”Katsokaa” – tämä Montrealin suomalaispelaajien upea reaktio Saku Koivun läsnäoloon ihastutti NHL-asiantuntijaa

MTV 19:58 04.12

Montreal Canadiens juhlisti tiistaina paikallista aikaa 110-vuotista historiaansa ennen New York Islandersia vastaan pelattua NHL-ottelua. Seura oli kutsunut paikalle entisiä kapteenejaan. Mukana oli luonnollisesti myös Saku Koivu, joka kipparoi ”Habsia” vuosina 1999–2000.


Saku Koivu sai häkellyttävän hienon vastaanoton Montrealissa - ylivoimainen yleisön suosikki seuran ex-kapteeneista

iltalehti 09:18 04.12

Montreal Canadiens juhlisti seuran 110-vuotista taivalta ennen New York Islandersin kohtaamista. Juhlallisuuksiin oli kutsuttu mukaan seuran 11 entistä kapteenia, jotka kuulutettiin jäälle yksi kerrallaan. Yleisön suosikista ei jäänyt epäselvyyttä. Centre Bellin lehtereiltä lähteneet desibelit nousivat omille luvuilleen, kun esiin asteli Canadiensia kymmenen vuoden ajan kipparoinut Saku Koivu.


NHL-aamuraportti: Korpisalo torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä, Ducks katkaisi Islandersin ennätyssarjan

jatkoaika.com 08:52 26.11

Joonas Korpisalo pelasi ensimmäisen nollapelinsä yli 20 kuukauteen. Henrik Lundqvist otti tililleen historiallisen voiton. Islanders kohtasi viimein parempansa Kaliforniassa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit


NHL-aamuraportti: Suomalaiset antoivat vahvan panoksen yön kierroksella

jatkoaika.com 09:00 20.11

Kaikkiaan kymmenen suomalaispelaajaa pääsi pisteille NHL-kierroksella. Islanders rynnisti jälleen takaa-ajon jälkeen voittoon, mutta Sabresin ja Maple Leafsin rämpiminen jatkui. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit


Toronton kriisi yltyy – sensaatiojoukkueen satumainen putki jatkuu, tässä ovat NHL:n kuumimmat ja kylmimmät joukkueet

iltasanomat 08:10 20.11

New York Islanders nousi jälleen kuilun partaalta ja kasvatti pisteputkensa jo 15 ottelun mittaiseksi.


Kaskisuo pääsi debytoimaan NHL-kaukaloissa pidemmän ja Koivula lyhyemmän odotuksen jälkeen: "Tässä on ollut hulluja viikkoja"

yle 11:16 17.11

Toronton maalivahti Kasimir Kaskisuo ja New York Islandersin hyökkääjä Otto Koivula debytoivat jääkiekkoliiga NHL:ssä.


New York Islanders asetti varakapteeninsa Andrew Laddin siirtolistalle ? seurajohto ei usko hyökkääjän olevan kuntoutunut riittävän hyvin

jatkoaika.com 19:17 14.11

Andrew Ladd on joutunut siirtolistalle, sillä Islandersin GM ei koe hänen kuntoutuneen riittävän hyvin pärjätäkseen vielä NHL:ssä. Lou Lamoriello uskoo Laddin kuitenkin läpäisevän listan.


New York Islanders asetti varakapteeninsa Andrew Laddin waivers-listalle ? seurajohto ei usko hyökkääjän olevan kuntoutunut riittävän hyvin

jatkoaika.com 19:17 14.11

Andrew Ladd on joutunut waivers-listalle, sillä Islandersin GM ei koe hänen kuntoutuneen riittävän hyvin pärjätäkseen vielä NHL:ssä. Lou Lamoriello uskoo Laddin kuitenkin läpäisevän waiversin.


NHL-aamuraportti: Kolmen maalin Pageau nosti Senatorsin voittoon, Leo Komarovin sairasloma päättyi

jatkoaika.com 08:24 14.11

Islanders ja Capitals jatkoivat pisteputkiaan. Jean-Gabriel Pageau tykitti hattutempun Senatorsille. Corey Perry saavutti tuhannen NHL-ottelun rajapyykin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Kasperi Kapanen tuikkasi maalin, mutta New York Islandersin huima marssi vain jatkuu

iltalehti 07:31 14.11

Islanders on ollut NHL-syksyn sensaatio. New York Islanders on ilmiömäisessä iskussa tällä hetkellä. Se on ottanut pisteitä nyt kolmestatoista ottelusta peräjälkeen. Putkeen mahtuu kaksitoista voittoa ja yksi jatkoaikatappio. Viime yönä Islanders kaatoi Toronto Maple Leafsin 5–4.


NHL:n yön suomalaiset: Leo Komarov hyppäsi luotijunan kyytiin, Dallas Starsin suomalaispakilta komea esityö

MTV 07:06 14.11

New York Islandersin Leo Komarov palasi NHL-kaukaloihin pitkän loukkaantumisjakson jälkeen. 


Kasperi Kapanen maalinteossa – Leo Komarov hyppäsi tulikuuman voittojunan kyytiin lähes kuukauden tauolta

iltasanomat 06:54 14.11

Tällä kertaa oli Toronton vuoro jäädä New York Islandersin jalkoihin.


Ei mikään lapanen – maalin ohjasi Kasperi Kapanen

MTV 06:16 14.11

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen iski kauden viidennen osumansa New York Islandersia vastaan. 


Näin syntyi Kasperi Kapasen kauden viides maali, Leo Komarov pelikunnossa

yle 05:45 14.11

New York Islandersin vahva meno jääkiekon NHL:ssä sai jatkoa keskiviikon Toronto-pelissä.


Näin syntyi Kasperi Kapasen kauden viides maali

yle 05:45 14.11

New York Islandersin vahva meno jääkiekon NHL:ssä sai jatkoa keskiviikon Toronto-pelissä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo viides debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo kolmas debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Peli-identiteettinsä löytänyt Islanders on muovautumassa aidosti menestyväksi joukkueeksi

jatkoaika.com 09:00 11.11

Moni odotti New York Islandersin vahvan pelaamisen päättyvän tähän kauteen. Nyt epäilijät ovat kuitenkin saaneet kakistella jauhoja suustaan. Islanders tulee olemaan kova luu purtavaksi myös tällä kaudella.


Aleksander Barkovin hurja putki sai jatkoa, kun kapteeni iski Floridan ainokaisen – suomalaistähti osui jo neljännessä ottelussa peräkkäin

yle 00:28 10.11

Maali ei auttanut Floridaa voittoon. New York Islandersin pisteputki on jo kahdentoista ottelun mittainen.


Loistovireinen Aleksander Barkov jatkaa maalitehtailuaan – osuma jo neljännessä peräkkäisessä ottelussa!

iltalehti 00:26 10.11

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on tehnyt maalin neljässä peräkkäisessä ottelussa. Barkov iski maalinsa kolmannessa erässä tasoittaen pelin 1–1-lukemiin ylivoimalla. Jonathan Huberdeau pisti kiekon maalille, josta Barkov suti kiekon ohi Islanders-maalivahti Thomas Greissin. Barkovin tasoitusosuma oli kuitenkin laiha lohtu, sillä vain 38 myöhemmin Islandersin Scott Mayfield siirsi isännät uudelleen johtoon.


itsenäisyyspäivän viikonlopun suorat paljastaneen hoitajan ikimuistoinen

Hot topics