Hovin ex-lehdistösihteeri: Harryn päätös tuli kuningattarelle täytenä pommina – pahempi isku kuin Andrew’n skandaali

iltalehti 22:09 09.01

Kuningatar Elisabet ei ole virallisesti kommentoinut Sussexin herttuaparin päätöstä mitenkään. Kuningattaren entinen lehdistösihteeri Dickie Arbiter väittää kuningatar Elisabetin olevan enemmän raivoissaan prinssi Harryn vetäytymisilmoituksesta kuin prinssi Andrew’n skandaalista. Asiasta on uutisoinut esimerkiksi Metro. Arbiter oli vieraana Good Morning Britain -ohjelmassa torstaina. – Kuningatar on varmasti vihainen ja pettynyt. Hän on luultavasti enemmän raivoissaan tästä kuin prinssi Andrew’n heikosta haastattelusta, entinen lehdistösihteeri totesi.


”Toivon, että tää kaikki ois pahaa unta”, Tuukka Temonen totesi pysäyttävässä päivityksessä – näin Olga-vaimo kommentoi

iltalehti 16:45 03.01

Olga Temonen kertoo, että hänen ja Tuukka Temosen yhteinen ponnistus elokuva Aika jonka sain etenee suunnitellusti ja tulee ensi-iltaan maaliskuussa. Tuukka ja Olga Temonen saapuivat perjantaina elokuvateattereihin tulevan Pamelan Tolan uutuuselokuvan Teräsleidit kutsuvierasensi-iltaan. Joulun alla pysäyttävän, runsaasti kannustusta ja myötätuntoa keränneen Facebook-päivityksen kirjoittanut Tuukka kieltäytyi kuvista ja haastattelusta. Päivityksessään Tuukka Temonen kirjoitti, että vuosi oli ollut hirveä. Jopa totaalisen masentava. Niin hirveä, että hän toivoisi kaiken olevan vain pahaa unta. Hän oli kuvittanut itkuisella selfiellä päivityksensä, jossa kirjoitti:


Vaimo Elina kertoo Kodin Kuvalehdessä, millainen hänen ja Ilkka Kanervan suhde todella on – nahkainen minihame sai varsin ikävän vastaanoton

iltasanomat 09:31 19.12

Ilkka Kanerva ei arkaile ilmoittaa suoraan mielipidettään puolisonsa pukeutumisesta, selviää Kodin Kuvalehden haastattelusta.


Raju väite julki: kuningatar Elisabet suuttui prinsessa Dianalle verisesti – esitti tälle äärimmäisen vaatimuksen

mtv 16:01 29.11

Kuningatar Elisabet ei ollut lainkaan vaikuttunut prinsessa Dianan vuoden 1995 avoimesta haastattelusta.


Hovin pelko kävi toteen - katso video haastattelusta, jossa nainen syyttää prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta: ”Hän tietää, mitä tapahtui”

iltalehti 10:35 29.11

Prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren BBC-haastattelu lähetetään ensi viikolla, mutta jo ensimmäinen klippi siitä on hyytävä. BBC on julkaissut ensimmäisen klipin Virginia Giuffren haastattelusta. Video on kuvattu ennen prinssi Andrew’n paljon julkisuutta saanutta BBC-haastattelua, jota kuvattiin jopa katastrofaaliseksi. – Hän (prinssi Andrew) tietää, mitä tapahtui ja minä tiedän, mitä tapahtui. Ja vain yksi meistä kertoo totuutta, Giuffre sanoo klipissä.


Ensimmäinen video pelätystä haastattelusta julki: prinssi Andrew’hun yhdistetty nainen kertoo oman versionsa tapahtumista – ”Se oli pelottavaa aikaa”

iltasanomat 08:41 29.11

Prinssi Andrew’ta syytellyt Virginia Giuffre kertoo maanantaina Britanniassa esitettävässä BBC:n haastattelussa oman näkemyksensä siitä, mitä tapahtui vuonna 2001.


Herttuatar Meghan järkyttyi prinssi Andrew'n kohuhaastattelusta – piti vastauksia iljettävinä: "Se vain paheni"

mtv 11:30 26.11

Herttuatar Meghanin kerrotaan pitäneen prinssi Andrew'n vastauksia brittihovia kohauttaneessa haastattelussa vastenmielisinä.


Prinsessa Beatrice on itkenyt päiväkausia isänsä vuoksi – auttoi prinssi Andrew’ta sopimaan ”katastrofaalisen” haastattelun, vaikka piti sitä surkeana ideana

iltasanomat 20:21 25.11

Prinsessa Beatrice syyttää lehtitietojen mukaan isänsä alamäen aloittaneesta haastattelusta.


Telanteen muistiinpanot Anttikoskesta: Ei kehitysideoita, haukkui Hesarin

iltasanomat 11:13 21.11

Poliisi ei löytänyt Anttikosken iPhonesta väitettyjä muistiinpanoja kiistanalaisesta työhaastattelusta.


Fergie tuomitsee prinssi Andrew'n antaman kohuhaastattelun – kuvailee tilannetta katastrofaaliseksi

mtv 12:02 19.11

Yorkin herttuatar Fergie syyllistää prinssi Andrew'n sihteeriä katastrofaalisesta haastattelusta. 


Prinssi Andrew’n haastattelusta nousi valtava myrsky – nyt julkisuuteen tihkuu toinen toistaan kyseenlaisempia kuvia ja videoita

iltasanomat 14:13 18.11

Viime lauantaina BBC:llä esitettiin sensaatiomainen televisiohaastattelu, jossa prinssi Andrew puhui yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin ja kiisti jyrkästi väitteet siitä, että olisi harrastanut seksiä teini-ikäisen Virginia Giuffren kanssa 18 vuotta sitten.


Prinssi Andrew’n haastattelusta nousi valtava myrsky – nyt julkisuuteen tihkuu toinen toistaan kyseenalaisempia kuvia ja videoita

iltasanomat 14:13 18.11

Viime lauantaina BBC:llä esitettiin sensaatiomainen televisiohaastattelu, jossa prinssi Andrew puhui yhteyksistään Jeffrey Epsteiniin ja kiisti jyrkästi väitteet siitä, että olisi harrastanut seksiä teini-ikäisen Virginia Giuffren kanssa 18 vuotta sitten.


Kehonkielen asiantuntijoilta viiltävä analyysi prinssi Andrew’n kohuhaastattelusta: ”Välttelevä ja petollinen”

iltasanomat 17:54 17.11

Prinssin Andrew’n antama haastattelu BBC:lle herätti kehonkielen asiantuntijoiden huomion. Myös katsojat häkeltyivät monista yksityiskohdista.


Suomen sankari Pukki herkistyi huoltajalegenda-Gunnarin haastattelusta ja lupasi kisapaikasta kunnon bileet: "Maanantain peli ei tällä hetkellä kiinnosta yhtään"

yle 22:12 15.11

Hyökkääjä Teemu Pukille EM-kisapaikan varmistuminen oli yksi uran suurimmista hetkistä.


Suomalaiskiekkoilijan rohkea ulostulo huomioitiin ulkomailla – ruotsalaislehti nosti esiin maajoukkuelegendan sanat: ”Tule ulos kaapista, ole sankari”

iltalehti 06:16 29.10

Johan Garpenlöv rohkaisi ruotsalaispelaajia jo aiemmin kesällä. Janne Puhakka on noussut puheenaiheeksi myös Suomen ulkopuolella. Entinen SM-liigatason pelaaja teki sunnuntaina poikkeuksellisen ulostulon, kun hän kertoi avoimesti homoseksuaalisuudestaan Helsingin Sanomille. Rohkeasta haastattelusta uutisoi esimerkiksi ruotsalaislehti Aftonbladet.


Kimi Räikkönen häipyi nopeasti C Moren haastattelusta – kommentoi yhdellä sanalla yllättävää mokaansa

iltasanomat 16:46 29.09

Kimi Räikkönen jäi jälleen ilman MM-pisteitä.


Patrik Laineen joukkuetoveri paljasti suomalaistähden reaktion kohuun - kävivät puhelinkeskustelun

iltalehti 22:00 19.09

Bryan Little sanoi käyneensä puhelinkeskustelun Patrik Laineen kanssa. Patrik Laineen kolmen viime kauden joukkuekaveri Bryan Little puhui torstaina medialle Laineen Iltalehden erikoislehden haastattelusta alkaneesta kohusta. Laine sanoi Iltalehdelle, että jossain toisessa joukkueessa hän saisi pelata joukkueen parhaiden pelaajien rinnalla.


Näkökulma: Patrik Laine valitsi uhkapelitaktiikan - voiko se toimia?

iltalehti 06:05 19.09

Patrik Laineen sopimussolmuun ei ole helppoa ratkaisua, mutta Iltalehden NHL-erikoislehden haastattelusta virinnyt kohu saattaa jouduttaa asioiden etenemistä, kirjoittaa Sami Pilvinen. Patrik Laine sanoi sen suoraan Iltalehden NHL-lehden erikoishaastattelussa. Hänen mittansa alkaa olla täynnä Jets-päävalmentaja Paul Mauricen peluutukseen, jossa rooli on jäänyt pienemmäksi kuin mitä joukkueiden maalipyssyt normaalisti nauttivat. Poikkeuksellisen räväkät kommentit tuskin tulivat miehen suusta hetken mielijohteesta. Ne noudattelevat sitä linjaa, jonka hän valitsi noin kuukausi sitten Sportsnetin Chris Johnstonin tekemässä haastattelussa.


Huumetuomion saanut Jori Lehterä käveli median ohi – "Ei kiitos"

MTV 21:37 14.08

Jori Lehterä syötti voittomaalin, kun SKA Pietari kukisti Jokerit KHL-joukkueiden harjoitusottelussa Tikkurilassa 2–1. Haastattelusta Lehterä sen sijaan kieltäytyi.


Rosanna Kulju avoimena Me Naisissa: teki abortin vain 16-vuotiaana ja tuli uudelleen raskaaksi vuotta myöhemmin

iltalehti 12:47 25.07

Rosanna Kulju kertoo kahdesta vahinkoraskaudestaan Me Naisissa. Yrittäjä ja Miss Helsinki kilpailua luotsaava Rosanna Kulju, 27, kertoo Me Naisten haastattelusta kahdesta vahinkoraskaudestaan. Kulju oli vasta 16-vuotias lukiolainen, kun hän tuli ensimmäisen kerran raskaaksi, vaikka hän söi säännöllisesti ehkäisypillereitä. Rosanna näki abortin ainoana järkevänä ratkaisuna, vaikka päätös oli vaikea. Vuoden päästä hän oli jälleen raskaana ehkäisystä huolimatta. Toinen raskaus päättyi lääkityksen aiheuttamaan keskenmenoon.


Lakersin organisaatiota kohtaan” naisen kimppuun – Taitoluisteluliitto pyytää talven pakkasennätys uusiksi tutki Ilmavoimien koneen

Hot topics