Marin IS:lle Niinistön Navalnyi-kommentista: ”Käsitykseni oli, että asiasta oli keskusteltu presidentin kanslian kanssa”

iltasanomat 15:32 21.01

Pääministeri Sanna Marinin mukaan hänen esikuntansa oli käynyt keskustelua Navalnyi-asiasta ulkoministeriön kanssa.


Satu Hassin puoliso on kuollut – kansan­edustaja kertoo IS:lle kuolemaan johtaneesta sairaudesta, joka havaittiin vasta viime kesänä

iltasanomat 12:06 19.01

Satu Hassi julkaisi maanantai-iltana surullisen ja koskettavan Facebook-kirjoituksen. Hassi kertoo IS:lle tarkemmin puolisonsa kuolemasta.


Satu Hassin puoliso on kuollut – kertoo IS:lle kuolemaan johtaneesta sairaudesta, joka havaittiin vasta viime kesänä

iltasanomat 12:06 19.01

Satu Hassi julkaisi maanantai-iltana surullisen ja koskettavan Facebook-kirjoituksen. Hassi kertoo IS:lle tarkemmin puolisonsa kuolemasta.


Norjan tuhoisa mökkipalo: Pelastautunut raahautui kilometrien päähän pystyäkseen hälyttämään apua – kaksi löydetty kuolleena, useita lapsia vielä kateissa

iltasanomat 14:41 17.01

Mökissä oli kuusi ihmistä, kun tulipalo syttyi. Heistä yksi pelastautui. Norjan poliisi kertoo IS:lle, että etsinnöissä mökistä on löydetty kaksi ihmistä kuolleina.


Riina-Maija oli perua häät päivää ennen vihkimistä, neljän vuoden päästä soitti Kallen salarakas – tällainen on ollut Palandereiden räiskyvä avioliitto

iltasanomat 07:15 14.01

Kalle Palander jätti avioerohakemuksen viikko sitten maanantaina. Riina-Maija Palander kertoi myöhemmin IS:lle toivovansa liiton jatkuvan. Kerta ei ole ensimmäinen, kun heidän liitossaan räiskyy.


Jere Karalahti paljastaa, miksi avioliitto Nannan kanssa meni katkolle – jo aiemmin ex-kiekkotähden ajattelu ”naisen roolista” johti mahdottomiin tilanteisiin

iltasanomat 19:25 13.01

– Niin pelkuri paskahousu en enää olisi, että tekisin samoja virheitä parisuhteessa, mitä olen tehnyt aikaisemmin, Jere Karalahti sanoo IS:lle.


Timo Soini IS:lle Washingtonin mellakoista – ”Ei tämä siihen johda, että yhtäkkiä ruvetaan halaamaan ja kaikki laulaa Kumbayaa”

iltasanomat 16:52 07.01

Soinin mukaan Yhdysvaltain kaksipuoluejärjestelmä ruokkii vastakkainasettelua.


Trumpin kannattaja Kevin kertoo IS:lle, kuinka tunkeutui kongressiin rikkoutuneesta ikkunasta – ”Väkeä lappasi sisälle koko ajan lisää”

iltasanomat 00:07 07.01

Ilta-Sanomat tapasi kongressin edustalla kalifornialaisen miehen, joka oli tunkeutunut sisälle hallintorakennukseen.


Taideasiantuntija Pauliina Laitisen, 50, elämä on ollut niin värikäs, ettei hän jaksaisi kokea kaikkea uudelleen – kovin isku tuli nelikymppisenä

iltasanomat 19:00 01.01

Televisiosta tuttu taideasiantuntija Pauliina Laitinen kertoi tapahtumarikkaasta elämästään IS:lle lokakuussa 50-vuotispäivänsä alla.


Maanjäristystä säikähtänyt Iida Palosaari kertoo nyt pelottavasta tilanteesta suorassa tv-lähetyksessä – luuli tärinää porakoneeksi, kunnes totuus valkeni

iltasanomat 21:16 29.12

Tiedä ja voita -juontaja Iida Palosaari kertoo IS:lle tajunneensa tilanteen vakavuuden vasta, kun ohjaaja kertoi hänelle, mistä tärinä studiossa johtui.


F1-lääkärin neronleimaus pelasti Romain Grosjeanin hengen – F1-tuomaristossa istunut Mika Salo kertoo nyt, mitä Bahrainissa tapahtui

iltasanomat 17:12 24.12

Romain Grosjean joutui pahaan onnettomuuteen Bahrainin F1-kisassa marraskuun lopussa. Kisan tuomaristossa istunut Mika Salo kertasi IS:lle karmeat tapahtumat hetki hetkeltä.


Etelä-Suomeen saatetaan sittenkin saada valkoinen joulu – meteorologi: ”Aika pienestä kiinni”

iltasanomat 11:12 22.12

Valkoinen joulu näyttää todennäköiseltä Loviisasta Poriin vedettävän rajan pohjoispuolella, päivystävä meteorologi ennustaa IS:lle. Pääkaupunkiseudulla luminen lahja on hiuskarvan varassa.


Raptähti Uniikki ja Mira-rakas: ero!

iltasanomat 13:20 15.12

Räppäri kertoo IS:lle, ettei eroon liittynyt draamaa.


IS:n tiedot: Keskusta kipuilee Haaviston epäluottamus­äänestyksen kanssa – kiperä moraalinen pulma puolueelle

iltasanomat 21:52 14.12

Keskustalähteistä viestitään IS:lle, että vihreiden on vaikea tajuta, ettei tuki ulkoministeri Pekka Haavistolle ole vain ilmoitusasia. Hallitusviisikko antoi jo tuoreeltaan neuvonpitonsa jälkeen tuen Haavistolle.


24-vuotiaan hoitajan työmatka päättyi järkyttävällä tavalla, kun pölkky rysähti ikkunan ja katon läpi – kuvat: ”Meni aivan päreiksi!”

iltasanomat 11:59 12.12

Poliisi vahvistaa IS:lle, että kuvaillun kaltainen tilanne on tapahtunut lauantaina aamulla.


24-vuotiaan hoitajan työmatka päättyi järkyttävällä tavalla, kun tukki rysähti ikkunan ja katon läpi – kuvat: ”Meni aivan päreiksi!”

iltasanomat 11:59 12.12

Poliisi vahvistaa IS:lle, että kuvaillun kaltainen tilanne on tapahtunut lauantaina aamulla.


Sanna Marin IS:lle: Rinne perustus­laki­valio­kuntaan, Lindtman vara­puhe­mieheksi: ”Vaikeassa tilanteessa tarvitaan nyt näitä henkilöitä”

iltasanomat 09:18 09.12

Pääministeri Marinin mukaan sijaisjärjestelystä toivotaan mahdollisimman lyhyttä. Marinin mukaan Johanna Ojala-Niemelän sairaus on kouraissut syvältä. – Pienellä ystäväporukalla olemme tätä itkeneet ja käyneet läpi.


Hot topics