Miksi meidän pitää muuttua

jatkoaika.com 15:09 05.07

Niin jääkiekon kuin jääkiekkomediankin on kyettävä muuttumaan maailman mukana muutoinkin kuin kriisin kohdatessa, kirjoittaa Jatkoajan uusi päätoimittaja Jani Mesikämmen.


SM-liigan maalikuningas Julius Nättinen suuntaa Sveitsiin

yle 22:56 03.07

Jääkiekon SM-liigan maalipörssin viime kaudella voittanut Julius Nättinen siirtyy Sveitsin liigassa pelaavan Ambri-Piottan riveihin.


Sport hankki takalinjoilleen NHL:n ykköskierroksen varauksen

yle 18:26 03.07

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Vaasan Sport solmi yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Stuart Percyn, 27, kanssa.


Teemu Selänne on tänään 50 – mutta kauan ennen supertähteyttä hän oli Espoon Bruce Lee, joka törsäsi kaikki rahansa karkkeihin

iltasanomat 16:41 03.07

Paljon ennen kuin Teemu Selänne oli jääkiekon kultapoika, hän oli Soukan Bruce Lee, joka törsäsi kaikki rahansa karkkeihin.


Nuori Teemu Selänne mätti tukun ylittämättömiä NHL-ennätyksiä, mutta Patrik Laine pääsi lähelle – "Voin myös hyvin jättää sen hänelle"

MTV 08:53 03.07

Tänään 50 vuotta täyttävällä Teemu Selänteellä on nimissään lukuisia ennätyksiä jääkiekon NHL:ssä. Iso osa niistä liittyy sensaatiomaiseen tulokaskauteen Winnipeg Jetsissä. 


Jari Kurri muistuttaa juhlakalu Teemu Selännettä metkasta käänteestä – "Nyt on virallinen lupa"

MTV 07:00 03.07

Jari Kurri muistaa, miten Teemu Selänteellä oli vauhti päällä jo kaksikon ensimmäisellä kohtaamisella. Jääkiekon viisinkertainen Stanley Cup -voittaja lähettää tänään perjantaina 50 vuotta täyttävälle "Salamalle" myös hulvattoman muistutuksen.


MM-kultahyökkääjä Juhani Tyrväinen järjesti isälleen tunteikkaan yllätyksen – muistelee joukkueen vaiheikasta matkaa Suomeen: "Paluulentomme oli aika farssi"

MTV 07:00 02.07

Kevään 2019 jääkiekon MM-kultajoukkueeseen kuulunut hyökkääjä Juhani Tyrväinen muisteli reilun vuoden takaisia tapahtumia pitkän linjan jääkiekkoammattilaisten Siim Liivikin ja Ilmari Pitkäsen JARGONI-podcastin haastattelussa. Joukkueen kotimatkalla kaikki ei sujunut odotusten mukaan.


SM-liigaa pelataan taas Tallinnassa - JYP tuo tapahtumaan mukaan Viron jääkiekon ykköstähden

iltalehti 11:29 01.07

Liiga goes to Tallinn -tapahtuma saa jatkoa. SM-liigaa pelataan jälleen ensi kaudella Tallinnan Tondiraba-hallissa. Järjestyksellään neljännellä Tallinnan-vierailulla ohjelmassa on kaksi ottelua, joista ensimmäisessä kohtaavat Lukko ja HIFK. Jälkimmäisessä pelissä vastakkain ovat Pelicans ja JYP.


Suurseurat ensi kertaa mukana: SM-liiga rynnistää taas Tallinnaan – "Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin joukkue"

MTV 10:32 01.07

Jääkiekon SM-liiga suuntaa tulevallakin kaudella kohti Viron markkinoita. Tuleva sesonki on jo neljäs, kun runkosarjaotteluita viedään Tallinnaan.


Sebastian Aholla tänään massiivinen tilipäivä – kalpenee silti miljoonakaupalla Auston Matthewsin rinnalla

MTV 09:04 01.07

Jääkiekon NHL on ollut tauolla jo kuukausia koronaviruspandemian takia, mutta tänään on monella pelaajalla syytä hymyyn. Yksi heistä on Carolina Hurricanesin suomalaistaituri Sebastian Aho. 


Essee: 2020-luku haastaa jääkiekon ennennäkemättömästi ? Nykyisellään laji jää Suomessa yhden aikakauden supertuotteeksi

jatkoaika.com 16:00 30.06

Vuosikymmen vaihtuu, ja jääkiekko on isojen kysymysten äärellä. Uusi diginatiivi sukupolvi jyrää, eikä kaljanhuuruinen, keski-ikäisten miesten seuraama laji nappaa, jos se ei uusiudu.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kummola osti Jokerit ja kokosi ryhmän, joka lobbasi Hartwall Arenan pystyyn – 1997 MM-kotikisarahoilla rakentui Suomi-kiekon nykymahti

jatkoaika.com 08:45 30.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Supertähdet tekivät lajista viihdettä. Teemu Selänteestä Patrik Laineeseen.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kalervo Kummolasta tuli suomalaisen jääkiekon historian merkittävin henkilö

jatkoaika.com 07:00 30.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Kalervo Kummola uudisti Suomi-kiekon ja teki Suomesta lajin vahvan pelurin kansainvälisesti.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Jääkiekko johti 1980-luvulla suomalaista urheilurakentamista ja urheilusponsorointia

jatkoaika.com 19:35 29.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Lajin suosio ja rahat kasvoivat voimakkaasti 1980-luvulta alkaen.


Suomen suurin NHL-agenttitoimisto myytiin amerikkalaisjätille – asiakkaina muun muassa Auston Matthews ja Connor McDavid

iltasanomat 15:06 29.06

Suomen suurin jääkiekon agenttitoimisto Acme World Sports on myyty amerikkalaiselle jättiläisagentuuri Wassermanille.


Jarmo Kekäläisen sanat tiivistävät eron NHL:ään – SM-liigassa tuunataan nyt kovaa vauhtia rätisevää Ladaa moottoritiekuntoon

iltasanomat 06:03 29.06

Jääkiekon SM-liigassa otetaan varovaisia ensiaskelia data-analyysin maailmaan. Silti isoissakin seuroissa tunnustetaan, että insinöörien luvatussa maassa ollaan vasta oppipoikia analytiikan hyödyntämisessä jäällä.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kytkeytyminen politiikkaan alkoi 30-luvulla, tekojäiden rakentaminen alkoi ja sitten tulivat mesenaatit

jatkoaika.com 15:05 28.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. 30-luvulta eteenpäin Jääkiekkoliiton puheenjohtajat veivät lajia eteenpäin.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Alussa Palloliitto halusi jääkiekon alaisuuteensa – Ensimmäiset lajikokeilut Suomessa 1890-luvulla Helsingissä

jatkoaika.com 10:45 28.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Se alkoi 1800-luvun loppupuolella.


NHL:ssä hämmentävä arvonta – odotettu tieto ykkösvarauksesta jäi vielä piippuun

iltalehti 12:10 27.06

Ennen arvontaa todennäköisyydet olivat Detroitin puolella, mutta seura pääsee valitsemaan lopulta neljäntenä. Jääkiekon NHL:ssä käytiin viime yönä tulevaa varaustilaisuutta edeltävät järjestelyt. Sarja järjesti arvonnan, joka ratkaisee seurojen varausnumerot itse varaustilaisuudessa. Ensimmäisen varausvuoron saava joukkue jäi kuitenkin epäselväksi, koska ykkösvarauksen sai niin sanotusti ”tyhjä arpa”.


Leijonien maailmanmestari olisi saanut jatkaa NHL-organisaatiossa, suuntasi silti KHL:ään: "Tilanne on vähän erikoinen"

MTV 06:01 27.06

Jääkiekon KHL:ssä pelaavaan Avangard Omskiin siirtynyt Oliwer Kaski paljastaa, että hän olisi saanut jatkaa uraansa Carolina Hurricanesin NHL-organisaatiossa. Taitopuolustaja kertoo MTV Urheilulle, miksi hän päätti toisin.


Hot topics