F1-maailmanmestarilta raju syyte Charles Leclercille – ”Vahingoitti Ferraria”

MTV 06:02 06.12

F1-sarjan vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve latasi varsin suoraa tekstiä Ferrarin monacolaiskuljettajan Charles Leclercin suuntaan. 


Ruhtinatar Charlenelta harvinainen haastattelu äitiydestä: ”Kaksosten kasvattaminen on uuvuttavaa”

iltalehti 20:48 26.11

Monacon ruhtinatar sanoo olevansa ”kädet savessa” osallistuva äiti. Monacon ruhtinatar Charlene, 41, on antanut harvinaisen henkilökohtaisen haastattelun ransakalaiselle Point de Vue -lehdelle. Charlene kertoo haastattelussa, millaista on olla nelivuotiaiden kaksosten, prinsessa Gabriellan ja prinssi Jacquesin äiti. Ruhtinatar toteaa lyhyesti ja ytimekkäästi sen olevan ”usein todella uuvuttavaa”.


Monacon kaksoset intoutuivat pelleilemään parvekkeella - vilkuttelua, ilmeilyä ja hölmöilyä

iltalehti 15:41 22.11

Monacon ruhtinasperheen kaksoset Jasques ja Gabriella intoutuivat juhlimaan Monacon kansallispäivää. Monacon kansallispäivää juhlitaan vuosittain 19. marraskuuta. Juhlallisuuksiin kuuluvat esimerkiksi upeat ilotulitukset ja juhlamessu. Ruhtinas Albert II perheineen tervehtii juhlapäivänä myös alamaisiaan. Tälläkin kertaa ruhtinas Albert II, hänen vaimonsa ruhtinatar Charlene ja pariskunnan lapset Carladèsin kreivitär Gabriella, 4, ja Baux’n markiisi Jacques, 4, tervehtivät paikallisia parvekkeelta vilkutellen. Pienet koululaiset olivat pukeutuneet tilaisuutta varten juhlatamineisiin.


Monacon ruhtinatar julkaisi kaksostensa koulukuvat – prinssi Jacques kuin ilmetty äitinsä, prinsessa Gabriellaa verrataan Grace Kellyyn

iltalehti 20:03 11.11

Monacon ruhtinasparin kaksoset ovat vasta 4-vuotiaita mutta jo koululaisia. Monacon ruhtinas Albertin ja ruhtinatar Charlenen nelivuotiaat kaksoset, prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella ovat jo koululaisia, Lilliputtivaltiossa opintie nimittäin aloitetaan varhain. Charlene on nyt jakanut lapsostensa tuoreimmat koulukuvat Instagramissaan. Nähtävillä on sekä yhteiskuva että molemmista myös yksittäiskuva.


Salkkareissa nähdään tänään dramaattinen jakso: suosikkihahmo jättää Pihlajakadun, yksi hahmo haavoittuu

iltalehti 17:17 06.11

Jos haluat säilyttää keskiviikkoillan jakson jännityksen, älä lue juttua tätä pidemmälle. Pihlajakatu 23.n ovi käy jälleen tiuhaan. Tällä kertaa katsojien mielipiteet jakava Salla Mattilan roolihahmo lähtee Salkkareista. Koska kyse on Sallasta, ei hän lähde Pihlajakadulta millä tahansa tavalla – vaan näyttävästi. Salla lähtee uusvanhan rakkaansa Jarkko Peltosen eli Jacques Jardinin kanssa Dubaihin. Marko Reinolan näyttelemä roolihahmo kosii Sallaa, ja Hanna Kinnusen näyttelemä roolihahmo ja Reinola saavat toisensa.


Max Verstappenia arvostelevien rintama kasvaa: "Huono roolimalli – kuljettaja ei saa koskaan tehdä päätöksiä turvallisuudesta"

MTV 11:25 27.10

Myös F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve on arvostellut Max Verstappenia Meksikon GP:n aika-ajojen loppuhetkien tapahtumista. 


F1-mestarilta rajua ruoskaa: Katastrofitalli ansaitsee kurimuksensa – "Tämä on oikein"

MTV 17:11 12.10

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve tykittää, että Williams-talli ansaitsee nykyisen kurimuksensa. Kanadalaislegenda ajoi itse menestyksekkäimmät vuotensa F1-uransa alussa 1996–1998 juuri Williamsilla.


F1-mestari tulittaa: Katastrofitalli ansaitsee kurimuksensa – "Tämä on oikein"

MTV 17:11 12.10

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve tykittää, että Williams-talli ansaitsee nykyisen kurimuksensa. Kanadalaislegenda ajoi itse menestyksekkäimmät vuotensa F1-uransa alussa 1996–1998 juuri Williamsilla.


F1-mestari Jacques Villeneuve tylytti Lewis Hamiltonia ylistänyttä ex-tähtikuljettajaa: "Tämä on typerin kommentti"

MTV 10:09 06.10

Räväkistä ulostuloistaan tunnettu Jacques Villeneuve lataa Motorsport-Totalille omia ajatuksiaan Lewis Hamiltonin ylivoimaisuudesta ja tätä ylistäneestä Gerhard Bergeristä.


Kymmenet maailman johtajat jättävät jäähyväiset Ranskan entiselle presidentille – Katso suoraa lähetystä Jacques Chiracin hautajaisista nyt

yle 11:32 30.09

Ranskassa vietetään tänään kansallista surupäivää.


Kymmenet maailman johtajat jättävät jäähyväiset Ranskan entiselle presidentille – Yle näyttää Jacques Chiracin hautajaiset suorana

yle 11:32 30.09

Ranskassa vietetään tänään kansallista surupäivää.


Vladimir Putin osallistuu Jacques Chiracin hautajaisiin

iltasanomat 02:34 30.09

Chirac kuoli viime viikon torstaina 86-vuotiaana.


Ranskalaiset jonottivat jättämään jäähyväiset Jacques Chiracille

iltasanomat 22:40 29.09

Pitkäaikaisen presidentin hautajaisiin osallistuu muun muassa Venäjän presidentti Vladimir Putin.


Entinen F1-mestari jyrähti Ferrarin erikoisesta taktiikasta – "Karma rankaisi heitä"

MTV 17:33 29.09

F1:n maailmanmestaruuden ajourallaan voittanut Jacques Villeneuve lyttäsi Ferrarin erikoisen tiimitaktiikan täysin.


Ranskan entinen presidentti Jacques Chirac on kuollut

iltasanomat 14:09 26.09

Jacques Chirac oli presidenttinä vuosina 1995–2007.


Kolme edelleen kiinniotettuna laivastotukikohdan ampuja löytymisen – aavistiko

Hot topics