Huuhkajien kapteeni tarjosi minttushotteja, huusi ja lauloi läpi yön – ikävä uutinen pelikunnosta: ”Ei ole hyvä”

iltalehti 14:54 16.11

Tim Sparv on Huuhkajien taistelun ruumiillistuma. Keskikentän ankkuri Tim Sparv sai joukkuekaveri Joni Kaukolta EM-kisajuhlien kovimman bilettäjän manttelin. – Minkä takia? Olin omasta mielestäni rauhallinen. Mitä Joni tarkoittaa? Sparv naureskeli IL-TV:n suorassa lähetyksessä Helsinki-Vantaan lentokentällä.


Suora lähetys: Missä hapessa Huuhkajat lähtee kohti Kreikkaa? Katso tunnelmat Helsinki-Vantaan lentokentältä

iltalehti 14:01 16.11

Huuhkajat lentää lauantaina Kreikkaan. IL-TV näyttää suorana tunnelmat lentokentältä. EM-kisapaikka on plakkarissa ja yö juhlittu. Mutta edessä on vielä yksi peli. Huuhkajat kohtaa karsintojen päätöksessä Kreikan vieraissa ensi maanantaina. Matkapäivä on lauantai, ja Huuhkajat järjestää lentokentällä lehdistötilaisuuden ennen koneeseen astumista.


Huuhkajat-karnevaali käynnissä! Iltalehti paikalla Helsingin Kauppatorilla – tästä jutusta pääset mukaan tunnelmaan koko illan

iltalehti 15:38 15.11

Iltalehti seuraa Huuhkajien megapäivää monipuolisesti ja tarkasti tässä jutussa. Suomen miesten jalkapallomaajoukkueella on perjantaina mahdollisuus tehdä historiaa varmistamalla ensimmäinen EM-lopputurnauspaikkansa. Iltalehti seuraa perjantain jalkapallojuhlaa illan tässä jutussa, välittää katsojille huikean tunnelman Helsingistä ja kertoo tärkeimmät yksityiskohdat, jotka pelistä täytyy tietää. IL-TV seurasi suorana fanien marssin Helsingin Narinkkatorilta Töölön jalkapallostadionille.


Huuhkajat-karnevaali käynnissä! Iltalehti paikalla Kansalaistorilla – tästä jutusta pääset mukaan tunnelmaan koko illan

iltalehti 15:38 15.11

Iltalehti seuraa Huuhkajien megapäivää monipuolisesti ja tarkasti tässä jutussa. Suomen miesten jalkapallomaajoukkueella on perjantaina mahdollisuus tehdä historiaa varmistamalla ensimmäinen EM-lopputurnauspaikkansa. Iltalehti seuraa perjantain jalkapallojuhlaa illan tässä jutussa, välittää katsojille huikean tunnelman Helsingistä ja kertoo tärkeimmät yksityiskohdat, jotka pelistä täytyy tietää. IL-TV seurasi suorana fanien marssin Helsingin Narinkkatorilta Töölön jalkapallostadionille.


Huuhkajat-karnevaali käynnissä! Iltalehden futisstudio ennakoi Suomen ottelua – tästä jutusta pääset mukaan tunnelmaan koko illan

iltalehti 15:38 15.11

Iltalehti seuraa Huuhkajien megapäivää monipuolisesti ja tarkasti tässä jutussa. Suomen miesten jalkapallomaajoukkueella on perjantaina mahdollisuus tehdä historiaa varmistamalla ensimmäinen EM-lopputurnauspaikkansa. Iltalehti seuraa perjantain jalkapallojuhlaa illan tässä jutussa, välittää katsojille huikean tunnelman Helsingistä ja kertoo tärkeimmät yksityiskohdat, jotka pelistä täytyy tietää. IL-TV seurasi suorana fanien marssin Helsingin Narinkkatorilta Töölön jalkapallostadionille. Marssin päätyttyä stadionille, toimittajat Pekka Aalto ja Ville-Veikko Valta ennakoivat iltaa ja peliä läpi lähetyksessämme stadionin edustalla.


Nyt alkaa Huuhkajat-karnevaali! IL seuraa kannattajien marssin stadionille – tästä jutusta pääset mukaan tunnelmaan koko illan

iltalehti 15:38 15.11

Iltalehti seuraa Huuhkajien megapäivää monipuolisesti ja tarkasti tässä jutussa. Suomen miesten jalkapallomaajoukkueella on perjantaina mahdollisuus tehdä historiaa varmistamalla ensimmäinen EM-lopputurnauspaikkansa. Iltalehti seuraa perjantain jalkapallojuhlaa koko iltapäivän ja illan tässä jutussa, välittää katsojille huikean tunnelman Helsingistä ja kertoo tärkeimmät yksityiskohdat, jotka pelistä täytyy tietää. IL-TV seuraa suorana fanien marssin Helsingin Narinkkatorilta Töölön jalkapallostadionille. Kun marssi on päättynyt stadionille, toimittaja Ville-Veikko Valta käy iltaa ja peliä läpi lähetyksessämme stadionin edustalla. Fanit kokoontuvat Narinkkatorilla noin kello 16.30.


Eläköön suomirock! -gaalassa palkitaan vuoden rock-tapaukset ja legendat – Katso suora IL-TV-lähetys

iltalehti 20:19 07.11

Iltalehti välittää suorana illan Eläköön Suomirock! -gaalan. Suomalaisen rock-musiikin osaajia ja legendoja palkitaan tänään Helsingin Tavastialla järjestettävässä Eläköön suomirock! -gaalassa. Myös Iltalehti on paikalla ja paitsi välittää shown suorana myös palkitsee vuoden rock-biisin. Esiintyjinä gaalassa nähdään Happoradio, Arttu Wiskari, Klamydia, Mokoma, Samuli Putro, Irina sekä Pelle Miljoona.


Eläköön SuomiRock! -gaalassa palkitaan vuoden rock-tapaukset ja legendat – Katso suora IL-TV-lähetys

iltalehti 20:05 07.11

Iltalehti välittää suorana illan Eläköön SuomiRock! -gaalan. Suomalaisen rock-musiikin osaajia ja legendoja palkitaan tänään Helsingin Tavastialla järjestettävässä Eläköön SuomiRock! -gaalassa. Myös Iltalehti on paikalla ja paitsi välittää shown suorana myös palkitsee vuoden rock-biisin. Esiintyjinä gaalassa nähdään Happoradio, Arttu Wiskari, Klamydia, Mokoma, Samuli Putro, Irina sekä Pelle Miljoona.


Entisen suosikkijuontaja Simo Rantalaisen, 58, verotiedot karua luettavaa: ”Milläs freelancer nyt elää...”

iltalehti 17:12 07.11

Susanne Päivärinnan haastattelussa Simo Rantalainen vastasi kryptisesti ammattiinsa liittyvään kysymykseen. Simo Rantalainen oli 90-luvun alussa yksi Suomen tunnetuimpia tv-kasvoja yhdessä Jari Sarasvuon kanssa. Parivaljakko juonsi suosittua Hyvät, pahat ja rumat -keskusteluohjelmaa. Rantalainen vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, jossa hän muisteli uransa käännekohtaa.


Olet mitä syöt -ohjelma palaa: mukana 10 julkkista - seuraa osallistujien julkistusta IL-TV:n suorassa lähetyksessä

iltalehti 09:58 29.10

Olet mitä syöt -ohjelman uusi julkkiskausi alkaa joulukuussa MTV3-kanavalla. Kuudennella kaudella mukana on 10 julkisuudesta tuttua rohkeaa suomalaista, joiden apuna elämäntaparemontissa toimii jo aiemmilta kausilta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Ohjelmassa nähdään Laukan luotsaamana kymmenen erilaista kamppailua epäterveellisiä elämäntapoja vastaan ja hyvinvoinnin puolesta. Ohjelman keskiössä on edelleen ruoka, mutta rinnalla kulkevat liikunta sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.


Tältä Fingerpori-elokuva näyttää – katso ensimmäinen kohtaus odotetusta komediasta

iltalehti 11:36 04.10

Krapula-Päivi ja Allan Kurma etsivät rakkautta lokakuussa ensi-iltaan tulevassa Fingerpori-elokuvassa. Kohtaus elokuvasta on nyt ensinäytössä IL-TV:ssä. Solar Filmsin tuottama Fingerpori-elokuva tulee ensi-iltaan 16. lokakuuta. Iltalehti julkaisee nyt ensinäytössä katsottavaksi ensimmäisen kohtauspätkän elokuvasta.


IL paikalla: Kenestä kruunataan tänään Miss Suomi? Seuraa livelähetystä punaiselta matolta

iltalehti 17:16 28.09

Iltalehti on paikalla Miss Suomi -finaalissa tänään lauantaina Billnäsin ruukilla. Tänään selviää kuka on Miss Suomi 2019. Finaaligaala nähdään tänään klo 19:00 Alfatv:llä. Iltalehti on paikalla Billnäsin ruukilla seuraamassa, kuka kymmenestä kaunottaresta vie kauneimman kruunun tänä vuonna. Finaalin juontavat Lola Odusoga ja Michaela Söderholm. IL-TV lähettää paikan päältä suoran livelähetyksen klo 17:30 alkaen, jonka juontaa viihdetoimittaja Anna Hopi. Livelähetyksessä haastatellaan missiorganisaation väkeä, tuomaristoa ja tilaisuuden kutsuvieraita viihdemaailman huipulta - tarjolla on siis punaisen maton glamouria.


Jonne Virtanen näytti Päivärinnalle erikoisen kuvan: TPS palkitsi baariin alasti sammuneen kohupelaajan pokaalilla hienossa gaalassa - ”Vuoden sykähdyttävin hetki”

iltalehti 06:16 26.09

TPS:n ex-hyökkääjä Jonne Virtanen syyttää turkulaisseuraa tekopyhäksi. TPS palkitsi Jonne Virtasen pokaalilla siitä hyvästä, että hän sammui alasti baariin. Näin Virtanen väittää IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, jossa hän vieraili keskiviikkona.


Eeva-Leena häädettiin BB-talosta

iltalehti 22:13 22.09

Big Brotherista putosi kolmas kilpailija sunnuntaina. Eeva-Leena nähdään IL-TV:n studion vieraana maanantaina klo 15. Big Brother Suomi -ohjelmassa häätöuhan alla olivat sunnuntaina Tarina, Ville ja Eeva-Leena. BB-talosta joutui lähtemään kotiin sunnuntai-iltana Eeva-Leena. – Tällä hetkellä sydän hakkaa. Hirveä hengenahdistus melkein, en nyt mitään paniikkikohtausa ole saamassa, mutta jännittää tosi paljon, Eevis kertoi tv-haastattelussa.


Kuolemansairas Janita Lukkarinen, 26, suunnittelee hautajaisiaan: ”Miksi näin nuorena?”

iltalehti 05:50 19.09

Janita Lukkarinen sai kuulla, että hänen syöpäänsä ei voida parantaa. Nyt 26-vuotias tosi-tv-tähti suunnittelee hautajaisiaan ja toivoo ihmettä. Hän vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Janita Lukkarinen, 26, sai elokuun lopussa kuulla musertavan uutisen. Hän oli keväällä ollut rajuimmissa mahdollisissa sytostaattihoidoissa, mutta elokuussa lääkäritkin joutuivat nostamaan kädet pystyyn. –?Lääkäri ilmoitti, että sytostaatteja ei enää jatketa. Kasvain ei ole lähtenyt toivotulla tavalla pienemään tai reagoimaan hoitoihin, Lukkarinen kertoi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Tältä näyttää Tarhapäivä-elokuva: Nyt on Pasasella vekaroita vahdittavanaan - traileri ensinäytössä IL-TV:ssä

iltalehti 08:07 13.09

Tarhapäivä-elokuva on jatkoa vuonna 2017 ilmestyneelle Yösyöttö-elokuvalle. Yösyöttö-elokuvassa Petteri Summasen näyttelemä Antti Pasanen jää yksin pienen vauvansa Paavon kanssa, kun tämän äiti ottaa hatkat. Jatko-osassa Paavo on tarhaikäinen ja hänen lisäkseen Pasanen saa hoivattavakseen sairaalaan joutuneen ystävättärensä tyttären Tertun. Isän ja pojan arki muotoutuu erilaiseksi, kun mukana onkin nyt myös tyttölapsi, jolla on tyttöjen jutut, vaatteet, letit, harrastukset ja mielipiteet.


IL-TV:n suora lähetys! Vesa-Matti Loiri esitteli kuuluisan Uuno-eleen: Näin erektion saa pois sekunneissa

iltalehti 18:12 12.09

Vesa-Matti Loiri puhuu Kansallisteatterilla kirjan julkistustilaisuudessa yleisölle tekoprosessista. Tänään on julkaistu Jari Tervon _Loiri.-_elämäkertakirja. Kyseisen teoksen syntyä valotetaan ensi kertaa Vesa-Matti Loirin omin sanoin Kansallisteatterilla järjestettävässä yleisötilaisuudessa. Tilaisuudessa Tervo haastattelee Loiria yli 700-sivuisesta kattavasta teoksesta, jossa Loiri kertoo elämästään ”kaiken”.


IL-TV:n suora lähetys! Tiesitkö? Vesa-Matti Loirilla on synnynnäinen erikoisuus – haukuttiin lapsena sekasilmäiseksi

iltalehti 18:12 12.09

Vesa-Matti Loiri puhuu Kansallisteatterilla kirjan julkistustilaisuudessa yleisölle tekoprosessista. Tänään on julkaistu Jari Tervon _Loiri.-_elämäkertakirja. Kyseisen teoksen syntyä valotetaan ensi kertaa Vesa-Matti Loirin omin sanoin Kansallisteatterilla järjestettävässä yleisötilaisuudessa. Tilaisuudessa Tervo haastattelee Loiria yli 700-sivuisesta kattavasta teoksesta, jossa Loiri kertoo elämästään ”kaiken”.


IL-TV:n suora lähetys! Vesa-Matti Loiri yllätti yleisön runonlausunnalla: ”Minä kuolen Pariisissa” - heitti päälle hauskan kuitin

iltalehti 18:12 12.09

Vesa-Matti Loiri puhuu Kansallisteatterilla kirjan julkistustilaisuudessa yleisölle tekoprosessista. Tänään on julkaistu Jari Tervon _Loiri.-_elämäkertakirja. Kyseisen teoksen syntyä valotetaan ensi kertaa Vesa-Matti Loirin omin sanoin Kansallisteatterilla järjestettävässä yleisötilaisuudessa. Tilaisuudessa Tervo haastattelee Loiria yli 700-sivuisesta kattavasta teoksesta, jossa Loiri kertoo elämästään ”kaiken”.


arkisella asialla ilmoittanut veteen Johaug tyrmäsi kauas kärkestä kiipeäminen koittavan Lahdessa sukeltajat etsivät ole sama yritä

Hot topics