Suomi-palkintoja ansioituneille taiteilijoille ja taidekritiikille, Amos Rexille kunniakirja

yle 11:00 11.12

Suomi-palkinnon saavat muun muassa ohjaaja Marja Helander ja Ruskeat tytöt -media.


Työmarkkina-asiantuntija: Rinne puuttui työmarkkinoihin edeltäjäänsä vähemmän

iltasanomat 13:05 07.12

Åbo Akademin Mika Helanderin mukaan käynnissä oleva liittokierros noudattelee vakiintuneita sääntöjä, vaikka ulkopuolelta tilanne voi vaikuttaa välillä sekavalta.


Suomalainen keihästähti valitsi päälajinsa poikkeuksellisen myöhään ja edusti aikuisten maajoukkuetta täysin toisessa lajissa – linjaa hurjan tavoitteen uralleen

MTV 07:00 06.12

Suomalaisen keihäänheiton ykkösnimet Tero Pitkämäen lopettamisen jälkeen ovat Lassi Etelätalo ja Oliver Helander, 22. Nuoren Helanderin tie keihäänheittäjäksi poikkeaa perinteisistä suomalaisista keihästarinoista radikaalisti. 


Tässä on uusi yleisurheilun superryhmä – 10 suomalaisurheilijaa saa mehukkaan rahapotin

iltalehti 17:03 21.11

Ryhmään kuuluvat myös muun muassa keihäänheittäjä Oliver Helander, 7-ottelija Maria Huntington ja korkeushyppääjä Ella Junnila. Suomen Urheiluliitto julkisti torstaina Helsingissä toimistollaan uuden Supertalenttiryhmän. Ryhmä koostuu 15–22-vuotiaista nuorista yleisurheilijoista ja mukaan valittiin kymmenen lahjakkuutta.


Oliver Helander janoaa ysikymppistä: ”Fyysisesti taso on riittänyt, teknisesti ei vielä”

iltalehti 12:36 09.10

Doha oli pettymys, mutta katse on jo tiukasti olympialaisissa. Oliver Helanderin kropassa ei välttämättä ole sadan metrin siivua, mutta ysikymppinen siellä saattaa hyvinkin lymyillä. Helander heitti edelliskesänä 88,02 ja loukkaantui.


Oliver Helander näki läheltä, kun Magnus Kirtin olkapää lähti sijoiltaan – ”Ehtiikö kuntoutua Tokion olympialaisiin?”

iltasanomat 18:18 08.10

Suomen keihästoivo uskoo, että hän voi saavuttaa mitalin Tokiossa.


Oliver Helander katsoi keihään MM-finaalia pettyneenä – ”Ei se tulostaso ollut mikään kovin hyvä”

iltalehti 15:53 08.10

Oliver Helander nielaisi MM-pettymyksensä nopeasti. – Ei se pettymys kestänyt hirveän kauan tällä kertaa. Oli kuitenkin niin rikkonainen kausi ja paljon loukkaantumisia. Näin summasi Oliver Helander tuntemuksensa tiistaina Espoossa, Lidl All Stars -tiimin syyskokoontumisessa.


Kommentti: Suomi romahti Pohjolan pohjasakkaan – yleisurheilumahdin tuhoutumiseen on yksinkertainen syy

iltalehti 08:27 07.10

Suomi on yleisurheilun hukattujen lupausten mahtimaa, kirjoittaa Dohasta Santtu Silvennoinen. Se oli neljäs perättäinen kerta ilman yleisurheilun arvokisamitalia. Kun keihäsmiehistä ei ole enää lajiryhmän pelastajiksi, Suomen yleisurheilu on arvokisamenestyksellä mitattuna historiansa suurimmassa kriisissä. Surullisinta kupletin juonessa on, etteivät suomalaisurheilijat Antti Ruuskasta ja Oliver Helanderia laskematta juurikaan flopanneet. Suomen taso on tämä, eikä se selittelemällä muuksi muutu.


Kommentti: Kommentti: Suomi romahti Pohjolan pohjasakkaan – yleisurheilumahdin tuhoutumiseen on yksinkertainen syy

iltalehti 08:27 07.10

Suomi on yleisurheilun hukattujen lupausten mahtimaa, kirjoittaa Dohasta Santtu Silvennoinen. Se oli neljäs perättäinen kerta ilman yleisurheilun arvokisamitalia. Kun keihäsmiehistä ei ole enää lajiryhmän pelastajiksi, Suomen yleisurheilu on arvokisamenestyksellä mitattuna historiansa suurimmassa kriisissä. Surullisinta kupletin juonessa on, etteivät suomalaisurheilijat Antti Ruuskasta ja Oliver Helanderia laskematta juurikaan flopanneet. Suomen taso on tämä, eikä se selittelemällä muuksi muutu.


Asiantuntija ihmetteli Oliver Helanderin MM-heiton merkittävää yksityiskohtaa: ”Hieroin hetken silmiäni – voisi lentää yli 90 metrin”

iltalehti 16:10 06.10

Keihään maailmanmestaruudesta kamppaillaan sunnuntaina kello 19.55. Suomalaisista mukana on Lassi Etelätalo, joka heittää finaalin viidentenä. Suomen keihästoivo Oliver Helander ei selviytynyt sunnuntain finaaliin. Hänen toisen karsintakierroksen heittonsa kantoi 80,36, mutta aineksia oli paljon pidemmälle. Helander lähetti välineen matkaan huimalla 110,1 kilometrin tuntinopeudella.


Suomen keihäskriisi vetää hiljaiseksi – lähitulevaisuus näyttää yhtä huonolta: ”Antti Ruuskanen oli totaalinen floppi”

iltalehti 12:30 06.10

Aamulehden Tapani Salo ja Iltalehden Santtu Silvennoinen ruotivat suomalaisen keihäänheiton tilaa. Suomen keihäskriisi vetää hiljaiseksi. MM-joukkueen vahvimmiksi menestystoivoiksi arvioidut Antti Ruuskanen ja Oliver Helander karsiutuivat sunnuntain loppukilpailusta. –?Antti Ruuskanen oli totaalinen floppi, Aamulehden urheilutoimittaja Tapani Salo tiivistää.


Tilasto vetää hiljaiseksi: Karsiutuneella Oliver Helanderilla mykistävän vähän heittoja kauden aikana: ”Oon varmaan jo nollannut”

iltalehti 19:28 05.10

Raaseporilaisen saldoksi kesällä 2019 tuli 21 kilpailusuoritusta ja alle kymmenen heittoharjoitusta. –?Olin huonolla tasolla tänään. Ei mitään kipua ollut. Odotin paljon parempaa, mitä sain aikaiseksi. Finaalipaikka oli tehtävissä. Olisi pitänyt heittää sinne. Ei vaan mennyt. Näin tiivisti Oliver Helander pettymykseen päättyneen keihäskarsinnan.


Lassi Etelätalo venyi pakkoraossa – 14 sentin erolla MM-finaaliin! Ruuskanen, Helander ja olympiavoittaja tylysti pihalle

MTV 18:44 05.10

Lassi Etelätalo latasi viimeisellä yrityksellään karsinnasta keihäänheiton MM-finaaliin Dohassa lauantaina. Antti Ruuskanen ja Oliver Helander jäivät tylysti loppukilpailun ulkopuolelle. 


Korte, Hurske ja Neziri upeasti jatkoon! Ruuskanen ja Helander karsiutuivat, Etelätalo niukasti keihäsfinaaliin – IS seuraa MM-Dohan jännittävää suomalaispäivää

iltasanomat 18:44 05.10

Lauantai on suomalaisittain superpäivä Dohan MM-kisoissa. IS seuraa tapahtumia hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


Korte, Hurske ja Neziri upeasti jatkoon! Antti Ruuskanen karsiutui surkealla tuloksella, Helander ja Etelätalo vaikeuksissa – IS seuraa MM-Dohan jännittävää suomalaispäivää

iltasanomat 18:18 05.10

Lauantai on suomalaisittain superpäivä Dohan MM-kisoissa. IS seuraa tapahtumia hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


IL seuraa MM-kisoja livenä: Oliver Helanderin ja Lassi Etelätalon kohtalo ratkeaa viimeisillä heitoilla – Taika Koilahti jahtaa haamuhyppyä

iltalehti 16:11 05.10

Iltalehti seuraa lauantain tapahtumia Dohan MM-kisoissa.


IL seuraa MM-kisoja livenä: Oliver Helander ja Lassi Etelätalo heittävät finaalipaikasta – Taika Koilahti jahtaa haamuhyppyä pituudessa

iltalehti 16:11 05.10

Iltalehti seuraa lauantain tapahtumia Dohan MM-kisoissa.


Lassi Etelätalon viisivuotinen piina päättyi, edessä kohtalon hetki – "Ei täällä ole tarkoitus olla vain mukana"

MTV 08:05 05.10

Keihäänheittäjä Lassi Etelätalolla, 31, ehti vierähtää viisi vuotta edellisestä arvokisaedustuksesta ennen tätä kautta ja Dohan MM-kisoja, joihin hän selviytyi. Tänään lauantaina Etelätalo hyppää kohtalon paikkaan Antti Ruuskasen ja Oliver Helanderin tavoin karsintakilpailussa, eikä vain osallistuminen häntä tyydytä.


Seppo Räty antaa palaa: Oliver Helander elää toivossa, Antti Ruuskanen kilpailee liian vähän – ”Minäkin voisin mennä Tokioon”

iltalehti 21:16 04.10

Dohan MM-kisoissa suomalaiset mieskeihäänheittäjät ovat haastajia, naisia ei kisoihin saatu lainkaan. Legenda Seppo Räty analysoi laajasti suomalaisen keihäänheiton tilaa. Dohassa ei ollut mukana yhtään suomalaista naiskeihäänheittäjää. –?Onneton tilanne, lajilegenda Seppo Räty tokaisee.


Keihäsmestarin mahtimuskelit vetävät suomalaistähdet nöyriksi: ”Nostaa rautaa kaksi kertaa enemmän kuin minä”

iltalehti 19:43 04.10

Johannes Vetterin lihakset ja vammakierre puhuttavat Dohassa. Saksalaisen keihäsmestarin Johannes Vetterin mahtimuskelit puhuttavat Dohassa. –?Ylivedossa hän vetää rautaa kaksi kertaa enemmän kuin minä. Vetter saa 160 ja minä 77 kiloa. On siinä vähän eroa, mutta keihäs painaa vain 800 grammaa, sanoo Suomen Oliver Helander.


mursi myös nautti pelaamisesta Ruotsalaispuolustaja vaihtuu toiseen Sdpn lupailuista huolimatta tulevaisuudessa yhä ”Pelaamme tästä

Hot topics