Antti Mikkolan ja Sami Hintsasen tähdittämä poliisikomedia sai inspiraation Jari Aarniosta: ”Olen ehdottanut ohjaajalle, jos täällä olisi kuorikatetta...”

iltasanomat 15:03 24.01

Tampereen Komediateatterin uutuutta inspiroi tapaus Jari Aarnio. Ohjaaja ei silti hyväksynyt ideaa kuorikatteesta, vaikka katteen alta rahaa Aarnion pihalta löytyikin.


Ex-uimari Hanna-Maria Seppälä, 35, on hyvä ystävä aviomiehensä Anssi Hintsan, 58 aikuisten lasten kanssa: "Ikäero on niin pieni"

mtv 13:08 04.01

Kolme vuotta sitten kilpauimarin uran lopettanut Hanna-Maria Seppälä kertoo olevansa hyvissä väleissä puolisonsa aikuisten lasten kanssa.


Finanssivalvonta ärähti: Työeläkeyhtiö joutui irtisanomaan työhyvinvointihankkeet formulalääkärin luoman valmennusyhtiön kanssa

yle 15:25 20.12

Finanssivalvonta on vaatinut työeläkeyhtiöitä keskittymään varsinaiseen tehtväänsä eli lakisääteisein eläketurvan hoitamiseen. Fivan mukaan Ilmarisella raja on ylittynyt. Ilmarinen kertoo irtisanoneensa sopimuksensa Hintsa Performancen kanssa.


Finanssivalvonta ärähti: Työeläkeyhtiö joutui irtisanomaan työhyvinvointihankkeet formulavarikkolääkärin luoman valmennusyhtiön kanssa

yle 15:25 20.12

Finanssivalvonta on vaatinut työeläkeyhtiöitä keskittymään varsinaiseen tehtväänsä eli lakisääteisein eläketurvan hoitamiseen. Fivan mukaan Ilmarisella raja on ylittynyt. Ilmarinen kertoo irtisanoneensa sopimuksensa Hintsa Performancen kanssa.


Somessa hämmästyttiin Janni Hussin kuvasta: "Piti katsoa monta kertaan et onko tämä pränkki"

mtv 18:01 13.12

Janni Hussi ja Lotta Hintsa ovat hämmästyttävän paljon saman näköisiä.


Lotta Hintsalle yllättävä luottamustehtävä - valittiin Ähtärin eläinpuiston hallitukseen

iltalehti 10:57 22.11

Lotta Hintsa on jatkossa mukana kehittämässä eläinpuiston toimintaa. Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa, 30, on nimetty Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallitukseen, eläinpuisto tiedottaa. Sittemmin helsinkiläistyneellä Hintsalla on sukujuuria Ähtärissä. – Odotan mielenkiinnolla uutta tehtävääni Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallituksen jäsenenä, eläinrakkaana ihmisenä tunnettu Hintsa kommentoi tiedotteessa.


Brittilehti listasi F1-tähti Lewis Hamiltonin entiset tyttöystävät – mukana yllättäen myös Lotta Hintsa: ”Entinen Miss Suomi on tyrmäävän upea”

iltasanomat 11:12 09.11

The Sun -lehti esittelee Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan sivuillaan näyttävästi Lewis Hamiltonin ex-tyttöystävänä.


The Sun -lehti listasi Lewis Hamiltonin tyttöystävät – mukana myös Lotta Hintsa: ”Heidät nähtiin usein yhdessä”

iltalehti 10:20 09.11

F1-kuski Lewis Hamilton on seurustellut supermallien ja poptähtien kanssa ja, The Sunin mukaan, myös Miss Suomi Lotta Hintsan kanssa. The Sun-lehti on listannut kaikki F1-kuski Lewis Hamiltonin deittiseuralaiset. Listauksessa on muun muassa Rihanna, Rita Ora, huippumalli Barbara Palvin, Sofia Richie... ja Suomen Lotta Hintsa! – Jo edesmennyt Aki Hintsa oli McLaren-tiimin lääkäri ja Lewis tutustui tätä kautta Hintsan tyttäreen, lehdessä pohjustetaan.


Miss Suomi Lotta Hintsa rohkeassa kuvapäivityksessä: ”Oonki aika ihana nainen”

stara 08:40 07.11

Suomea upeasti Miss Universum -kilpailuissa vuonna 2013 Moskovassa edustanut Lotta


”Se lapsi mureni mun edessäni pala palalta” – Eräänä aamuna 8-vuotias Senja ei enää herännyt, ja Varpu Hintsasesta tuli enkelilapsen äiti

iltalehti 08:01 02.11

Kun Senja-tytär sairastui syöpään, Varpu-äiti ajatteli, että parisuhde olisi pakko päättää. Sami Hintsanen ei kuitenkaan lähtenyt minnekään. Äiti, ei se ole niin vakavaa, Senja lohduttaa. Varpu-äitiä harmittaa, sillä hän ei taaskaan pärjää Muuttuva labyrintti -pelissä. Avaruudellinen hahmotuskyky uupuu.


Kesällä eronnut Lotta Hintsa keksi hurjan suunnitelman: ”Tämä on mulle sydämen asia”

iltalehti 21:39 23.10

Entinen Miss Suomi Lotta Hintsa on menettänyt sydämensä vuorikiipeilylle. Lotta Hintsa (ent. Näkyvä) ja Kristian näkyvä jättivät avioeropaperit kesällä käräjäoikeuteen. Sen jälkeen Lottaa ei ole niin paljon Suomessa näkynyt, sillä hän vuorikiipeilee ja harjoittelee vuorikiipeilyä ulkomailla. –Palasin viikko sitten treenileiriltä Yhdysvalloista. Lähden pian uudestaan treenileirille, sillä olen keksinyt ison tavoitteen talvelle. En vielä kerro, mikä sen on, Tanssii tähtien kanssa Roosa nauha -tilaisuuteen osallistunut Hintsa kertoi Iltalehdelle.


Varpu Hintsanen kertoo Ylelle viimeisestä illasta ennen Senja-tyttären kuolemaa – Afrikan tähti jäi pöydälle odottamaan peliä, jota ei koskaan pelattu

iltasanomat 17:42 11.10

Sami ja Varpu Hintsasen perhettä kohtasi kesäkuussa suuri suru, kun Varpun 8-vuotias tytär kuoli.


Varpu Hintsanen jätti Afrikan tähden pöydälle odottamaan aamua, mutta tytär kuoli yöllä – nyt hän auttaa toisia elämään läpi rankkojen aikojen

yle 09:24 11.10

Asiantuntijan mukaan joskus sopiva etappi jaksaa on vain aamupalasta lounaaseen. Lapsensa menettänyt sanoo, että suuressa surussa on tärkeää palastella hetket niin, että ne kestää.


Sami ja Varpu Hintsanen muistelevat 8-vuotiaana menehtynyttä Senja-tytärtä – sairaus muutti kaiken: "Ei ollut mitään jäljellä siitä, mitä olimme kuvitelleet"

mtv 19:54 02.10

Sami ja Varpu Hintsanen vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa muistelemassa syöpään menehtynyttä Senjaa.


Me Naiset: 8-vuotias Senja kuoli syöpään, Arttu Wiskarin vaimolta koskettava ele

mtv 09:08 20.09

Senjan sairaus yhdisti Pauliina Wiskarin ja Varpu Hintsasen.


Fort Boyard -kisaaja Lotta Hintsa ei pelkää käärmeitä tai hämähäkkejä – asuminen lapsena Etiopiassa opetti

iltasanomat 07:05 21.08

Missinä tuttu Lotta Hintsa on hurjapää, joka ei pelkää rapaa tai tarantelloja. Vuorikiipeilytausta ja Selviytyjissä opittu ”soturi- tai robottimoodi” auttoivat läpi Fort Boyard Suomen rankkojen tehtävien.


Lotta Hintsa avoimena – paniikkikohtaukset iskivät kesken vuorikiipeilyn: ”En voi paeta tunteitani”

iltalehti 14:39 19.08

Vuoden 2013 Miss Suomi kertoo Instagram-tilillään, että vuorilla jouten olo laukaisi paniikkihäiriön. Entinen Miss Suomi Lotta Hintsa, 30, avautuu Instagramissa paniikkikohtauksistaan. Vuorikiipeilyyn panostava malli on kertonut aiemmin sairastumisestaan paniikkihäiriöön, ja nyt hän paljastaa saaneensa paniikkikohtauksia kesken vuorikiipeilyn. Hintsa vietti kaksi kuukautta Himalajalla valmentajansa Don Bowien kanssa tavoitteenaan valloittaa yli kahdeksan kilometriä korkean Gasherbrum 2 -vuoren huippu. He kävivät 7 300 metrin korkeudessa, mutta huiputus ei onnistunut, kun Bowien joutui lähtemään italialaiskiipeilijän pelastusoperaatioon.


Lotta Hintsa avoimena hengenvaarallisesta harrastuksestaan – kertoo, ettei kuolema pelota

mtv 19:11 15.08

Lotta Hintsa harrastaa vuorikiipeilyä käyttämättä ollenkaan lisähappea. Hintsa kävi kertomassa hengenvaarallisesta harrastuksestaan Kesäterassi-ohjelmassa.


Eronnut Lotta Hintsa otti tyttönimensä takaisin – puhuu suunsa puhtaaksi suhdeväitteistä

iltasanomat 19:55 13.08

Kahden kuukauden kiipeilyreissu oli terapeuttinen.


Kiinalainen Kunlun Red kiivas taistelu loppuratkaisussa miehet tasa-ajalla kärjessä paikoista –

Hot topics