Urheilutoimittajain liiton pitkäaikainen puheenjohtaja on jo varma siitä, kuka valitaan Vuoden urheilijaksi: ”Rutinat ovat aika vähäiset”

iltasanomat 22:43 14.01

Jalkapalloilijoista Jari Litmanen ja Sami Hyypiä on palkittu Vuoden urheilijana Suomessa.


Tuntematon norjalainen on tällä hetkellä Mestareiden liigan herra ja hidalgo – Euroopan suurimmat seurat kilpailevat 19-vuotiaan Erling Hålandin palveluksista

yle 08:25 10.12

Norjalaisteini Erling Hålandista on tullut muutamassa kuukaudessa yksi Euroopan halutuimmista jalkapalloilijoista.


C Moren jalkapallotiimi vahvistuu Mestarien liigan voittajalla – Sami Hyypiä liittyy mukaan!

MTV 12:00 08.08

C Moren jo ennestään vahva jalkapallon asiantuntijatiimi saa erittäin nimekkään lisän, kun yksi Suomen kaikkien aikojen jalkapalloilijoista, Sami Hyypiä, palaa asiantuntijatehtäviin. Ensiesiintymisensä Liverpool-legenda tekee ensi keskiviikkona 14. elokuuta pelattavan UEFA Super Cupin yhteydessä C Morella ja Subilla.


Tutkimus paljastaa: Espanjan jalkapallossa muhii valtava dopingpommi – ”Tulokset ovat hälyttäviä”

iltalehti 10:18 17.07

Maailman antidopingtoimisto Wada on huolissaan espanjalaisen jalkapallon antidopingtoiminnasta. Granadan yliopisto teetti 1324 Espanjassa pelaavalle jalkapalloilijalle kyselyn antidopingtoimintaan liittyen. Vastaajista 95 prosenttia ei edes tiennyt Wadan olemassaolosta. Samaisessa kyselyssä ilmeni, että 97,4 prosenttia jalkapalloilijoista ei tiennyt, mitkä aineet ovat kiellettyjä.


Kuva: Zlatan Ibrahimovicin pelipaidassa oli nolo moka – ruotsalaishyökkääjä naureskeli asialle: ”Ihmiset tietävät sukunimeni”

iltalehti 16:35 05.07

Zlatan Ibrahimovicin nimi oli kirjoitettu väärin Los Angeles Galaxyn pelipaitaan. Ruotsin supertähti Zlatan Ibrahimovic on yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloilijoista. Lähes kaiken urallaan voittanut hyökkääjä pelaa tällä hetkellä MLS-sarjaa Los Angeles Galaxyn riveissä. Hän on sarjan kovapalkkaisin pelaaja. Kuuluisuudesta huolimatta kaikki eivät silti osaa kirjoittaa hänen nimeään oikein. Eilen Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä pelatussa ottelussa Ibrahimovic juoksi FC Torontoa vastaan kentälle paidassa, jonka selkämyksessä luki Irbahimovic.


tyytyväisempiä perhe-elämään kuin

Hot topics