Juontaja Alma Hätönen esitteli vihdoin avopuolisonsa - tässä on BB-äänenä tunnettu Jaakko

iltalehti 19:16 17.10

Juontaja Alma Hätönen saapui Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit-näytöksen ensi-iltaan avopuolisonsa Jaakon kanssa. Suosittu tv- ja radiojuontaja Alma Hätönen, 29, saapui keskiviikkona Juhannustanssit-teatteriesitykseen Tampereelle avopuolisonsa Jaakon kanssa. Almaa on harvoin nähty julkisuudessa avopuolisonsa kanssa. Mies on teatteritaiteen maisteri Jaakko Ohtonen, 30, joka valmistui näyttelijäksi Tampereen Nätystä 2015. Hän on kotoisin Oulusta ja työskentelee vapaana näyttelijänä. - Jos nyt suostumme kuvaan, kun niin kauniisti pyysit, pariskunta totesi Tampereen Työväen Teatterin Juhannustanssit -näytelmän ensi-iltakiireessä.


Sometähteyden karu kääntöpuoli – BB-juontaja Alma Hätönen sai ennen jopa tappouhkauksia: ”Pistän kaikki uhkaukset eteenpäin”

iltalehti 05:48 28.09

BB-juontaja Alma Hätönen muistuttaa, että vaikka sosiaalisessa mediassa onkin helppo lähestyä, se ei oikeuta huorittelemaan, lähettelemään peniksen kuvia tai esittämään tappouhkauksia. BB-juontaja Alma Hätösellä on Instagramissa 40?000 seuraajaa. Jos kaikki Hätösen seuraajat laitettaisiin Olympiastadionille, osa joutuisi mennä viereiselle Töölön jalkapallostadionille. Somessa Hätönen tunnetaan muutenkin. Esimerkiksi Jodelissa pohdittiin jo kuukausia etukäteen, olisiko Hätönen uudelleen lämmitetyn Big Brotherin juontaja. Ja olihan hän.


Outo ristiriita: Toisia poliitikkoja tutkiva poliisi ilmoitti eronneensa vihreistä – on kuitenkin yhä puolueen mandaatilla lautakunnassa

iltasanomat 20:31 14.08

Kaupungilla ja vihreillä on eri näkemys siitä, onko Pekka Hätönen eronnut myös luottamustehtävistä. Espoon valtuuston pöytäkirjoista ei löydy tietoa, että eroa olisi käsitelty tämän vuoden kokouksissa.


Alma Hätönen kertoo dramaattisen muiston koiran hyökkäyksestä: tapaus varasti Mika Häkkiseltä lööpin paalupaikan

MTV 09:58 02.08

Lapsesta asti F1-kisoja seuranneella juontaja Alma Hätösellä on yhä tallessa Iltalehti, jossa uutisoitiin hänen kokemastaan koirahyökkäyksestä. Samassa lehdessä oli myös uutinen Mika Häkkisen merkittävästä kisavoitosta, mutta se jäi uutiskattauksessa pimentoon.


Tässä ovat uudet Big Brother -juontajat – yksi tutuista radiokasvoista käynyt itsekin BB-talossa

iltalehti 11:22 09.07

Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen juontavat syksyllä esitettävän Big Brother -kauden. Jim-kanavalle siirtynyt Big Brother Suomi starttaa jälleen Suomessa 1. päivä syyskuuta. 14 toisilleen tuntematonta ihmistä muuttaa asumaan kauppakeskus REDIn alueelle rakennettuun BB-taloon. Tänään julkaistiin tulevan kauden juontajat. Pestissä nähdään Radio Aallon aamulähetyksistä tuttu juontaja Kimmo Vehviläinen, radiojuontaja Alma Hätönen sekä juontaja Elina Kottonen, joka on jo aiemmin nähty ohjelman puikoissa. Hän vieraili vuoden 2011 kaudella itsekin asukkaana talossa.


Tässä ovat uudet Big Brother -juontajat! Ylen entiseltä suosikkijuontajalta uusi aluevaltaus: ”Unelmien täyttymys”

iltasanomat 11:01 09.07

Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen ovat uuden Big Brother Suomen juontajat.


Tässä ovat uudet Big Brother -juontajat! Ylen entiseltä suosikkijuontajalta uusi aluevaltaus: ”Unelmien täyttymys!”

iltasanomat 11:01 09.07

Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen ovat uuden Big Brother Suomen juontajat.


Tässä ovat uudet Big Brother -juontajat! Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen hyppäävät suosikkiohjelman puikkoihin

iltasanomat 11:01 09.07


Suosikkijuontaja Alma Hätönen palasi kotiin Selviytyjistä – julkaisi ensitöikseen herttaisen yhteiskuvan: ”Koti on nää mun tyypit”

iltasanomat 18:02 10.06

Radiojuontaja Alma Hätönen oli yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman kolmannen kauden kilpailijoista.


Sara Sieppi jakaa Instagram-kuvia: On samaan aikaan Selviytyjät-kuvauksissa somekiellossa – taustalla pikku jippo

iltalehti 11:11 22.05

Sara Siepin Instagram-seuraajat ovat ahkerasti kommentoineet Saran kuvia, vaikka Sara itse on samaan aikaan somekiellossa Suomi Selviytyjät -kuvausten takia. Tällä hetkellä kuvataan Suomi Selviytyjät -kauden uusia jaksoa. Sara Siepin lisäksi uutuusjaksoissa mukana ovat Arttu Lindeman, Tommi Läntinen, Alma Hätönen, Petra Gargano, Markus Pöyhönen, Taina Ojaniemi sekä Juhani Koskinen. Loput kilpailijoista koostuvat tavallisista, ei julkisuudesta tutuista henkilöistä.


Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat – mukana Sara Sieppi, Alma Hätönen, Tommi Läntinen...

iltasanomat 11:30 14.05

Tällä kertaa julkkikset saavat viidakossa vastaansa tavallisia suomalaisia.


Hot topics