Poika paljasti totuuden itsestään televisiossa – ylpeän julkkisisän reaktio liikuttaa: "Rakastan sinua, tapahtuipa mitä tahansa"

iltasanomat 20:35 07.08

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista brittijalkapalloilijoista paljasti, kuinka suhtautui poikansa ulostuloon.


Jonatan Johansson kertoo, miten päätyi TPS:n päävalmentajaksi – ”Tässä on paljon sydäntä mukana”

iltalehti 13:20 30.07

Jonatan Johansson palasi Turkuun auttamaan. Jonatan Johansson, yksi Suomen kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, aloitti maanantaina TPS:n päävalmentajana. –?On paljon töitä, mutta kiinnostavaa ja positiivista, Johansson sanoo.


Tähtipelaaja kysyi kuvaa Cristiano Ronaldolta – leuka loksahti: ”Hän on kuin nukke, kuin Barbien Ken”

iltalehti 12:01 25.07

Cristiano Ronaldo on aina ollut erittäin tarkka omasta ulkonäöstään. Portugalilainen Cristiano Ronaldo on kiistatta yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista ja erittäin suosittu julkisuuden henkilö. Miestä seuraa jo pelkästään Instagramissa yli 230 miljoonaa ihmistä. Juventusta edustava Cristano Ronaldo saa nyt kuittailua – tai ehkä pikemminkin ihastelua – Serie A:n toisen kärkiseuran Atalantan tähdeltä.


Mikael Forssell kertoo hetkestä, jolloin hän oivalsi raadollisen totuuden itsestään valmentajana – "Minulla oli tunne, etten ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään"

yle 07:29 18.07

Yksi suomen kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista Mikael Forssell on asettanut kovat tavoitteet myös valmennusuralleen.  


Viime syksynä Teemu Pukki oli yksi maailman puhutuimmista jalkapalloilijoista – nyt jatko Valioliigassa on uhattuna: "En usko, että seurat ovat kiinnostuneita"

yle 07:26 12.07

Arvostettu brittitoimittaja Michael Bailey arvioi Teemu Pukin tulevaisuutta Yle Urheilulle.


"Join joka päivä yksin vodkaa niin kauan, kunnes sammuin" – yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista harkitsi synkimpinä hetkinään itsemurhaa, Suomessa hän koki vihdoin onnea

yle 07:28 27.06

Alkoholismin ja masennuksen kanssa paininut Kelly Smith johdatti Englannin historialliseen saavutukseen Suomen EM-kisoissa vuonna 2009.


Uskomatonta epäonnea kokenut Janne Saksela tulee taas – aukeaako yllättävä takaportti Huuhkajiin? ”Kääritään hihat”

iltalehti 21:33 22.03

Ilveksen Janne Saksela on yksi viime vuosien epäonnisimmista suomalaisista A-maajoukkuejalkapalloilijoista. –?Pelikunto lähenee, mutta maailmantilanne huolestuttaa, 27-vuotias Janne Saksela sanoo. Hän kuntoutuu uransa kolmannesta polven eturistisidevammasta. Edellisen kerran tärähti viime elokuun 11. päivänä veikkausliigaottelussa IFK Mariehamnia vastaan.


Diego Maradona avautui kokaiinin käytöstään – viinanhuuruinen bileputki päättyi sekavasti: ”Avaruusoliot kaappasivat minut”

iltalehti 21:18 11.03

Kohut ovat värittäneet jalkapallolegendan elämää viime vuosiin asti. Diego Maradona muistetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista. Samalla argentiinalaislegenda muistetaan lukuisista kohuistaan. Jo pelaajauran aikana hän jäi kiinni kokaiinin käytöstä. Myöhemmin hän on keskittynyt viettämään helppoa elämää tienaamillaan rahoilla.


L'Equipe: Lionel Messi jyrää Cristiano Ronaldon hirmupalkallaan – liksa lähes tuplasti suurempi!

MTV 17:44 07.02

FC Barcelonan Lionel Messi saa L'Equipen selvityksen mukaan yhä jalkapalloilijoista maailman suurinta kuukausipalkkaa.


Urheilutoimittajain liiton pitkäaikainen puheenjohtaja on jo varma siitä, kuka valitaan Vuoden urheilijaksi: ”Rutinat ovat aika vähäiset”

iltasanomat 22:43 14.01

Jalkapalloilijoista Jari Litmanen ja Sami Hyypiä on palkittu Vuoden urheilijana Suomessa.


Tuntematon norjalainen on tällä hetkellä Mestareiden liigan herra ja hidalgo – Euroopan suurimmat seurat kilpailevat 19-vuotiaan Erling Hålandin palveluksista

yle 08:25 10.12

Norjalaisteini Erling Hålandista on tullut muutamassa kuukaudessa yksi Euroopan halutuimmista jalkapalloilijoista.


Hot topics