Hollywood-ikoni Harrison Ford hyppää televisiosarjan tuottajaksi – näyttelee myös sarjan pääosassa

mtv 17:15 22.11

Pitkän ja ansiokkaan näyttelijäuran tehnyt elokuvatähti Harrison Ford astuu murhasta syytetyn kirjailijan saappaisiin.


Helsingin olympialaisten tuplamestari kuoli 96-vuotiaana – voitti ainoana miehenä olympiakultaa sekä 100 metrillä että pika-aidoissa

yle 09:11 17.11

Yhdysvaltain Harrison Dillard voitti Helsingin olympialaisissa vuonna 1952 kultaa 110 metrin aidoissa ja 4x100 metrin viestissä.


Helsingin olympialaisten kultamitalisti on kuollut – ME-mies teki historiaa kahdella pikamatkalla

iltalehti 22:57 16.11

Harrison Dillard on kuollut. Helsingin olympialaisissa 110 metrin aitojen kultaa voittanut Harrison Dillard on kuollut, kertoo BBC. Dillard menehtyi Yhdysvaltojen Clevelandissa 96-vuotiaana. Dillard oli Yhdysvaltain vanhin elossa oleva olympiavoittaja. Hän on edelleen ainoa miesurheilija, joka on kyennyt voittamaan sadalta metriltä ja 110 metrin aidoista olympiakultaa.


Helsingin olympialaisten sankari kuoli – kiitteli taannoin suomalaisten suvaitsevaisuutta: ”Meitä mustia kohdeltiin todella hyvin”

iltasanomat 18:49 16.11

Aitajuoksija Harrison Dillard piti Suomesta, koska hän ei törmännyt siellä rasismiin.


Yle selvitti: Näin kansainväliset agentuurit käyttävät valtaa Suomen klassisessa musiikissa – suurimpien orkesterien ylikapellimestarit samalla brittiagentuurilla

yle 06:09 05.11

Brittiläinen Harrison & Parrott -agentuuri on yksi suomalaisen konserttielämän keskeisistä vaikuttajista.


Tällaista valtaa kansainväliset agentuurit käyttävät Suomen klassisessa musiikissa – suurimpien orkesterien ylikapellimestarit samalla brittiagentuurilla

yle 06:09 05.11

Brittiläinen Harrison & Parrott -agentuuri on yksi suomalaisen konserttielämän keskeisistä vaikuttajista.


Archie teki virallisen debyyttinsä Afrikan-matkalla: Tapasi Desmond Tutun – Archien hampaaton hymy hurmaa

iltalehti 12:23 25.09

Archie-vauva hymyili kuin hangon keksi matkatessaan Meghanin käsivarsilla arkkipiispaa tapaamaan. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat kolmatta päivää Afrikassa. Ensimmäisellä virallisella edustusmatkallaan on myös perheen esikoinen, toukokuussa syntynyt Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Maanantaina pikku-Archiesta nähtiin vilaus, kun hän laskeutui lentokoneesta tupsupipo päässä äitinsä käsivarsilla.


Archie teki virallisen debyyttinsä Afrikan-matkalla: Tapasi Desmond Tutun – hampaaton hymy hurmaa

iltalehti 12:23 25.09

Archie-vauva hymyili kuin hangon keksi matkatessaan Meghanin käsivarsilla arkkipiispaa tapaamaan. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat kolmatta päivää Afrikassa. Ensimmäisellä virallisella edustusmatkallaan on myös perheen esikoinen, toukokuussa syntynyt Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Maanantaina pikku-Archiesta nähtiin vilaus, kun hän laskeutui lentokoneesta tupsupipo päässä äitinsä käsivarsilla.


Näin sujui Archie-vauvan lento Afrikkaan: tuijotteli Pöytävuorta koneen ikkunasta

iltalehti 11:03 25.09

Archie Harrison nukkui suurimman osan yksitoista tuntia kestäneestä lennosta, mutta isänsä prinssi Harryn mukaan hän myös näki Etelä-Afrikan maamerkin ilmasta käsin. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lensivät maanantaina edustusmatkalle Afrikkaan. Toukokuussa syntynyt esikoispoika Archie Harrison pääsi niin ikään reissuun. Kyseessä on hänen ensimmäinen virallinen ”työmatkansa”, lomareissuille Archie lenteli jo kesällä. Vielä Archiesta ei ole näkynyt Afrikassa pipontupsua enempää, mutta hovista on tiedotettu pikkukuninkaallisen osallistuvan joihinkin tilaisuuksiin. Hänen näyttäytymistään on kuitenkin vaikea aikatauluttaa, onhan kyseessä varsin pieni reissulainen.


Hupsista! Tuuli teki tepposet Meghanin mekolle Afrikan-vierailulla - herttuatar ei ollut moksiskaan

iltalehti 00:33 25.09

Kuninkaallinen pari vierailee paraikaa Etelä-Afrikassa. Prinssi Harry, herttuatar Meghan ja pikkuinen Archie Harrison ovat parhaillaan virallisella Afrikan vierailulla, joka alkoi Kapkaupungista. Meghan ihastutti ja kohautti vierailullaan puheellaan, jossa puhui henkilökohtaisella tasolla. – Saanen sanoa, että samalla kun olen täällä aviomieheni kanssa kuninkaallisen perheen jäsenenä, haluaisin teidän tietävän, että olen täällä kanssanne äitinä, vaimona, naisena, värillisenä naisena ja siskonanne, Meghan sanoi tytöille ja naisille suuntaamassaan puheessa.


Meghan ja Harry sulattavat sydämiä Etelä-Afrikassa: halailevat lämpimästi fanejaan

iltalehti 08:22 24.09

Herttuapari ehti jo ensimmäisenä Afrikka-päivänään tavata paljon paikallisia. Prinssi Harry, herttuatar Meghan ja perheen esikoinen, toukokuussa syntynyt Archie Harrison, lensivät eilen maanantaina kymmenen päivän viralliselle vierailulle Afrikkaan. Ensimmäisenä vierailupäivänään Harry ja Meghan edustivat jo Kapkaupungissa. Meghan muun muassa piti puheen Justice Desk -avustuskeskuksessa. Hän kohautti henkilökohtaisella otteellaan:


Prinssi Harry ja Meghan tekivät jotain ennennäkemätöntä: pistivät pystyyn tietovisan

iltalehti 19:39 23.09

Herttuapari käyttää sosiaalista mediaa aktiivisesti ja luovasti. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittavat tänään maanantaina kymmenpäiväisen Afrikka-turneensa. Mukana on myös perheen esikoinen, toukokuussa syntynyt Archie Harrison. Afrikan-matkansa kunniaksi herttuapari teki jotakin sellaista, mitä kukaan kuninkaallinen ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt: Meghan ja Harry laittoivat viikonloppuna pystyyn tietovisan! Se julkaistiin Sussexroyal -tilillä Instagramissa.


Raamattu-satiiri pillastutti uskovaiset 40 vuotta sitten – Jumalanpilkasta syytetty elokuva ei olisi valmistunut ilman Beatles-kitaristin miljoonia

iltasanomat 07:40 21.09

Beatles-tähti George Harrison panttasi talonsa ja toimistonsa, jotta Brianin elämä saatiin tehtyä. Ylen esittämässä dokumenttielokuvassa kerrotaan Harrisonin perustaman elokuvayhtiön tarina.


Lähipiirilähteet varmoina: Pikku-Archie saa Harry-isänsä tunnetun ulkonäköpiirteen

iltalehti 22:32 19.08

Toukokuussa syntyneen pikkukuninkaallisen päässä ei vielä kovin montaa karvaa kasva. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen, Archie Harrison, syntyi 6. toukokuuta. Muutama päivä syntymän jälkeen kuninkaallinen pienokainen esiteltiin lehdistölle. Virallisen esittelytilaisuuden jälkeen Archie onkin pidetty melko visusti piilossa. Edes hänen ristiäisensä eivät olleet julkiset.


Onko tässä mitään järkeä? Lähi-idän maa haluaa tosi-tv-tähden olympialaisiin köykäisen maratonnäytön perusteella: ”Georgia rakastaa myös juhlimista”

iltalehti 21:39 18.08

Lähteiden mukaan tosi-tv-tähti ei harjoitellut maratonia varten kunnolla, mutta juoksi matkan neljään tuntiin. Muun muassa Love Island ja The Only Way Is Essex -tv-ohjelmista tuttu Georgia Harrison on matkalla vuoden 2024 olympialaisiin kertoo OK!-sivusto. 24-vuotias britti juoksi tänä vuonna Lontoon maratonin alle neljässä tunnissa, vaikka ei harjoitellut koetusta varten kunnolla. Hän osallistui myös MTV:n The Challenge -kilpailuohjelmaan. OK!:n lähteen mukaan Lähi-idän maa, ilmeisesti Saudi-Arabia, on pyytänyt myös puhujan töitä tekevää Harrisonia kilpailemaan vuoden 2024 olympialaisissa.


Brittilehdet vahvistavat: Archie peri ihanan piirteen suoraan prinssi Harrylta

iltasanomat 12:54 16.08

Sussexin vauva – Archie Harrison Mountbatten-Windsor – on kuuleman mukaan perinyt hiustensa värin isältään.


Harrison Ford, 77, ja Ally McBeal -roolista muistettu Calista Flockhart, 54, yhä onnellisesti yhdessä – adoptoidusta pojasta varttui aikamies

iltalehti 22:12 13.08

Harrison Ford ja Calista Flockhart ovat seurustelleet 2000-luvun alkupuolelta asti. Ensi kesänä he juhlivat 10-vuotishääpäiväänsä. Indiana Jones -näyttelijä Harrison Ford, 77, on pitänyt yhtä Ally Mcbealin roolista muistetun Calista Flockhartin, 54, kanssa vuodesta 2002 asti. Kihloihin pariskunta meni ystävänpäivänä 2009 ja naimisiin 15. kesäkuuta 2010. Fordilla ja Floockhartilla on yksi yhteinen lapsi, adoptoitu poika Liam. Flockhart adoptoi Liamin vuotta ennen kuin alkoi seurustella Fordin kanssa. Kun suhde syveni, Fordista tuli Liamin toinen laillinen huoltaja.


Meghanin siskopuoli kerää Archielle lahjoja – ”Kunpa hän olisi tarpeeksi vanha karatakseen äitinsä kontrollista”

iltalehti 22:39 06.08

Samantha Markle toivoo ilkeästi, että Archie kasvaessaan kohtelisi Meghania yhtä huonosti kuin tämä on kohdellut isäänsä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat esikoisensa, Archie Harrisonin, toukokuussa. Meghanin sukulaisista pienokaisen on tavannut vasta hänen äitinsä Doria Ragland, joka oli tiettävästi mukana myös synnytyksessä.


Yhdysvaltojen Barchelorin juontaja paljastaa yksityiskohtia kulisseista - osallistujilta edellytetään sukupuolitautitestejä, moni on joutunut irtisanoutumaan ohjelman takia...

iltalehti 18:56 03.08

Bacheloria juontava Chris Harrison on kertonut uutta tietoa Bachelor-sarjasta. Bacheloria vuodesta 2002 juontanut Chris Harrison on paljastanut uutta tietoa suosikkisarjan kulisseista. Harrison kertoi esimerkiksi osallistujien seksielämästä ohjelmassa Lights Out With David Spade. Näyttelijä Kaley Cuoco kysyi Harrisonilta ohjelman kondomibudjettia. Harrison vastasi. – Suurimmat menoerät ovat kondomit ja sukupuolitautitestit.


maanjäristyksessä, nyt etsitään penistään tuli­vuoren­purkauksessa – isä

Hot topics