Herttuatar Catherinen kesätyyli ihastuttaa – pukeutui suloiseen kukkamekkoon

mtv 09:06 05.07

Cambridgen herttuatar Catherine vieraili lastensairaalassa suloisessa kukkatyylissä.


Prinssi Georgea, 6, saattaa odottaa ensi vuonna suuri elämänmuutos – prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen odotetaan rikkovan perinteitä

mtv 08:02 05.07

Tuleva kuningas prinssi George saattaa suunnata vuoden päästä sisäoppilaitokseen.


Meghan Markle inhosi kuninkaallisten pukukoodia – nauttii nyt vapaammasta tyylistä

stara 22:00 04.07

Sussexin herttua ja herttuatar Harry ja Meghan ovat muuttaneet Los


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 04.07

Sussexin herttua ja herttuatar Harry ja Meghan ovat muuttaneet Los


Meghan hyökkäsi hovin koneistoa vastaan - sisäpiiri paljastaa: tästä syystä herttuatarta ei tuettu

iltalehti 10:50 04.07

Brittihovi ei voinut tukea Meghania, sillä hänestä julkisuudessa esitetyt väitteet pitivät suurilta osin paikkansa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ryhtyivät viime syksynä oikeustoimiin brittiläistä Daily Mailia ja sen kustantajaa Associated Newspaperia vastaan, sillä lehti oli julkaissut otteita Meghanin Thomas-isälleen kirjoittamasta yksityisestä kirjeestä. Meghanin ja isän välit menivät poikki kuninkaallisten häiden alla ja Thomas on sittemmin koittanut saada yhteyttä tyttäreensä medioille antamiensa haastattelujen välityksellä. Kirjeessä Meghan kuitenkin pyysi isäänsä lopettamaan julkisuudessa esiintymisen. Kuluneella viikolla Meghanin lakitiimin oikeuskäsittelyä varten laatimat paperit päätyivät julkisuuteen. Ne paljastivat yksityiskohtia siitä, miksi Meghan koki olonsa haavoittuvaiseksi hovissa vuoden 2019 aikana.


Hovin sisäpiiri avasi sanaisen arkkunsa Meghanin tuoreista väitteistä – eivät voineet puolustaa herttuatarta, sillä karut väitteet olivat totta

iltasanomat 18:57 03.07

The Timesin mukaan brittihovi ei voinut asettua herttuatar Meghanin tueksi, sillä häntä vastaan esitetyt väitteet pitivät suurimmilta osin paikkaansa.


Tennisfani herttuatar Catherine ikävöi Wimbledonia – riipaiseva video

iltalehti 23:34 02.07

Herttuatar Catherine toimii kertojaäänenä Wimbledon-videolla. Wimbledonin tennisturnaus on maailman arvostetuin ja vanhin tennisturnaus. Se järjestetään vuosittain All England Lawn Tennis and Croquet Clubilla Lontoon Wimbledonissa kesä–heinäkuussa. Tänä vuonna kisat jäävät väliin koronapandemian takia. Herttuatar Catherine on tunnetusti kova tenniksen ystävä ja hänet on bongattu kisakatsomoista, etenkin Wimbledonista, usein. Wimbledonin tennisturnauksen Twitter-tilillä julkaistiin perutun tapahtuman avajaispäivänä video tennisfanien iloksi. Nostalgisia kisahetkiä muistelevan videon kertojaäänenä on herttuatar Catherine.


Uudet lakipaperit paljastavat: herttuatar Meghanin mielenterveys horjui, hovi ei tukenut...

iltasanomat 16:26 02.07

Meghanin lakitiimi syyttää hovia siitä, ettei se suojellut herttuatarta brittilehdistön hyökkäyksiltä.


Herttuatar Catherinelta hellyttävä paljastus – prinssit George, 6, ja Louis, 2, päätyivät kilpasille yllättävässä puuhassa

mtv 22:01 30.06

Cambridgen herttuatar Catherine paljastaa, että 6-vuotias prinssi George suhtautuu hyvin intohimoisesti puutarhatöihinsä.


Prinssi Harry kärsii Los Angelesissa – potee mökkihöperyyttä ja tuntee syyllisyyttä brittihovin jättämisestä

iltalehti 23:49 28.06

Prinssi Harry ei ole sopeutunut elämään Los Angelesissa. Brittilehti The Sunin mukaan prinssi Harry kipuilee uuden elämänsä kanssa. Lehti kertoo, että prinssi ei ole sopeutunut Los Angelesiin. Tiedot perustuvat tuoreeseen kirjaan, joka käy läpi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöstä jättää brittihovi.


Herttuatar Catherinen James-veli perusti koiranruokafirman – sai apua masennukseensa nelijalkaiselta ystävältä

iltalehti 22:15 23.06

James Middleton ei voi kyllin kiittää Ella-koiraansa. Herttuatar Catherinen sisko, Pippa Middleton, nousi koko maailman tietoisuuteen keväällä 2011 kannatellessaan siskonsa huntua kuninkaallisissa häissä. Sitten huomattiin, että Katella ja Pippalla on myös komea veli, James.


Prinssi Charles ja herttuatar Camilla myyvät ”kummituslinnaansa” – Reilulla neljällä miljoonalla saa myös oman aaveen

iltalehti 18:09 23.06

Myytävänä olevassa talossa Charles heilasteli niin Dianaa kuin Camillaakin. Prinssi Charles, 71, ja puolisonsa, herttuatar Camilla, 72, ovat laittaneet entisen maatilansa myyntiin. Kyseessä on kahdeksan makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, olohuoneen, vastaanottohallin ja viinivaraston käsittävä kivilinna Bolehyde Manor. Se sijaitsee Allingtonissa, Wiltshiressä.


Asiantuntija: Kohuja pelkäävä kuningatar pitää Williamia ja Catherinea visusti silmällä

iltalehti 12:19 23.06

Cambridgen herttuaparin ei haluta toistavan samoja virheitä kuin nuoret kuninkaalliset aiemmin. Brittihovi on ehtinyt ryvettyä monissa kohuissa. Tuoreimpana ovat kohauttaneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan, jotka alkuvuodesta ilmoittivat vetäytyvänsä hovista, ja prinssi Andrew, joka yhdistettiin seksuaalirikoskohuun. Nyt kuninkaallinen kirjailija Tom Quinn epäileekin, että kuningatar Elisabet ja prinssi Philip pitävät prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea visusti silmällä. Quinn toteaa tuoreessa dokumentissa, ettei tulevan hallitsijaparin haluta toistavan samoja virheitä kuin toiset nuoret kuninkaalliset.


Mitä ihmettä? – Harry ja Meghan käyttävät yhä kuninkaallista monogrammiaan

iltalehti 07:29 23.06

Herttuapari allekirjoittaa viralliset kirjeensä yhteen sulautetulla H- ja M-kirjaimella. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat vuoden vaihteessa irtautuvansa hovista ja kuninkaallisista eduista. Virallisesti irtautuminen astui voimaan huhtikuun alussa. Ensin Kanadaan muuttaneet ja sieltä Los Angelesiin siirtyneet Harry ja Meghan sekä vuoden vanha Archie-poika joutuivat hovista irtaantumisen myötä luopumaan Sussex Royal -brändin käytöstä. Pelkona nimittäin oli, että herttuapari käyttäisi kuninkaallista titteliä kaupallisiin tarkoituksiin.


Herttuatar Catherine yhtä hymyä! Kuninkaallinen palasi edustustehtäviin

mtv 21:10 22.06

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen suhteen alkutaivalta muistellaan tuoreella dokumentilla. Paparazzikuvat laskettelukeskuksesta saivat prinssin raivostumaan.


Prinssi Charles ja herttuatar Camilla riemuitsevat paluustaan töihin – tuoreet kuvat sairaalavierailulta

iltalehti 19:23 22.06

Vierailun aikana turvaväleistä pidettiin visusti kiinni. Prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan kotieristys päättyi, kun pariskunta vieraili Gloucestershire Royal Hospital -sairaalassa tarkoituksenaan tavata koronapotilaita hoitaneita työntekijöitä. Charles ja Camilla keskustelivat sairaalan työntekijöiden kanssa reilun turvavälin päästä ohjeistuksia noudattaen.


Pukumiehet-sarjan päätöskausi starttaa – tätä on luvassa

mtv 19:03 22.06

Herttuatar Meghan jätti uransa näyttelijänä vuonna 2018.


Herttuatar Catherinen suloiset otokset saivat seuraajat haltioitumaan – pikkukuninkaalliset riehakkaina isänsä kanssa

mtv 11:36 22.06

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen suhteen alkutaivalta muistellaan tuoreella dokumentilla. Paparazzikuvat laskettelukeskuksesta saivat prinssin raivostumaan.


Hot topics