Kuva: Huiman maratonennätyksen eteen tehdään kaikki mahdollinen – Ingebrigtsenin veljeksetkin 41 kirittäjän joukossa

iltasanomat 22:45 11.10

Kenialaisjuoksija Eliud Kipchoge yrittää lauantaina alittaa kahden tunnin haamurajan maratonilla.


Dramaattisesti finaalista pudonnut Norjan tähti kärsi erikoisesta ongelmasta ennen kilpailua: ”Oikeaa ei löytynyt”

iltasanomat 21:27 04.10

Ingebrigtsenin veljekset Filip ja Jakob valittivat heikoista harjoitusmahdollisuuksista Dohassa.


"Se oli liian kivuliasta" – Ingebrigtsenin ihmeveljekset selvittivät dramaattisen MM-finaalin vaiheet MTV Urheilulle

MTV 07:15 01.10

Ingebrigtsenin norjalaisveljekset lähtivät haastamaan väkivahvoja afrikkalaisjuoksijoita 5 000 metrin MM-finaaliin Dohassa maanantaina. Käteen jäi 19-vuotiaan Jakobin viides sija. 


Norjan Ingebrigtsenin ihmeperheen 13-vuotias tyttö jätti treenilenkillä Suomen huippujuoksijan kuin nallin kalliolle

iltalehti 17:29 30.09

Ingrid Ingebrigtsen oli samaan aikaan St. Moritzissa kuin Suomen Camilla Richardsson. Ingebrigtsenin juoksijaperheen kyvyt ällistyttävät, kuten tästä jutusta käy ilmi. Suomalaisilla on tuoreita kokemuksia norjalaisten kyvyistä. Perheen tytär Ingrid oli taannoin treenileirillä Sveitsin St. Moritzissa samaan aikaan kuin Suomen huippujuoksija Camilla Richardsson.


Norjan sensaatiojuoksijoiden ympärillä velloo rajua vihjailua – valmentajaisä jyrähtää: ”Meillä on nollatoleranssi dopingille”

iltalehti 14:28 30.09

Gjert Ingebrigtsen ilmoittaa, etteivät poikansa käytä urheilussa kiellettyjä keinoja. Ingebrigtsenin juoksijaveljesten menestys on tietysti synnyttänyt epäilyksiä urheilussa kielletyistä keinoista. Norjalaisista hiihtäjistä Martin Johnsrud Sundby ja Therese Johaug ovat kärynneet dopingista.


IL-erikoishaastattelu: Nyt puhuvat maailman tunnetuimman yleisurheiluperheen jäsenet – köyhät norjalaiset tekivät ihmeen: ”Meillä on veriside”

iltalehti 07:37 30.09

Ingebrigtsenin juoksijaperhe kertoo tarinansa ryysyistä maailman maineeseen. Alussa oli köyhä pariskunta Gjert ja Tone Ingebrigtsen. –?Emme saaneet mistään taloudellista apua, eikä meillä ollut mitään säästöjä. Isäni kuoli, kun olin 4-vuotias ja vaimoni vanhemmat muuttivat ulkomaille, vuonna 1966 syntynyt Gjert kertoo.


IL erikoishaastattelu: Nyt puhuvat maailman tunnetuimman yleisurheiluperheen jäsenet – köyhät norjalaiset tekivät ihmeen: ”Meillä on veriside”

iltalehti 07:37 30.09

Ingebrigtsenin juoksijaperhe kertoo tarinansa ryysyistä maailman maineeseen. Alussa oli köyhä pariskunta Gjert ja Tone Ingebrigtsen. –?Emme saaneet mistään taloudellista apua, eikä meillä ollut mitään säästöjä. Isäni kuoli, kun olin 4-vuotias ja vaimoni vanhemmat muuttivat ulkomaille, vuonna 1966 syntynyt Gjert kertoo.


Valitus meni läpi! Jakob Ingebrigtsenin hylkäys peruttiin

iltasanomat 23:46 27.09

Norjan kestävyysjuoksuihmeen taival 5000 metrillä oli päättyä jo alkueriin.


Norjan valitus MM-yleisurheilun kohuhylkäyksestä meni läpi – mestarijuoksija ehti jo haukkua politikoinnin

MTV 23:36 27.09

Norja teki valituksen tähtijuoksijansa Jakob Ingebrigtsenin hylkäämisestä yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa perjantaina. Se tuotti tulosta.  


Mestarijuoksija ärähti: "Tämä on politiikkaa" – Norja valitti MM-yleisurheilun kohuhylkäyksestä

MTV 22:35 27.09

Norja on tehnyt valituksen tähtijuoksijansa Jakob Ingebrigtsenin hylkäämisestä yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa. 


Ingebrigtsenin veljesten juhlat saivat dramaattisen päätöksen, kun suurin suosikki hylättiin – asiantuntija: "Noita on myös katsottu sormien läpi"

yle 22:30 27.09

Miesten 5 000 metrillä nähtiin draamaa, kun Norjan ykkössuosikki Jakob Ingebrigtsen hylättiin. Muuten Ingebrigtsenin veljekset olisivat saaneet kaikki kolme finaaliin. Norja on tehnyt vastaprotestin.


Mestarijuoksija ärähti: "Tämä on politiikka" – Norja valitti MM-yleisurheilun kohuhylkäyksestä

MTV 22:29 27.09

Norja on tehnyt valituksen tähtijuoksijansa Jakob Ingebrigtsenin hylkäämisestä yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa. 


Isän armottomuus johti huikaisevan yleisurheiluperheen syntyyn, MM-kisoissa tehtävänä maailmanvalloitus – "Teidän pitää tehdä kaikki mitä käsken"

MTV 06:47 27.09

Ingebrigtsenin yleisurheiluveljekset ovat jo valloittaneet Euroopan, Dohassa he tavoittelevat maailmanvalloitusta. Huippulahjakkaan ja sitoutuneen sisarussarjan menestyksen takana on vaativa, kaikkensa lapsilleen antava isä Gjert.


MM-yleisurheilussa muhii suuri sensaatio – Norjan ihmepoika pääroolissa

iltalehti 07:39 07.09

Asiantuntija Toni Roponen analysoi Norjan Ingebrigtsenin juoksijaveljeksiä. Tällä vuosituhannella afrikkalaisten dominoimassa lajissa syntyperältään pohjoismaalainen miesten 1 500 metrin juoksun maailmanmestari vuonna 2019. Kuulostaa lähes sensaatiomaiselta, mutta se voi realisoitua vajaan kuukauden päästä Dohan kisoissa.


Kenialaismaratoonari tavoittelee kahden tunnin alittamista – Ingebrigtsenin veljesten avulla

yle 07:44 13.08

Kenialainen kestävyysjuoksija Eliud Kipchoge pestasi norjalaiskolmikon avukseen maailmanennätysyritykselle.


Mestarijuoksijaperhe tukkanuottasilla – Jakob Ingebrigtsenin tuuletukset saivat valmentaja-isän tylyttämään poikaansa: ”Jos siinä käy pieni vahinko, näytät ainoastaan typerältä”

iltalehti 15:12 12.08

Jakob Ingebrigtsenin jo loppusuoran alussa aloittama tuulettelu tulistutti valmentaja-isä Gjert Ingebrigtseniä. Jakob Ingebrigtsen on kovassa iskussa, kun yleisurheilun MM-kisat lähenevät. 18-vuotias norjalainen juoksija riensi voittoon yleisurheilun Euroopan joukkuemestaruuskilpailujen Ykkösliigan 1500 metrin juoksukilpailussa. Kisa käytiin Sandnesissä, Norjassa. Rauhallisen alun jälkeen Ingebritsen irtosi kilpakumppaneiltaan. Norjalaisihmelapsi pisti viimeisellä ratakierroksella pökköä pesään ja juoksi selkeään voittoon.


Hassan laittoi vitosen Euroopan ennätyksen uusiksi, Ingebrigtsenin veljeksistä vauhdissa nyt Filip

iltasanomat 18:13 21.07

Timanttiliiga jatkui Lontoossa.


Lontoon Timanttiliigassa hurja 5000 metriä: Kenialaisvoittaja kuudenneksi kaikkien aikojen tilastossa – yksi Ingebrigtsenin veljes säväytti maililla

yle 17:57 21.07

Lontoon Timanttiliigassa nähtiin tukku kovia tuloksia, mutta kovin kilpailu nähtiin naisten 5000 metrillä.


Norjan ihmeveljesten nestori täräytti maan ennätyksen – Antero Mertaranta söi sanansa

iltalehti 21:45 13.06

Henrik Ingebrigtsen kiiruhti 3 000 metrin sileällä 7.36,85 Oslon Timanttiliigassa. Ingebrigtsenin veljessarjan nestori Henrik, 28, täräytti Oslon Timanttiliigassa 3 000 metrin sileällä maansa ennätyksen 7.36,85. Hän oli kisan neljäs. Tapahtumaa CMorella selostava Antero Mertaranta joutui juoksun jälkeen syömään sanansa, sillä vanha mestari arvioi kisan alussa, että Ingebrigtsenin vauhti ei riitä kolmosella, ja että hänen päämatkansa lienee 5 000 metriä.


Iivo Niskasen kisa iski joulu­pukin Pärmäkoski ei ehtinyt Pukki aloittaa syytetään törkeästä kiskonnasta

Hot topics