Syyttäjä hakee United Brotherhoodin johtajaksi epäillylle miehelle tuomiota jengipykälällä

iltasanomat 02:14 04.08

Holopaista syytetään myös muun muassa törkeistä huumausainerikoksista ja törkeistä ampuma-aserikoksista.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 04.08

OINAS 21.3.–19.4. Nyt vaaditaan pitkää pinnaa, sillä pientä harmia tuntuu kasaantuvan eteesi joka puolelta. Kyse voi olla teknisten laitteiden temppuilusta tai aikataulujen pettämisestä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Eräs henkilö käy hermoillesi. Älä tee kärpäsestä härkästä vaan ota aikalisä ja poistu tilanteesta tyynesti. Turha riitely vain syö energiaa eikä paranna tilannetta.


Showpainikaksoset Nikki ja Brie Bella synnyttivät kumpikin pojan – lapsilla vain päivän ikäero

iltalehti 01:46 04.08

Showpainin parista tutut kaksoset ovat synnyttäneet poikalapset. Showpainiorganisaatio WWE:stä tutut kaksoset Nikki Bella, 36, ja Brie Bella, 36, ovat molemmat tuoreita äitejä. Kaksoset hämmästyttivät taannoin kerrottuaan, että he ovat täysin samanaikaisesti raskaana. Kaksoset julkaisivat kumpikin sunnuntaina Instagramissa ilouutiset. Ensin Brie kertoi synnyttäneensä pienen poikalapsen lauantaina. Lapsi on Brien ja hänen miehensä, painija Daniel Bryan toinen lapsi. Perheen esikoinen on kolmevuotias.


Trump-tutkinta kerrottua laajempi – syyttäjä epäilee ”laajamittaisesta rikollisesta toiminnasta”

iltasanomat 01:34 04.08

Piirisyyttäjän Trump-tutkinta ei rajoitu ainoastaan epäilyihin Trumpin kanssa suhteessa olleiden naisten vaitiolomaksuista. Presidenttiä epäillään myös pankki- ja vakuutuspetoksista.


Trump-tutkinnassa kyse muustakin kuin vaitiolomaksuista – syyttäjä epäilee presidentin yritystoimintaa ”laajamittaisesta rikollisesta toiminnasta”

iltasanomat 01:34 04.08

Piirisyyttäjän Trump-tutkinta ei rajoitu ainoastaan epäilyihin Trumpin kanssa suhteessa olleiden naisten vaitiolomaksuista. Presidenttiä epäillään myös pankki- ja vakuutuspetoksista.


Jalkapallon sääntökirjaan uusi lisäys: tahallisesta yskimisestä ulosajo

iltalehti 01:21 04.08

IFAB uusii jalkapallon sääntökirjaa koronapandemian myötä. Jalkapallojen säännöistä päättävä IFAB linjaa, että tahallisesta yskimisestä toisen pelaajan tai tuomarin päälle on jatkossa tuomittava punainen kortti. – Mikäli tilanne on selvästi tahaton, tuomari ei puutu siihen. Tuomari ei puutu myöskään siinä tapauksessa, jos pelaajien välillä on riittävän suuri etäisyys, IFAB toteaa säännöstä.


Winnipeg ei tarvinnut tähtipelaajiaan sarjan tasoittamiseen – Patrik Laine seurasi ottelua sivusta

yle 00:39 04.08

Patrik Laine ei ollut pelikunnossa, kun Winnipeg Jets kohtasi toistamiseen Calgary Flamesin NHL:n pudotuskarsinnoissa.


F1-tallipäällikkö lataa takaisin kopiointiväitteisiin: ”Se on mennyt liian pitkälle”

iltalehti 00:17 04.08

Racing Point on ollut kauden mittaan kohun keskiössä ”copygaten” takia, mutta tallin johto kiistää väitteet sääntöjenvastaisesta kehitystyöstä. Racing Pointin tallipäällikkö Otmar Szafnauer ja tekninen johtaja Andrew Green kiistävät edelleen väitteet siitä, että tallin autot olisivat Mercedeksen viime kauden mallin kopioita. Renault on jättänyt kansainväliselle autoliitolle FIA:lle protestin Racing Pointin autoista kolmen viimeisimmän kisan jälkeen, väittäen brittitallin kopioineen jarrujen jäähdytysputket viime kauden Mercedeksestä. Szafnauer ja Green penäävät muilta talleilta tunnustusta plagiarismiväitteiden sijaan.


Jets ei tarvinnut kahta tähteään – Laine ja Scheifele jännittivät katsomossa

iltalehti 00:15 04.08

Winnipeg Jets tasoitti karsintasarjan Calgary Flamesia vastaan 3–2-voitolla. Ilman loukkaantuneita Patrik Lainetta, Mark Scheifelea ja Mason Appletonia pelannut Jets johti toista Flames-ottelua toisen erän alussa 2–0 Jansen Harkinsin ja Adam Lowryn osumilla, mutta Flames tuli toisessa erässä tasoihin. Ensin Jetsin Nikolaj Ehlers antoi karmean harhasyötön omalla alueella ja Flamesin Elias Lindholm laukoi joukkueensa avausmaalin.


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 03.08

Laulaja Toni Braxton esitteli äsken sosiaalisessa mediassa kauneusrutiininsa, jossa hän


F1-kuljettaja kertoi, miksi lopetti osallistumisen kohuttuihin polvistumisiin

iltasanomat 23:12 03.08

Britannian GP:n alkuseremoniat sujuivat jouhevammin kuin kahdessa aiemmassa kilpailussa.


Huntington huimassa ennätysvauhdissa satasella – valmentaja uhkasi hiihtäjä-Piipon palautusharjoituksella, jos Kalevan kisojen päätösmatkalla ei kulje

yle 23:11 03.08

Seitsenottelija Maria Huntington on ollut tänä kesänä ennätyskunnossa.


Fifassa myrskyää jälleen: puheenjohtaja jatkaa tehtävässään rikostutkinnasta huolimatta

iltalehti 22:56 03.08

Fifan puheenjohtajaa epäillään rikollisesta toiminnasta. Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan italialainen puheenjohtaja Gianni Infantino on ajautunut kohun keskelle rikosepäilyjen takia. Infantinoa epäillään muun muassa luottamustehtävän väärinkäytöstä. Infantino, 50, on kuitenkin jatkamassa normaalisti tehtävässään. Rikostutkinta liittyy tapaamiseen, jonka Infantino piti sveitsiläisen valtakunnansyyttäjän Michael Lauberin kanssa.


Espanjan entinen kuningas Juan Carlos lähtee maanpakoon kesken korruptiotutkinnan

iltalehti 22:47 03.08

Entinen kuningas perusteli päätöstään halulla palvella Espanjan kansaa. Espanjan entinen kuningas Juan Carlos, 82, on kertonut pojalleen kuningas Felipelle lähtevänsä maanpakoon häneen kohdistuneen korruptiotutkinnan takia, kertoo uutistoimisto Reuters. – Minua ohjaa halu palvella parhaalla mahdollisella tavalla Espanjan kansaa, sen instituutioita ja sinua kuninkaana. Sen vuoksi ilmoitan sinulle päätöksestäni lähteä pois Espanjasta, lainasi kuningashuone tiedotteessaan Juan Carlosin kirjettä.


Lue Juan Carlosin tunteikas kirje pojalleen sanasta sanaan – näin ex-kuningas ilmoitti lähtevänsä maanpakoon

iltasanomat 22:44 03.08

Lue maanpakoon lähtevän Espanjan entisen kuninkaan Juan Carlosin kirje pojalleen kuningas Felipelle sanasta sanaan.


Sean Penn meni naimisiin – vaimo on 31 vuotta nuorempi

stara 22:40 03.08

Kahdesti Oscar-palkittu 59-vuotias näyttelijä Sean Penn on mennyt naimisiin 28-vuotiaan


Miksi rengaskatastrofi toistui jälleen Silverstonessa? IL:n asiantuntija löysi selittävän tekijän

iltalehti 22:26 03.08

Rengasmerkki lupaa kattavaa tutkintaa. jotta tilanne ei toistuisi neljättä kertaa. Pirellin renkaat pettivät Silverstonessa huolestuttavalla tavalla. Eikä kyseessä ollut ensimmäinen kerta.


Maria Huntington paransi hurjasti satasen ennätystään – Kalevan kisoissa tähtäimessä lähes 30-vuotias SE

iltasanomat 22:24 03.08

Seitsenottelija Maria Huntington paransi 100 metrin ennätystään 0,78 sekunnilla.


Nightwishin maailmankiertue peruuntui ja henkilökunta jäi työttömäksi – keksivät ainutlaatuisen ratkaisun kiperään tilanteeseen

iltalehti 22:19 03.08

Nightwishin klassikkokappaleet pääsivät bänditeknikoiden ainutlaatuiseen käsittelyyn. Koronaviruspandemia on laittanut monien esiintyvien taiteilijoiden suunnitelmat uusiksi, kun yleisötapahtumat kiellettiin ja matkustamista rajoitettiin. Näin kävi myös pääsiäisen alla yhdeksännen studioalbuminsa julkaisseelle Nightwishille, jonka oli tarkoitus viettää loppuvuosi maailmankiertueella. Suurista lavaesityksistäänkin tunnettu Nightwish työllistää kiertueillaan kymmeniä ihmisiä. Keikkakalenterin tyhjennyttyä myös yhtyeen henkilökunta jäi työttömäksi.


Hot topics