Teini-idoli Isac Elliot ällistytti yli 19?000 euron asullaan – aikoo nyt vaihtaa luksusmersunsa uuteen: ”Mulle on tärkeää, että saa ajaa kivaa autoa”

iltasanomat 11:57 13.11

Vajaa vuosi sitten ajokortin saanut Isac Elliot vaihtaa luksusmersunsa parempaan.


Isac Elliot joutui epäilyttävään tilanteeseen muotikuvauksissa: "Nyt on vähän shady meno"

mtv 20:35 21.09

Isac Elliot haistoi palaneen käryä, kun muotikuvauksissa tarjottiin kokeiltavaksi leipäpaitaa. 


Vauhdikas Huuma ruudussa tänään – vieraina muun muassa Isac Elliot ja Marja Hintikka

mtv 17:40 21.09

Huuman toisessa jaksossa esitellään Pikku-Jenni ja nähdään roppakaupalla yllätyksiä.


Isac Elliot kommentoi törttöilyään - ”Mä tiedän, että mä teen väärin”

iltalehti 21:05 11.09

Isac Elliot kertoi Elämä lapselle -konsertissa olevansa studiolla lähes joka päivä. Muusikko Isac Elliotin autoilu puhuttaa, nuorukainen kun on jo muutaman kerran julkaissut Instagramissa videon, jossa hän autoilee samalla kun räplää puhelintaan. Viimeksi lauantaina hän ajeli sateisessa säässä puhelin kourassa. –Ähh, no joo. Mä tiedän, että teen väärin. Tässä tapauksessa katsoin navigaattoria puhelimesta, Isac Elliot sanoi.


Isac Elliotin rannetta koristaa todellinen ökykello

iltalehti 20:06 11.09

Isac Elliotin rannetta koristaa Hublot-merkkinen kello. Elämä lapselle -konsertissa esiintyvä Isac Elliot tunnetaan musiikin lisäksi mieltymyksestään luksukseen. Automatkat taittuvat g-sarjan Mercedes Benz -maasturilla ja vaatteet ovat merkkivaatteita. Isac Elliotin käteen on nyt myös ilmestynyt todellista luksusta, nimittäin timanttikoristeltu Hublot.


Isac Elliotin rannetta koristaa todellinen ökykello - arvo kymmeniä tuhansia euroja!

iltalehti 20:06 11.09

Isac Elliotin rannetta koristaa Hublot-merkkinen kello. Elämä lapselle -konsertissa esiintyvä Isac Elliot tunnetaan musiikin lisäksi mieltymyksestään luksukseen. Automatkat taittuvat g-sarjan Mercedes Benz -maasturilla ja vaatteet ovat merkkivaatteita. Isac Elliotin käteen on nyt myös ilmestynyt todellista luksusta, nimittäin timanttikoristeltu Hublot.


Isac Elliot, 18, rikkoo jälleen piittaamattomasti lakia öky-Mersulla ajellessaan - vakuutteli aiemmin olevansa turvallinen kuski

iltalehti 17:34 07.09

Joulukuussa ajokortin saanut Isac Elliot vakuutteli keväällä olevansa turvallinen kuski. Laulaja Isac Elliot julkaisi lauantaina Instagram Stories -videon, jossa nähdään kuinka hän ajaa sateisessa säässä Mersullaan julkisella asvalttitiellä ja räplää ajaessaan puhelintaan. Elliot vakuutteli tammikuussa ottaneensa opikseen tieliikenteen vaarantamisesta, sillä hänen ajotapaansa arvosteltiin vuodenvaihteessa. Tuolloin Elliot erehtyi kuvaamaan kännykällään videota samalla kun ajoi autoa.


Isac Elliotin uutuusmusiikkivideo julki – aiempaa urbaanimpi ote: "Muutama muotisuunnittelija innostui biisistä”

iltalehti 19:02 30.08

Parhaillaan Puolassa kiertävä laulaja julkaisi perjantaina musiikkivideon Waiting Game -kappaleelle. Laulaja Isac Elliotin, 18, Waiting Game -uutuuskappaleen musiikkivideo julkistettiin tänään perjantaina. Laulaja kertoo Iltalehdelle, että single on saanut paremman vastaanoton kuin hän on uskaltanut toivoa. – Tämä on Suomessa paras startti mun biisille ikinä ja olen siitä todella kiitollinen sekä kuuntelijoille että medialle. Spotifyssa biisi on mennyt todella hienosti ja nyt on käynnistynyt promootio biisin ympärillä myös ulkomailla.


Isac Elliot esitteli 20?000 euron asunsa, nyt on Mikael Gabrielin vuoro – haastattelijan silmät lensivät selälleen

iltasanomat 15:28 27.08

–?Isac Elliotin vaatteet olivat 20?000 ja hän pääsi lehteen. Mikael Gabriel: ”Hold my beer”, sanailee eräs suositun Youtube-kanavan seuraaja tuoreen videon kommenttiosiossa.


Teinitähti Isac Elliot pelmahti haastatteluun asussa, jonka hinta oli puolet keskituloisen suomalaisen vuosipalkasta – katsojien leuat loksahtivat

iltasanomat 09:15 22.08

Isac Elliot paljasti vaatteidensa hinnan suositulla Youtube-kanavalla.


Isac Elliot, 18, tekee kansainvälistä läpimurtoa – pääsi samaan talliin maailmantähtien kanssa: huippusopimusta edelsi ovela operaatio

iltasanomat 21:38 14.08

Isac Elliot on solminut kansainvälisesti merkittävät levytys- ja managerisopimukset. Laulaja kertoo IS:n haastattelussa, että sopimuksia edelsi ovela peliliike.


Isac Elliotin ura hurjaan nousukiitoon – teki arvostetun sopimuksen: "Olemme valmiita näyttämään maailmalle, millainen kansainvälinen lahjakkuus hän on"

mtv 19:02 13.08

Isac Elliot pääsi samaan talliin Alman ja Sunrise Avenuen kanssa.


Yle: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen

iltalehti 09:56 13.08

Laulaja Isac Elliot on kaikessa hiljaisuudessa solminut kansainvälisen levytyssopimuksen. Asiasta kertoo Yle. Laulaja Isac Elliot niittää mainetta myös kansainvälisesti. Mies on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Asiasta kertoo Yle. Levytyssopimuksen lisäksi Isac Elliot solmi myös managerisopimuksen brittiläisen First Access -yrityksen kanssa. Isac Elliotin asioiden lisäksi manageriyritys hoitaa myös Rita Oran ja Young Thugin asioita. Keikkamyyjää ei vielä ole lyöty lukkoon.


Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Yle: Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen – teinipopparia on brändätty puolitoista vuotta uuteen uskoon poikkeuksellisella tavalla

yle 07:33 13.08

Levy-yhtiöt kävivät Saksassa kisaa suomalaisartistista, jolta ilmestyy uutta musiikkia tällä viikolla.


Tänään tv:ssä Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäivät – juhlakonsertissa mukana myös Isac Elliotille musiikkia tehnyt artisti

iltalehti 08:03 14.07

Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäiviä juhlistetaan konsertilla Borgholmissa. Naapurimaamme kruununprinsessa Victoria täyttää tänään 42 vuotta. Onnea! Syntymäpäivien kunniaksi Öölannin Borgholmissa järjestetään juhlakonsertti, jossa esiintyvät esimerkiksi Lina Hedlund, Rickard Söderberg, Isaac \& The Soul Company ja Arja Saijonmaa. Saijonmaa on Mikkelissä syntynyt laulaja ja näyttelijä. 70-luvulta lähtien Saijonmaa on tehnyt suurimman osan taideurastaan Ruotsissa.


Isac Elliot julkaisi kuvan huippumallin kanssa – poseeraa Winnie Harlow'n vierellä

mtv 10:40 09.07

Laulajatähti Isac Elliot julkaisi Instagramissa kuvan yhdessä huippumalli Winnie Harlowin kanssa. 


HJKsta tuttua ja Liiga-syksy NHL-tulokas Kaapo Kähkönen tappelusta ei

Hot topics