Ihmis-Kenin sixpack siirrettiin takamukseen

iltalehti 21:58 13.11

Ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin vartaloa on jälleen muokattu. Rodrigo Alves on jälleen käynyt kauneusoperaatiossa. Plastiikkakirurgisia operaatioita Alvesille on tehty jo yli 70, ja tällä kertaa hänen takapuoltaan muokattiin epätyypillisin keinoin. The Mirror-lehti kertoo, miten Alvesin vatsalihakset siirrettiin takapuoleen. Oikeista vatsalihaksista ei ollut kuitenkaan kyse, sillä Alvesin sixpack ei ole salilla hankittu vaan kahdeksan vuotta sitten hän muokkasi vatsaansa plastiikkakirurgin vastaanotolla.


Ihmis-Kenin uusin kauneusoperaatio hätkähdyttää: luopui tekaistusta sixpackistaan siirtääkseen sen takamukseensa – tavoitteena maailmanennätys

iltasanomat 19:24 13.11

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves on hakeutunut jälleen uuteen kauneusleikkaukseen Turkkiin. Tällä kertaa miehen vatsasta siirrettiin rasvaa takamukseen.


Kauneusleikkauksista tarpeekseen saanut Ihmis-Ken toteutti lapsuuden unelmansa – poseeraa Instagramissa yllään vain merenneidon pyrstö

iltasanomat 12:43 14.08

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves toteutti lapsuudenaikaisen haaveensa ja pukeutui merenneidoksi.


Ihmis-Ken julkaisi musiikkivideonsa – muoviseltahan se näyttää

iltalehti 00:47 03.06

Ihmis-Ken on kerännyt kuuluisuutta lukuisilla kauneusleikkauksillaan. Ihmis-Keninä mainetta niittänyt, liki jokaisen ruumiinosansa kirurgin veitsen alla korjauttanut Rodrigo Alves ryhtyi hiljattain musiikkiuralle. Mies julkaisi italialaisen plastiikkakirurgin, Giacomo Urtisin kanssa kappaleen Plastic World.


kaikki meni pieleen sisäministeri Mart tuo hymyn viikko 51 Lukko-spesiaali

Hot topics