. 


Putous-tähti Ernest Lawsonilta ylisöpö yhteiskuva tyttärensä kanssa! "Täydellinen lauantai"

mtv 19:18 01.12

Muun muassa Huuman juontajana ja Putouksen näyttelijänä tunnettu Ernest Lawson julkaisi söpön yhteiskuvan hänestä ja tyttärestään. 


Irlantiin tyttärineen palautettu ”Isis-vaimo” Lisa Smith pidätettiin välittömästi lentokentällä – epäillään terroristisista rikoksista

iltasanomat 18:49 01.12

Irlannin puolustusvoimien henkilöstöön ennen islamiin kääntymistään kuulunut Lisa Smith on kiistänyt osallistuneensa taistelutoimintaan. Hänestä on kuitenkin olemassa kuvia, joissa hän poseeraa ase kädessään.


Kuva, joka ei unohdu: Armi, 7, kuoli talvisodan ensimmäisenä päivänä – ja hänestä tuli kaikkien lapsiuhrien symboli

iltasanomat 06:30 30.11

Ekaluokkalainen Armi Hillevi Metsäpelto, 7, kuoli Helsingin pommituksessa talvisodan ensimmäisenä päivänä. Sodan syttymisestä tulee tänään kuluneeksi tasan 80 vuotta.


Mitä tekee Kimi Räikkönen? Sopimus vielä vuodesta 2020, mutta tulevat muutokset mietityttävät: ”Ei tässä nyt mitenkään stressaa”

MTV 08:31 29.11

Kimi Räikkösen jatko F1-sarjassa kauden 2020 on pitkälti kiinni siitä tunteesta, joka hänelle ensi vuoden aikana muodostuu. Seuraavan sääntömuutoksen arvailu on hänestä vielä hyödytöntä ennen kuin autot saadaan lopulta radalle.


Jari-Matti Latvala äärimmäisen otettu Toyota-pomon poikkeuksellisesta puheenvuorosta – "Todella koskettavaa"

MTV 10:24 28.11

Jari-Matti Latvala on todella otettu kauniista sanoista, jotka Toyotan johtaja Akio Toyoda lausui hänestä, kun vahvistus Latvalan ja Toyotan yhteisen taipaleen päättymiselle ilmoitettiin keskiviikkona.


17-vuotiasta epäillään hirvittävästä teosta Yhdysvalloissa – naapuri järkyttyi: ”Minä käytännössä pidin huolta hänestä nämä viikot”

iltasanomat 03:26 28.11

Karmea tapaus selvisi, kun teini mitä ilmeisimmin yritti sytyttää perheensä taloa tuleen.


al-Holista poliittista cowboy-hatut ihmetyttävät Las ei ole, johtajiin – ministeri kello 10.45 Välikysymykseen lähti Syyriaan Puluille ilmestyneet tasaisin väliajoin" Tourin toiseen ”Kyllä,

Hot topics