Suomen Luciaksi valittiin Sara Ray Pohjanmaalta – presidentti Halonen kruunaa joulukuussa

iltasanomat 13:59 28.11

Lucia on Lucia-keräyksen keulakuva. Tuotoilla tuetaan lapsiperheitä, joilla on vaikeuksia arjessa.


Pasi Halonen Viitostien derbyistä: "Olen nyt ilmoittanut Iisalmelle, että siinä olivat heidän voittonsa"

jatkoaika.com 10:00 27.11

Kajaanin Hokin ja Iisalmen Peli-Karhujen paikallispelit tulivat jälleen ajankohtaiseksi, kun Hokki nousi takaisin Mestikseen. IPK on voittanut kuluneella kaudella kummatkin pelit, mutta Hokin hallituksen puheenjohtaja pitää varmana, että iisalmelaismerkkisenä nämä pelit eivät tule jatkumaan.


Kiinalaisten kaikkoaminen Vuokatista ei huolestuta toimitusjohtajaa – ”Kiina on vain yksi asiakas”

iltasanomat 13:39 01.11

Vuokatti Sportin toimitusjohtaja Veikko Halonen on tottunut kiinalaisten arvaamattomuuteen.


Presidentti Tarja Halonen, ulkoministeri Pekka Haavisto ja kulttuuriväki puolustavat mielenterveyspalveluja – Samalla he ottivat kantaa Helsingin kaavoitukseen

yle 18:57 09.10

Lapinlahden entisen mielisairaala-alueen tulevasta käytöstä kilpailee kaksi ehdotusta.


Presidentti Tarja Halonen, ulkoministeri Pekka Haavisto ja kulttuuriväki puolustavat mielenterveyspalveluja – Samalla he sekaantuvat Helsingin kaavoitukseen

yle 18:57 09.10

Lapinlahden entisen mielisairaala-alueen tulevasta käytöstä kilpailee kaksi ehdotusta.


Tarja Halonen toivottaa presidentti Niinistölle valppautta Trump-tapaamiseen – ”Muutos ollut tärisyttävän iso”

iltasanomat 12:28 01.10

Presidentti Tarja Halonen ihmettelee IS:n haastattelussa maailmanpolitiikan myllerrystä, arvostelee Donald Trumpia ja myöntää potevansa ilmastoahdistusta. New Yorkiin hänet on tuonut tuttu syy, YK:n yleiskokous.


Tänään voit tavata pääministeri Rinteen tämän työhuoneella ja kulauttaa ilmaiset kahvit Kauppatorilla

yle 02:10 14.09

Torikahveilla on keskustelemassa muun muassa presidentti Tarja Halonen.


Jäätävä saldo: Ilman seuraa kilpaileva kotkalainen ei ole hävinnyt toiselle suomalaiselle maratonjuoksijalle kertaakaan yli neljään vuoteen!

iltalehti 19:53 12.08

32-vuotias Ole Halonen voitti viimeisimpänä Helsinki Twilight Run -puolimaratonin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kotkalainen Ole Halonen, 32, kilpailee eri juoksutapahtumissa ilman seuraa. Halonen on muille suomalaisille varsin vaikea vastustaja, sillä hän ei ole taipunut täysimittaisella maratonilla yli neljään vuoteen yhdellekään suomalaiselle. Halonen on juossut 23 maratonia viimeisen neljän vuoden aikana, häviämättä yhdellekään suomalaiselle. Hän on viimeksi taipunut Henri Ansiolle Paavo Nurmi Marathonilla vuonna 2015.


Teemu Selänne iloitsee ystävänsä Arttu Wiskarin uudesta ravintolasta: ”Arttu on puhunut oman ravintolan avaamisesta pitkään”

iltalehti 07:59 04.08

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne oli mukana juhlistamassa Wiskarila-ravintolan avajaisia. Teemu Selänne saapui vaimonsa Sirpan kanssa Wiskarilan avajaisiin lauantaina. Wiskarilan omistavat Arttu ja Pauliina Wiskari sekä Kata ja Jari Halonen. – Olen tosi iloinen Artun puolesta. Arttu on puhunut oman ravintolan avaamisesta pitkään, käynyt meidän ravintolassa Jenkeissä ja nyt se on sitten todellista hänen kohdallaan, Teemu hehkuttaa.


Tarja Halonen paljastaa kesäsuunnitelmansa: "Vadelmat ja kirsikat kypsyvät jo"

mtv 16:10 20.07

Tarja Halosella on käynnissä kiireinen viikko Suomi Areenan ja Porin Jazzien parissa.


Tarja Halonen varoittelee lasten kuvien julkaisusta somessa: ”Vanha mustavalkokuva lapsista pylly paljaana lampaantaljalla on pientä verrattuna siihen”

iltasanomat 18:43 19.07

Presidentti Tarja Halonen muistuttaa, että julkaistessaan kuvan lapsestaan vanhemman on mahdoton tietää, kenen käsiin ja mihin tarkoitukseen se lopulta päätyy.


Tarja Halonen kertoo, mitä olisi tehnyt äitinä toisin: "Kai minun olisi pitänyt olla..."

mtv 16:19 19.07

Tarja Halonen vieraili SuomiAreenan lavalla keskustelemassa muun muassa suomalaisperheiden nykytilasta.


Presidentti Halonen PISA-eroista sukupuolten välillä: ”Joskus tuntuu, että tekevät tytöt mitä tahansa, ei se ole koskaan oikein kiva juttu”

iltasanomat 21:07 18.07

Presidentti Tarja Halosen mukaan poikia tulee kannustaa nykyistä enemmän koulussa, mutta myös tyttöjä tulisi kiittää siitä, mitä he ovat saavuttaneet.


Presidentti Halonen: Al-Holin leirillä olevilla lapsilla oikeus tulla Suomeen, sen mukaisesti on toimittava

yle 16:58 18.07

Halosen mukaan turvallisuus on iso haaste, eikä hän kadehdi hallituksen edessä olevaa tilannetta.


Näin presidentti Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi ovat vähentäneet ilmastotaakkaansa

iltasanomat 16:04 18.07

Presidentin mukaan Arajärvellä on yksi ilmastopahe - juustot.


Presidentti Tarja Halonen kommentoi ISIS-lasten kohtaloa – "En kadehdi todellakaan hallitusta siitä, että millainen tilanne heillä on ratkaistavana"

iltasanomat 15:00 18.07

Presidentti Tarja Halosen mielestä ISIS-naisten ja -lasten kohtelussa tulee ottaa laajalti huomioon lasten oikeudet.


IL: Presidentti Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi mukana Finnairin kovan onnen Kreikan-lennolla

iltasanomat 19:01 08.07

Kreetalle matkalla olleeseen koneeseen iski salama sunnuntai-iltana. Lomalennolla mukana ollut presidenttipari suhtautui ylimääräiseen viivytykseen tyynesti, silminnäkijä kertoo Iltalehdelle.


Pääministerit vaihtuvat, mutta EU-huippuvirkamies Kare Halonen pysyy – ilman hänenlaisiaan rinteet, sipilät ja merkelit voisivat olla EU:ssa ihan pihalla

yle 07:05 29.06

Suomen kolmas kausi EU:n puheenjohtajana alkaa maanantaina. EU-valtiosihteeri Kare Halonen on kokenut kaikki puheenjohtajakaudet.


Näkökulma: Torihulluutta! – Näin surrealistinen kultajuhla korosti kiekkokansan hyviä ja huonoja puolia

iltalehti 07:56 27.05

Helsingin Kauppatorin suuren urheilujuhlan yhteinen ilon aihe ei katsonut ikää, sukupuolta, ihonväriä, työpaikkaa, koulutusta tai tilisaldoa, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Antti Halonen. Torilla tavataan, tavataan sanoa aina, kun Suomi niittää menestystä maailmalla ennen muuta jääkiekossa. Kun Maamme-laulu kajahti Leijonien ottaessa Slovakiassa kolmannen maailmanmestaruutensa 3-1-voitolla, tuhannet ja tuhannet ihmiset suuntasivat jälleen Helsingin kauppatorille. Näky oli uskomaton. Suomen liput liehuivat kaikkialla, Leijona-paitoja oli joka toisella tai useammalla, autot tööttäilivät ja stereot soittivat musiikkia – ennen kaikkea A-tyypin kappaletta Ihanaa leijona Ihanaa. Se oli myös suosituin yhteislaulu Popedan Ukkometson ohella. Osa huudatti ja laulatti ihmisiä megafoonin avulla.


Kommentti: MM-kisat eivät kiinnosta Kanadassa ketään, mutta yhtä pelaajaa seurataan herkeämättä: ”Tiedätkö, kuka on Kaapo Kakko?”

iltalehti 16:05 26.05

Kanadalaiset eivät juuri ole MM-turnauksesta kiinnostuneita. Heitä kiinnostaa vain yksi nuori suomalainen, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Antti Halonen Montrealista. ”Ah! Olet Suomesta? Tiedätkö kuka on Kaapo Kakko”, eräs kanadalainen nuori mies kysyi heti quebeciläisessä yökerhossa kuultuaan, että olen suomalainen. Sama kysymys toistui heti toisen tyypin kohdalla. ”Hän on peto! Hänestä voi tulla uusi Teemu Selänne.” Siinä missä Winnipeg Jetsin Patrik Laine on herättänyt Kanadassa ihastusta tolkuttoman kovalla laukauksellaan, isokokoinen nuorukainen ei ole onnistunut karistamaan hitaan mörssärin mainetta. Kakon suoritteissa kiehtovat nimenomaan nopeus, mailankäsittely ja tietenkin maalintekokyky.


Ahokkaan MM-kulta ja aikana kolmea tamperelaisseuraa ennätystä ei ole eroaa Britannian NHL-tason ykkösmaalivahti, nyt ”Burger Sairaan­hoitajille sanoi vaalituloksen synnyttävän tarkistaa, minne vene ”En yhtään kadehdi ”vihanhallinta­ongelmista” –

Hot topics