Miten Paul Burrell tiesi niin tarkasti? Dianan hovimestari ennusti Harryn ja Meghanin teot jo viime kesänä

iltalehti 08:34 26.01

Paul Burrell arveli herttuaparin nostavan kytkintä, niin kuin on nyt käynytkin. Prinsessa Dianan entisessä hovimestarissa Paul Burrellissa on ennustajan vikaa. Hän antoi viime vuonna yhtenä monista haastattelun William \& Harry: Prinssien välirikko -brittidokumentin tekijöille. Britit näkivät sen elokuun puolivälissä, meillä se esitetään tänään TV5:lla. Dokumentissa vain 18-vuotiaana hovin palveluksessa aloittanut Burrell jakaa näkemyksensä Sussexin herttuaparin mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmista.


Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit olleet katkolla ennenkin – uutuusdokumentti kertoo veljesten ajautumisesta erilleen

iltasanomat 07:59 26.01

Illalla tv:ssä esitettävää brittidokumenttia on kuvattu myös Suomessa.


Meghan sanoo pelastaneensa Harryn – näki prinssin kärsimyksen ja auttoi tämän ulos hovista

iltalehti 17:13 25.01

Meghan uskoo tehneensä Harrylle palveluksen. Sussexin herttuapari, Harry, 35, ja Meghan, 38, ovat asettuneet kakkoskotiinsa Kanadan Vancouveriin. Pariskunta on vuokrannut Kanadasta kartanon, jossa vietti Archie-poikansa kanssa jo joulun ja uuden vuoden. Meghan kävi vuodenvaihteen yli venyneen loman jälkeen vain kääntymässä Britanniassa kunnes palasi takaisin vaahteranlehtimaahan. Harry sen sijaan jäi vielä setvimään kuninkaallisen perheen kanssa hovista vetäytymiseen liittyviä asioita. Hän lensi Kanadaan maanantai-iltana.


Meghan Markle on lähiössä kasvanut uraohjus, josta tuli maailmankuulu herttuatar – tällainen on tähden koko tarina noususta brittihoviin ja lopulta ulos sieltä

iltalehti 09:37 25.01

Herttuatar Meghan on ollut myrskyn silmässä siitä lähtien, kun seurustelu prinssi Harryn kanssa paljastui. Meghan Marklen tarina vaikutti häiden alla olevan kuin satu, johon ei vieläkään – prinssistä huolimatta – voi kirjoittaa loppuun lausetta: He elivät elämänsä onnellisena loppuun asti. 38-vuotiaan amerikkalaisen elämässä on ollut hajonnut perhe, ennakkoluuloja, kamppailua, särkyneitä unelmia ja turhautumista. Mutta myös menestystä ja unelmien täyttymistä, rakkautta ja romanttisia käänteitä.


Kuningatar Elisabet sairastunut – jätti edustustehtävät väliin

stara 06:00 25.01

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin


Viihdelehti Stara.fi

stara 06:00 25.01

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin


Nähdäänkö Harry ja Meghan seuraavaksi Netflixissä? Nyt herttuaparia havittelee jopa suoratoistojätti

iltalehti 08:52 24.01

Suoratoistopalvelu Netflix haaveilee jo yhteistyöstä kuninkaallisista titteleistään luopuvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa. Kuningatar Elisabet kertoi lauantaina, että Sussexin herttuapari menettää kuninkaalliset tittelinsä brittihovista erotessaan. Luopumisen taustalla on parin toive elää vapaammin ja taloudellisesti riippumattomina hovista. Päätös avaa prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden, kuten Netflixin ja Disneyn kanssa työskentelemisen saralla. Brittihovin edustajina vastaavien yhteistöiden tekeminen ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tilanteesta on innostunut nyt myös suoratoistojätti Netflix. Uutismedia News Skyn mukaan Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos on kertonut avoimesti halustaan päästä tekemään yhteistyötä Harryn ja Meghanin kanssa.


Brittikuninkaallisista animaatio – Prinssi Harryn äänenä Orlando Bloom

iltalehti 22:39 23.01

Animaatiossa seurataan kuninkaallista elämää prinssi Georgen näkökulmasta. Brittikuninkaalliset ovat saamassa nimikkosarjan televisioon – ainakin jonkinlaisen. Mistään tositelevisiosta ei suinkaan ole kyse vaan HBO Maxin animaatiosta nimeltään ”The Prince”. Se kertoo kuninkaallisesta perheestä 6-vuotiaan prinssi Georgen silmin.


Kohujen piinaamasta kuninkaallisesta perheestä uusi televisiosarja – prinssi Harrya tulkitsee Orlando Bloom

mtv 19:16 23.01

Orlando Bloom on kiinnitetty prinssi Harryn ääninäyttelijäksi animaatiosarjassa, joka kertoo kuninkaallisen perheen elämästä prinssi Georgen silmin. 


Jo yhdeksäs työntekijä otti lopputilin herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn palveluksesta – nyt parin hylkäsi hyvin tärkeä henkilö

iltasanomat 15:53 23.01

Meghanin ja Harryn tärkeä työntekijä jätti pestinsä vain viiden kuukauden jälkeen.


Meghanin Thomas-isän paljastus: puhui Harryn kanssa puhelimessa - prinssin sanat saivat lyömään luurin korvaan

iltalehti 07:48 23.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle puhuu suunsa puhtaaksi välirikostaan tyttäreensä uutuusdokumentissa. Britanniassa televisioitiin keskiviikkoiltana Thomas Markle: My Story -uutuusdokumentti, jossa ääneen pääsi herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 75. Häntä on haastateltu kotonaan Meksikossa. Dokumentin sisältöä avaa muun muassa Daily Mail. Dokumentissa isä haluaa puhdistaa mainettaan ja taustoittaa välirikkoaan tyttäreensä. Välit ovat jäätyneet niin pahasti, että Thomas sai kuulla Meghanin raskaudestakin radiouutisista.


Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


Tyly ennustus: Meghanin ja Harryn ero brittihovista on vasta alkua – monarkioiden tuhoutuminen on jo alkanut

iltalehti 07:01 22.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan Meghanin ja Harryn ero on vasta alkua tulevalle kehitykselle: jatkossa monarkiat ”lopettavat itse itsensä”. Prinssi Harryn ja ja hänen puolisonsa Meghanin ero brittihovista on saanut ympäri maailmaa pasmat sekaisin. Brittitabloidien lisäksi Sussexin herttuapari ero on edelleen – lähes kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen – muun muassa brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n etusivun uutisista. Tähän on hyvä valmistautua, sillä vastaavat uutiset eivät varsinaisesti ole katoamassa eurooppalaisista monarkioista. Suomalaisen hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan jatkossa hoveista irtautumisuutiset yleistyvät.


Serena Williams ei hätkähtänyt toimittajan yllättävästä kysymyksestä: ”Hyvä yritys”

iltalehti 17:59 20.01

Serena Williams sai vastata erikoiseen kysymykseen avausottelunsa jälkeen Australian avoimissa. Serena Williams jahtaa Australiassa jo uransa 24:tta Grand Slam -voittoa. Urakka alkoi hyvin, kun supertähti kaatoi avauskierroksella Anastasia Potapovan suoraan 2–0 (6–0, 6–3). Pelin jälkeen Williamsilta kysyttiin yllättäen lehdistötilaisuudessa, mitä mieltä hän on hyvän ystävänsä Meghan Marklen ja Harryn tilanteesta.


Suomalainen hoviasiantuntija tyrmää Meghan-kritiikin: Uskoo prinssi Harryn halunneen itse pois ”kultaisesta häkistä”

iltalehti 15:06 20.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatanen arvioi, että prinssi Harry haluaa pois ”kultaisesta häkistä”. Prinssi Harry piti sunnuntaina tunteikkaan puheen Sentebale-hyväntekeväisyysjärjestön tilaisuudessa. Harry kommentoi puheensa alussa hänen ja vaimonsa Meghanin päätöstä vetäytyä pois kuninkaallisista tehtävistä.


Lyötiinkö Harryn ja Meghanin uudelle elämälle parasta ennen -päivä? Herttuaparilla vuosi peliaikaa ennen kuin Charles sulkee rahahanat

iltasanomat 10:48 20.01

Brittimedian mukaan Sussexin herttuaparin päätöstä ja sen seurauksia olisi tarkoitus arvioida uudestaan keväällä 2021.


Lehtiväite: Harryn ja Meghanin skandaaliero hovista sekoitti prinsessa Beatricen elämän – hääsuunnitelmat toistaiseksi jäissä

iltasanomat 07:03 20.01

Prinsessa Beatricen hääsuunnitelmat ovat ottaneet takapakkia viime aikaisten kohujen takia.


Prinssi Harry rikkoi vihdoin hiljaisuuden – ”Ei ollut muuta vaihtoehtoa”

iltasanomat 02:17 20.01

Harryn mukaan parilla ei ollut vaihtoehtoja.


Harry kommentoi vihdoin skandaalieroa

iltasanomat 02:17 20.01

Harryn mukaan parilla ”ei ollut vaihtoehtoja”.


Suomalaisilla hoviasiantuntijoilla selkeä näkemys Sussexin herttuaparin kohuerosta – Meghanin ja Harryn päätös kertoo monarkian merkityksen horjumisesta

iltasanomat 21:23 19.01

Suomalaisasiantuntijoiden mielestä monarkian merkitys vähenee, mutta Sussexin herttuapari tuskin saa kaipaamaansa rauhaa.


Antti Ruuskasta – haetaan ratkaisua löytyi yllättäen viisi olla kaksi viikkoa sitten puna-armeija vastasi

Hot topics