PS:n Halla-aho: Uusien vaalien järjestäminen olisi erittäin perusteltua

iltasanomat 18:44 07.12

Puhemies Matti Vanhanen on pitänyt keskustelua uusista vaaleista ylimitoitettuna.


Linnan jatkoilla vilautettiin – paljas rinta päätyi suoraan lähetykseen

iltalehti 00:34 07.12

Tissiflashmob-tapahtumaa järjestävä Sandra Marins vilautti Linnanjuhlien jatkoilla. Tissi. Tallentui kameralle, kun Sandra Marins vilautti rintaansa punaisessa puvussaan. Kyseessä tuskin oli vahinko, sillä Marins järjestää tissiflashmobina tunnettua tapahtumaa. Feministitempauksessa näytetään ylpeästi rintavarustusta sen puolesta, että naisetkin saisivat kulkea yläosattomissa ilman, että sitä pidettäisiin erikoisena.


Suorassa lähetyksessä Linnan jatkoilta näkyi tissi

iltalehti 00:34 07.12

Tissiflashmob-tapahtumaa järjestävä Säde Vallarén vilautti Linnanjuhlien jatkoilla. Tissi. Tallentui kameralle, kun Sandra Marins vilautti rintaansa punaisessa puvussaan. Kyseessä tuskin oli vahinko, sillä Marins järjestää tissiflashmobina tunnettua tapahtumaa. Feministitempauksessa näytetään ylpeästi rintavarustusta sen puolesta, että naisetkin saisivat kulkea yläosattomissa ilman, että sitä pidettäisiin erikoisena.


Ihmisoikeuksia polkeva Saudi-Arabia yrittää kiillottaa mainettaan – nyrkkeilyn supertähdet avuksi, nyt suunnitellaan 400 miljardin urheilupyhättöä

iltalehti 21:43 06.12

Saudi-Arabia haluaa kirkastaa ihmisoikeusloukkausten tahrimaa imagoaan. Saudi-Arabia on jo pitkään pyrkinyt järjestämään suuria urheilutapahtumia kiillottaakseen mainettaan muun maailman silmissä. Muun muassa maan ihmisoikeustilanne, lehdistön vapaus ja naisten oikeudet ovat retuperällä. Esimerkiksi saudiarabialainen toimittaja Jamal Khashoggi tapettiin kotimaansa Istanbulin-konsulaatissa viime vuonna. Jäljet johtavat suoraan Saudi-Arabian johtajiin.


Muistatko vielä suomalaiset hurmanneen Hannes Hynösen? Veteraanit ovat järjestäneet Linnan juhlien koskettavimmat hetket

yle 15:41 06.12

Veteraanit ovat Linnan juhlien kunniavieraita. He ovat viime vuosina usein laulaneet presidenttiparille.


Katy Perry ja Orlando Bloom: häät siirtyvät - lähipiirilähteet paljastavat

iltalehti 11:42 05.12

Kihlaparin piti mennä naimisiin tänä vuonna. Lähipiirilähteiden mukaan häät on kuitenkin siirretty ensi vuodelle. Työt pitävät artisti Katy Perryn, 35, ja näyttelijä Orlando Bloomin, 42, niin kiireisinä, ettei heillä ole ollut aikaa järjestää häitään. Lähipiirilähteet kertovat, että pariskunta kaavaili ensin häitään jo kuluneen vuoden syyskuulle ja sitten joulukuulle. Nyt häitä on jälleen lykätty ja niiden uumoillaan olevan ensi vuoden alkupuolella. – He halusivat avioitua nopeasti, mutta aikataulutus ja kaiken järjestely on osoittautunut hankalaksi, lähde kertoo.


Selvitys väitetystä muodin opiskelijoiden epäasiallisesta kohtelusta valmistui - Vakavia väärinkäytöksiä ei ilmennyt

yle 17:19 04.12

Muodin opiskelijoille halutaan taata selkeät polut purkaa kriisejä. Myös ohjeistuksia esimerkiksi muotinäytösten järjestämisestä rukataan.


Marko Anttila ratkaisi pukuongelmansa ennen Linnan juhlia – vannoo maistavansa uutta boolia

iltalehti 12:07 04.12

Leijonien kapteenilla on ollut tuttu ongelma ennen Linnan juhlia. Marko Anttilan ongelma ei liity mitenkään siihen, että hän on tällä hetkellä 3 000 kilometrin päässä Presidentinlinnasta. Jokerit on järjestänyt niin, että Anttila, Veli-Matti Savinainen ja Mikko Lehtonen voivat matkustaa tämän illan ottelun jälkeen Kazakstanin pääkaupungista Nur-Sultanista Moskovan kautta Helsinkiin päästäkseen osallistumaan perjantaina tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhliin Linnassa.


Victoria edusti suomalaisbrändin asussa - vaate on jo loppuunmyyty

iltalehti 09:42 04.12

Kruununprinsessa Victoria osallistui seminaariin Andiatan housuasussa. Kruununprinsessa Victoria osallistui maanantaina Tukholman Suomi-instituutin järjestämään seminaariin. Seminaarin aiheena oli kestävä tulevaisuus ja yhä lisääntyvä muovin määrä.


Helsingin poliisi kieltää Kohti vapautta -uusnatsiliikkeen järjestämän mielenosoituskulkueen itsenäisyyspäivänä

yle 09:38 04.12

PVL:n jatkajan kulkueen piti olla itsenäisyyspäivänä.


Lappeenrannan kuolemaan johtaneen kiihdytystapahtuman turvallisuussuunnitelmassa puutteita – riskit arvioitu vain yleisellä tasolla

yle 11:25 03.12

Jos Lappeenrannan ilmailuyhdistys aikoo jatkaa ajojen järjestämistä, yhdistyksen on parannettava tapahtuman turvallisuutta.


Kymmenen venäläistä mallia odotti hotellibaarin tiskillä – ex-huippupelaaja kertoi härskistä juonesta: ”Heidän piti väsyttää meitä sinä yönä”

iltalehti 19:11 02.12

Entinen Arsenalin puolustaja Pascal Cygan kertoi ranskalaislehdelle moskovalaisjoukkueen järjestämästä yllätyksestä ennen Mestarien liigan ottelua. Länsimaisten urheilujoukkueiden reissut itään ovat usein poikineet mitä erikoisempia tarinoita, joista erään tarjoilee Arsenalin entinen ranskalaispuolustaja Pascal Cygan. Cygan kertoi ranskalaislehti La Voix du Nordille tapauksesta, jonka myös brittilehti Daily Mailin toimitus poimi omille verkkosivuilleen.


Rinne perui yllättäen iltapäivän palkintojenjaon Tampereella

iltasanomat 11:09 02.12

Tieto peruutuksesta tuli tapahtumajärjestäjille vasta aamulla.


Fanit ihmettelevät, mitä Sunrise Avenuen salaperäinen somepäivitys tarkoittaa – nyt se selviää!

mtv 09:56 02.12

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue -yhtye järjestää tiedotustilaisuuden maanantaina 2. joulukuuta. 


Fanien piinaava odotus ohi: Sunrise Avenue järjestää tiedotustilaisuuden – katso suora lähetys juuri nyt

iltasanomat 08:05 02.12

Sunrise Avenue pitää tiedotustilaisuuden maanantaina kello kymmenen. Voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä tästä artikkelista.


Fanien piinaava odotus ohi: Sunrise Avenue järjestää tiedotustilaisuuden – katso suora lähetys kello 10 alkaen

iltasanomat 08:05 02.12

Sunrise Avenue pitää tiedotustilaisuuden maanantaina kello kymmenen. Voit seurata tilaisuutta suorana lähetyksenä tästä artikkelista.


Poliisi vahvisti Lontoon puukkoiskussa kuolleiden nimet – Saskia, 23, ja John, 25, olivat Cambridgen yliopiston entisiä opiskelijoita

iltasanomat 19:53 01.12

Kumpikin iskun uhreista oli mukana järjestämässä vankien kuntoutusohjelmaan liittyvää tilaisuutta, jossa hyökkäys tapahtui.


Rukan mäkikisa peruttiin – Hiihtoliittoa uhkaa 300 000 euron tappio, pelastus voi löytyä Lahdesta

iltasanomat 18:20 01.12

Rukan maailmancupin järjestäjät kokivat sunnuntaina Kuusamossa kovan takaiskun.


Heittävätkö F1-huipennuksen järjestäjät kymmeniä miljoonia kankkulan kaivoon? ”Ei heille ole niin väliä”

iltalehti 13:24 01.12

F1-kauden päättävään Abu Dhabin -viikonloppuun liittyy mielenkiintoinen ristiriita: se on elämyksellisesti yksi kauden parhaista, mutta kilpailullisesti tilanne on toinen. Öljyrahoilla rakennettu Yas Marinan rata isännöi sunnuntaina F1-osakilpailua 11. kerran. Rata-alue on kiistatta yksi F1-sirkuksen näyttävimmistä, mutta lajin kannalta on sääli, että sen tehtävänä on isännöidä enemmän tai vähemmän panoksetonta GP-viikonloppua.


aloittivat MM-kisat murskavoitolla Dufvan Hippokselle jaeltu ? Sebok toimi ”Aika jäätävää” ”Haluan voittaa tämän

Hot topics