Maailman kuvat: Prahassa jalkapallo-ottelua seurasi pahviyleisö, Jaavalla oltiin kraaterin reunalla

iltasanomat 07:07 11.07

IS:n kuvatoimitus valitsiviikon varrelta kuvia suurista ja pienistä uutisista eri puolilta maailmaa.


Hallituslähteet: Matti Vanhanen erehtyi työllisyys­tavoitteen aika­taulussa – uusi linjaus tehtiin lisätalousarvion yhteydessä

iltasanomat 10:52 08.07

IS:n tietojen mukaan Matti Vanhanen on päivitetty linjauksesta kartalle ja kaikki ovat sitoutuneet siihen, että päätökset 30 000 uudesta työpaikasta saadaan kasaan syksyn aikana.


Tampereen taposta epäillyt ovat äiti ja poika

iltasanomat 13:45 07.07

IS:n tietojen mukaan Tampereen Haapalinnan taposta epäillyt ovat äiti ja poika. Kummallakin on vähäistä rikostaustaa.


Naapurit havahtuivat avun­huutoihin – poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Tampereen Haapalinnassa

iltasanomat 21:40 06.07

Yksi ihminen kuoli, ja toinen sai vakavia vammoja Tampereen Haapalinnassa lauantaina. Poliisi epäilee henkirikosta. IS:n haastattelemat talon asukkaat kertovat havahtuneensa avunhuutoihin.


Li Andersson katsoo IS:n haastattelussa hallituksella olevan nyt tuhannen taalan paikka ratkaista turveriita: ”Kerrankin on rahoitusta käytettävissä”

iltasanomat 16:58 06.07

Li Andersson katsoo EU:n elvytysrahojen tarjoavan hallitukselle ainutlaatuisen mahdollisuuden ratkaista sen riveissä kytevä turveriita.


Ilta-Sanomien lukijat muistelevat 50-vuotiasta Teemu Selännettä – Lue parhaat muistot kiekkotähden uran varrelta!

iltasanomat 19:09 04.07

Lue IS:n lukijoiden parhaat muistot kiekkotähden uran varrelta.


Maailman kuvat: Virginiassa kaatui kenraali, Hong Kongissa tallotaan Kiinan lippuja

iltasanomat 07:07 04.07

IS:n kuvatoimitus valitsi viikon varrelta kuvia suurista ja pienistä uutisista eri puolilta maailmaa.


Lisätietoa nuoren naispotilaan murhatutkinnasta – osa epäillyistä työskentelee yhä samassa sairaalassa, uhri oli kehitysvammainen

iltasanomat 11:34 03.07

IS:n tietojen mukaan Salon epäillyn murhan kohteeksi joutunut nuori naispotilas oli kehitysvammainen, ja sen takia puolustuskyvyttömässä asemassa.


Lisätietoa nuoren naispotilaan murhatutkinnasta – osa epäilyistä työskentelee yhä samassa sairaalassa, uhri oli kehitysvammainen

iltasanomat 11:34 03.07

IS:n tietojen mukaan Salon epäillyn murhan kohteeksi joutunut nuori naispotilas oli kehitysvammainen, ja sen takia puolustuskyvyttömässä asemassa.


Kommentti: Euroviisuihin tehtiin kaikessa hiljaisuudessa merkittävä sääntömuutos: kaikkea laulua ei tarvitse ensi vuonna esittää livenä

iltasanomat 22:51 01.07

Koronakriisi pani myös euroviisut säästökuurille, arvelee IS:n toimitussihteeri Tatu Onkalo.


Hän on Wellnessmalli-kisan ennakkosuosikki! Kahden lapsen äiti Johanna, 26, teki hurjan elämänmuutoksen ja karisti 33 kiloa

iltasanomat 13:33 01.07

Johanna Tähtinen on IS:n lukijoiden suosikki sporttisista kaunottarista.


Outo uima­opetus­menetelmä jätti syvät jäljet – ”Mieheni ei vieläkään, nyt 70-vuotiaana, uskalla mennä järvi- tai meri­veteen”

iltasanomat 10:32 27.06

Sosiaalisessa mediassa levinnyt video vauvauinnin kurssilta sai IS:n lukijat jakamaan omia kokemuksiaan uimaopetuksesta.


Viikko kuvina: Pride-kuukauden väriloistoa, patsaiden kaatoa Grönlannissa ja rasismin vastaisia mielenosoituksia

iltasanomat 07:00 27.06

IS:n kuvatoimitus valitsi kuvia suurista ja pienistä uutisista eri puolilta maailmaa.


Petteri Orpo avautuu IS:n erikois­haastattelussa väleistään Sanna Mariniin kahnauksen jälkeen: ”Kohtuutonta, että meitä ja minua yritetään vaientaa”

iltasanomat 06:30 27.06

Pääministeri Sanna Marin ja Petteri Orpo eivät ainakaan vielä ole saaneet välejään selvitettyä. Orpo myös lyö painetta Matti Vanhasen niskaan. – Jos hän ei nyt onnistu, niin mitä keskusta enää tekee hallituksessa, Orpo sanoo IS-erikoishaastattelussa.


Therese Johaug ei ole käynyt dopingtestissä koko kevään aikana – juossut samalla hirmuisia ennätysaikoja

iltalehti 16:11 20.06

Therese Johaug on säästynyt dopingtesteiltä koronaviruspandemian aikana. Norjan yleisradioyhtiö NRK uutisoi, että kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n dopingtestaukset ovat vähentyneet huomattavasi koronaviruspandemian aikana. Selvityksestä kävi ilmi, että FIS on tehnyt lähes 90 prosenttia vähemmän dopingtestejä maalis-toukokuun aikana viime vuoteen verrattuna.


NRK: Ennätystuloksia takonutta Therese Johaugia ei ole testattu moneen kuukauteen

iltasanomat 14:54 20.06

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n dopingtestaus on vähentynyt Norjan yleisradion mukaan jopa 90 prosentilla maalis-toukokuun aikana.


Maailman kuvat: Juhannuksen juhlintaa

iltasanomat 07:07 20.06

IS:n kuvatoimitus valitsi viikon varrelta kuvia suurista ja pienistä uutisista eri puolilta maailmaa.


Lemmen loisketta ja mammonaa vai lunta tupaan keskellä kesää? Katso IS:n kesähoroskoopista, millaista suvea tähdet povaavat!

iltasanomat 14:22 19.06

Astrologi Satu Pauri laati Ilta-Sanomien lukijoille kesähoroskoopin. Katso, mitä tähdet lupaavat sinulle kesän ajaksi. Onko onnea rakkaudessa? Miten onni potkii?


Annika Saarikko täräyttää IS:n erikoishaastattelussa suoraan keskustasta: ”Ei ole kenenkään muun kuin meidän syymme, jos homma ei herätä luottamusta”

iltasanomat 05:55 18.06

Erikoishaastattelu: Annika Saarikko käy sisäistä kamppailua keskustan puheenjohtajakisaan lähdöstä keskellä lapsiperheen arkea ja mummolan kunnostusta kodiksi. – Olin aika toisenlaista kesää itselleni ajatuksissani rakennellut.


IS:n lukijaäänestyksen ylivoimaisesti voittanut Siiri, 23, on Miss Plus Size 2020

iltasanomat 21:31 17.06

Kilpailu järjestettiin tänään Helsingissä.


Hot topics