”He haluavat heivata menestyneen presidentin poliittisin perustein” – Nämä ovat Trumpin puolustuksen pääkohdat

yle 08:26 29.01

Presidentin puolustus tarttui virkarikosoikeudenkäynnin prosessiin, joka on heistä epäreilu. Asianajajat yrittivät myös horjuttaa syyttäjien faktaperusteluja.


Näillä aloilla opiskelijat imaistaan työelämään jo ennen valmistumista – kaksi nuorta kertoo, kuinka he saivat työnantajat kilpailemaan heistä

yle 06:08 28.01

Korkeakoulutetuilla on nyt niin paljon kysyntää, että esimerkiksi insinöörit, kauppatieteilijät ja lääkärit työelämä vie mennessään jo paljon ennen valmistumista.


Silminnäkijähavainto tuo uutta tietoa Kobe Bryantin viimeisistä hetkistä: "Helikopteri katosi sumupilveen, sitten räjähti"

MTV 11:10 27.01

Kobe Bryantin, tämän 13-vuotiaan tyttären sekä seitsemän muun matkustajan kuolemaan johtaneen helikopteriturman vaiheista on saatu uutta silminnäkijätietoa. 


Koko Suomi leipoo -voittaja kruunataan – kuka heistä nappaa himoitun tittelin?

mtv 10:49 27.01

Koko Suomi leipoo -sarjan viidennen kauden voittaja kruunataan jännittävässä finaalissa.


Lohduttomat kuvat turmapaikalta – Kobe Bryant kuoli traagisesti helikopterionnettomuudessa

iltalehti 22:29 26.01

Koripallolegenda Kobe Bryant kuoli traagisesti helikopterionnettomuudessa. Kobe Bryant menehtyi sunnuntaina aamupäivällä hieman ennen kello kymmentä helikopterionnettomuudessa Kalifornian Calabasasissa. Mies matkusti sumuisessa säässä yksityisellä helikopterillaan, joka syöksyi maahan ja syttyi tuleen. Sikorsky S-76 -merkkisen helikopterin kyydissä oli yhteensä viisi ihmistä eikä kukaan heistä selviytynyt.


”Seksihullu, mutta täysi ammattilainen” – Ferrari-ikoni muistelee tallikaveriaan ja tapausta, jossa kaksikko tuhosi täysin Jean Todtin auton

MTV 07:50 24.01

Ikonisen F1-kaksikon Gerhard Bergerin kanssa 1990-luvulla muodostanut Jean Alesi ei alkuun ollut tyytyväinen itävaltalaisen saapumiseen Ferrarille, mutta ajan myötä heistä tuli hyviä ystäviä keskenään.


Hurja väite: Prinssi Harry haluaa lopettaa The Crown -sarjan: ”Varmistan, että sarjalle tulee loppu”

iltalehti 00:37 24.01

Netflixin The Crown -sarja kertoo kuningatar Elisabetin valtaannoususta ja brittihovin käänteistä hänen hallitsijuutensa aikana. Brittihovissa on riittänyt viime aikoina tohinaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat halustaan jättää kuningashuone ja elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea. He menettivät kuninkaalliset tittelinsä, eli heistä ei käytetä enää jatkossa nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”. Jatkossa Harry ja Meghan tulevat asumaan sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Käänteet ovat olleet niin hurjia, että kuninkaallisfanit taatusti nauttisivat niistä The Crown -sarjassa, mikäli sarjaa tehtäisiin tähän päivään saakka ulottuvaksi. Neljättä kautta tehdään parhaillaan ja se sijoittuu 1980-luvulle. Vuosikymmeniä siis riittää ennen kuin tähän päivään asti päästäisiin.


Kolmevuotiaan leikkihuone kuin lasten unelma – oma Starbucks ja Target

stara 22:00 23.01

Lukemattomat pikkulapset leikkivät usein kauppa- ja kahvilaleikkejä, mutta harvalla heistä


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 23.01

Lukemattomat pikkulapset leikkivät usein kauppa- ja kahvilaleikkejä, mutta harvalla heistä


Jättiyllätys! Poika ja ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen nähdään keväällä Salkkareissa

mtv 13:13 22.01

Salkkareissa nähdään tulevalla kaudella joukko uusia näyttelijöitä. Yksi heistä on muun muassa Poika ja Ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen.


Kohujen keskellä uransa aikana pyörinyt Moshtagh Yaghoubi haluaa takaisin Huuhkajiin, menneisyyden virheet avasivat silmät – "Pitää katsoa peiliin"

MTV 06:40 22.01

Tulisesta luonteestaan pelitaitojensa ohella tunnettu Moshtagh Yaghoubi on oppinut viime vuosien virheistään ja tähyää nyt takaisin Huuhkajien rinkiin.


Yksi heistä on Suomen euroviisuehdokas – UMK-finalisteina muun muassa Erika Vikman ja X Factor -voittaja Tika

mtv 13:14 21.01

Yle julkaisi UMK-finalistit tiistaina 21. tammikuuta.


Kuningatar Elisabet: Harry ja Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä

iltalehti 20:55 18.01

Harry ja Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä. Kuninagar Elisabet sanoo lausunnossaan, että Sussexin herttuapari Meghan ja Harry luopuvat kuninkaallisista titteleistään. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettei herttuapari saa enää käyttöönsä julkisia varoja eikä heistä eikä Archie-vauvasta käytetä nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”.


Suomalaiset sotilaat ovat vaarassa Irakissa, mutta heillä on konsteja säilyä hengissä: yksi heistä kertoo nyt tukikohdan arjesta

yle 20:05 18.01

Monet suomalaissotilaat suosivat työssään lempinimiä turvallisuutensa vuoksi.


Vau, mitä pukuloistoa! Tähtivieraat täyttivät Venla-gaalan punaisen maton – kuka heistä on illan kuningatar?

iltasanomat 19:47 17.01

Venla-gaalan punainen matto täyttyi tänäkin vuonna toinen toistaan upeammista tyylinäytteistä. Äänestä jutun lopusta illan suosikkityyliäsi!


Joukkuekaverilta mielenkiintoista vihjailua – juoniiko suomalainen NHL-tähti ilmaveiviä?

MTV 08:46 17.01

Ilmaveivit ovat olleet yksi tämän kauden puheenaiheista jääkiekon NHL:ssä.


Burger King tarjosi töitä prinssi Harrylle: ”Kuninkaallinen perheemme”

stara 10:00 16.01

Yksi viime päivien kuumimmista uutisaiheista on ollut prinssi Harryn ja


ajautunutta tähtihyökkääjää hamutaan IS seuraa THL jotain umpisurkean loma Saariselällä keskeytyi Saksalaislehdet Lufthansa aikoo syynä koronaviruksen aiheuttama

Hot topics