Seksistä pidättäytyminen oli BB-talossa rakastuneille Anulle ja Helmerille todellinen koetinkivi: ”Siinä oli niin paljon pelissä”

iltasanomat 07:32 08.06

Viimeisimmältä Big Brother -kaudelta tutut Anu ja Helmeri ihastuivat toisiinsa isoveljen valvovan silmän alla. Nyt he elävät uusperhearkea kahden kaupungin välillä.


BB-Helmeri rakensi terassia ja teloi itsensä – somessa kauhistuttiin: "Toivottavasti näkö ei mennyt"

mtv 18:04 21.05

Big Brother -ohjelmasta tuttu Helmeri julkaisi kuvan, joka sai aikaan kysymystulvan.


Kurjakylän Tiltu äänestettiin ulos Putouksesta – myös vanhat BB-asukkaat osallistuivat häätöäänestykseen

iltalehti 21:06 15.02

Putouksessa nähtiin jälleen pudotus jakson päätteeksi. Sketsihahmokisasta lähti kotiin tällä kertaa Kurjakylän Tiltu. Hahmoa näyttelee Pilvi Hämäläinen. Kolme vähiten ääniä saanutta hahmoa olivat Hillevi Häntä-Heikkilä, Kurjakylän Tiltu ja Salon Seija. Sketsihahmot saivat tällä viikolla asustella Big Brother -talossa. Erityisesti Urmakselle ilman puhelinta oleminen oli haastavaa. Sketsihahmoäänestystä varten paikalle saapuivat tavallisten asukkaiden lisäksi Big Brotherista tutut Anu, Helmeri ja Tarina. Myös Nikot Saarinen ja Nousiainen nähtiin jaksossa.


BB-Helmeri ja Anu saapuivat Urheilugaalaan rakastuneina – suuntaavat pian yhdessä lomalle: ”Meillä menee tosi hyvin”

iltalehti 18:49 16.01

BB-Helmeri ja Anu kertoivat kuulumisiaan Urheilugaalassa. Big Brotherista tutut Helmeri ja Anu saapuivat tänä vuonna yhdessä Urheilugaalaan. Rakastuneen oloinen pariskunta kertoi kuulumisiaan Iltalehden haastattelussa. – Erittäin hyvää kuuluu. Kiva olla ensimmäistä kertaa Urheilugaalassa, Helmeri totesi.


Ensimmäistä kertaa pariskuntana! BB:ssä toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri alkoivat seurustelemaan: ”Pyritään elämään normaalia perhe-elämää”

iltasanomat 16:32 16.01

Big Brother -talossa toisiinsa ihastuneet Anu ja Helmeri edustivat Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa pariskuntana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

MTV 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


BB-talossa rakastuneet Anu ja Helmeri saapuivat yhdessä Urheilugaalaan – näyttävä halkio varasti huomion

mtv 16:31 16.01

Urheilugaala palkitsi Big Brother -talon urheilullisen asukkaan gaalakutsulla. Helmeri otti avecikseen Anun, jonka kanssa rakkaus roihahti juuri ohjelman aikana.


Rakkaus kukoistaa! BB-Helmeri on jo tutustunut Anun poikiin: "Meillä on mennyt hyvin!"

mtv 15:29 11.12

Helmerin ja Anun suhde on jatkunut BB-talon ulkopuolellakin. 


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


BB-Helmerin ja Anun jättiyllätys – suhde jatkuu: ”Tätä fiilisteltiin BB-talossa”

iltalehti 09:51 03.12

BB-talosta tutut Helmeri ja Anu ovat jatkaneet tapailua BB-talon jälkeen. Syksyllä Big Brother -kisaan osallistuneet Helmeri ja Anu ihastuivat toisiinsa tulenpalavasti. Vaikka BB-talossa lempi leiskui, pari eteni suhteessaan rauhallisesti. BB-talossa heidän suhteensa oli lähinnä pusuttelutasolla.


Anun ja Helmerin BB-romanssi sulatti katsojien sydämet – näin kaksikko kommentoi suhteen jatkoa Iltalehdelle

iltalehti 11:08 11.11

Anun ja Helmerin suhde on noussut muun muassa suomalaisten keskustelupalstojen yhdeksi suosikkipuheenaiheeksi tänä syksynä. Nyt kaksikko kommentoi Iltalehdelle, miten romanssi jatkuu. Jos on seurannut BB-uutisointia, Helmerin ja Anun lämmenneet välit ovat tuskin jääneet huomaamatta. Mitään draamaa kaksikon väleistä on turha hakea. Pienet pusut, koskettelu ja lähekkäin istuminen on muistuttanut enemmän yläasteen tai lukion ujoa ensirakastumista kuin maailman tunnetuinta tosi-tv:tä.


Kuka voittaa Big Brotherin? Iltalehti jakoi legendaariset Leijonat ja lampaat asukkaille

iltalehti 08:27 09.11

Big Brother huipentuu sunnuntaina, kun kilpailun voittaja julkistetaan 10. viikon jälkeen. Anu, Kristian, Kevin, Kimmo vai Helmeri? Heistä joku nappaa itselleen sunnuntaina 30?000 euroa.


Big Brother: Helmeri innostui ylistämään Anua pikkujouluissa – asukkaat häkeltyivät rohkeasta puheesta

iltalehti 21:16 08.11

Helmerin ylistyspuhe jouluherkkujen äärellä vain jatkui ja jatkui... Big Brother -talon asukkaat viettävät tänään Anun päivää pikkujoulutunnelmissa. Kuten muinakin päivinä, päivänsankari kuulee illallisen aikana sekä asuinkumppaneidensa pitämiä puheita että videoituja, jo talosta pois pudonneiden sanoja. Helmeri muistelee puheenvuoronsa aluksi Anuun tutustumista BB-talon ensimmäisen viikkotehtävän aikana. Tällöin he vahtivat yhdessä rahnoja rosvojen varalta.


Big Brother: Helmerin kanssa vehtaavalla Anulla onkin tapailukumppani talon ulkopuolella - kutsui miehen finaalilähetykseen

iltalehti 15:26 07.11

Anu paljasti Helmerille, että häntä vastassa finaalilähtyksen studiossa saattaa olla mies, jota Anu tapaili ennen taloon tuloaan. Big Brother -talossa toistensa kanssa läheisissä väleissä nyhjänneet Anu ja Helmeri juttelivat keskiviikkoiltana ennen nukkumaan menoa odotuksistaan elämästä talon ulkopuolella. Tulevana sunnuntaina BB-talo hiljenee, sillä silloin selviää kuka asukkaista voittaa yleisöäänten perusteella 30 000 euroa kymmenen viikon rutistuksesta. Helmeri kertoi Anulle illalla odottavansa sitä, miltä Anun vieressä tuntuisi nukkua ulkomaailmassa. Pussailuasteelle edennyt pari on nukkunut talossa sylikkäin.


BB-talon finaaliviisikko avautui ahdistuksistaan – Anu paljasti huonon itsetuntonsa: ”Mä oon vaan mä, tavallinen tyttö Hyvinkäältä”

iltalehti 19:58 06.11

Big Brother -talo tyhjenee sunnuntai-iltana. Big Brother lähenee loppuaan: finaali on sunnuntaina. Talossa ovat vielä jäljellä Anu, Kevin, Kristian, Kimmo ja Helmeri. He ovat nyt pitäneet keskenään ahdistusringin. Kukin avautui siitä, mikä omassa käytöksessä, tulevaisuudessa ja BB-talossa ahdistaa.


Big Brother -talossa enää viisi asukasta - tunnelma kiristyy: ”Piikit osuu kovempaa”

iltalehti 11:12 04.11

Big Brother -talossa eletään viimeistä viikkoa. Sunnuntaina ratkeaa ohjelman voittaja. Big Brother -talossa asuvat enää Kristian, Helmeri, Kimmo, Kevin ja Anu. Yksi heistä voittaa koko kilpailun. Anua mietityttävät tässä vaiheessa kisaa asukkaiden väliset suhteet. Hän pohtii erityisesti ystävyyttään Kimmon kanssa.


Helmeriltä hurja paljastus – kaveri sai aivoinfarktin ja BB-kilpailija vei saunavuoron jälkeen sairaalaan: "Olisin voinut olla dokaamassa"

iltalehti 08:57 02.11

Big Brotherissa käytiin perjantai-iltana syvällisiä saunakeskusteluja. Big Brother Suomi -ohjelmassa käytiin syvällisiä saunakeskusteluja perjantaina pitkin iltaa. Alkuillasta he pohtivat muun muassa talouseroja. Esimerkiksi yksinhuoltajien lapsilla Helmerillä ja Kevinillä ei ole ollut kuin pienen pieni viikkoraha pienenä. – Lukiossa äiti taisi olla minulle "velkaa" tuhat euroa, Kevin pohti.


BB-Helmeri loukkasi päänsä hurjassa tapaturmassa vuosi sitten – kuusi tuntia tajuttomana, verta joka paikassa

iltalehti 07:37 31.10

Big Brother -talossa käytiin läpi Helmerille sattunutta onnettomuutta. Helmeri kertoi keskiviikkoiltana Big Brother -talossa tarkemmin tapaturmasta, johon joutui vuosi sitten. Nuorimies on maininnut asiasta sivumennen enennekin, mutta nyt sitä käsiteltiin perusteellisemmin. Helmeri sai vakavan päävamman jalkapallo-ottelussa, kun vastustajan pelaaja puski häntä vahingossa ohimoon.


BB-Helmeri ja Anu pohtivat yhteiselämää: ”Mitäköhän sun pojat sanoo musta?”

iltalehti 23:31 28.10

31-vuotiaalla Anulla on kaksi pientä poikaa, mutta hän on eronnut lasten isästä. 32-vuotias Helmeri on lapseton. Anu on vetäytynyt yksin makuuhuoneeseen mietteliäänä. Kyynelet valuvat pitkin poskia, joita hän yrittää tyrehdyttää. Helmeri tulee makuuhuoneeseen lohduttamaan naista. Hän kaappaa itkevän Anun halaukseen. – Onks koti-ikävä? Helmeri kysyy ja suukottaa Anua kaulalle.


Kristian spekuloi BB:n häätöäänestystä Jukalle – pohtii yllätysratkaisua: ”Sitten lähdetään dokaamaan”

iltalehti 12:00 26.10

Sikarikerho pohti retronurkkauksessa sunnuntaista häätöäänestystä. Big Brotherin sikarikerho eli Kristian, Jukka, Helmeri ja Kimmo kokoontuivat BB-talon retronurkkaukseen. Varsinkin Kristianilla keskustelu karkasi jo sunnuntain häätöäänestyksen. Olantakaa keskiviikkona hölmöilleet Jukka ja Kristian joutuivat häätöuhan alle, koska Kristian kävi umpihumalassa Villen kurkkuun kiinni ja uhkaili muita asukkaita ampumisella.


Hot topics