Rakkaus kukoistaa! BB-Helmeri on jo tutustunut Anun poikiin: "Meillä on mennyt hyvin!"

mtv 15:29 11.12

Helmerin ja Anun suhde on jatkunut BB-talon ulkopuolellakin. 


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Anun ja Helmerin BB-romanssi sulatti katsojien sydämet – näin kaksikko kommentoi suhteen jatkoa Iltalehdelle

iltalehti 11:08 11.11

Anun ja Helmerin suhde on noussut muun muassa suomalaisten keskustelupalstojen yhdeksi suosikkipuheenaiheeksi tänä syksynä. Nyt kaksikko kommentoi Iltalehdelle, miten romanssi jatkuu. Jos on seurannut BB-uutisointia, Helmerin ja Anun lämmenneet välit ovat tuskin jääneet huomaamatta. Mitään draamaa kaksikon väleistä on turha hakea. Pienet pusut, koskettelu ja lähekkäin istuminen on muistuttanut enemmän yläasteen tai lukion ujoa ensirakastumista kuin maailman tunnetuinta tosi-tv:tä.


Kuka voittaa Big Brotherin? Iltalehti jakoi legendaariset Leijonat ja lampaat asukkaille

iltalehti 08:27 09.11

Big Brother huipentuu sunnuntaina, kun kilpailun voittaja julkistetaan 10. viikon jälkeen. Anu, Kristian, Kevin, Kimmo vai Helmeri? Heistä joku nappaa itselleen sunnuntaina 30?000 euroa.


Big Brother: Helmeri innostui ylistämään Anua pikkujouluissa – asukkaat häkeltyivät rohkeasta puheesta

iltalehti 21:16 08.11

Helmerin ylistyspuhe jouluherkkujen äärellä vain jatkui ja jatkui... Big Brother -talon asukkaat viettävät tänään Anun päivää pikkujoulutunnelmissa. Kuten muinakin päivinä, päivänsankari kuulee illallisen aikana sekä asuinkumppaneidensa pitämiä puheita että videoituja, jo talosta pois pudonneiden sanoja. Helmeri muistelee puheenvuoronsa aluksi Anuun tutustumista BB-talon ensimmäisen viikkotehtävän aikana. Tällöin he vahtivat yhdessä rahnoja rosvojen varalta.


Big Brother: Helmerin kanssa vehtaavalla Anulla onkin tapailukumppani talon ulkopuolella - kutsui miehen finaalilähetykseen

iltalehti 15:26 07.11

Anu paljasti Helmerille, että häntä vastassa finaalilähtyksen studiossa saattaa olla mies, jota Anu tapaili ennen taloon tuloaan. Big Brother -talossa toistensa kanssa läheisissä väleissä nyhjänneet Anu ja Helmeri juttelivat keskiviikkoiltana ennen nukkumaan menoa odotuksistaan elämästä talon ulkopuolella. Tulevana sunnuntaina BB-talo hiljenee, sillä silloin selviää kuka asukkaista voittaa yleisöäänten perusteella 30 000 euroa kymmenen viikon rutistuksesta. Helmeri kertoi Anulle illalla odottavansa sitä, miltä Anun vieressä tuntuisi nukkua ulkomaailmassa. Pussailuasteelle edennyt pari on nukkunut talossa sylikkäin.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


Big Brother -talossa enää viisi asukasta - tunnelma kiristyy: ”Piikit osuu kovempaa”

iltalehti 11:12 04.11

Big Brother -talossa eletään viimeistä viikkoa. Sunnuntaina ratkeaa ohjelman voittaja. Big Brother -talossa asuvat enää Kristian, Helmeri, Kimmo, Kevin ja Anu. Yksi heistä voittaa koko kilpailun. Anua mietityttävät tässä vaiheessa kisaa asukkaiden väliset suhteet. Hän pohtii erityisesti ystävyyttään Kimmon kanssa.


Helmeriltä hurja paljastus – kaveri sai aivoinfarktin ja BB-kilpailija vei saunavuoron jälkeen sairaalaan: "Olisin voinut olla dokaamassa"

iltalehti 08:57 02.11

Big Brotherissa käytiin perjantai-iltana syvällisiä saunakeskusteluja. Big Brother Suomi -ohjelmassa käytiin syvällisiä saunakeskusteluja perjantaina pitkin iltaa. Alkuillasta he pohtivat muun muassa talouseroja. Esimerkiksi yksinhuoltajien lapsilla Helmerillä ja Kevinillä ei ole ollut kuin pienen pieni viikkoraha pienenä. – Lukiossa äiti taisi olla minulle "velkaa" tuhat euroa, Kevin pohti.


BB-Helmeri loukkasi päänsä hurjassa tapaturmassa vuosi sitten – kuusi tuntia tajuttomana, verta joka paikassa

iltalehti 07:37 31.10

Big Brother -talossa käytiin läpi Helmerille sattunutta onnettomuutta. Helmeri kertoi keskiviikkoiltana Big Brother -talossa tarkemmin tapaturmasta, johon joutui vuosi sitten. Nuorimies on maininnut asiasta sivumennen enennekin, mutta nyt sitä käsiteltiin perusteellisemmin. Helmeri sai vakavan päävamman jalkapallo-ottelussa, kun vastustajan pelaaja puski häntä vahingossa ohimoon.


BB-Helmeri ja Anu pohtivat yhteiselämää: ”Mitäköhän sun pojat sanoo musta?”

iltalehti 23:31 28.10

31-vuotiaalla Anulla on kaksi pientä poikaa, mutta hän on eronnut lasten isästä. 32-vuotias Helmeri on lapseton. Anu on vetäytynyt yksin makuuhuoneeseen mietteliäänä. Kyynelet valuvat pitkin poskia, joita hän yrittää tyrehdyttää. Helmeri tulee makuuhuoneeseen lohduttamaan naista. Hän kaappaa itkevän Anun halaukseen. – Onks koti-ikävä? Helmeri kysyy ja suukottaa Anua kaulalle.


Kristian spekuloi BB:n häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Kristian spekuloi häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Big Brother hemmottelee hyvin käyttäytyneitä asukkaita - luvassa shoppailureissu

iltalehti 21:31 24.10

Big Brother -talon asukkaista Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo saivat rangaistukset sääntöjen rikkomisesta. Hyvin käyttäytyneet Anu, Ville ja Kevin saivat puolestaan Big Brotherilta palkinnot. Big Brother -talossa oli keskiviikkona bileet. Kristian kävi juhlissa Villen kurkkuun kiinni ja otti yhteen myös Jukan kanssa. Rangaistukseksi sekä Jukka että Kristian joutuvat sunnuntaina häätöäänestykseen. Helmeri ja Kimmo saivat puolestaan juonittelusta ja niskuroinnista rangaistukseksi kyltit kaulaan. Muiden asukkaiden pitää totella kyltin käskyjä. Tällä hetkellä kyltissä lukee: – Älä puhu minulle. Älä katso minua. Älä koske minuun.


Näin Big Brother -rangaistukset otettiin vastaan somessa: ”Tää on epäreilu tilanne Jukalle”

iltalehti 18:20 24.10

Big Brother -talon kotibileet karkasivat käsistä. Big Brother -talossa järjestettiin kotibileet keskiviikkona. Väkivaltaisen bilekäytöksen vuoksi Jukka ja Kristian joutuvat molemmat sunnuntain häätöäänestykseen. Helmeri ja Kimmo saivat puolestaan rangaistuksen niskuroinnista ja juonittelusta. Rangaistukset puhuttavat valtavasti sosiaalisessa mediassa Twitteristä Jodeliin. Kristian kävi kiinni Villen kurkkuun ja myöhemmin otti yhteen Jukan kanssa.


BB: Vakavien sääntörikkomusten seuraukset selvisivät - Kristian ja Jukka joutuvat häätöäänestykseen

iltalehti 17:03 24.10

Big Brother -talon bileet karkasivat käsistä. Big Brother -talossa tapahtuneiden vakavien sääntörikkomusten vuoksi sunnuntain häätöäänestykseen joutuvat Kristian ja Jukka. Kristian kävi kiinni Villen kurkkuun ja uhkasi väkivallalla eilisissä bileissä. Myös Jukka uhkaili väkivallalla. Myös Helmeri ja Kimmo saivat bilekäytöksestään rangaistuksen. Rangaistuksen syyksi Big Brother nimeää niskuroinnin ja juonittelun. Kumpikin joutuu käyttämään kaulassaan kylttiä, jonka kulloistakin sanomaa muiden asukkaiden tulee noudattaa. Kyltissä lukee tällä hetkellä:


BB-Jukka tapaili naista juuri ennen taloon tuloa - vakuutteli hänelle: ”En mene sinne harrastamaan seksiä”

iltalehti 11:37 21.10

Jukka tunnusti yön pimeinä tunteina olleensa tapailusuhteessa juuri ennen BB-taloon astelemistaan. Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina Milla. Illan käännyttyä yöksi talon sikarikerholaiset Jukka, Helmeri, Kimmo ja Kristian äityivät keskustelemaan talon ulkopuolisista tapailusuhteista. Helmeri kertoi tapailleensa naista ennen taloon astelemistaan. Hän kuitenkin tuli taloon sinkkuna. Helmeri avautui huolenaiheestaan miehille. Häntä askarrutti se, että hänen tapailukumppanilleen on voinut tulla paha mieli siitä, kun Helmeri ja Anu ovat lähentyneet talossa.


Big Brother: Anun ja Helmerin treffit päättyivät huutoitkuun

iltalehti 15:52 19.10

Anu ja Helmeri saivat viettää illan kahdestaan Big Brother -talon salaisessa bistrossa. Helmeri oli edellisellä viikolla viikkotehtävän, eli kuntoradan paras kilpailija. Palkinnoksi hän sai illanvieton, jonne valitsi seuralaisekseen Anun. Kaksikolla oli ”salabistrossa” hauskaa, ja he nauttivat jonkin verran alkoholijuomia.


Anun ja Helmerin suhde saa uudenlaista syvyyttä BB-talossa – tunteet roihahtavat nopeasti: ”Mulla ei oo ikinä normaalisti näin vahvoja fiiliksiä”

iltasanomat 19:31 18.10

Helmeri ja Anu viettävät kaksin aikaa kuohuvan äärellä salaisessa bistrossa.


hävisi jälleen, orvoista eikä linjattu, yksityiskohtainen selvitys hallituspuolueille ylivoimastaan –

Hot topics