Harryn ja Meghanin esikoinen Archie-poika kasvaa kovaa vauhtia – pienokaisen kerrotaan oppivan nopeaan tahtiin uusia taitoja

mtv 18:05 07.07

Harry ja Meghan nauttivat täysin rinnoin perhe-elämästään Yhdysvalloissa.


Tällaista on Meghanin ja Harryn elämä Los Angelesissa – Archie tapailee jo askeleita

iltalehti 21:17 06.07

Meghanilla ja Harrylla on ollut aikaa seurata poikansa kehitystä. Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, pudistelivat kuninkaalliset pölyt töppösistään lopullisesti maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin heidän eronsa brittihovista tuli virallisesti voimaan. Rapakon takana he ovat pikku-Archien kanssa kuitenkin majailleet jo viime marraskuusta asti. Tuolloin perhe lähti Kanadaan joululomalle, joka venahtikin vuodenvaihteen yli. Alkuvuodesta herttuapari pudotti sitten pommin ja ilmoitti asuvansa jatkossa osittain Pohjois-Amerikassa. Samalla he tekivät selväksi, että kuninkaallinen edustaminen saa riittää.


Prinssi Harry kärsii Los Angelesissa – potee mökkihöperyyttä ja tuntee syyllisyyttä brittihovin jättämisestä

iltalehti 23:49 28.06

Prinssi Harry ei ole sopeutunut elämään Los Angelesissa. Brittilehti The Sunin mukaan prinssi Harry kipuilee uuden elämänsä kanssa. Lehti kertoo, että prinssi ei ole sopeutunut Los Angelesiin. Tiedot perustuvat tuoreeseen kirjaan, joka käy läpi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöstä jättää brittihovi.


Miljoonasopimus paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat – kuninkaallisasiantuntija lataa nyt suorat sanat parin tilanteesta

iltasanomat 09:50 26.06

Harry Walker Agencyn kanssa tehty sopimus auttaa herttuaparia itsenäistymään taloudellisesti.


Anoppi muutti prinssi Harryn kotiin – toimii lapsenvahtina pikku-Archielle

stara 10:00 22.06

Los Angelesiin muuttaneet ja kuninkaallisista velvollisuuksista luopuneet Meghan ja Harry


Tänään tv:ssä: Kaikkia ylistetty eliittikoulukaan ei pysty auttamaan – ”Riski muille”

iltalehti 08:32 21.06

Ongelmaiset brittipojat lähetetään uudessa sarjassa puoleksi vuodeksi Intiaan. Koulunkäynti ei ole maistunut viidelle brittipojalle kotimaan kamaralla, joten heidät lähetetään dokumentaarisessa sarjassa Intiaan. Brittipojat eliittikoulussa alkaa tänään TV2:lla. Kullakin on omat syynsä huonoon koulumenestykseen. Heillä on rankkoja kokemuksia koulukiusaamisesta, vaikeuksia lukemisen ja kirjoittamisen kanssa, motivaation puutetta sekä suoranaista auktoriteettikammoa. Kaksi matkalle lähtijää, Ethan, 17, ja Jake, 18, eivät ole käyneet koulua kahteen vuoteen – eikä Ethan ole tehnyt eläessään ainoatakaan koetta. Jack, 18, Harry, 17, ja Alfie, 17, ovat kyllä istuneet tunneilla, mutta hekin ovat reputtaneet peruskoulun päättökokeet. Siksi esimerkiksi Harryn toive päästä parturikouluun tai luoda ura armeijassa saattaa jäädä pelkäksi haaveeksi.


Harry ja Meghan mokasivat tavaramerkkihakemuksen täytön - uhkana hylkäys: vilisee virheitä, maksut maksamatta

iltalehti 08:38 18.06

Harry ja Meghan havittelevat poikansa mukaan nimettyä tavaramerkkiä. Kuninkaalliset velvollisuudet jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä heidän 1-vuotias Archie-poikansa käynnistelevät uutta elämää Yhdysvalloissa. Los Angelesiin maaliskuussa muuttaneen pariskunnan oli tarkoitus lanseerata uusi oma hyväntekeväisyysjärjestö. Suunnitelmien täytäntöönpano kuitenkin viivästyi koronapandemian takia. Järjestö tulee tarjoamaan mahdollisuuden osallistua erilaisiin tukiryhmiin sekä monimediallisiin koulutusohjelmiin. Tarkoituksena on myös lanseerata hyvinvointiin keskittyvä verkkosivusto. Myös herttuaparin Sussex Royal oli hyväntekeväisyysjärjestö, mutta siitä Harryn ja Meghanin oli luovuttava hovista irtautumisen myötä.


Too Hot to Handle -Harry jätti Francescan – pari kihlautui vain muutamaa kuukautta aiemmin

iltalehti 11:58 17.06

Francesca kertoo tuoreella Youtube-videollaan olevansa murtunut asiasta. Netflixin Too Hot to Handle -ohjelmasta tunnetut Francesca Farago ja Harry Jowsey ovat eronneet. Francesca kertoi asiasta Youtube-kanavallaan tiistai-iltana. Tunteikkaan videon aikana hän sanoi Harryn päätyneen ratkaisuun etäisyyden takia.


Prinssi Harryn väitettiin saaneen yllättävän tukijan Yhdysvalloista - Hollywood-tähti Liza Minnelli, 74, kiistää kaiken

iltalehti 07:19 16.06

Liza Minelli ei ole ottanut prinssi Harrya siipiensä suojaan, vaikka näin on väitetty. Prinssi Harry, puolisonsa herttuatar Meghan ja pariskunnan yksivuotias Archie-poika muuttivat maaliskuun loppupuolella Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Nyt he asuvat vuokralla Beverly Hillsin kaupunginosassa sijaitsevassa kartanossa. Lastenhoitoapuna häärää Meghanin äiti Doria Ragland, joka on muuttanut asumaan saman katon alle. Prinssi Harrylla lienee ollut haasteita sopeutua uuteen kotimaahansa. Kevät on ollut poikkeuksellinen myös koronapandemian vuoksi.


Anoppi muutti prinssi Harryn kanssa saman katon alle - sai herttuaparilta epävirallisen työpestin

iltalehti 07:36 15.06

Meghanin äiti Doria Ragland on muuttanut tyttärensä perheen Los Angelesin kotiin. Doria Ragland asuu nykyään saman katon alla tyttärensä Meghanin, tämän puolison prinssi Harryn ja pariskunnan 1-vuotiaan Archie-pojan kanssa, The Sun -lehti uutisoi. Sussexin herttuapari lapsineen muutti maaliskuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa Kanadasta Meghanin synnyinkaupunkiin Los Angelesiin. Tavoitteena oli mitä ilmeisimmin päästä asumaan lähemmäs Meghanin äitiä, jolla on myös asunto Los Angelesissa, Windsor Hillsin alueella. Koronapandemian takia perhe ei kuitenkaan tiettävästi tavannut Doriaa kasvokkain pitkään aikaan.


Harryn ja Meghanin paljastuskirjasta tihkuu yksityiskohtia: Pari puhui Megxitistä jo ennen häitään!

mtv 13:02 14.06

Elokuussa prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista julkaistavasta paljastuskirjasta on jälleen tihkunut uutta tietoa brittilehdistöön.


Prinssi Charlesin salattu rooli Harryn häissä paljastui – Meghan sai silti kaiken kunnian

iltalehti 22:30 10.06

Prinssi Charlesilla oli näppinsä pelissä molempien poikiensa hääjuhlien tunnelman kohottamisessa. Prinssi Charles, 71, on paljastanut olleensa mukana valitsemassa musiikkia molempien poikiensa hääjuhliin. Hän kertoi salatusta roolistaan hääjärjestelyissä taannoin Classic FM -radiokanavan haastattelussa. Klassisen musiikin ystävänä tunnettu Charles kertoi haastattelussa auttavansa edelleen kaikenlaisissa poikiensa juhlajärjestelyissä musiikkivalintojen kanssa. Kuninkaallisasiantuntija Chris Ship pui prinssin paljastusta ja klassisen musiikin tietämystä podcastissa.


Kuninkaallisiin erikoistunut henkivartija ei usko Harryn ja Meghanin yksityiseen turvatiimiin: ”Pieni matka siihen, kun jotain menee pieleen”

iltalehti 14:01 06.06

Useita vuosia kuninkaallisten henkivartijana toiminut Simon Morgan epäilee yksityisen turvatiimin pätevyyttä. Los Angelesiin luksuskartanoon muuttaneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan palkkasivat hiljattain yksityisen turvallisuustiimin. Paparazzeihin ja laittomiin tarkkailudroneihin kyllästynyt herttuapari kertoi, että päätöksen taustalla oli paitsi huoli omasta turvallisuudesta, myös pariskunnan Archie-pojan hyvinvoinnista. Vuosina 2007-2013 kuninkaallisen perheen henkivartijana toimineen Simon Morganin mukaan yksityisen turvallisuustiimin palkkaaminen on suuri riski. Morgan kertoo Express-lehden haastattelussa, ettei yksityinen turvallisuustiimi kykene välttämättä turvaamaan herttuaparin turvallisuutta tarpeeksi tehokkaasti, koska täyttä ymmärrystä kuninkaallisesta protokollasta ei ole.


Muistatko, kuinka rajua poikamieselämää prinssi Harry vietti ennen Meghania? Pyöritti kahta povipommia samana iltana

iltasanomat 07:41 06.06

Rakkaus rauhoitti bileprinssin ja naistenmiehen maineessa olleen prinssi Harryn. Muistatko, ketkä kaikki julkkiskaunottaret prinssin käsipuolessa viihtyivät?


Prinssi Harry purkaa murheitaan veljelleen – prinssi Williamilta yksinkertainen neuvo

iltalehti 16:52 04.06

Prinssi Williamin ja Harryn välit ovat olleet paranemaan päin, kertoo US Weekly. Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välien on aiemmin kerrottu viilenneen sen myötä, kun Harry jätti brittihovin alkuvuodesta. Yhdysvaltoihin herttuatar Meghanin kanssa muuttaneen Harryn on kuitenkin kerrottu olleen veljensä kanssa yhteydessä uudesta kodistaan, Los Angelesista käsin. US Weeklyn mukaan veljekset ovat olleet puheissa koskien esimerkiksi haasteita, joita Harry on Jenkeissä kohdannut. Lehden lähteiden mukaan esimerkiksi turvallisuutta koskevat asiat sekä julkisuus on ollut puheenaiheena kaksikon välisissä keskusteluissa. Vaikuttaa siis siltä, että Harryn kokemat haasteet ovat lähentäneet veljeskaksikkoa.


Meghanin ja Harryn turvatoimet maksavat 8 000 euroa päivässä

stara 14:40 04.06

Los Angelesiin muuttanut Sussexin herttuapari on vaikutusvaltainen perhe. Heidän turvallisuudestaan


Herttuatar Catherine älähti lehtijutusta – hovin lakimiehet reagoivat alle 24 tunnin sisällä: nyt katkera Meghan tilittää ystävilleen

iltalehti 07:33 03.06

Herttuatar Catherinea ei miellyttänyt brittimedia Tatlerin kirjoittama kansijuttu, jossa hänen kerrottiin uupuvan työtaakkansa alle. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn nokkapokasta ja lakijutusta brittimedia Daily Mailia kohtaan on kirjoitettu paljon aikaisemmin. Pari suivaantui kohujutuista ja esimerkiksi siitä, että lehti julkaisi Meghanin ja isän Thomas Marklen henkilökohtaista kirjeenvaihtoa. Tuolloin Meghan jäi omien sanojensa mukaan tilanteessa yksin, eikä brittihovi ollut tukemassa.


Prinssi Harryn ex-naisystävältä yllättävä avautuminen: ”Pelkäsin epäonnistumista”

iltalehti 19:45 02.06

Cressida Bonas luo uraa näyttelijänä. Prinssi Harryn ex-naisystävä Cressida Bonas kertoo Daily Telegraphin haastattelussa menneisyydestään ja sivuaa myös suhdettaan prinssi Harryyn. Bonas näyttelee uutuusdraamassa White House Farm Sheila Caffellia. – Olen kasvanut itsevarmaksi, enkä onnekseni murehdi pikkujutuista, Bonas kertoo antamassaan haastattelussa menneisyydestään.


Prinssi Charles ei maksa Harryn ja Meghanin turvakuluja – uutinen tuli heille yllätyksenä

iltalehti 22:52 27.05

Prinssi Harry oli laskenut kaiken sen varaan, ettei heidän tarvitse maksaa turvakuluja omasta pussista. Kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan päättivät jättää brittihovin ja muuttaa Yhdysvaltoihin, turvakysymys nousi monen huulille. Nimittäin Harry on tottunut koko ikänsä siihen, että hänen ja perheen turvallisuudesta vastaa valtiollinen taho.


Hot topics