Se ei kauaa kestänyt – Miley Cyrus jätti Cody Simpsonin

stara 14:00 20.11

Laulaja Miley Cyrusilla on ollut vilkas seurusteluelämä Liam Hemsworthista eroamisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 20.11

Laulaja Miley Cyrusilla on ollut vilkas seurusteluelämä Liam Hemsworthista eroamisen


Kaitlynn Carter vahvistaa rakastuneensa Miley Cyrusiin: ”Se alkoi lomasta”

iltalehti 22:26 06.11

Kaitlynn Carter kertoo nyt rakkauden kesästään. Suhde Miley Cyrusin kanssa on jo päättynyt, mutta Carter sanoo oppineensa itsestään paljon. Laulaja Miley Cyrus, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworth erosivat elokuussa. He ehtivät olla naimisissa alle vuoden, sillä vihkivalat vannottiin viime joulukuussa. Loppukesästä Cyrus kuvattiin suutelemassa pitkäaikaista ystäväänsä, tosi-tv-kaunotar Kaitlynn Carteria, 31. Carter on The Hills: New Beginnings -sarjan tähti Brody Jennerin ex. Jenner ja Carter avioituivat vuonna 2018 Indonesiassa. Myös he erosivat alle vuodessa.


Miley Cyrusin jääkylmä teko: Liam Hemsworth kuuli avioerostaan karusti somen kautta

iltalehti 01:56 26.09

Näyttelijä Liam Hemsworth sai tietää avioerostaan sosiaalisen median kautta. Asiasta kertoo Page Six, jonka mukaan Hemsworthin tuleva ex-vaimo Miley Cyrus julkaisi tiedotteen parin avioerosta kertomatta ensin aviomiehelleen. Cyrus julkaisi 10. elokuuta tiedotteen kertoen, että hän ja Hemsworth ovat päättäneet erota. Australiassa tuolloin olleelle Hemsworthille ilmoitus tuli Page Sixin mukaan täysin puun takaa.


Karu paljastus unelmaparin erosta: Liam Hemsworth sai tietää Miley Cyrusin päätöksestä sosiaalisen median kautta

iltasanomat 09:47 24.09

Page Sixin lähteet kertovat, että Miley Cyrusin julkinen ilmoitus avioerosta tuli Liam Hemsworthille puskista.


Miley Cyrus esiintyi uusi tatuointi käsivarressaan: Viittaavatko mystiset sanat avioeroon?

iltalehti 23:40 27.08

Laulaja esiintyi maanantaina VMA-gaalassa. Pop-laulaja Miley Cyrus esiintyi maanantaina 26. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa. Keikka oli ensimmäinen sen jälkeen, kun tieto Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin erosta tuli julkisuuteen, kertoo Daily Mail. Palkintogaalassa artisti esitti tuoreen kappaleensa Slide Away, jonka on arveltu kertovan pariskunnan erosta. Lisäksi popparin käsivarteen oli ilmestynyt uusi tatuointi. Kaunolla kirjoitetussa tekstissä lukee ”My Head was feeling scared, but my Heart was feeling free.” Vapaasti suomennettuna lause tarkoittaa ”mielessäni pelkäsin, mutta sydämeni oli vapaa.”


Miley Cyrus otti erotatuoinnin näkyvään paikkaan – kohtalokas teksti rock-yhtyeen sanoituksista

iltasanomat 13:08 27.08

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioero on loppusuoralla. Nyt laulaja käteen on ilmestynyt uusi tatuointi.


Unelmaparin liitto lopullisesti ohi – Liam Hemsworth haki avioeroa Miley Cyrusista

mtv 13:30 25.08

Liam Hemsworth haki avioeroa, koska ei halunnut pitkittää prosessia enempää.


Miley Cyrus sai tarpeekseen pettämishuhuista – latasi arvostelijoiden niskaan täyslaidallisen: ”Voitte kutsua minua hihhuliksi, mutta en ole valehtelija”

iltasanomat 14:06 23.08

Poptähti Miley Cyrus ottaa sosiaalisessa mediassa terävästi kantaa hänen ja näyttelijä Liam Hemsworthin avioeroon liittyviin väitteisiin.


Miley Cyrus avautuu erostaan twiittien sarjassa – kiistää pettäneensä Liam Hemsworthia: ”En ole valehtelija”

iltalehti 01:42 23.08

Pariskunnan eron on huhuttu johtuvan Miley Cyruksen väitetystä pettämisestä. Pop-tähti Miley Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin ero nousi otsikoihin pari viikkoa sitten. Pariskunta ehti olla aviossa seitsemän kuukauden ajan, tosin suhde alkoi jo vuonna 2009. Eron jälkeen Cyrus on nähty läheisissä tunnelmissa ystävänsä Kaitlynn Carterin kanssa. Kaksikko oli lomalla Italiassa, jossa pari kuvattiin suutelemassa uima-altaan äärellä. Tämän jälkeen New York Post uutisoi, että naiset viettivät aikaa yhdessä Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla viime viikon perjantaina.


Miley Cyrusin erosoppa sai viimeisen silauksen – Liam Hemsworth jätti avioerohakemuksen: 7 kuukauden pikaliitto ohi

iltasanomat 18:05 22.08

Liam Hemsworth ja Miley Cyrus lupaavat hoitaa yhteisiä lemmikkejään kunnialla.


Miley Cyrusista eronneesta Liam Hemsworthista halutaan seuraava Unelmien poikamies

stara 14:40 18.08

Poptähti Miley Cyrus ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Liam Hemsworth paljastivat viikonloppuna


Sukulaiset laittoivat lusikkansa Miley Cyruksen ja Liam Hemsworthin erosoppaan: perheet haluavat parin palaavan yhteen – ”Molemmat ovat rikki”

iltasanomat 22:33 17.08

Miley Cyruksen ja Liam Hemsworthin perheet kehottavat kaksikkoa miettimään uudelleen eropäätöstään.


Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin eron taustalla skandaali? Lähipiiri paljastaa: juopottelua, huumeidenkäyttöä, pettämistä...

iltalehti 08:37 15.08

Julkkispari erosi lyhyen liiton jälkeen. Nyt huhumylly velloo urakalla eron syistä. Laulaja Miley Cyrusin, 26, ja näyttelijämies Liam Hemsworthin, 29, avioliitto päättyi yllättäen vain reilun seitsemän kuukauden jälkeen. – Liam ja Miley ovat päättäneet erota. He ovat kumpikin muuttuneet ihmisiä ja kumppaneina, ja päättivät, että kummankin on parasta keskittyä itseensä ja uraansa. He ovat jatkossakin omistautuneita yhteisille lemmikeilleen, Cyruksen edustaja vahvisti eron People-lehdelle.


Liam Hemsworth julkaisi koskettavan päivityksen – kommentoi vihdoin eroa Miley Cyruksen kanssa: ”Toivon hänelle kaikkea hyvää”

iltasanomat 15:01 13.08

Näyttelijä Liam Hemsworth on pysytellyt vähäsanaisena avioerostaan, mutta nyt hän päätti lähettää Instagramissa kauniin viestin ex-vaimolleen.


Liam Hemsworth kommentoi eroaan Miley Cyrusista: "Toivon hänelle vain terveyttä ja onnea"

mtv 11:32 13.08

Liam Hemsworth ilmoitti sosiaalisessa mediassa, ettei halua puhua erosta enempää.


Shokkiero! Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin avioliitto ohi

stara 21:00 12.08

Poptähti Miley Cyrus ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Liam Hemsworth solmivat avioliiton


Liam Hemsworth kommentoi ensimmäisen kerran sokkieroaan Miley Cyruksesta: ”Ette voi ymmärtää, miltä se tuntuu”

iltalehti 18:20 12.08

Liam Hemsworth ja Miley Curys erosivat seitsemän kuukautta kestäneen avioliiton jälkeen. Viikonloppuna julkisuuteen tuli tieto laulaja Miley Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin erosta. Pariskunta avioitui viime vuoden joulukuussa. Avioliittoa kesti reilut seitsemän kuukautta. Ilmoitus erosta tuli lähes välittömästi sen jälkeen, kun mediassa alkoi levitä kuvat popparista suutelemassa ystäväänsä Kaitlynn Carteria heidän Italian matkallaan. Carter on myös eronnut hiljattain Brody Jenneristä, joka tähdittää The Hills -sarjaa.


Bergerille leipuri Timo lopulta raskaaksi meni jatkoon Euroopan – heittopussi – sata autoa

Hot topics