Loiri-elämäkerta on matkalla vuoden luetuimmaksi kirjaksi – satumaisilla myyntiluvuilla täyttäisi lähes kolme Olympiastadionia

iltalehti 08:33 31.12

Jari Tervon viihdetaiteilija Vesa-Matti Loirista kirjoittamaa Loiri.-elämäkertaa (Otava) on myyty syksyn aikana jo noin 90?000 kappaletta. Viihdetaiteilija Vesa-Matti Loirista kertova Loiri.-elämäkerta on matkalla koko vuoden luetuimmaksi kirjaksi. Kirjan kustantajana toimivan Otavan mukaan kirjaa on myyty maanantaihin 30. joulukuuta mennessä noin 90?000 kappaletta. Kirjasta on tulossa myös koko 2000-luvun toiseksi luetuin elämäkerta Kari Hotakaisen Kimi Räikkösestä kirjoittaman Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala) -teoksen jälkeen. Kirjaa myytiin vuoden 2018 loppuun mennessä huimat 191?384 kappaletta.


Kari Hotakainen kääri Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjallaan hyvät tienestit - Mauri Kunnas päihitti hänet ja dekkaristit

iltalehti 08:14 05.11

Viime vuoden elokuussa ilmestyneestä kirjasta tuli Suomen kaikkien aikojen eniten myyty urheilukirja - ja maailmanvalloitus jatkuu. Kirjailija Kari Hotakainen, 62, teki viime vuonna kovan tilin. Hänen tulonsa olivat 74 314 euroa, joista ansiotuloja oli 45 196 euroa ja pääomatuloja 29 118 euroa. Hotakaisen firma Sanavalinta Oy teki voittoa 150 000 euroa eli 50 000 euroa enemmän kuin vuotta aiemmin. Yhtiön palveluksessa ei ole ollut ulkopuolista henkilökunta. Hotakaisen firma on ollut koko toimintansa ajan kannattava ja se on tuottanut kolmessa vuodessa lähes puolen miljoonan euron voitot. Hotakainen on nostanut firmasta vuosittain yli kymppitonnin osingot, Seiska kertoo.


Suomeen muuttaneet ulkomaalaiset opettelevat kieltä Kimi Räikkösen kirjasta – Jäämiehen elämäntyyli hämmästyttää: ”Voi juoda niin paljon kuin huvittaa”

iltalehti 07:17 19.10

Alun perin elokuussa 2018 julkaistu Tuntematon Kimi Räikkönen -kirja on auttanut ulkomailta Suomeen muuttaneita ihmisiä oppimaan suomen kieltä. Kari Hotakaisen kirjoittama Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala) nousi viime vuonna Suomen kaikkien aikojen myydyimmäksi urheilukirjaksi. Kirjaa myytiin ensimmäisten reilun neljän kuukauden aikana 191 384 kappaletta, mikä nosti sen ykköspaikalle julkaisuvuotenaan eniten myytyjen teosten listalla.


Kimi Räikköseltä suoraa puhetta haastattelussa – tyhjensi 16 päivän ryyppyputkeaan: ”Se oli täysin normaalia”

iltalehti 16:22 12.08

Kimi Räikkönen kertoi viime vuonna julkaistussa ”Tuntematon Kimi Räikkönen” -kirjassaan 16 päivän juopotteluputkestaan ja kommentoi sitä nyt saksalaiselle Motorsport-Totalille. Räikkönen kertoi alunperin Kari Hotakaisen kirjoittamassa kirjassa F1-kaudella 2012 tapahtuneesta ryyppyputkestaan Bahrainin ja Espanjan kisojen välissä. Räikkönen sijoittui Lotuksellaan tämän jälkeen Barcelonassa kolmanneksi. Suomalaiskuljettaja kommentoi saksalaiselle Motorsport-Totalin pitkässä haastattelussa, miten hän voi muistaa noiden reilun kahden viikon kaikkien päivien tapahtumia.


Kimi Räikkösen elämäkerrasta selkokielinen versio – taustalla kasvava huoli nuorista

iltalehti 08:28 25.06

Teos on toimitettu kaikkiin Suomen yläkouluihin. Kari Hotakaisen kirjoittama Tuntematon Kimi Räikkönen (Siltala) ilmestyi viime vuonna ja nousi Suomen myydyimmäksi urheilukirjaksi. Nyt Jäämiehen elämäkerrasta on tehty selkokielinen versio. Hanna Männikkölahden selkomukauttama elämäkerta ilmestyy 1. elokuuta. Kirja on kustannusyhtiö Avaimen tiedotteen mukaan suunnattu ihmisille, joilla on vaikeuksia lukea tai ymmärtää yleiskieltä.


Tältä näyttää Kari Hotakaisen myynnissä oleva nuoruudenkoti - ”Se oli meidän perheen mummola”

iltalehti 18:18 20.06

Kirjailija Kari Hotakainen muutti Rautalammilla sijaitsevaan taloon murrosiän kynnyksellä. Finlandia-palkitun kirjailijan Kari Hotakaisen nuoruudentalo Rautalammilla on myynnissä. Puutarhatontillisen asunnon myyntihinta on 119 000 €. Hotakaisen vanhempien 154 neliön talo valmistui vuonna 1975. – Vanhempieni talo valmistui, kun olin murrosiän kynnyksellä. Oli kummallista muuttaa tilavaan asuntoon, kun meidän kahdeksanhenkinen perhe asui aikaisemmin varsin ahtaassa talossa, Hotakainen kertoo.


Minttu Räikkönen julkaisi poikkeuksellisen yhteiskuvan Kimin kanssa – kuvaajana jääkiekkoilijaystävä

MTV 21:44 17.06

Kimi Räikkösen ja hänen Minttu-vaimonsa parisuhteen alkutahdit nähtiin kuusi vuotta sitten juhannuksena. Asiasta kerrotaan esimerkiksi Kari Hotakaisen kirjoittamassa elämäkertakirjassa Tuntematon Kimi Räikkönen.


Lentoviranomaiset tutkivat Tekikö siirretty Kobe

Hot topics