HJK jyräsi TPS:n – Roope Riski näytti vaarallisuutensa: ”Kaikki varmaan muistaa, miten viime vuoden Suomen cup meni”

iltalehti 17:12 25.01

HJK oli suvereeni kauden ensimmäisessä virallisessa ottelussaan. Päävalmentaja Toni Koskelan miehistö teki selvää nousijajoukkue TPS:sta lukemin 3–0. Riku Riski vei HJK:n johtoon seitsemännellä minuutilla katkaistuaan vastustajan syötön.


HJK:n tähtitoppari siirtyy ulkomaille mestariseuraan

MTV 07:51 21.01

Kolmella edelliskaudella HJK:ta edustanut Faith Friday Obilor siirtyy Moldovan hallitsevan jalkapallomestarin Sheriff Tiraspolin riveihin. Sheriff kertoi nigerialaisen keskuspuolustajan tulosta maanantaina kotisivuillaan.


HJK:n viime kausien luottopuolustaja siirtyy Moldovan mestariseuraan

iltasanomat 23:09 20.01

Ennen Obiloria Sheriffin riveihin HJK:sta on siirtynyt jo kaksi muutakin pelaajaa.


Kommentti: HJK:n huippuvärväys tuo pöhinää Suomen kentille

MTV 17:46 11.01

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller tuo panoksellaan rutkasti lisää laatua HJK:n keskisektorille, kirjoittaa MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen.


HJK pestasi Huuhkajien keskikenttämiehen

iltasanomat 17:25 11.01

Rasmus Schüller siirtyy HJK:n riveihin.


Vahvistus Huuhkajista - Rasmus Schüller HJK-paitaan

iltalehti 17:21 11.01

HJK kasaa karmeaan pettymykseen päättyneen kauden jälkeen nimekästä ryhmää kaudelle 2020. Huuhkajien keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller siirtyy HJK:n riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Helsinkiläisseura kertoi asiasta verkkosivuillaan. – ”Rade” on kokonaisvaltainen keskikenttäpelaaja, joka sopii hyvin pelitapaamme. Hän on vahva kaikissa pelin vaiheissa ja tuo paljon laatua joukkueen pallolliseen pelaamiseen, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula lausuu.


HJK:n ex-hyökkääjää syytetään kurkunleikkauseleen tekemisestä – ennen sitä vastustaja kouri haarojen välistä

iltasanomat 16:59 01.01

Alfredo Morelos on jälleen näkyvästi esillä Skotlannissa.


HJK:n entistä hyökkääjää yritettiin kouria sukuelimistä – törkeä temppu taltioitui tv-kuviin

MTV 21:12 31.12

Sunnuntaina pelatun Celticin ja Rangersin välisen Skotlannin Valioliigan jalkapallo-ottelun jälkipyykki saa yhä kovempia kierroksia. Tv-kuvat taltioivat, että Celticin keskikenttäpelaaja Ryan Christie oli yrittänyt kouria Rangers-hyökkääjä Alfredo Morelosia sukuelimistä.


HJK:n entinen tähtihyökkääjä näytti kurkunleikkausliikettä faneille – oli ajettu aiemmin ulos kentältä sukeltamisen takia

MTV 08:38 30.12

HJK:n paidassa aiemmin loistanut Alfredo Morelos näytti kurkunleikkausliikettä vastustajan kannattajille Skotlannin Valioliigan Celticin ja Rangersin välisessä Old Firm -derbyssä.


HJK:n viime kauden kapteeni siirtyy Moldovan suurseuraan

iltasanomat 11:04 18.12

HJK:ta päättyneen kauden kapteeni Sebastian Dahlström löysi uuden seuran erikoisemmasta osoitteesta.


HJK:n hyökkääjä siirtyy yllättävään osoitteeseen – uusi seura löytyi kiistanalaisesta Qatarista

iltalehti 22:50 09.12

HJK:n hyökkääjä Evans Mensah siirtyy Qatariin. HJK:n Evans Mensah on siirtymässä uuteen seuraan. Ghanalaisen jalkapallosivuston Football made in Ghanan mukaan 21-vuotias hyökkääjä pelaa jatkossa qatarilaisen Al-Duhail Sports Clubin riveissä. Useita mestaruuksia Qatarin pääsarjassa voittanutta seuraa luotsaa tällä hetkellä maineikas portugalilaisvalmentaja Rui Faria.


Sivusto: HJK:n Evans Mensah siirtyy Qatariin

iltasanomat 22:43 09.12

Evans Mensah edusti HJK:ta syksystä 2016 lähtien.


HJK:n Enoch Banzalla ei ollut varaa nappulakenkiin ja kausimaksuihin – juniorivalmentaja Tuomo hoiti viulut: ”Emme ikinä unohda, mitä olet tehnyt”

iltasanomat 16:47 06.12

Enoch Banzan vanhemmat pakenivat sotaa. Heidän pojalleen on kunnia-asia edustaa Suomea.


Antti, 83, teki 50 vuotta töitä HJK:lle – ura päättyi potkuihin: ”Se jätti haavan sydämeen”

iltasanomat 10:49 23.11

Antti Krjukoff tuli mukaan HJK:n miesten joukkueen toimintaan vuonna 1969. Ura päättyi tänä syksynä – yllättäen ja ilman Krjukoffin omaa tahtoa.


HJK pestasi Roope Riskin

iltasanomat 14:26 21.11

Roope Riski liittyy HJK:n riveihin.


Huuhkajien joukkueenjohtajalle sattui karmea moka – Petteri Forsell unohtui pelaajalistalta: ”Harmittaa vietävästi”

iltalehti 20:59 18.11

Petteri Forsellia ei ole nimetty Huuhkajien avauskokoonpanoon. Hän joutuu istumaan ottelun katsomossa inhimillisen virheen vuoksi. Ateenaan pikahälytyksellä mukaan otettu HJK:n keskikenttäpelaajan Petteri Forsellin reissu osoittautui lopulta turhaksi. Kreikka-ottelun alla Huuhkajien joukkueenjohtaja Lennart Wangel saapui lehdistön eteen kertomaan, miksi. – Kyse on minun inhimillisestä erehdyksestä, Wangel selitti.


Teemu Pukki on nyt myös levylaulaja – tuottaja kuittailee laulutaidoista: ”sanotaanko niin, että on parempi pysyä kentällä

iltalehti 21:48 14.11

Huuhkajat sai uuden biisin. Sony Music otti yhteyttä HJK:n Nikolai Alhoon, joka tunnetaan myös musiikkimiehenä. Alholta kysyttiin, kiinnostaisiko tehdä biisi Huuhkajille. Hän vastasi, että miksei.


Alokas Rasmus Schüller on haluttu mies – hänet palkkaava seura saisi kesällä lähes 100 000 euroa: ”Se on varmasti iso buusti”

iltalehti 21:48 13.11

Armeijaa käyvä Rasmus Schüller on haluttu pelaaja seurojen keskuudessa. AIK:n mukana harjoitellut keskikenttämies on käynyt keskusteluja myös HJK:n kanssa. Siilipäinen Rasmus Schüller istahtaa alas Kalastajatorpan hotellin aulassa ja huokaisee. –?Olin viikon Santahaminassa heti sen jälkeen, kun saavuin Jenkeistä kauden päätyttyä. Sieltä suoraan sunnuntai-illaksi Santahaminaan, Schüller raportoi.


Suomalaisen mahtiseuran HJK:n kausi meni täysin pieleen – toimitusjohtaja Riihilahti myönsi: "Teimme monia asioita huonosti"

yle 08:20 31.10

HJK jäi mitaleitta ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Myös paikka europeleissä jäi saavuttamatta.


suunnitelmiaan uudelleen koronaviruksen viimevuotisen läheltä

Hot topics