"Monestiko oma isäsi oli kanssasi letityskurssilla?" – nykyvanhemmat taipuvat moneksi, ja professori perää heiltä armollisuutta itseään kohtaan

yle 16:30 27.10

Professori Juha Hakalan mukaan kasvatuksen ei pidä olla tuskailua, vaan toiveikkuutta. Teinille voi näyttää, että aikuisuutta kohti kannattaa kasvaa.


Lihattoman kebabin keksijä Siva Parlar luopui pitseriastaan Kruununhaassa: Nyt hän aikoo valloittaa Vönerillään Ranskan

iltasanomat 08:41 08.10

Kruununhakalaisen korttelipizzerian keittiössä kehitettiin hittituote, jota tarjoillaan mahdollisesti tulevaisuudessa myös pariisilaisissa ravintoloissa.


Lauri Ylönen muistelee The Rasmuksen hittilevyn aiheuttamaa suosiota – fanit tulivat kotiovelle asti: ”Käsiä tuli postilaatikosta”

iltasanomat 14:50 21.09

The Rasmuksen Dead Letters -albumi täyttää 15 vuotta. Nyt Lauri Ylönen ja Aki Hakala perkaavat levyn läpi raita raidalta.


Yhdistetäänkö Vake Teollisuussijoitukseen? Omistajaohjausministeri Paatero: "Yhdistämisessä olisi puolensa"

yle 17:09 17.09

Valtioneuvoston kanslia julkaisi selvitysmies Jouni Hakalan raportin Vaken tulevaisuudesta eilen.


Vesa-Matti Loirin kiihkeät suhteet julkkisnaisiin: Helena Lindgren, Carola, Marita Hakala, Virpi Miettinen, Lenita Airisto...

iltalehti 07:33 12.09

Elämäkerrassa Vesa-Matti Loiri avautuu naissuhteistaan, joista monet tapahtuivat julkisuudesta tuttujen kaunottarien kanssa. Jari Tervon kirjoittamassa uutuuskirjassa Loiri. (Otava) viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo elämänsä suurista rakkauksista ja kiihkeistä seksisuhteista julkisuudesta tuttuihin naisiin. Loirin kuvaillaan olleen nuorena näyttelijänä täynnä viriiliä seksuaalisuutta, joka veti puoleensa naisia. Joidenkin kanssa suhteet perustuivat vain fyysisyyteen, toisten kanssa Loiri jakoi syvää yhteyttä. Teatterikoulussa opiskellessaan alle parikymppinen Loiri paneutui äänen kehittämiseen viisikymppisen laulunopettajan kanssa. Heillä oli seksisuhde, ja rakastelua harrastettiin jopa koulun pianon päällä. Seksiystävä rakensi Loirille äänen, joka on kantanut nämä vuosikymmenet lavoilla.


Näyttelijä Kari Hakala keskittyy eläkepäivinä klapihommiin – Kallon kahvila Porissa odottaa uutta yrittäjää

yle 06:36 12.09

Suurelle yleisölle Kari Hakala tuli tutuksi Metsolan Erkkinä televisiosta. Hän perusti näköalakahvilan meren partaalle eläkeiän kynnyksellä, kun Porissa ei ollut tarjolla näyttelijän töitä.


Paluun tekevä Nopsajalka jätti keikkailun suurperheensä vuoksi: ”Halusin olla lapsille läsnä”

iltalehti 19:23 10.09

Nopsajalka vietti parin vuoden tuumaustauon ollakseen enemmän läsnä lastensa arjessa. Suomalaisen reggae-musiikin uranuurtajana tunnetuksi tulleen Nopsajalan, eli Antti Hakalan, 41, ura on kestänyt jo parikymmentä vuotta. Hän aloitti 1990-luvulla Soul Captain Band -yhtyeessä ja vaikutti myöhemmin Kapteeni Ä-ni -bändissä. 2000-luvun alussa hän käynnisti soolouransa Nopsajalkana ja on ollut tällä vuosikymmenellä myös mukana Elokuu-yhtyeessä.


Nopsajalka lopetti uransa kaksi vuotta sitten: tekee jo nyt comebackin – kuuntele yhteisbiisi Chisun kanssa

iltalehti 07:01 06.09

Nopsajalka ei lopettanutkaan uraansa. Hän tekee paluun uudella albumilla, jonka ensisingle julkaistiin tänään. Muun muassa Lupaan olla ja Nosta mua -hiteistään tunnettu artisti Nopsajalka eli Antti Hakala tiedotti vuonna 2017 lopettavansa keikkailun. Hän järjesti uransa kunniaksi päätöskonsertin Helsingin The Circuksessa 8. syyskuuta 2017. - Nopsajalka on antanut mulle kaiken ja Nopsajalka on vienyt multa kaiken. Kiitos Nopsajalka 1997-2017, mies summasi tuolloin tuntojaan.


The Rasmus paljastaa nyt, kuinka 15 vuoden takainen maailmanhitti In the Shadows syntyi – taustalla vahinko: ”Ylönen juoksi spagetit suussa intoilemaan melodiasta”

iltalehti 05:30 13.08

The Rasmuksen 25 vuotta kestänyt taival on vienyt yhtyeen ympäri maailmaa sekä laulajan erään saksalaisen auton takakonttiin. The Rasmus osui 2000-luvun aaltoon, jolloin englanniksi laulavat suomalaisyhtyeet alkoivat saada suosiota maailmalla. Töitä yhtye oli tehnyt jo vuosien ajan. Se auttoi suhtautumaan uuteen tilanteeseen, joka vei bändin Keski-Euroopasta Etelä-Amerikkaan saakka. Nyt laulaja Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala, 39, ovat perheellisiä miehiä. Elämä ei pyöri enää vain The Rasmuksen ympärillä, vaan vastuuta otetaan lapsista. Kuluneet vuodet ja rock-elämä eivät tosin vielä näy miesten kasvoilla. Korkeintaan heillä on iän tuomaa karismaa.


liikkuvista sieppaajista herättivät tarvitsee uuden yhteisen

Hot topics