First Dates Suomi: Kuinka moni löysi sen oikean?

iltalehti 06:14 21.11

Läheskään kaikilla toiset treffit eivät johtaneet sen pidemmälle, mutta joillain johtivat. Ihastumista, jopa rakastumista, on ollut ilmassa, kun suomalaiset ovat käyneet tänä syksynä sokkotreffeillä. Mutta kuinka monta paria First Dates -ohjelma onkaan synnyttänyt? Mukana laskuissa on myös illan viimeinen jakso, joka löytyy jo maksullisesta C Moresta. Jos haluat säilyttää jännityksen siihen asti, kun viimeiset neljä paria ovat esiintyneet myös perinteisen tv:n puolella, kannattaa tämä juttu jättää lukematta.


Valtteri Bottaksen jännityksen hetket käsillä – moottori avattiin pöydälle Mercedeksen tehtailla

MTV 21:30 20.11

Mercedes-tallin moottoriosasto on saanut Valtteri Bottaksen Brasiliassa käyttämän voimayksikön takaisin tehtaalleen Isoon-Britanniaan. Pian selviää, joutuuko suomalaiskuski ottamaan rangaistuksen F1-kauden viimeiseen kisaan.


Salkkareissa nähdään tänään dramaattinen jakso: suosikkihahmo jättää Pihlajakadun, yksi hahmo haavoittuu

iltalehti 17:17 06.11

Jos haluat säilyttää keskiviikkoillan jakson jännityksen, älä lue juttua tätä pidemmälle. Pihlajakatu 23.n ovi käy jälleen tiuhaan. Tällä kertaa katsojien mielipiteet jakava Salla Mattilan roolihahmo lähtee Salkkareista. Koska kyse on Sallasta, ei hän lähde Pihlajakadulta millä tahansa tavalla – vaan näyttävästi. Salla lähtee uusvanhan rakkaansa Jarkko Peltosen eli Jacques Jardinin kanssa Dubaihin. Marko Reinolan näyttelemä roolihahmo kosii Sallaa, ja Hanna Kinnusen näyttelemä roolihahmo ja Reinola saavat toisensa.


MTV seuraa: Meksikon GP – Valtteri Bottas jännityksen kohteena jo ennen kisaa

MTV 20:21 27.10

F1-kauden 18. osakilpailu ajetaan tänään sunnuntaina Meksikossa. Mercedeksen Valtteri Bottas ajoi rajusti ulos lauantain aika-ajojen loppuhetkillä. Bottaksen tilanne on yhä mysteeri. Kärjessä asetelmat menivät uusiksi, kun Max Verstappen menetti paalupaikkansa lähtöruuturangaistuksen myötä. MTV Urheilu seuraa Meksikon GP:n tapahtumia hetki hetkeltä.


F1-kärkitaistossa paluu tylyihin aikoihin? Kilpailijat varoittavat pelotemyllystä: ”Ihan hullua”

MTV 07:31 25.10

Meksikon GP -viikonloppuna yksi jännityksen kohde liittyy siihen, varmistaako Lewis Hamilton jo nyt kuljettajien maailmanmestaruuden? Itse GP:n voittotaistelua ajatellen ilmoilla on yksi iso uhkakuva.


Näin F1-maailmanmestaruus voi ratketa tänä viikonloppuna

MTV 22:07 24.10

Meksikon GP -viikonloppuun liittyy yksi merkittävä jännityksen kohde: varmistaako Lewis Hamilton F1-kuljettajien maailmanmestaruuden jo nyt?


Yksi Salkkareiden suosikkihahmoista jättää Pihlajakadun – varo juonipaljastuksia!

iltalehti 21:04 17.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia, joten jos haluat säästää syksyn jännityksen Pihlajakadulla, älä lue juttua pidemmälle. Ovi on totutusti käynyt tiuhaan Pihlajakatu 23:n sisä- ja ulkopuolelle – ja niin käy myös tänä syksynä. Tällä kertaa Pihlajakadulta lähtee yksi viime vuosien suosikkihahmoista: nimittäin Hemmo Karjan roolihahmo Janne Haukkala.


Love Island Suomen voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Love Island Suomen -voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Pyhimykseltä järkyttävä paljastus Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa – viihdemaailmassa vaiettu useista raiskauksista: ”Niistä ei ole puhuttu”

iltalehti 22:43 03.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jos haluat säilyttää jännityksen ensi viikon Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan, älä lue juttua tämän pidemmälle. Pyhimys on ensi viikolla nähtävän Yökylässä Maria Veitola -ohjelman vierailun kohde. Keskustelu kääntyy ohjelmassa siihen, mitä kahden tyttären isä Pyhimys eli Mikko Kuoppala pelkää, kun hän tuntee miesten maailman.


Pikkuhelmarit aloittaa taistelun EM-kisapaikasta – osa hikoilee kentän lisäksi ylioppilaskirjoituksissa vieraassa lukiossa: "Tuo pienen lisäjännityksen"

yle 13:47 02.10

Pikkuhelmarit aloittaa EM-karsintaturnauksen Vaasassa Liettuaa vastaan keskiviikkona.


Ensitreffit alttarilla: Heidi muuttaa Oskarin luo - ratsaa heti vessan: ”Ootko piilottanut kaikki salaisuudet?”

iltalehti 17:50 30.09

Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jos haluat säilyttää seuraavan Ensitreffit alttarilla -jakson jännityksen, älä lue juttua pidemmälle. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa puidaan parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow’n kanssa kommunikaatio-ongelmia. Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Heidi muuttaa miehensä Oskarin luo Espooseen. Tuliaisiksi tuore vaimo antaa miehelleen oluen. Jutustelu jää kuitenkin lyhyeen, kun vaimo jo säntää syynäämään Oskarin kylpyhuoneen kaapit.


Elastisen tulkinta Morsian-hitistä saa Lauri Tähkän kyyneliin - Tähkä avautuu avioerostaan: ”Kova paikka”

iltalehti 20:54 27.09

Jos haluat säilyttää jännityksen Lauri Tähkän päivään, älä lue juttua tämän pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Lauri Tähkä paljastaa olleensa ”helvetin toiveikas” uuden rakkauden suhteen, kun kirjoitti Morsian-kappaleen kertosäkeen. Sen jälkeen Tähkä meni naimisiin ja erosi. –?Näin itseni, että menen toisen kerran naimisiin. Se ei sitten ihan mennytkään niin se koko matka, Tähkä pohtii ohjelmassa.


Mörkö-Markoa juhliva Ville saa Anniinan hämmentymään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa: ”Sain kyllä mitä tilasin”

iltalehti 09:48 17.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue eteenpäin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa matkataan pariskuntien häämatkalle. Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin, Katja ja Olli Prahaan ja Oskari ja Heidi Pariisiin. 38-vuotiaan Villen ja 31-vuotiaan Anniinan yhteiselo alkaa yhtä siirappisissa tunnelmissa kuin mihin hääjakso tiistaina päättyi.


Ensitreffit alttarilla-Heidin, 38, paljastus – ei ole asunut avoliitossa: ”Eikö sua hirvitä se?”

iltalehti 17:37 12.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Oskari ja Heidi matkustavat Pariisiin, Katja ja Olli Prahaan sekä Ville ja Anniina matkustavat Budapestiin.


Ensitreffit alttarilla -morsian ahdistuu häiden jälkeen: ”Kliseitä käyttäen sellainen tunteiden vuoristorata”

iltalehti 11:47 11.09

Jos haluat säilyttää Ensitreffit alttarilla -ohjelman matkajakson jännityksen, älä lue juttua pidemmälle. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Ensitreffit alttarilla -ohjelma jatkuu ensi viikon tiistaina perinteisellä häiden jälkeisellä matkajaksolla, jossa uudet parit matkaavat häämatkalle. Ollin ja Katjan matkakohteena on Praha, Oskarin ja Heidin Pariisi ja Villen ja Anniinan Budapest.


Antidopingguru Timo Linnan juhlissa hurmanneet lukemattomat tehtävämäärästä itsenäisyyspäivän marssien vaimon sieppaaja saattoi

Hot topics