Mahtavaa joukkuehenkeä! Helsingin olympialaisten uimarinelikko pitää edelleen tiiviisti yhteyttä – kisojen jälkeinen yllätys löi ällikällä: ”Sellaista ei ollut koskaan saatu”

iltalehti 21:46 22.10

Helsingin olympialaisissa urheilijat pääsivät kohtaamaan täysin uusia tilanteita. Hesperianpuiston liepeiltä ei ole pitkä matka vuoden 1952 päänäyttämölle. Helsingin olympialaisissa nähtiin yhteensä viisi naisuimaria: Raili Laiho (o.s. Riuttala), Ritva Ketonen (o.s. Koivula), Ritva Jaakkola (o.s. Järvinen), Kaija Syvälahti (o.s. Mäkelä) ja Anneli Klemetti (o.s. Haaranen).


Hupiveikko, työnarkomaani ja kemiläinen – Huuhkajien maalivahdit loistavat maailmalla: ”Varmaan paras kolmikko ikinä”

iltalehti 09:54 11.10

Lukas Hradecky, Jesse Joronen ja Anssi Jaakkola muodostavat rautaisen ja värikkään maalivahtitrion. Ehkä kovimman koskaan. Suomen luottovahti Lukas Hradecky uhkui hyvää tuulta, kun maajoukkue lensi torstaina Helsingistä Sarajevoon. Mies käyskenteli koneen käytävällä kahvikuppi kädessä, vaihtoi kuulumisia tuttujen kanssa ja oli median haastateltavissa. Joku toinen pelaaja olisi halunnut täydellisen keskittymisrauhan, mutta Hradecky on oma lukunsa. Häntä ei hälinä haittaa.


Estonia kasvatti yhteen pienen saaren asukkaat, jotka avasivat kotiensa ovet uhreille – ohjaajalta vei 6 vuotta, ennen kuin pystyi kertomaan heidän tarinansa suurelle yleisölle

yle 13:02 27.09

Ohjaaja Miko Jaakkola kävi Utön saarella ensimmäisen kerran kuusi vuotta sitten. Tarinat Estonian onnettomuudesta nousevat nyt pääosaan.


Suomen moukarimiehillä vielä Dohan rankingpaikka hakusessa – "Se tulee, kun kohdalle sattuu hyvä päivä"

yle 20:29 31.08

Moukarimiehet Aaron Kangas ja Aleksi Jaakkola metsästivät hyvää tulosta nuorten SM-kisoissa Porvoossa. Kangas voitti, mutta jäi mahdollisesta Dohan paikasta noin kaksi ja puoli metriä. 


Topias Laine keihäsennätykseen 18-vuotiaiden maailman kärkituloksella – Aleksi Jaakkola lähestyy MM-rajaa

yle 20:57 12.08

Keihäslupaus Topias Laine ja moukarimies Aleksi Jaakkola olivat yleisurheilun Tähtikisojen valopilkut Helsingissä.


”Tästä passaa jo onnitella” – Suomen huippulupaus räväytti komean kaaren

iltalehti 20:46 12.08

Aleksi Jaakkola heitti moukarissa kotimaan kauden kärkituloksen 74 metriä. – Kyllä tästä passaa jo onnitella, ilmoitti Aleksi Jaakkola Helsingin Eläintarhan kentän viereisessä moukariringissä käydyn tähtikisan jälkeen maanantaina. Vehmaisten Urheilijoiden Jaakkola lennätti lekansa 74 metriin. Se on kauden kotimainen kärkitulos ja Jaakkolan oma ennätys. Edellinen kauden kärkitulos oli Aaron Kankaan 73,94


Huuhkajien maalivahti Anssi Jaakkola löysi uuden seuran

iltalehti 18:14 02.07

Bristol Rovers hankki Jaakkolan ilmaissiirrolla. Vielä viime kaudella Englannin Mestaruussarjan Readingin maalia vartioinut Anssi Jaakkola vaihtaa maisemaa. Tiistaina maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Bristol Rovers kertoi hankkineensa suomalaisvahdin. Huuhkajienkin mukana nähty Jaakkola pelasi Readingissa kolmen kauden ajan, mutta hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen.


Anssi Jaakkola siirtyy Bristol Roversiin

iltasanomat 09:04 02.07

Jaakkola siirtyy sarjatasoa alemmas Englannissa.


Huuhkajien kolmosvahti siirtyy sarjaporrasta alemmaksi

yle 08:57 02.07

Anssi Jaakkolan uusi seura on Englannin Ykkösliigassa pelaava Bristol Rovers.


Tshernobylin laskeuma tuli vetenä alas Matin niskaan: ”Ehkä olen Padasjoen radioaktiivisin mies”

iltasanomat 06:20 07.06

Padasjokelaisen Matti Jaakkolan elinpiiri jäi Tshernobyl-laskeuman alle. Sienistä, marjoista, riistasta ja kotijärven hauista hän ei ruokapöydässään luopunut.


13-vuotias, tuli automuseo ajetaan ulos harvinaisia runkoja, joiden kuukauden tappioputkensa maailmancupin kisassa puolustaja määrättiin pelikieltoon Raksamiehet Tapio ja runkoja, joiden

Hot topics