Anssi Kela saa jättihitistään kuittia faneilta: ”Siellä huudetaan lätkäjoukkueita”

iltalehti 10:12 11.07

Laulaja Anssi Kelan fanit kuittailevat hänelle hitiksi muodostuneesta Ilves-kappeesta. Muusikko Anssi Kela, 46, elää kiireistä keikkakesää. Hän kertoo kesän mieleenpainuvimmaksi keikakseen juhannuksenjälkeisenä viikonloppuna vedetyn Iskelmäfestivaalien keikan. – Ulkoilmakausi on tosin vasta käynnistynyt, onhan tämä ihmisen parasta aikaa kiertää. On luksusta, että pääsee esiintymään tällaisissa paikoissa. Tuntuu, että kaikki on jiirissä, Kela hymyilee.


Timo, 32, kärsi pahat palovammat Iskelmäfestivaalien savusaunassa – sitten tapahtuma sai jännittävän käänteen luomumissin kanssa

iltasanomat 09:54 02.07

Iskelmäfestivaalien saunassa pahoja palovammoja saanut Timo yrittää toipua Tangomarkkinoille.


Kaija Koon keikan huipennus keskeytyi teknisen ongelman takia - artistilta paljonpuhuva reaktio: ”Ai saamari!”

iltalehti 00:00 30.06

Keskeytys ei iskelmätähden räjähtävää show’ta haitannut, vaan Kaija Koo veti keikan alusta loppuun täysillä. Iskelmäkuningatar Kaija Koo käveli itsevarmana lavalle ja otti Iskelmäfestivaalien yleisön haltuunsa kättelyssä Kaunis, rietas, onnellinen -kappaleella, joka sai yleisön yhtymään heti yhteislauluun. Upeaan paljettitakkiin ja paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut Kaija puhutteli yleisöä seuraavaksi tunteikkaalla Mun sydän -kappaleella. Viileähköstä kesäillasta huolimatta kenttä oli sakeanaan ihmisiä.


Chisu esiintyi poikaystävänsä kanssa - kaulailivat keikan jälkeen yleisössä

iltalehti 07:27 29.06

Laulaja Chisun taustajoukoissa vaikuttaa myös hänen muusikkopoikaystävänsä. Iskelmäfestivaalien torstaissa nähtiin Chisun vahva keikka futuristisen Momentum-albumin tunnelmissa. Kun Chisu esitteli bändiään, tarkkasilmäisimmät saattoivat panna merkille, että Chisun bändissä takana soitti myös häneen yhdistetty muusikko Jori Sjöroos, joka tunnetaan muun muassa PMMP-yhtyeestä. Keikan jälkeen kaksikko meni katsomaan yhdessä suviyöhön kollegan Vesalan keikkaa. Vesalan esiintyessä Iskelmä-lavalla Chisu ja Jori kaulailivat hempeissä tunnelmissa yleisön keskellä.


Elli Haloo nousi festarilavalle muuttuneena naisena - katso kuvat

iltalehti 17:22 28.06

Ellips-projektinsa kanssa keikkaillut Elli Haloo käynnisti Iskelmäfestivaalien perjantain keikat. Haloo Helsinki -yhtyeen solistina Elli Haloo on ollut vuosia tuttu näky Suomen festarikesässä. Bändi on nauttinut voittamatonta suosiota ja myynyt keikkapaikkoja loppuun. Stadionluokan rockbändinä Haloo Helsingillä on hurjan laaja fanipohja, joka on mielenkiinnolla seurannut laulaja Elli Haloon viimeisintä projektia, Ellipsiä. Juhannuksena festarikesänsä aloittanut Elli esiintyi perjantaina Iskelmäfestivaaleilla. Päivän aloitusslotti on aina artistille se haasteellisin, mutta Elli bändeineen otti tilanteen haltuun ammattilaisen varmoin ottein, ja aloitti show’n kitaratiluttelulla Leijona ja kaksoisliekki -kappaleella.


Vihainen Paula Vesala ja kapinallinen Chisu hämmensivät Himoksen festarilavalla - yleisöltä ristiriitainen reaktio

iltalehti 13:32 28.06

Iskelmäfestivaalien torstaiyössä Himoksella kaikui elektroninen musiikki. Ärhäkät esitykset näyttivät jakavan yleisön tunteet kahtia. Avaruusteemat, tiedostaminen ja psykedeelinen visuaalinen maailma on nyt in. Suunnannäyttäjiä trendin aallonharjalla laulajattaret Chisu ja Vesala. Suomipopin uusien kuningattarien keikoilta ei näyttävyyttä puuttunut Iskelmäfestivaalien keikoilta. Yössä kaikuivat elektroniset biitit ja näytillä oli visuaalisesti yltäkylläiset valoshow’t ja pysäyttävät taustavisuaalit. Auringon laskiessa Chisu vaivutti yleisön kolmeosaisen Momentum-albuminsa futuristiseen tunnelmaan. Lavalla nähtiin upeat metallinväriset porrasrakennelmat, joiden päällä artisti taiteili runsaassa latinotyylisessä kellohelmaisessa mekossa ja korkeissa koroissa lierihattu päässään. Keikan aikana savukoneesta puski usvaa lavalle ja videoscreenille heijastui luonnonvoimia: aaltoilevaa merta ja aavikkoa.


7, nauratti yleisöä Bryantin hengen vieneen järjesti raskaan tiedotustilaisuuden Kobe vuorenrinteellä

Hot topics