Samu Haber ottaa avoimesti kantaa nimissään liikkuviin nettihuijauksiin - pyytää ihmisiä jättämään alastonkuvat lähettämättä

iltalehti 13:04 06.11

Muusikko Samu Haberin nimissä haetaan rahoitusta esimerkiksi hyväntekeväisyyskohteille. Haber ei itse ole kuitenkaan julkaisujen takana. Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber on julkaissut Instagram-sivullaan tärkeän julkaisun. Hän muistuttaa netissä liikkuvista huijauksista ja varoittaa huijauksiin uskovia. Näet kuvan ja tekstin myös täältä. – Tiedän, ettei tämän pitäisi olla uutinen, mutta muistutan teitä parista asiasta, koska olen kuullut kaikenlaista paskaa viime päivinä.


Ville Niinistöltä romanttinen varvaskuvapäivitys - paljastaa seurustelevansa kokoomustaustaisen viestintäjohtajan kanssa: "Ihmeellinen tunne"

iltalehti 13:40 31.10

Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö on julkaissut Instagram-sivullaan rakkauskuvan. Suomen ympäristöministerinä 2011-2014 toiminut nykyinen Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Niinistö kertoo asiasta hempeällä yhteiskuvalla. – On ihmeellinen tunne, kun löytää viereen ihmisen, jonka lähellä on aina hyvä olla. Ihmisen, jonka kanssa haluaa jakaa arkeaan ja jonka kanssa istua yhdessä peiton alla varpaat vierekkäin vaikkapa katsomassa telkkaria. Mitä nyt Rusko välillä kaappaa päähuomion itselleen, Niinistö on kirjoittanut kuvan saatetekstiksi.


Gordon Ramsaylta, 52, harvinaisen rohkea kuva, seuraajat innostuivat: ”Tästä syystä he hankkivat vielä yhden vauvan lisää”

iltalehti 11:22 13.10

Huippukokki Gordon Ramsay on jakanut Instagram-sivullaan paidattoman valokuvan. Lukuisista ruokaohjelmista tunnettu Gordon Ramsay on huippukunnossa. Mies juhlisti asiaa jakamalla valokuvan itsestään ilman paitaa. valokuvallaan hän haluaa tsempata muita Ironman-triathloniin osallistuvia. Ramsay on itse osallistunut kyseiseen urheilutapahtumaan. – Toivotan kaikille urheilijoille parasta onnea Ironman-triathloniin tänään! Maaliviivan yli pääseminen oli minulle yksi jännittävimmistä hetkistäni, Ramsay kirjoitti kuvan saatteeksi.


Meijun ex-kumppani törttöili Temptation Island Suomessa jatkuvasti - tsemppaa silti uusia osallistujia: ”Tätä kokemusta en vaihtais mihinkään”

iltalehti 08:39 12.10

Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistunut Meiju lähti ohjelman kuvauksista pois sinkkuna. Temptation Island Suomeen yhdessä Iiron kanssa osallistunut Meiju on viihtynyt ohjelman kuvausten jälkeen sinkku-Tonin seurassa. Kaksikko on myös seurustellut, eronnut ja palannut yhteen. Nyt Meiju on julkaissut Instagram-sivullaan tsempit uusille ohjelmaan osallistuville.


Mitä ihmettä! Michaela Söderholm istuu Tempation Island Suomen iltanuotiolla: ”Katsottaisko vähän videoita?”

iltalehti 06:34 10.10

Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm on jakanut Instagram-sivullaan harvinaisen yhteiskuvan Sami Kurosen kanssa. Juontaja, radioääni ja toimittaja Sami Kuronen juontaa suosittua Temptation Island Suomi -ohjelmaa. Ohjelman uudet jaksot alkoivat keskiviikkona Nelosella. Nyt Kurosen naisystävä Michaela Söderholm on jakanut muistelukuvan kuvauksista. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut: – Katsottaisko vähän videoita?


Yllätyshäät! Chisu ja PMMP-tuottaja naimisiin: ”Me mentiin tänään naimisiin ja tää on liian ihanaa! ”

iltalehti 18:01 28.09

Laulaja Chisu on mennyt naimisiin. Hän kertoo asiasta Instagram-sivullaan. Laulaja Chisu kertoo avioitumisestaan Instagramissa. Laulaja Chisu meni naimisiin PMMP -tuottaja Jori Sjöroosin kanssa. – ROOS+BERG on nyt virallisesti ROOS+BERG! Me mentiin tänään naimisiin ja tää on liian ihanaa! Meille tämän liiton sinetti ja siunaus tuntuu todella tärkeältä. Uskotaan, että me yhdessä voimme tuoda - ja luoda - tähän maailmaan paljon iloa, autenttisuutta, kauneutta ja inspiraatiota. Kiitos Ari ja Jari upeista ja lämpimistä juhlista ja niiden järjestämisistä! Tällä tavalla pitäisi kaikkien mennä naimisiin! Mikä ilon ilta, Chisu on kirjoittanut hääkuvansa saatteeksi.


Sarah Ferguson riemuissaan tyttärensä kihlautumisesta: ”Minä ja Andrew olemme maailman onnekkaimmat ihmiset”

iltalehti 16:22 26.09

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi menevät naimisiin vuonna 2020. Prinssi Andrew ja Yorkin herttuatar Sarah Ferguson iloitsevat prinsessa Beatricen ja Edoardo Mapelli Mozzin kihlautumisesta. Sarah Ferguson kertoo asiasta Instagram-sivullaan. – Andrew ja minä olemme onnekkaimmat ihmiset koskaan saatuamme noin mahtavat vävypojat, Ferguson iloitsee Instagram-sivullaan.


Sabina Särkkä sai Ossinsa - vahvistaa menneensä naimisiin koskettavassa päivityksessä: "Olo on niin onnellinen, rakastunut ja kiitollinen!"

iltalehti 16:02 23.09

Sabina Särkkä on jakanut kauniin valokuvan tuoreen aviomiehensä kanssa. Sabina Särkkä ja Ossi Kivimäki avioituivat viikonloppuna Kreikassa. Särkkä kertoo asiasta Instagram-sivullaan: – Wooow! Rakkauden täyteinen ja ikimuistoinen viikonloppu takana! Kiitos rakkaat ystävät ja perhe, kun olitte meidän kanssa juhlistamassa meidän tärkeintä päivää! Kiitos myös kaikista ihanista onnitteluista! Olo on niin onnellinen, rakastunut ja kiitollinen, Särkkä iloitsee.


Sara Siepistä tuli täti - hymyilee onnellisena veljensä vierellä: ”Mitäs me enot ja tädit!”

iltalehti 08:38 17.09

Juontaja ja Selviytyjät Suomi -kilpailija Sara Sieppi on jakanut iloisen valokuvan veljensä kanssa. Sara Sieppi on nyt pienen Sulon täti, sillä Siepin sisar on saanut lapsen. Sieppi on jakanut valokuvan nimiäisjuhlista Instagram-sivullaan. Vierellä hymyilee Artturi-veli. – Mitäs me enot ja tädit! Itse sankari oli tietty just päikkäreillä. Suloisesta tuli Sulo, Sieppi riemuitsee kauniissa valokuvassa.


Tältä näyttää koomikko Amy Schumerin elämä vauvan kanssa - arkisiin kuviin on helppo samaistua

iltalehti 21:54 15.09

Koomikko Amy Schumer jakaa Instagram-sivullaan usein kuvia perhearjestaan. Suomalaisillekin tuttu koomikko ja näyttelijä Amy Schumer, 38, on pienen pojan ylpeä äiti. Schumer on naimisissa kokki Chris Fischerin kanssa. Schumer jakaa sosiaalisessa mediassa usein kuvia muuttuneesta arjestaan. Monet vanhemmat samaistuvat Schumerin kuviin ja tunnelmiin. Pieni poika on nimeltään Gene.


Joanna Kuvaja jakoi kauniin kuvan äitinsä kanssa - kuin kaksi marjaa

iltalehti 22:26 09.09

Juontaja Joanna Kuvaja on jakanut valokuvan äitinsä kanssa Instagram-sivullaan. Huomenta Suomen juontajanakin tunnettu Joanna Kuvaja on jakanut Instagramissa valokuvan äidistään. Kuvan saatteeksi juontaja on kirjoittanut: – Äiti kävi kylässä.


Laulaja Bebe Rexha ottaa kantaa ikäsyrjintään alastomalla syntymäpäiväkuvallaan: ”Tältä 30 näyttää”

iltalehti 15:23 02.09

Laulaja haluaa valokuvallaan muistuttaa, ettei seksikkyydellä ole ikärajaa. Laulaja Bebe Rexha on jakanut Instagram-sivullaan paljastavan valokuvan itsestään syntymäpäivänsä kunniaksi. Vain pari viikkoa sitten laulaja kertoi julkisuudessa musiikkituottajana työskentelevältä mieheltä saamastaan ulkonäköpalautteesta - miehen mukaan Rexha on liian vanha ollakseen seksikäs. Tuoreessa kuvassa Rexha makoilee kylpyhuoneen lattialla vain alushousut jalassaan. Laulaja venyttelee ja lisää huulipunaa.


Laulajatähti Billie Eilish, 17, järkyttyi – saksalaislehti muokkasi artistista paidattoman kansikuvaa varten: ”Ette voi olla tosissanne?”

iltalehti 18:26 31.08

Nylon-lehti laittoi Billie Eilishin kanteen ilman artistin lupaa. Saksalainen Nylon-lehti julkaisi Instagram-sivullaan tuoreen kansikuvansa, jossa poseeraa 17-vuotias laulajatähti Billie Eilish. Kuvassa Eilishistä on tehty kalju, ja hän näyttää olevan kuvassa alasti. Artisti on muokattu näyttämään ikään kuin robotilta. Jos alla oleva kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.


Sampo Kaulaselta dramaattinen päivitys Islannista, pakkasi kaksi kivääriä: ”Jos potkurikone jäsähtää tonttiin, jääkarhut syö tai mitä tahansa...”

iltalehti 12:59 14.08

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittajanakin tunnettu Sampo Kaulanen suuntaa itselleen uuteen kohteeseen. Kolarin Äkäslompolon kylässä sijaitsevan Jounin kaupan kauppias Sampo Kaulanen on parhaillaan Islannissa. Seuraavaksi matka jatkuu Grönlantiin. Mies kertoo poikkeuksellisesta reissustaan Instagram-sivullaan. – Meillä on kaksi kivääriä mukana ja toivon ettemme joudu niihin turvautumaan, mies paljastaa.


Herttuatar Meghan juhlii tänään syntymäpäiväänsä - tällaisia onnitteluita 38-vuotias sai kuninkaalliselta perheeltä

iltalehti 16:39 04.08

Herttuatar Meghan viettää tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä äitinä. Sussexin herttuaparin kotona juhlitaan, sillä herttuatar Meghanilla on tänään syntymäpäivä. Prinssi Harry onnittelee vaimoaan Instagram-sivullaan virallisen viestin alla: – Hyvää syntymäpäivää minun ihmeelliselle vaimolleni. Kiitos, että olet matkaseurani tällä seikkailulla, prinssi kirjoittaa.


Frendit-näyttelijältä avoin rakkaudentunnustus miesystävälleen - ehtivät jo purkaa kihlauksen

iltalehti 20:20 03.08

Näyttelijä Courteney Cox jakaa harvoin yhteiskuvia puolisonsa kanssa. Syntymäpäivän kunniaksi näyttelijä on tehnyt poikkeuksen. Frendien Monicana suurelle yleisölle tutuksi tullut Courteney Cox on jakanut Instagram-sivullaan kauniin kuvan muusikko Johnny McDaidin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2013. Kaksikko oli kihloissa, mutta Cox kertoi tänä vuonna kihlauksen olevan ohi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Kihlauksen purkamisesta huolimatta pariskunta on yhä yhdessä. Tuoreessa yhteiskuvassa molemmat katsovat kameraan auringon laskiessa. Kuvan saatteeksi Cox on kirjoittanut:


Riverdale-tähdet Lili Reinhart ja Cole Sprouse ottavat kantaa erohuhuihin: ”Yksikään teistä ei tiedä paskaakaan”

iltalehti 21:48 29.07

Lili Reinhart ja Cole Sprouse ottavat kantaa heistä liikkuneisiin huhuihin sosiaalisessa mediassa. Useat viihdelehdet siteerasivat UsWeeklyn artikkelia, jossa Lili Reinhartin ja Cole Sprousen lähipiirilähteeksi esittäytynyt henkilö väitti Riverdale-pariskunnan eronneen. Pariskunta ei ole asiasta samaa mieltä. Molemmat ovat ottaneet kantaa erohuhuihin Instagramissa jakamalla uusia yhteiskuvia. – Yllättävää: Cole Sprouse ja Lili Reinhart kuluttavat ”luotettavien lähteiden” lihaa polttoaineeksi bakkanaaliseen seksikulttiinsa, Sprouse naljaili omalla Instagram-sivullaan.


Reese Witherspoonin tytär julkaisi poikkeuksellisen avautumisen äidilleen, äiti kiittää: ”Miten olin niin onnekas, että sain kaltaisesi tyttären?”

iltalehti 14:01 20.07

Reese Witherspoonin Ava-tytär on julkaissut kauniin tekstin äidilleen. Reese Witherspoonin ja Ryan Phillippen tytär Ava julkaisi Instagram-sivullaan kauniin tekstin äidistään tällä viikolla. Tekstissään Ava kehuu äitiään ihmeelliseksi ja upeaksi. – Tämä upea nainen on opettanut minulle ystävällisyyden voimasta, rakkaudesta, kunnianhimosta ja kovasta työstä, Ava kirjoittaa ja iloitsee voidessaan tuntea myötätuntoa muita kohtaan.


Minttu Räikkönen vietti lapsineen täydellistä kesäpäivää - eläimiä, uimahyppyjä ja veneilyä, katso kuvat

iltalehti 22:03 16.07

Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen on jakanut Instagram-sivullaan perheen kesälomahetkiä. Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen on julkaissut Instagram-sivullaan valokuvan itsestään upeissa maisemissa. Räikkönen on valinnut ylleen kesäisen, pitkän mekon. Kuvan saatteeksi hän on kirjoittanut vain: – Ahoy.


Leevi Selänne julkaisi erittäin harvinaisen perhepotretin äitinsä syntymäpäivän kunniaksi: ”Olet paras”

iltalehti 21:42 15.07

Teemu Selänteen nuorin poika on julkaissut perhepotretin Instagram-sivullaan. Ex-jääkiekkotähti Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne juhli viikonloppuna syntymäpäiväänsä. Neljän lapsen äiti täytti 50 vuotta. Sirpa Selänne on kertonut asiasta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Syntymäpäiväjuhlissa perhe ja ystävät kokoontuivat yhteen. –?Viimeiset kolmekymmentä vuottani ovat kuluneet jääkiekkoilevan miehen rinnalla. Olen nauttinut elämästäni ja kokemuksistani aina, Sirpa kertoi Iltalehdelle kesäkuussa.


edelleenkään Mainilan laukausten edustaa Linnassa Finlandia – katso Heiskanen loisti Dallasin muistuttaa vapaasta ja osallistu Linnan juhliin

Hot topics