Putositko tyystin kärryiltä Haavisto–al-Hol-jupakassa? Ota homma haltuun nopeasti ja lue tämä juttu

yle 17:41 11.12

Ulkoministeriön sekoittanut kiista rautalankaversiona, olkaa hyvä.


Ampumahiihdon maailmancupin osakilpailu uhattuna – Kaisa Mäkäräisen suunnitelmat uusiksi?

MTV 19:53 06.12

Ampumahiihdon maailmancupin kilpailuviikko Ranskan Annecyssa on uhattuna lumipulan takia. Venäjän miesten maajoukkueen päävalmentaja Sergei Belozerov kertoi tilanteesta Championat-lehdelle.


Will & Grace -sarjan tähti menehtyi – vastanäyttelijältä koskettava viesti

mtv 15:15 02.12

Shelley Morrison muistetaan roolistaan Rosariona.


"Sensational!" – Helena Ahti-Hallberg palasi lavalle vuosien tauon jälkeen, ja show oli upea

mtv 21:38 01.12

Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa myös tuomarit pääsivät esiintymään yhdessä kilpailjoiden kanssa. Katso Helena Ahti-Hallbergin upea veto!


Poliisille tehtiin tutkinta­pyynnöt Pekasta ja Pätkästä, Pulttiboisista, Salatuista elämistä ja Ismo Leikolasta – ”Oikea foorumi on avoin julkinen keskustelu”

iltasanomat 14:18 28.11

Poliisi kirjasi huomionaan muun muassa, että Naima-Aslak ja Soikhiapää kantoivat sketsissä raskaita toimintakyvyttömiä aseita.


Sovittelutuomari Teuri Brunila: Kun markkinavalta ja vastakkainasettelu kasvavat, nationalistit kerryttävät äänipottiaan

yle 12:00 28.11

Eläköitynyt tuomari ruotii harvinaisen suoraan eliitin rahavaltaa ja kärjistyvää vastakkainasettelua.


Horoskooppi

iltalehti 02:03 28.11

OINAS 21.3.–19.4. Olet levoton ja podet kaukokaipuuta. Pieni matka tekisikin nyt terää, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, ravitse mieltäsi jollain muulla kiinnostavalla tekemisellä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin mainiona pitämäsi idea kohtaa yllättävää vastustusta. Kuuntele muiden perustelut, mutta jos niidenkin jälkeen yhä uskot asiaasi, vie ideaasi eteenpäin.


Muun muassa Paavo Lipponen kannatti professorin arvonimeä Veijo Baltzarille – erityisansiona mainittiin tyrmätty ”uusi pedagogiikka”

iltasanomat 16:54 26.11

Kirjailija Veijo Baltzarilla on ollut vaikutusvaltaisia tukijoita. Muun muassa Paavo Lipponen kannatti professorin arvonimen myöntämistä Baltzarille vuonna 2010.


Amnesty: Iranin mielenosoituksissa yli 140 kuolonuhria

yle 01:09 26.11

Iranissa ainakin 143 mielenosoittajaa on kuollut laajoissa protesteissa viiden päivän aikana. Yli tuhat mielenosoittajaa on pidätetty, kertoi ihmisoikeusjärjestö Amnesty International maanantaina.


Törkeästä ihmiskaupasta epäillyn Veijo Baltzarin yhdistys sai valtionavustuksia 126 000 euroa – kriittinen raportti ei sulkenut julkisia rahahanoja

iltasanomat 17:20 25.11

Esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö myönsi Baltzarin yhdistykselle vielä viime vuonna 66 000 euroa. Kaiken kaikkiaan yhdistys sai muita avustuksia 2016-2018 yhteensä yli 360 000 euroa.


Nämä artistit esiintyvät Olympiastadionin avajaisissa – keikkataukoa viettävä Juha Tapio hyppää lauteille

iltalehti 08:29 25.11

Nelonen on julkaissut uusitulla Olympiastadionilla nähtävät artistit. Helsingin Olympiastadion avataan perjantaina seitsemäs elokuuta. Stadionation-nimellä kulkevassa avajaisshow’ssa esiintyvät Apulanta, Chisu, Elastinen, Anna Puu, Kaija Koo, Maija Vilkkumaa, Pyhimys, Samuli Putro, Tuure Boelius ja Popeda.


Huippuseura Interin luotsi jakoi pelaajilleen tarkat ohjeet seksin harrastamiseen – kesto, asento ja kumppani

iltalehti 13:32 23.11

Interin päävalmentajan Antonio Conten otetta työhön voi kutsua holistiseksi. Milanolaisen suurseuran Internazionalen päävalmentaja Antonio Conte ei ole jättänyt kiveäkään kääntämättä valmistaessaan pelaajiaan huippuiskuun Italian Serie A:ssa. Tällä kaudella Juventusta tiukasti haastavan Interin luotsi kertoo kokonaisvaltaisesta lähestymistavastaan valmennukseen ranskalaislehti L’Equipen haastattelussa.


Venäjä-asiantuntijalta täystyrmäys Trumpin liittolaisten salaliittoteorioille

iltasanomat 08:28 22.11

Trumpin virkarikostutkinnassa kuultu Fiona Hill ihmetteli republikaanien halua uskoa Ukrainan sotkeutuneen USA:n vaaleihin. Hänen mukaansa tarina on Venäjän turvallisuuspalvelun sepittämä.


Venäjä on jo valmis vaikuttamaan vuoden 2020 presidentinvaaleihin, sanoo Valkoisen talon entinen Venäjä-asiantuntija

yle 15:32 21.11

Valkoisen talon entinen Venäjä-asiantuntija Fiona Hill tyrmää väitteet siitä, että Ukraina olisi sekaantunut vuoden 2016 vaaleihin.


Suomi maailman turvallisin maa – Ruotsin sijoitus muita Pohjoismaita heikompi

stara 15:20 21.11

International SOS on listannut uuden interaktiivisen eri maiden riskikartan vuodelle


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 21.11

International SOS on listannut uuden interaktiivisen eri maiden riskikartan vuodelle


Pajtim Statovci jäi vaille National Book Awardia – voiton vei unkarilaiskollega, jonka esikoisteos käännettiin vastikään suomeksi

iltasanomat 08:12 21.11

Kirjallisuuspalkinnot jaettiin yöllä Suomen aikaa Yhdysvalloissa.


Venäläissivusto listasi KHL:n palkkakuninkaat – legendaarinen maalitykki tienaa yli 2,5 miljoonaa euroa

iltalehti 14:02 19.11

Kaksitoista KHL-pelaajaa tienaa yli sata miljoonaa ruplaa kaudessa. KHL tunnetaan ruplaliigana, ja nyt venäläinen urheilusivusto championat.com on luetellut ne KHL-pelaajat, jotka tienaavat kaudesta 2019–20 vähintään sata miljoonaa ruplaa eli noin 1,42 miljoonaa euroa. Lehti huomauttaa, että kyseessä on sopimuksen peruspalkka, eli siihen ei ole laskettu mukaan bonuksia, jotka KHL:ssä ovat mittavat.


Muunsukupuolinen esitystaiteilija Emilia Kokko: “Jotta jonkun ääni kuuluu, pitää jonkun muun olla hiljaa”

yle 08:04 17.11

Kulttuurivieras, queerfeministi Emilia Kokko pitää sukupuolta käsittämättömänä esityksenä, ja haluaa heittää hyvästit institutionaaliselle syrjinnälle.


edellä on vain erilaiselta, jos lähettää sotilaitamme pelastamaan pelivire jatkui syy harvinaiseen tärkeitä näytönpaikkoja valtio­sihteeriksi Mikko Koskinen Videohaastattelu Ylivoimalla ”Emme aio

Hot topics