Syöpään sairastunut suomalaispuolustaja teki pitkän sopimuksen

iltalehti 20:34 02.08

29-vuotias puolustaja sai terveen paperit ja pitkän sopimuksen Ruotsiin. Alkuvuodesta kivesyöpään sairastunut puolustaja Kristian Näkyvä on saanut kaksi erinomaista uutista: hänet on todettu terveeksi ja taskussa on nyt uusi kolmen vuoden sopimus Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä pelaavan Örebro Hockeyn kanssa. Näkyvällä todettiin helmikuussa kivessyöpä. Hän pääsi nopeasti leikkaukseen ja hyvän hoidon piiriin. Kesällä Näkyvä aloitti jo harjoittelun tulevaa kautta varten, vaikka hänellä ei ollut sopimusta minkään seuran kanssa.


Mikko Korhonen uupui – voittotaistelu karkasi käsistä päätöskierroksella

MTV 19:51 02.08

Lyönnin kärkeä perässä olleelta Mikko Korhoselta loppui puhti golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailun päätöskierroksella Birminghamissa Englannissa. Korhonen käytti päätöskierrokseensa 72 lyöntiä (par), mikä tiputti hänet viiden lyönnin päähän voitosta. Korhonen sijoittui jaetulle kuudennelle sijalle tuloksella 275 (13 alle parin).


Miten ihmeessä Valtteri Bottas voisi kukistaa Lewis Hamiltonin? Asiantuntija ehdottaa erikoista ratkaisua: ”Pääsisi yllättämään hänet”

iltalehti 14:46 02.08

Valtteri Bottaksen on mietittävä kaikki vaihtoehdot, mikäli hän mielii juhlia maailmanmestaruutta. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto nostaa kuvitteellista hattua päästään Lewis Hamiltonin kunniaksi. Brittikuskin paalupaikka osoitti kuusinkertaisen maailmanmestarin syttyvän loistoonsa aina tiukan paikan tullen. Järvilehto voi muiden F1-seuraajien tapaan vain ihmetellä, mistä Hamilton suorituskykynsä taikoo.


Tangokuningas Erkki Räsänen väsyi risaiseen reissuelämään ja teki elämänmuutoksen – keikkalavat vaihtuivat tehdastyöhön

iltasanomat 13:28 02.08

Tangotaituri Erkki Räsänen ei kaipaa kiireistä viihdetaiteilijan arkea. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun hänet kruunattiin tangokuninkaaksi.


Vaarallisilla vesillä -tähti Mahlon Reyes, 38, on kuollut: Vaimo ja neljä lasta jäivät suremaan

iltalehti 11:00 02.08

Vaarallisilla vesillä -sarjasta tuttu kalastaja Mahlon Reyes kuoli sairauskohtaukseen. Suomessakin pitkään Jim-kanavalla pyörinyt Vaarallisilla vesillä -sarjaa tähdittänyt ammattikalastaja Mahlon Reyes kuoli vain 38-vuotiaana. Reilu viikko sitten, perjantain 25. päivänä, Mahlon sai sydänkohtauksen, jonka seurauksena hänet kiidätettiin välittömästi sairaalaan. Hän sai kohtauksen kotikaupungissaan Whitefishissä.


Winnipeg-luotsi antoi lisätietoja Patrik Laineen tilanteesta – toisen tähtipelaajan loukkaantuminen suututti: ”Se oli törkyinen, likainen potku”

iltalehti 09:33 02.08

Winnipeg Jetsiltä loukkaantui kaksi pelaajaa. Winnipeg Jets kärsi NHL:n pudotuspelien karsintakierroksella 1–4-tappion Calgary Flamesille. Tappion lisäksi Jetsiltä putosi riveistä kaksi tärkeää pelaajaa, kun Patrik Laine ja Mark Scheifele loukkaantuivat. Ensin avauserässä joukkueen ykkössentteri Scheifele loukkasi vasemman jalkansa kamppailutilanteessa Flamesin Matthew Tkachukin kanssa. Scheifelen jalka vääntyi ikävästi ja kanadalaistähti kieriskeli jään pinnassa tuskaisen näköisenä. Hänet lopulta talutettiin pukuhuoneen suojiin.


Winnipeg-luotsi antoi lisätietoja Patrik Laineen tilanteesta – ykköstähden loukkaantuminen suututti: ”Se oli törkyinen, likainen potku”

iltalehti 09:33 02.08

Winnipeg Jetsiltä loukkaantui kaksi pelaajaa. Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets kärsi NHL:n pudotuspelien karsintakierroksella 1–4-tappion Calgary Flamesille. Tappion lisäksi Jetsiltä putosi riveistä kaksi tärkeää pelaajaa. Ensin avauserässä joukkueen ykkössentteri Mark Scheifele loukkasi vasemman jalkansa kamppailutilanteessa Flamesin Matthew Tkachukin kanssa. Scheifelen jalka vääntyi ikävästi ja kanadalaistähti kieriskeli jään pinnassa tuskaisen näköisenä. Hänet lopulta talutettiin pukuhuoneen suojiin.


Florence Schelling teki historiaa, kun hänet valittiin suurseuran johtoon – entinen huippuvahti oli jo hylännyt jääkiekon, mutta vakava onnettomuus muutti kaiken

yle 08:40 02.08

31-vuotias Florence Schelling on ensimmäinen nainen, joka palkattiin urheilujohtajaksi miesten jääkiekon huippusarjaan.


Rihanna häpesi asuaan Met-gaalassa: ”Tunsin oloni pelleksi”

iltalehti 17:07 31.07

Laulaja ja muotisuunnittelija erottui muista vuoden 2015 Met-gaalassa. Laulaja Rihanna, 32, tunnetaan lukuisista hiteistään. Lisäksi hänet tunnetaan muotisuunnittelijana. Hän on edustanut upeissa luomuksissa lukuisissa ensi-illoissa ja gaaloissa. Yhtä asuaan hän kuitenkin vierasti enemmän kuin muita. Vuonna 2015 Rihanna saapui Met-gaalaan keltaisessa iltapuvussa. Asuun kuului esimerkiksi puuhka ja otsakoru. Asun laahus oli valtava. Viisi vuotta kyseisen gaalan jälkeen Rihanna on kommentoinut asuaan Accessille antamassaan haastattelussa.


Sami Hintsanen, 48, pahoissa rahavaikeuksissa – ulosotossa 160 000 euroa, firma konkurssissa

iltalehti 06:30 31.07

Muusikko-näyttelijä Sami Hintsasen ongelmat kärjistyivät, kun hänen yrityksensä meni konkurssiin ja hänet tuomittiin talousrikoksista. Sami Hintsanen tuli suurelle yleisölle tutuksi TV2:n Tartu mikkiin -ohjelman myötä. Hän veti ohjelmaa vuosina 2006–2015. Tuon lisäksi muusikko–näyttelijänä työskennellyt Hintsanen on ollut mukana lukuisissa erilaisissa projekteissa, kuten musikaaleissa. Hän on tehnyt myös paljon erilaisia juontotehtäviä.


Tältä Viiden juttu -sarjassa herkkää teiniä näytellyt Lacey Chabert näyttää nyt – tuoreet kuvat

iltalehti 21:49 29.07

Viiden juttu -sarjassa seurattiin viiden sisaruksen elämää. Viiden juttu oli suosittu draamasarja, jota tehtiin vuodet 1994-2000. Sarjassa seurattiin eri-ikäisten sisarusten elämää vanhempien kuoltua auto-onnettomuudessa. Sarjaa tähdittivät Matthew Fox, Scott Wolf, Neve Campbell, Lacey Chabert, Paula Devicq, Jennifer Love Hewitt, Jeremy London, Scott Grimes, Michael Goorjian ja Jennifer Aspen. Lacey Chabert, 37, näytteli Viiden jutussa herkkää teiniä, Claudia Salingeria. Saadessaan roolin Chabert oli vain 12-vuotias. Aikuistuttuaan Chabert on jatkanut näyttelemistä. Lisäksi hänet tunnetaan ääninäyttelijänä ja laulajana. Monet tunnistavatkin hänet Mean Girls -elokuvan Gretchen Wienersinä.


Tältä Viiden juttu -sarjan herkkää teiniä näytellyt Lacey Chabert näyttää nyt – tuoreet kuvat

iltalehti 21:49 29.07

Viiden juttu -sarjassa seurattiin viiden sisaruksen elämää. Viiden juttu oli suosittu draamasarja, jota tehtiin vuodet 1994-2000. Sarjassa seurattiin eri-ikäisten sisarusten elämää vanhempien kuoltua auto-onnettomuudessa. Sarjaa tähdittivät Matthew Fox, Scott Wolf, Neve Campbell, Lacey Chabert, Paula Devicq, Jennifer Love Hewitt, Jeremy London, Scott Grimes, Michael Goorjian ja Jennifer Aspen. Lacey Chabert, 37, näytteli Viiden jutussa herkkää teiniä, Claudia Salingeria. Saadessaan roolin Chabert oli vain 12-vuotias. Aikuistuttuaan Chabert on jatkanut näyttelemistä. Lisäksi hänet tunnetaan ääninäyttelijänä ja laulajana. Monet tunnistavatkin hänet Mean Girls -elokuvan Gretchen Wienersinä.


Oletko nähnyt Tuomo Tanskasta Polvijärvellä? Soita havainnoista 112

stara 15:20 28.07

Itä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja Polvijärveltä kadonneesta Tuomo Tanskasesta. Hänet ilmoitettiin


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 28.07

Itä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja Polvijärveltä kadonneesta Tuomo Tanskasesta. Hänet ilmoitettiin


Polvijärveläinen Tuomo katosi sunnuntaina – poliisi pyytää havaintoja

iltasanomat 15:08 28.07

Viimeisin havainto miehestä on sunnuntailta, jolloin hänet nähtiin kävelemässä Polvijärven keskustassa.


Itkuvaroitus! Tänään alkaa uusi amerikkalainen perhedraama: kuoleva isä hankkii lapsilleen uudet isät

iltalehti 08:24 27.07

Council Of Dads on taattua nenäliinadraamaa. Tänään Ylellä käynnistyy uusi amerikkalainen, konkarituottaja Jerry Bruckheimerin perhedraama, joka sukeltaa syvissä vesissä. Tarina pohjautuu Bruce Feilerin samannimiseen omaelämäkerralliseen kirjaan. Tänä vuonna valmistunut laatudraama nähdään Suomessa tuoreeltaan. Scott Perry on avarakatseinen mies, unelmien aviomies, unelmaisä ja unelmaystävä, joka tuntuu tekevän kaiken oikein. Keskellä ikuiselta tuntuvaa onnea hän saa tietää sairastavansa aggressiivisesti etenevää syöpää, joka voi viedä hänet ennenaikaiseen hautaan. Tietäen kuolevansa Scott haluaa jättää rakkaimmilleen henkisen perinnön. Hän poimii elinpiiristään kolme itselleen tärkeää miestä, joiden esimerkki kelpaisi roolimalliksi Scottia kaipaamaan jääneelle perheelle. Vaimon mielestä ajatus on tuulesta temmattu, mutta Scott pitää päänsä. Hän pyytää kolmea ystäväänsä olemaan perheenjäsentensä tukena ensimmäisen vuoden - juuri sen, joka on rakkaan ihmisen kuoleman jälkeen se kaikkein vaikein.


Yksi vapaaotteluhistorian rumimmista teoista tuonut jopa tappouhkauksia – tyrmätyn ajatukset tiivistyvät karuun kuvaan: "Olen valmis kuolemaan häkissä, mutta tuollaista en ymmärrä"

MTV 06:30 27.07

Vapaaottelija Boston Salmon, 29, voitti reilut kaksi viikkoa sitten matsinsa, vaikka hänet oli hetkeä aiemmin rusikoitu tiedottamaan tilaan kanveesille. Salmon on katkera Shawn Westin tekemästä tyrmäyspotkusta, jota on kritisoitu yhdeksi lajihistorian rumimmista tempuista. 


9-vuotias täysin terve Kimmie-tyttö kuoli koronaan Floridassa – jo viides alaikäinen uhri

iltasanomat 22:05 26.07

Tyttö vietiin ensin sairaalaan, josta hänet kuitenkin käännytettiin takaisin.


Perhe äimänä: 9-vuotias täysin terve tyttö kuoli koronaan Floridassa – jo viides alaikäinen uhri

iltasanomat 22:05 26.07

Tyttö vietiin ensin sairaalaan, josta hänet kuitenkin käännytettiin takaisin.


Legendaarinen Hollywood-tähti Olivia de Havilland on kuollut – Tuulen viemää -elokuvasta tuttu näyttelijä oli 104-vuotias

yle 19:39 26.07

Hänet palkittiin uransa aikana kahdella Oscar-palkinnolla.


Hot topics