Janne Heimonen sai yllättäviä vieraita: syynä oli tavallinen antennilaite, joka voi häiritä lentokoneita – kymmeniä muitakin jouduttu uusimaan

yle 20:15 02.01

Viallisia antennivahvistimia on poistettu Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä noin 40 kotitaloudesta, Traficom kertoo.


Kymmenet Oulun teatterin työntekijät kertovat vuosien työpahoinvoinnista: "Päällimmäinen tunne oli pelko"

yle 20:40 19.12

Entinen toimitusjohtaja Maija Palonheimo ja hallituksen ex-puheenjohtaja Tytti Tuppurainen kiistävät väitteet, ettei ongelmiin olisi puututtu.


Kymmenet työntekijät kertovat vuosia jatkuneista ilmapiiriongelmista Oulun teatterissa: "Päällimmäinen tunne oli pelko"

yle 20:40 19.12

Entinen toimitusjohtaja Maija Palonheimo ja hallituksen ex-puheenjohtaja Tytti Tuppurainen kiistävät väitteet, ettei ongelmiin olisi puututtu.


Viron sisäministeri Mart Helme selittää nyt sanomisiaan: Erimielisyydet eivät vaikuta lämpimiin tunteisiin Suomea kohtaan

iltasanomat 23:56 15.12

”Olemme heimoveljiä ja jäämme heimoveljiksi”, Helme kommentoi tiedotteessaan.


Selviytyjät Suomi -finaali huipentui hurjaan tylytykseen heimoneuvostossa – ”egoistiseksi teeskentelijäksi” haukutulle Kaille yllätysvoitto!

iltalehti 21:38 15.12

Heimoneuvoston tylyn roustauksen aikana Kai Fagerlund ei uskonut, että hän veisi voiton Viivistä ja seisoisi pian voittoplakaatti kädessään. Selviytyjät Suomi -ohjelman on voittanut 27-vuotias vantaalainen myyntipäällikkö Kai Fagerlund. Jo ensimmäisessä jaksossa Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen kuvaili ”Tarzanin näköistä miestä” ohjelman suurimmaksi pelotteeksi.


Selviytyjät Suomi -finaali huipentui hurjaan tylytykseen heimoneuvostossa – ”egoistiseksi narsistiksi” haukutulle Kaille yllätysvoitto!

iltalehti 21:38 15.12

Heimoneuvoston tylyn roustauksen aikana Kai Fagerlund ei uskonut, että hän veisi voiton Viivistä ja seisoisi pian voittoplakaatti kädessään. Selviytyjät Suomi -ohjelman on voittanut 27-vuotias vantaalainen myyntipäällikkö Kai Fagerlund. Jo ensimmäisessä jaksossa Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen kuvaili ”Tarzanin näköistä miestä” ohjelman suurimmaksi pelotteeksi.


Paljastuksia Linnan juhlista – tämä upea musta suomalaissuunnittelijan unelmapuku nähdään itsenäisyyspäivän vastaanotolla

mtv 15:15 04.12

Muotisuunnittelija Riikka Ikäheimo suunnittelu upean mustan luomuksen Linnan juhliin.


Paloheimon pariskunta järjesti Kalifornian-kartanossaan ylellisiä juhlia, vieraskirja pullisteli tuttuja nimiä – katso kuvat upeasta talosta

iltasanomat 09:51 30.11

Yrjö ja Leonora Paloheimo edustivat Suomea komeasti kartanostaan Pasadenassa. Siellä toimi Suomen ensimmäinen edustusto läntisessä USA:ssa – ja siellä on kuvattu West Wing -sarjaakin.


Matti Nykäsen omaiset tyrmäsivät Jyväskylän patsasvaihtoehdot – kaupunginvaltuutettu Sinuhe Wallinheimolla selvä kanta: ”Olisi järkevintä”

iltasanomat 21:20 25.11

Matti Nykäsen (1963–2019) omaiset eivät olleet tyytyväisiä mäkikotkan kunniaksi tehtyihin patsasluonnoksiin.


Selviytyjistä putosi jo kertaalleen pudotettu kilpailija: ”Kovasti kaipasin ystäviä”

iltalehti 21:29 24.11

Anu putosi Selviytyjistä tällä viikolla. Selviytyjät Suomen finaali lähestyy kovaa vauhtia. Tällä kertaa kotimatkalle lähetettiin Anu. – Kyllä se harmittaa aika tavalla, mie olin valmistautunut peliin taktiikkapuolella ja tosiasiassa en päässyt hirveän montaa peliliikettä tekemään. Joillekin heimolaisille riitti, että oli vähän katsonut sarjaa. Leimattiin peluriksi ja pistettiin lopulta pihalle, Anu taustoittaa putoamisensa jälkeisiä tunnelmia Selviytyjät Suomi Extrassa.


Harvinainen kunnia! Radion sinfoniaorkesteri sai Grammy-ehdokkuuden

iltalehti 19:15 20.11

Yleisradion Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on noteerattu kansainvälisesti. Yleisradion Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on saanut Grammy-ehdokkuuden parhaan klassisen kokoelman sarjassa. Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Yle. Suomalaisteos on listattu ehdokaslistaan nimellä Saariaho: True Fire; Trans; Ciel d’hiver. Kokoelman kapellimestariksi on merkitty Hannu Lintu ja tuottajaksi Laura Heikinheimo. Teokset on säveltänyt Kaija Saariaho. Saariaho, 67, on yksi tunnetuimmista nykysäveltäjistä.


Muinaisten suomalaisten perimä paljastaa: täällä asui monia heimoja

yle 12:00 15.11

Rautakautiset DNA-löydöt kertovat uutta tietoa suomalaisten alkuperästä.


Sormet katki ja korvat irti kirveellä - Naiset surevat kivuliaasti Uudessa-Guineassa

iltalehti 06:12 14.11

Extreme-seikkailija Steve Backshall esittelee sarjassaan dani-heimon perinteitä. Kun pahamaineinen Eiger-vuori on koettu, on aika suunnata järjettömälle jokiseikkailulle. Asialla on yhä brittiläinen extreme-seikkailija ja luonnontieteilijä Steve Backshall, joka ei pienestä hätkähdä. Kaksiosaisessa Järjettömässä jokiseikkailussa Steve kohtaa Uudessa-Guineassa valtavan, kesyttömän Baliem-joen, jota pitkin kukaan ei ole matkannut sen koko pituudelta. Maailman suurimmalla viidakkosaarella Steve ottaa 500 kilometrin haasteen vastaan. Samalla hän perehtyy joen ympäristön ainutlaatuiseen luontoon ja jännittävään historiaan sekä tutustuu ikivanhan kansan, dani-heimon edustajiin.


Kala piiloutuu hiekkaan nerokkaasti – vain silmät jäävät pälyilemään

stara 20:40 11.11

Ahvenkalojen heimoon kuuluvat taivaantähystäjät piiloutuvat hiekan sekaan saalistamaan. Ne houkuttelevat


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 11.11

Ahvenkalojen heimoon kuuluvat taivaantähystäjät piiloutuvat hiekan sekaan saalistamaan. Ne houkuttelevat


Selviytyjät Suomi-putoaja pettyi kanssapelaajiin: ”Tuntuu aika pahalta”

iltalehti 21:07 10.11

Selviytyjät Suomi -kisassa kilpailu kovenee. Viikko sitten Selviytyjät Suomi -kisassa heimosta häädettiin Tiktakista tuttu Petra, edellisellä viikolla Miss Suomi Sara Sieppi. Molemmat ovat nyt tuomariston jäseniä, jotka päättävät lopullisen voittajan. Heidän joukkoonsa liittyi tänään sunnuntaina myös yhdeksäntenä kisasta ulos äänestetty Inga, 50. Inga on ammatiltaan toimitusjohtaja. Hän olisi toivonut, että kisa olisi jatkunut pidempään.


Alfred Kordelinin säätiön vuoden tiede- ja kulttuuripalkinnot toimittaja-humoristi Pasi Heikuralle ja näyttelijä-laulaja Maria Ylipäälle

yle 17:00 06.11

Myös suometsätieteen professori Harri Vasander ja tanssitaiteilija, koreografi Ismo-Pekka Heikinheimo palkitaan.


Suomen rikkain promille, heimosodat ja hukkuneet pakolaiset – nämä kuusi teosta ovat ehdolla Tieto-Finlandian saajaksi

yle 10:20 06.11

Tietokirjallisuuden Finlandia-palkinto jaetaan ansiokkaalle suomalaiselle tieto- tai oppikirjalle. Palkintosumma on 30 000 euroa.


Laittomat puunkaatajat tappoivat tunnetun Amazonin metsien suojelijan Brasiliassa – heimojohtaja syyttää hallitusta kansanmurhasta

yle 11:15 03.11

Heimoja edustavan järjestön mielestä Brasilian presidentillä on alkuperäiskansojen verta käsissään.


KalPan Miikka Pitkänen Mallorcalla ja päästä löytyi rivitaloasunto, satoja enemmän Terrorismi

Hot topics