Korona todella toi vilkkaan mökkeilykesän: Suurissa kesäkunnissa jopa 75 prosenttia enemmän mökkikauppoja kesäkuussa

yle 15:57 07.07

Uusia mökkilainoja nostettiin toukokuussa ennätysmäärä.


Joonas Konstigin kolumni: Kun arvot on hylätty, kaikkeen voi suhtautua ironisesti

yle 06:45 06.07

Kaikkea pilkkaavan nykyviihteen keskellä Pieni talo preerialla on raikas tuulahdus, kirjoittaa kirjailija Joonas Konstig.


Joonas Konstigin kolumni: Ironia on oire kulttuurista, josta puuttuvat arvot 

yle 06:45 06.07

Kaikkea pilkkaavan nykyviihteen keskellä Pieni talo preerialla on raikas tuulahdus, kirjoittaa kirjailija Joonas Konstig.


Lewis Hamiltonin kilkkaama Red Bull -kuski antoi mestarille täyslaidallisen: ”Tuo jätkä on huono häviäjä”

iltalehti 20:45 05.07

Lewis Hamiltonin saama viiden sekunnin aikasakko puhutti Itävallan GP:n jälkeen. Lewis Hamilton sai viiden sekunnin aikasakon, kun hän kilkkasi Red Bullin Alex Albonin ulos radalta aivan Itävallan GP:n viimeisillä kierroksilla. Thaikuski oli jo mielestään ohittanut maailmanmestarin ja kiinnittänyt katseensa kisaa johtavaan Valtteri Bottakseen, kun Hamiltonin auton eturenkaat lähettivät Red Bullin pieneen piruettiin ja ulos pistesijoilta. –?Tuo jätkä on huono häviäjä, Albon tiivisti pettymyksensä välittömästi tiimiradioon.


MTV seuraa: Lewis Hamilton kilkkasi Alexander Albonin radalta! Tuomaristo lätkäisi brittikuskille rangaistuksen – Valtteri Bottas ajamassa voittoon

MTV 17:44 05.07

F1-kauden avauskilpailu ajetaan sunnuntaina Itävallan radalla. MTV Urheilu seuraa kello 16.10 starttaavaa kilpailua hetki hetkeltä.


MTV seuraa: Lewis Hamilton kilkkasi Alexander Albonin radalta! Valtteri Bottas jatkaa kärjessä

MTV 17:39 05.07

F1-kauden avauskilpailu ajetaan sunnuntaina Itävallan radalla. MTV Urheilu seuraa kello 16.10 starttaavaa kilpailua hetki hetkeltä.


Ilkka Kanerva ja Ben Zyskowicz ovat ehtineet kokea urallaan melkein kaiken – viime kuukausien käänteet ovat kuitenkin olleet ennen näkemättömiä

iltasanomat 12:28 05.07

Kansanedustajat Ilkka Kanerva ja Ben Zyskowicz tunnetaan aktiivisina vauhtiveikkoina, jotka ovat aina paikalla, kun tapahtuu. Millaista heidän elämänsä on ollut koronakeväänä, kun lähes kaikki ovet sulkeutuivat?


Ilkka Kanervan ruoka­tottumukset menivät korona­keväänä uusiksi – 10 kiloa katosi kuin varkain: ”Olen saanut vaimolta hyvän kevät­todistuksen”

iltasanomat 07:24 04.07

Kanerva kertoo joutuneensa kotona ”ruoskaparlamentarismin” kohteeksi.


Polvileikkauksessa käynyt Wilma Murto viikkojen sairauslomalle – "Saman tien tuli kauhea itku"

MTV 17:12 01.07

Polvileikkauksessa käynyt seiväshyppääjä Wilma Murto joutuu viikkojen sairauslomalle. Murron leikannut ortopedi Ilkka Räsänen arvioi, että Murto voi palata täysipainotteiseen harjoitteluun muutaman viikon kuluttua.


Jättikaappaus! Bild: Bayern osti Manchester Cityn supertähden pilkkahintaan

iltalehti 20:31 30.06

Vuoden päästä Sane olisi päässyt siirtymään vapaana agenttina ilmaiseksi. Saksalaislehti Bild kertoo, että Leroy Sane siirtyy Bayen Müncheniin. Lehden mukaan Bayern maksaa Manchester Citylle Sanesta noin 50 miljoonaa euroa. 24-vuotias saksalainen allekirjoittaa Saksan menestyneimmän seuran kanssa sopimuksen vuoteen 2025 asti.


Wilma Murrolle synkkiä uutisia – kipeytynyt polvi joudutaan leikkaamaan

iltalehti 11:53 30.06

Wilma Murto joutuu leikkaukseen. Seiväshyppääjä Wilma Murron polvivamma on osoittautunut odotettua pahemmaksi. Murron polvi leikataan huomenna Helsingissä. Murron polven tähystysleikkauksessa operoi ortopedi Ilkka Räsänen.


150-kiloinen maalivahti loksautti leuat Englannissa – yksi kikka sai näyttämään vielä suuremmalta: "Kuin vuori ja ketterä kuin kissa"

iltalehti 13:18 28.06

Fatty Foulke hurmasi 1800- ja 1900-luvun vaihteessa. Who ate all the pies? on brittifutiskentiltä tuttu laulu, joka kohdistetaan joskus rakkaudella, joskus pilkkaavana nurmien pyöreimmille pelaajille: Who ate all the pies? Who ate all the pies? You fat bastard. You fat bastard. You ate all the pies. (Kuka söi kaikki piiraat. Senkin paksu paskiainen. Sinä söit kaikki piiraat.)


Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erotettu Ano Turtiainen haluaa sittenkin palata

iltasanomat 16:41 25.06

Poliisi on aloittanut esitutkinnan Turtiaisen tviitistä, jossa hän pilkkasi poliisin pahoinpitelyyn kuollutta amerikkalaista George Floydia.


Yle: Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erotettu Ano Turtiainen haluaa sittenkin palata

iltasanomat 16:41 25.06

Poliisi on aloittanut esitutkinnan Turtiaisen tviitistä, jossa hän pilkkasi poliisin pahoinpitelyyn kuollutta amerikkalaista George Floydia.


Kunnon kämmi! Miehen frisbeekoppi silkkaa taistelua

stara 17:20 24.06

Frisbeen heittely on suosittu kesälaji, jota voi harjoitella maalla ja


Salakuljetuksen vilkkaus yllätti poliisin: "Rikollisjärjestöillä on vakiintuneet kalustot kumipyörillä" – jopa Nigeriasta asti hoidetaan Suomen huumekauppaa

yle 13:41 22.06

Suomen poikkeustilan myötä poliisi huomasi, että niin sanottujen muulien rooli huumeiden salakuljetuksessa on luultua pienempi.


Tänään tv:ssä: Finlayson-pomo teilaa Huonona äitinä tunnetun Sari Helinin

iltalehti 08:15 22.06

Jukka Kurttila ei ymmärrä Sari Helinin ruokainnovaatiota. Ruokakaupan hyllyille etsitään taas uusia, kotimaisia tuotteita. Innovaatio on päivän sana myös Suomalaisen menestysresepti -kisan kakkoskaudella. Ensimmäinen tuotantokausi esitettiin viime vuonna TV5:lla, nyt kanavaksi on vaihtunut Nelonen. Meno on silti miltei entisellään. Päätuomari, huippukokki Jyrki Sukulan kanssa ruokakeksintöjä arvioivat yhä Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, S-ryhmän johtaja Ilkka Alarotu ja Finlayson-pomo Jukka Kurttila. Uutena jäsenenä aloittaa ruokakirjailijanakin tunnettu radio- ja tv-persoona Anni Hautala.


Julkkisten vauvabuumi iski – vuonna 2020 monet tunnetut kasvot saavat perheenlisäystä

iltalehti 11:51 21.06

Ihania vauvauutisia on kuultu tänä vuonna jo monesta julkkisperheestä. Vuodesta 2020 on kulunut vasta ensimmäiset kuusi kuukautta, mutta silti vuoteen on mahtunut ennätysmäärä julkkisvauvoja. Keräsimme kattavan listan perheenlisäystä saaneista ja vauvaa tänä vuonna odottavista. Radiojuontaja Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka kertoivat odotuksestaan radiossa ja Instagramissa.


Myrsky tärveli Dannyn Rauman huvilaa – juhlistaa korjausten jälkeen juhannusta Erika Vikmanin perheen kanssa

iltalehti 12:38 19.06

Musiikkineuvos Dannyn, 77, huvila koki 1,5 kuukautta sitten isoja tuhoja myrskyn takia. Nyt vauriot on korjattu ja huvila on valmis juhannuksenviettoa varten. Musiikkineuvos Dannyn, eli Ilkka Lipsasen, 77, juhannukseen on aina kuulunut perinteikkäästi mökkeily Rauman huvilalla. Vanha-Lahti sukutilalla sijaitseva Rokinnokan sukuhuvila on ollut jo Dannyn vanhempien ja isovanhempienkin asuttama. Alueella onkin laulajalle juuri siksi suuri tunnearvo. 4,5 hehtaarin alueelta löytyy päätalon lisäksi vierastalo, baari, disco, venevaja, autotallit ja tenniskenttä.


Hot topics