Homopingviinipari Skipper ja Ping saattaa pian saada poikasen Berliinin eläintarhassa: ”Ovat käyttäytyneet mallivanhempien tavoin”

iltasanomat 01:36 14.08

Pariskunta hautoi aiemmin kiviä ja ruoanpaloja, minkä takia heille päätettiin antaa oikea muna haudottavaksi.


Homopingviinipari Skipper ja Ping saattaa pian saada poikasen Berliinin eläintarhassa: ”Ovat käyttäytyneet mallivanhempien tavoin ”

iltasanomat 01:36 14.08

Pariskunta hautoi aiemmin kiviä ja ruoanpaloja, minkä takia heille päätettiin antaa oikea muna haudottavaksi.


Lontoon eläintarhan homopingviinit Ronnie ja Reggie Pride-tunnelmissa - muistuttavat seksuaalivähemmistöjen oikeuksista

iltalehti 01:33 29.06

Lontoon eläintarhan samaa sukupuolta olevat rakastavaiset pingviinit muistuttavat siitä, että homoutta löytyy myös eläinkunnasta - ja se on ihan normaalia. Lontoon eläintarhan (ZSL London Zoo) tunnetuin homopingviinipariskunta on Ronnie ja Reggie. Kumpikin on lajiltaan perunpingviini. Kaksikko aloitti seurustelun vuonna 2014. Sittemmin rakastavaiset adoptoivat pienen munan, jonka toinen pingviinipari oli hylännyt. Isät hautoivat munaa vuorotellen ja siitä kuoriutui sateenkaariperheen poikanen, Kyton. Ronnien ja Reggien kerrotaan olevan hyvin sitoutuneita toisiinsa. Ne muun muassa lepäilevät omassa pesässään kylki kyljessä.


"Tavoitteenamme al-Hol-asiassa on hallituksen EU-maiden kiristävän hallituksen ”hiljainen hyväksyntä” juhlittiin pääsyä jatkoon parempia mielenterveyspalveluita tivaa vastauksia yksimielisesti itsenäisyyden puolesta – 10?000 suomalaista

Hot topics