Tennisässä Anastasia Kulikova haaveili jo lapsena muutosta Suomeen – ”Halusin todistaa, että ansaitsin Suomen kansalaisuuden”

iltasanomat 07:07 06.12

Venäläissyntyisen Anastasia Kulikovan mielestä Suomi on paras maa.


Ministeri Krista Kiurun Linnan juhlat -koruissa otetaan kantaa

iltalehti 13:20 05.12

Ministeri Krista Kiurun (sd) linnan juhlien korut puolustavat vähäosaisia ja syrjään joutuneita ihmisiä. Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurulla (sd) on tänä vuonna linnan juhlissa yllään koruseppä Anu Ekin suunnittelema hopeinen Uusi sivu -rannekoru ja korvakorut. Ne symboloivat uuden sivun kääntämistä elämässä. -Krista Kiurun kantamat korut on valmistettu perinteisin menetelmin. Halusin että niissä näkyy käsityön jälki. Koruihin on kuvattuna kirjan aukeama, joka kuvastaa sitä, että vaikeuksista huolimatta elämässä on aina mahdollisuuksia, koruseppä Anu Ek sanoo.


Moshtagh Yaghoubi allekirjoitti sopimuksen – tavoitteena EM-kisat: ”Se herätti paljon tunteita”

iltalehti 06:05 29.11

Moshtagh Yaghoubi allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen HIFK:n kanssa. Moshtagh Yaghoubi halusi takaisin pääkaupunkiseudulle. –?HIFK on rakentamassa hyvää joukkuetta. Omistajilla on hyvät suhteet. Halusin HIFK:hon, ja he olivat myös kiinnostuneita, Yaghoubi kertoo.


Suosikkimeteorologi Liisa Rintaniemi opiskelee uuden ammatin: ”Halusin vielä näyttää kynteni”

iltalehti 07:33 19.11

Liisa Rintanimellä on elämässään monta rautaa tulessa. Kahden pojan äiti ennustaa säätä ja opiskelee, mutta jatkaa myös televisioruudussa. Meteorologi Liisa Rintaniemi, 40, on kertonut sateista, auringosta ja lumipyryistä MTV:n sääkartoilla jo yli 16 vuotta. – Aloitin kesällä 2003. Hyvänen aika! Olin 24-vuotias, se oli ensimmäinen vakituinen työpaikkani ja sillä tiellä ollaan yhä, Rintaniemi hämmästyy itsekin.


Herttuatar Catherinen veli julkaisi harvinaisen kuvan kihlattunsa kanssa - kiittää masennuskamppailussa tukeneita

iltalehti 18:59 08.11

James Middleton on kihloissa Alizee Thevenetin kanssa. Herttuatar Catherinen veli James Middleton paljasti tammikuussa sairastaneensa jo pitkään masennusta. Middleton on saanut valtavasti tukea ja ystävällisiä viestejä paljastuksensa jälkeen. Torstaina mies kiitti julkisesti kaikkia kauniista sanoista ja saamastaan tuesta. –?Halusin vain sanoa kiitos. Kiitos kaikesta tuesta, mitä olen saanut puhuttuani julkisuudessa masennuksestani. Olisi täyspäiväinen työ vastata jokaiselle viestittäjälle erikseen, mutta haluan kertoa todella liikuttuneeni viesteistänne ja siitä, että olette jakaneet omia tarinoitanne kanssani, Middleton kirjoittaa.


Amirkhanin tyrmännyt Burgos: ”Hän ei kestänyt vartaloiskujani”

iltasanomat 05:02 03.11

–?En halunnut vain voittaa, halusin tyrmätä hänet.


Yksi puhelu käänsi kelkan Therese Johaugin elämässä dopingkäryn jälkeen: "Halusin auttaa häntä siinä tilanteessa"

MTV 22:29 30.10

Norjan hiihtotähti Therese Johaug kertoo Expressenin haastattelussa, kuinka hän sai apua hiihtoikoni Pål Gunnar Mikkelsplassilta dopingkärynsä jälkeen.


Yksi puhelu käänsi kelkan Therese Johaugin elämässä: "Halusin auttaa häntä siinä tilanteessa"

MTV 22:29 30.10

Norjan hiihtotähti Therese Johaug kertoo Expressenin haastattelussa, kuinka hän sai apua hiihtoikoni Pål Gunnar Mikkelsplassilta dopingkärynsä jälkeen.


Katri Helena kohtasi tyrmistyksen takahuoneessa kesällä 2018 – ”En halunnut sen päättyvän niin”

iltasanomat 13:11 27.10

Katri Helena lähtee jälleen keikoille, mutta ei aio enää rääkätä itseään. –?Kuuntelin sydämeni ääntä ja halusin jatkaa, ikisuosikki sanoo.


NBA:ssa saatiin heti tyrmäävä maistiainen uudistuneesta Lauri Markkasesta – "Halusin olla aggressiivinen"

MTV 07:43 24.10

Lauri Markkanen tiedostaa sen, että hänen pitää ottaa isompi vastuu Chicago Bullsin hyökkäyspelistä koripallon NBA:ssa. 


Suomen tämän hetken dominoivin palloilujoukkue syntyi tennislegendan polttareissa – dynastian rakentaja uhrasi oman maajoukkueuransa: ”Halusin tehdä maailman parhaan seuran”

MTV 11:59 22.10

Elettiin vuotta 1990, kun tamperelaiset tennispelaajat juhlivat parhaimmillaan maailmanlistalla sijalla 48 majailleen tennisammattilaisen Veli Paloheimon polttareita. Lapinniemen kylpylässä kelluneet kaverukset saivat illan tuoksinassa idean perustaa salibandyjoukkueen. Joukkue, joka nykypäivänä tunnetaan neljä edellistä Suomen mestaruutta voittaneena Classicina.


Asunnottomuuden kokenut Emma, 23, takertui rutiineihin hammasharja rinkassa: Valehtelin itselleni, että halusin olla vapaa reppureissaaja

yle 14:00 17.10

Naisten asunnottomuus ei ole vähentynyt samassa tahdissa kuin miesten ja syynä on se, että palvelut on tehty miehiä varten.


Suomalaislupauksen katsomokomennukset puhuttavat, Winnipeg-luotsilta vähäsanainen lausunto – "Sitä minä halusin"

MTV 07:06 14.10

Winnipeg Jetsin suomalaispuolustaja Ville Heinola oli jo toisessa ottelussa perättäin kokoonpanon ulkopuolella NHL:ssä.


The Walking Deadin pahiksenakin tunnettu Jeffrey Dean Morgan meni naimisiin – monet luulivat pariskunnan avioituneen jo aikoja sitten

iltalehti 12:11 08.10

The Walking Dead -tähti Jeffrey Dean Morgan on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. The Walking Dead -tähti Jeffrey Dean Morgan avioitui Hilarie Burtonin kanssa kymmenen vuoden seurustelun jälkeen. Burton kertoo asiasta Instagramissa. – Halusin vain kertoa, että me menimme naimisiin! Oikeasti. Olemme eläneet aviomiehenä ja vaimona yli kymmenen vuotta. Vuosia erilaiset julkaisut kertoivat, että me avioiduimme joskus 2014-2015 ja että olisin ollut aiemminkin naimisissa. Kumpikaan väite ei pidä paikkaansa.


The Walking Deadin pahiksena tunnettu Jeffrey Dean meni naimisiin – monet luulivat pariskunnan avioituneen jo aikoja sitten

iltalehti 12:11 08.10

The Walking Dead -tähti Jeffrey Dean Morgan on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. The Walking Dead -tähti Jeffrey Dean Morgan avioitui Hilarie Burtonin kanssa kymmenen vuoden seurustelun jälkeen. Burton kertoo asiasta Instagramissa. – Halusin vain kertoa, että me menimme naimisiin! Oikeasti. Olemme eläneet aviomiehenä ja vaimona yli kymmenen vuotta. Vuosia erilaiset julkaisut kertoivat, että me avioiduimme joskus 2014-2015 ja että olisin ollut aiemminkin naimisissa. Kumpikaan väite ei pidä paikkaansa.


Waldo, 52, toipuu sydämen pallolaajennuksesta – vajaa viikko operaatiosta

iltalehti 05:00 08.10

Artisti Waldolle tehtiin vajaa viikko sitten pallolaajennusoperaatio, josta hän on toipunut erinomaisen hyvin. Artisti Waldo myöntää, että häntä jännitti tuleva operaatio erittäin paljon. – En voi sanoa, että pelkäsin kuollakseni, mutta sen verran jännitin että halusin saada kaikki mahdolliset rauhoittavat ennen sitä.


Nooralotta Neziri näytti kotimaan kilpasiskoilleen kaapin paikan – paras veto jäi pankkiin: ”Mulla oli salainen haave”

iltalehti 20:29 06.10

Nooralotta Neziri oli MM-kisojen satasen aitojen lopputulosten neljästoista. Hän haaveili finaalipaikasta. Nooralotta Neziri näytti kotimaan kilpasiskoilleen kaapin paikan Dohan MM-kisoissa satasen aitojen välierissä. –?Yritin olla ajattelematta, mitä muut suomalaiset juoksevat. Halusin vaan keskittyä, mitä ite teen. Totta kai meillä on keskinäinen kilpailu. Tää tulos kertoo hyvästä suorituksesta. Sitä toivoin, että olisin noussut top-10 -sijoille, Neziri, 26, sanoi välierän jälkeen.


Ina Mikkolan uutuusohjelma ravistelee suuria suomalaisia teemoja: "Halusin, että kaikki saisivat jotain ajateltavaa"

mtv 15:10 06.10

Ina <3 porno -ohjelmasta tunnettu Ina Mikkola käsittelee uutuusohjelmassaan suomalaisia koskettavia teemoja.


Hurrikaanin takia kovia kokenut Gardiner ei tuulettanut mestaruutta eikä ennätysaikaa – "Halusin vain, että maani on ylpeä minusta"

yle 00:06 05.10

Bahaman Steven Gardiner menetti paljon kotisaartaan koetelleessa hurrikaanissa. Hänen perheensä halusi juoksijan osallistuvan Dohan MM-kisoihin.


Dohan kuuma ja kostea kävely oli todellinen tuskien taival suomalaisillekin: "Aika alussa halusin sieltä pois ihan rehellisesti sanottuna"

yle 08:10 29.09

Kävelijöiden ajat jäivät jopa puoli tuntia omista ennätyksistä Dohan 50 kilometrin kävelyssä.


kotinsa Filippiinien Kymmenet tuhannet joutuvat valheellisia voitossa – Otto yksi sivullinen kuolivat

Hot topics