Timon kauhun hetket Grönlannissa - ystävät jäätyivät kuoliaiksi myrskyssä

iltalehti 12:17 14.12

Anne Flinkkilän vieraana keskusteluohjelmassa on seikkailija tietokirjailija Timo Polari. Vuonna 1997 Timo Polari lähti kahden kovakuntoisen laskuvarjojääkäriystävänsä kanssa hiihtämään Grönlannin poikki. Retken piti olla harjoitus kohti isompaa unelmaa, hiihtoa etelänavalle. Sitä yhteistä retkeä ei koskaan tullut. Ystävät menehtyivät, kun raju lumimyrsky yllätti. Myrsky repi teltan rikki ja pakotti miehet kaivautumaan lumeen. Kun pelastushelikopteri tuli, Timo oli ainoa, joka oli vielä elossa. – Pakkasta oli 25-30 astetta, tuulen voima noin 30 metriä sekunnissa. Pakkasen ja tuulen yhteisvaikutus vastaa paljaalle iholle noin miinus 80:tä astetta. Siinä paljas iho jäätyy muutamissa minuuteissa, Timo taustoittaa Grönlannin ankaria sääolosuhteita.


Suomalaisilla tennislupauksilla huippuluokan harjoitusseuraa – Ruusuvuori treenasi tänään Rafael Nadalin kanssa

yle 18:23 13.12

Emil Ruusuvuori harjoitteli tänään Rafael Nadalin kanssa Mallorcalla.


Hiihtolupaus Eveliina Piippo harkitsee ulkomailla opiskelua – "En tingi tavoitteistani huippu-urheilijana"

MTV 15:04 11.12

Coloradon harjoitusleiriltä kotiutunut maajoukkuehiihtäjä Eveliina Piippo aloittaa kilpailukautensa tammikuussa. Näillä näkymin hänen kisavauhtinsa selviää Skandinavia cupin kilpailuissa 3.–5. tammikuuta Norjan Nes Skianleggissa.


Huuhkajien EM-valmistautumiseen kivenkova haaste – vastaan hallitseva maailmanmestari

MTV 13:01 11.12

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa ennen EM-kisoja harjoitusottelussa Ranskan.


Huuhkajien EM-valmistautumiseen kivenkova haaste – vastaan hallitseva maailmanmestari!

MTV 13:01 11.12

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa ennen EM-kisoja harjoitusottelussa Ranskan.


Suomen hiihtotoivo aloittaa opinnot Denverin yliopistossa – miten käy maajoukkueen? ”Tavoitteistani en ole tinkimässä”

iltalehti 10:07 11.12

Eveliina Piippo sanoi, ettei hän ole luopumassa tavoitteistaan huippu-urheilijana. Hiihtäjä Eveliina Piippo, 21, ilmoitti aloittavansa yliopisto-opinnot urheilu-uransa rinnalla. Piipon harjoituskausi ei sujunut odotetulla tavalla, joten suomalainen jätti maajoukkueen marraskuun ajaksi, lykkäsi kisakauden avaamista ja lähti Yhdysvaltoihin Denveriin harjoittelemaan


Huhut al-Holin palaajista yltyvät – Tullilla tänään harjoitus Helsinki-Vantaalla ”biologisia uhkia” varten

iltasanomat 09:48 11.12

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho on esittänyt väitteitä, joiden mukaan harjoitus liittyisi al-Holin leiriltä palautettaviin suomalaisiin.


L’Equipe: Huuhkajat kovaan tulikokeeseen – kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan

iltalehti 20:59 10.12

Ranskalaislehden mukaan Ranska ja Suomi pelaavat maaliskuussa Pariisissa. Ranskalaislehti L’Equipe uutisoi tiistai-iltana, että Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa Ranskan maaliskuussa. Kyseessä on yksi Huuhkajien neljästä harjoitusottelusta ennen kesän EM-kisoja.


Huuhkajat kohtaa maaliskuussa Ranskan harjoitusottelussa

iltasanomat 20:45 10.12

Huuhkajien kevään harjoitusvastustajat ovat selvillä.


Ranskalaislehti L’Equipe: Huuhkajat kohtaa maaliskuussa Ranskan harjoitusottelussa

iltasanomat 20:45 10.12

Huuhkajien kevään harjoitusvastustajat alkavat olla selvillä.


Huuhkajat pelaa ainakin kolme, mahdollisesti neljä ottelua ennen EM-kisoja – näin pelit näkyvät tv:ssä

iltasanomat 19:14 10.12

Palloliitto on vahvistanut ainakin kolme harjoitusottelua keväälle.


Huuhkajat pelaa EM-kenraalin kesäkuussa Tampereella, vastassa Viro – leirisuunnitelma kuivui kasaan

iltalehti 18:52 10.12

Tuleva kevät on Suomen miesten jalkapallomaajoukkueelle tärkeää aikaa matkalla kohti EM-lopputurnausta. Ensi kesän EM-turnaukseen valmistautuva Huuhkajat on lyönyt keväälle ja alkukesälle lukkoon kolme harjoituspeliä. Huuhkajat kohtaa 27. maaliskuuta Wroclawissa Puolan, 4. kesäkuuta Tukholmassa Ruotsin ja 7. kesäkuuta Tampereen Ratinassa Viron. Viimeksi mainittu on Huukajien viimeinen harjoitusottelu ennen EM-lopputurnausta. Maaliskuun loppuun yritetään sopia vielä toista harjoitusottelua.


Eero Hirvonen palaa harjoitustauolta yhdistetyn maailmancupiin Ramsaussa: "Luottavainen olo, että saadaan parannusta aikaan"

yle 17:17 10.12

Hirvonen ei ole päässyt hyppäämään toivottuja määriä hankalien olosuhteiden takia, mutta ilman Ramsaun viikonloppua kilpailutauosta tulisi liian pitkä.


Huuhkajien ensimmäinen harjoitusmaaottelu EM-kisojen alla varmistui – Suomi matkustaa Ruotsin vieraaksi Tukholmaan

yle 16:21 09.12

Ruotsi isännöi Suomea Tukholman Friends Arenalla 4. kesäkuuta.


Huuhkajat kohtaa Ruotsin kesäkuussa – tie kohti EM-kisoja hahmottuu

iltalehti 16:00 09.12

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pelaa harjoitusottelun Ruotsia vastaan kesäkuun alussa. Palloliitto tiedottaa, että Huuhkajat kohtaa Ruotsin Tukholmassa. Ottelu pelataan Friends-areenalla torstaina 4.6. Ottelun alkamisaika ja lipunmyynnin yksityiskohdat varmistuvat myöhemmin.


Kaisa Mäkäräisen poissaolo nosti Mari Ederin Suomen suurimmaksi toivoksi – "Miljoona syytä, miksi kisa ei ollut hallussa"

yle 18:28 08.12

Ruokamyrkytyksestä alkuviikosta kärsinyt Mari Eder uskoo, että pystyy palaamaan normaaliin harjoitusrytmiin alkuviikosta.


Keinoja kaihtamatta - Manchester United -manageri lupaa kovuutta kentälle paikallismatsissa

iltalehti 15:41 07.12

Manchesterissa pelataan lauantaina kaupungin 179. derby. Kun menee sutta pakoon, tulee karhu vastaan. Jotain perinteisen suomalaisen sananlaskun tapaista on tällä viikolla pyöritelty Carringtonin harjoituskeskuksessa, kun Manchester Unitedin pelaajat ovat valmistautuneet kauden ensimmäiseen paikallispeliin.


Varusmies loukkaantui taisteluharjoituksessa – palovammat käteen ja kasvoihin

iltasanomat 21:05 02.12

Maavoimien tiedotteen mukaan Utin jääkärirykmentin varusmies on loukkaantunut taisteluharjoituksessa, joka oli osa isoa Kaakko 19 -harjoitusta.


Markku Kanervan jatko, kesäkuun kotipeli, harjoitusleiri – Huuhkajilla paljon avoimia kysymyksiä, näin Palloliiton pomo kommentoi

iltalehti 17:02 02.12

Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kertoo, missä vaiheessa ovat jatkosopimusneuvottelut päävalmentaja Markku Kanervan kanssa. Markku Kanerva ja Ari Lahti sopivat jo kesällä, että päävalmentajan sopimuksesta keskustellaan EM-karsintojen jälkeen. –?Ollaan Riven kanssa keskusteltu myönteisessä hengessä. Siinä on muutamia teknisiä kysymyksiä, mitä täytyy vielä puolin ja toisin katsoa, mutta uskoisin, että siltä osin saadaan valmista puoleen tai toiseen ennen joulua, Lahti sanoo.


aikaisen pommin vuoksi Jääkiekkoliitolta johtajuutta ja kotiin kuin tyhjästä on hankala Porvoonjokeen

Hot topics