Huuhkajien Petteri Forsellilla on ongelma ratkaistavanaan: ”En halua mennä sinne takaisin”

iltalehti 08:27 05.12

Sarjakausi on vasta päättynyt, mutta HJK:ssa syyskauden pelannut Petteri Forsell harjoittelee jo. Treenaaminen maistui lomallakin. Petteri Forsellin ja puolalaisseura Miedz Legnican sopimus jatkuu.


HJK-taustainen Alfredo Morelos loisti Rangersin hakiessa pisteen Rotterdamista

iltasanomat 22:16 28.11

Glasgow Rangers tarrasi vahvasti jatkopaikkaan haettuaan vieraspisteen Feyenoordilta.


HJK:sta tuttu tuittupää takoi maaleja kentän kurkona – provoili europelin yleisölle

MTV 21:50 28.11

Alfredo Morelos puski kaksi maalia, kun hänen edustamansa Rangers tahkosi 2–2-tasapelin Feyenoordin vieraana jalkapallon Eurooppa-liigassa.


Pallokerho: Markku Kanervan pelaajaruletti oli kallis virhe: ”EM-arvonta on irvokas näytelmä” – HJK paikkaa mokiaan kovilla värväyksillä

iltasanomat 16:20 25.11

Pallokerhossa keskustellaan tulevista EM-kisoista sekä tuoreista Veikkausliigan uutisista.


Antti, 83, teki 50 vuotta töitä HJK:lle – ura päättyi potkuihin: ”Se jätti haavan sydämeen”

iltasanomat 10:49 23.11

Antti Krjukoff tuli mukaan HJK:n miesten joukkueen toimintaan vuonna 1969. Ura päättyi tänä syksynä – yllättäen ja ilman Krjukoffin omaa tahtoa.


HJK hankki parin vuoden takaisen Veikkausliigan maalikuninkaan – myös HIFK vahvistui

iltalehti 16:52 21.11

Roope Riskin Riku-veli pelaa jo entuudestaan Klubissa. HJK jatkaa ensi kauden Veikkausliiga-joukkueensa vahvistamista. Torstaina Klubi tiedotti tehneensä sopimuksen hyökkääjä Roope Riskin kanssa. Riskin, 28, sopimus on 2+1-vuotinen. Ulkomaita viime vuodet kiertänyt hyökkääjä voitti Veikkausliigan maalipörssin kaudella 2016 SJK:ssa.


HJK hankki Veikkausliigan maalikuninkaan – "Minulle loistava mahdollisuus"

MTV 16:38 21.11

HJK on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen nykyisin Itävallassa pelaavan Roope Riskin kanssa. Hyökkääjä liittyy Klubin vahvuuteen vuodenvaihteen jälkeen.


HJK hankki Roope Riskin

MTV 16:38 21.11

HJK on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen nykyisin Itävallassa pelaavan Roope Riskin kanssa. Hyökkääjä liittyy Klubin vahvuuteen vuodenvaihteen jälkeen.


Roope Riski siirtyy HJK:hon

yle 14:51 21.11

Riski pelaa tällä hetkellä Itävallassa St. Pöltenissä.


HJK pestasi Roope Riskin

iltasanomat 14:26 21.11

Roope Riski liittyy HJK:n riveihin.


Huuhkajien Petteri Forsellia otti rajusti päähän – harvinainen moka esti pelaamisen: ”Kyllä mä annan anteeksi”

iltalehti 06:06 19.11

Huuhkajien Petteri Forsell olisi saattanut saada vastuuta ilman joukkueenjohdossa sattunutta virhettä. Huuhkajien leirissä oli kaksi miestä, joiden pettymys oli Kreikka-ottelun jälkeen ylitse muiden. He olivat joukkueenjohtaja Lennart Wangel ja Petteri Forsell. Wangel oli unohtanut päivittää lauantaiaamuna Ateenan-matkalle hälytetyn Forsellin nimen Uefalle ilmoitettavaan pelaajalistaan. Kun asia valkeni, se oli jo liian myöhäistä, eikä Euroopan jalkapalloliitto hyväksynyt HJK-taiturin lisäämistä joukkueeseen.


Huuhkajien joukkueenjohtajalle sattui karmea moka – Petteri Forsell unohtui pelaajalistalta: ”Harmittaa vietävästi”

iltalehti 20:59 18.11

Petteri Forsellia ei ole nimetty Huuhkajien avauskokoonpanoon. Hän joutuu istumaan ottelun katsomossa inhimillisen virheen vuoksi. Ateenaan pikahälytyksellä mukaan otettu HJK:n keskikenttäpelaajan Petteri Forsellin reissu osoittautui lopulta turhaksi. Kreikka-ottelun alla Huuhkajien joukkueenjohtaja Lennart Wangel saapui lehdistön eteen kertomaan, miksi. – Kyse on minun inhimillisestä erehdyksestä, Wangel selitti.


Huuhkajista pudotettu pelaaja julkaisi paljon puhuvan reaktion suuren illan kynnyksellä – "Älkää saakeli tulko sanomaan mulle, että 'se on vaan peliä'"

MTV 10:38 15.11

HJK:ta päättyneellä kaudella edustanut Petteri Forsell, 29, on kuulunut Huuhkajien maajoukkueryhmään koko EM-karsintojen ajan. Kahteen viimeiseen otteluun Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan päävalmentaja Markku Kanerva ei Forsellia nimennyt, mutta se ei tunnu pelaajaa vaivaavan Liechtenstein-ottelun kynnyksellä.


Huuhkajista pudotettu pelaaja julkaisi paljon puhuvan reaktion suuren illan kynnyksellä – "Älkää s**keli tulko sanomaan mulle, että 'se on vaan peliä'"

MTV 10:25 15.11

HJK:ta päättyneellä kaudella edustanut Petteri Forsell, 29, on kuulunut Huuhkajien maajoukkueryhmään koko EM-karsintojen ajan. Kahteen viimeiseen otteluun Liechtensteinia ja Kreikkaa vastaan päävalmentaja Markku Kanerva ei Forsellia nimennyt, mutta se ei tunnu pelaajaa vaivaavan Liechtenstein-ottelun kynnyksellä.


Teemu Pukki on nyt myös levylaulaja – tuottaja kuittailee laulutaidoista: ”sanotaanko niin, että on parempi pysyä kentällä

iltalehti 21:48 14.11

Huuhkajat sai uuden biisin. Sony Music otti yhteyttä HJK:n Nikolai Alhoon, joka tunnetaan myös musiikkimiehenä. Alholta kysyttiin, kiinnostaisiko tehdä biisi Huuhkajille. Hän vastasi, että miksei.


Alokas Rasmus Schüller on haluttu mies – hänet palkkaava seura saisi kesällä lähes 100 000 euroa: ”Se on varmasti iso buusti”

iltalehti 21:48 13.11

Armeijaa käyvä Rasmus Schüller on haluttu pelaaja seurojen keskuudessa. AIK:n mukana harjoitellut keskikenttämies on käynyt keskusteluja myös HJK:n kanssa. Siilipäinen Rasmus Schüller istahtaa alas Kalastajatorpan hotellin aulassa ja huokaisee. –?Olin viikon Santahaminassa heti sen jälkeen, kun saavuin Jenkeistä kauden päätyttyä. Sieltä suoraan sunnuntai-illaksi Santahaminaan, Schüller raportoi.


HJK:sta tuttu pyssy lauloi – Huuhkajat-tähti pelasti joukkueensa Eurooppa-liigassa

MTV 23:53 07.11

HJK:ssa vuosina 2016–17 pelannut Alfredo Morelos tahditti Rangersin 2–0-voittoon Portosta jalkapallon Eurooppa-liigassa.


Entinen HJK-tähti mätti maaleja Eurooppa-liigassa – vaihtomieheltä huima sisääntulo

MTV 21:54 07.11

LASK Linzin Klauss iski ensimmäiset kaksi maaliaan jalkapallon Eurooppa-liigassa. Brasilialainen tuli toisella jaksolla kentälle PSV:tä vastaan ja puski pallon kaksi kertaa häkkiin. Linz voitti ottelun 4–1.


ja henkilö­tietoja Korkeakoulutetut Liigassa neljän palasi Torontoon, Senators VTVn

Hot topics