Kansan­edustajat Harry Harkimo ja Niina Malm ottivat vastaan sallittua enemmän vaali­tukea

iltasanomat 14:27 05.12

Lähes sata ehdokasta joutui täydentämään tai korjaamaan vaalirahailmoitustaan.


Kansanedustajat Harry Harkimo ja Niina Malm ottivat vastaan sallittua enemmän vaalitukea

iltasanomat 14:27 05.12

Lähes sata ehdokasta joutui täydentämään tai korjaamaan vaalirahailmoitustaan.


Harry "Hjallis" Harkimo sai eduskuntavaaleissa laitonta tukea lähes 40 000 euroa – laissa ei määrätä rangaistuksia

yle 08:04 05.12

Liike Nyt -puolueen ainoa kansanedustaja Harry Harkimo sai kymmeniä tuhansia euroa laitonta tukea viime eduskuntavaaleissa.


Hjallis Harkimo sai eduskuntavaaleissa laitonta tukea lähes 40 000 euroa – laissa ei määrätä rangaistuksia

yle 08:04 05.12

Liike Nyt -puolueen ainoa kansanedustaja Harry Harkimo sai kymmeniä tuhansia euroa laitonta tukea viime eduskuntavaaleissa.


Jo Nesbø vieraili Helsingissä, paljastaa nyt lisää yksityiskohtia Harry Holen tarinasta: ”En voi luvata, että kukaan hahmoista olisi turvassa”

iltalehti 12:51 04.12

Norjalaiskirjailija Jo Nesbø vieraili Helsingissä tiistaina. Jo Nesbø, 59, on varsinainen yleisnero - mies tunnetaan paitsi bestsellerkirjailijana, mutta myös menestyneenä muusikkona ja uransa päättäneenä pörssimeklarina. Miehen kirjoja on käännetty jo yli 50 kielelle ja myyty yli 30 miljoonaa kappaletta. Suomessa Nesbøn kirjoja julkaisee Johnny Kniga. Nesbø saapui Helsinki-Vantaalle tiistaina mainostamaan uutuuskirjaansa Veitsi. Kirja jatkaa Harry Holen tarinaa.


Jo Nesbøn uutuuskirjassa Suomi-viittauksia – tällainen suhde menestyskirjailijalla on Suomeen

iltalehti 23:14 03.12

Norjalaiskirjailija Jo Nesbø vieraili Helsingissä tiistaina. Mies kuuluu maailman kuuluisimpiin rikoskirjailijoihin. Jo Nesbø, 59, vieraili Suomessa tiistaina Veitsi-uutuuskirjansa tiimoilta. Kirja ilmestyi tänä syksynä ja sen on kustantanut Johnny Kniga. Suomeksi Harry Hole -romaaneja on ilmestynyt 12 kappaletta, tasaiseen tahtiin. Holen tarina ei pääty Veitseen. Lisää on luvassa.


Brittiprinssien välirikko – Harry ja William eivät yritä korjata eripuraansa

stara 15:20 30.11

Kaikki oli suhteellisen hyvin brittiläisen imperiumin perijöiden, eli prinssi Williamin


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn kihlauksesta kaksi vuotta - juhlistivat vuosipäivää suloisilla kuvilla

iltalehti 21:21 29.11

Sussexin herttuaparin rakkaustarina sai alkunsa sokkotreffeillä kesällä 2016. Sussexin herttuaparin kihlausilmoituksesta tuli marraskuun viimeisellä viikolla kuluneeksi kaksi vuotta. Prinssi Harry kosi rakastaan vuoden seurustelun jälkeen syksyllä 2017. Herttuatar vastasi pyyntöön myöntyvästi. Merkityksellisen vuosipäivän kunniaksi pariskunta on jakanut Instagramissa kuvakollaasin kolmesta merkityksellisestä hetkestä - kihlakuvan, hääkuvan sekä valokuvan keväällä syntyneestä Archiesta.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yksityislennoista nousi valtava mylläkkä – nyt kuningatar teki radikaalin ratkaisun

iltasanomat 22:01 28.11

Brittilehtien mukaan Buckinghamin palatsi palkkaa uuden matkustuksesta vastaavan työntekijän.


Harry Potter -elokuvissa pulleaa Dudley-serkkua esittänyt näyttelijä hoikistui hurjasti - tältä hän näyttää nykyään

iltalehti 20:03 27.11

Tunnistaisitko Harry Mellingin vielä Dudley Dursleyksi? Moni saattaa muistaa Harry Potter -elokuvista Dudley Dursleyn, Potterin ilkeän ja piloille hemmotellun serkun. Viidessä Potter-elokuvassa häntä esitti Harry Melling. Dudley jäi mieleen pulleana poikana, joka otti ilon irti siitä, että Harryn Petunia-täti ja Vernon-setä pitivät häntä kuin kukkaa kämmenellä. Harrya sitä vastoin sorsittiin.


Muistatko Harry Potter -elokuvien ilkeän Dudley-serkun? Näyttelijä kävi läpi huiman muodonmuutoksen – tältä hän näyttää nyt

iltasanomat 17:41 27.11

Harry Melling nähtiin Harry Potter -elokuvissa pulskana ja ilkikurisena Dudley Dursleyna. Nykyään hän on 30-vuotias ja jatkanut uraa näyttelijänä.


Jose Mourinho ylisti nohevaa pallopoikaa, joka käänsi pelin: "Yritin kutsua hänet pukuhuoneeseen" – pyysi ottelun jälkeen anteeksi kylmää päätöstään

MTV 09:37 27.11

Jose Mourinhon ensimmäinen Mestarien liigan ottelu Tottenhamissa alkoi tiistaina katastrofaalisesti, kun kreikkalainen Olympiakos otti 2-0-johdon vain 19 minuutin pelin jälkeen. Tottenham varmisti kuitenkin paikkansa pudotuspeleissä, kun joukkue nousi toisella puoliajalla 4-2-voittoon Dele Allin, Lucas Mouran, Harry Kanen ja nohevan pallopojan johdolla.


Mitä tykitystä! Harry Kane takoi uuden Mestarien liigan ennätyksen – Robert Lewandowski nousi Lionel Messin kerhoon

MTV 05:40 27.11

Tottenhamin Harry Kane teki uuden jalkapallon Mestarien liigan ennätyksen. Hän on nyt viimeistellyt nopeimmin 20 maalia kilpailun historiassa.


Robert Lewandowski tehtaili neljä maalia Bayern Münchenin näytöksessä – Harry Kane pelasti Tottenhamin kuilun partaalta

yle 00:07 27.11

Real Madrid oli viemässä A-lohkon huippuottelun pisteet, kunnes PSG kiri tasoihin ottelun lopussa. Molemmat ovat varmistaneet jatkopaikan.


Herttuatar Meghan aloitti kiinteiden syöttämisen puolivuotiaalle Archielle - tällainen on kuninkaallisen vauvan ruokavalio

iltalehti 18:08 26.11

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn puolivuotias Archie-poika on päässyt maistelemaan maidon lisäksi muitakin makuelämyksiä. Brittiläinen kuninkaallisasiantuntija, toimittaja Omid Scobie kertoi vastikään Yahoon The Royal Story -podcastissa, että Archielle on aloitettu kiinteiden ruoka-aineiden syöttäminen. – Meghan on sanonut, että Archieta totutellaan nyt kiinteiden syömiseen, Scobie paljasti ohjelmassa.


Lindsay Lohanin ex-poikaystävä kuollut – omisti legendaarisen ravintolan West Hollywoodissa

stara 13:20 26.11

Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan Pink Taco -ravintolan omistaja Harry


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 26.11

Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan Pink Taco -ravintolan omistaja Harry


Jäätävää! Harry Styles sivalsi entistä bändikaveriaan suosikkiohjelmassa

mtv 22:01 25.11

Harry Styles unohti entisen bändikaverinsa nimen.


Yllättävä syy varjostaa prinssiveljesten välejä – tästä syystä Harry on ollut ikänsä kateellinen Williamille

mtv 19:00 25.11

Vaikka prinssi Harry ei halua kuninkaan kruunua, on hän kuitenkin saanut elää elämänsä osittain prinssi Williamin varjossa.


Tottenham-tähti uskoo Jose Mourinhon yltävän vielä suurtekoihin – "Tämä ukko on voittanut kaikkialla"

MTV 13:54 25.11

Tottenhamilla on huippumahdollisuus katkaista tittelitön jaksonsa Jose Mourinhon alaisuudessa, huippukärki Harry Kane uskoo. 


15 pistettä lähes 10 vuoden mielentilatutkimus valmistui otsikko pommitti Mikko Koskisen sinisten tietä Trump puolusti kipakasti ulkomaisia vakoojia

Hot topics