Leicester nousi tasapeliin Arsenalin vieraana – taistelu Valioliigan europaikoista tiivistyy

iltalehti 00:25 08.07

Europeleihin oikeuttavista sijoituksista pelattaneen aivan sarjan viimeisille kierroksille asti. Pirteästi viime aikoina esiintynyt Arsenal joutui tyytymään tasapeliin isännöidessään Leicesteriä Englannin Valioliigassa, kun Jamie Vardy tasoitti ottelun loppulukemiksi 1–1. Ensimmäisellä puoliajalla Arsenal hallitsi ottelua selvästi, ja Pierre-Emerick Aubameyang vei kotijoukkueen johtoon ottelun 21. minuutilla.


USA:n korkein oikeus teki linjauksen presidentin­vaaleista: Osavaltiot voivat rangaista väärin äänestäneitä valitsijamiehiä

iltasanomat 21:28 06.07

Vuonna 2016 presidentinvaalissa 538 valitsijamiehestä kymmenen äänesti väärää henkilöä.


Valioliigan maalihirmu Jamie Vardylle osumat numerot 100 ja 101 – katso onnistumiset

yle 20:15 04.07

Jamie Vardy johtaa Valioliigan maalintekijätilastoa 21 osumallaan. Video: Viaplay


Christina Ricci eroaa miehestään - riita johti päälle sylkemiseen ja lähestymiskieltoon

iltalehti 23:36 03.07

Näyttelijä Christina Riccin kuusi vuotta kestänyt avioliitto on tullut tiensä päähän. Lapsitähtenä etenkin The Addams Family -elokuvista muistettava näyttelijä Christina Ricci, 40, on hakenut avioeroa elokuvatuottajamiehestään James Heerdegenista, TMZ uutisoi. Pariskunta oli naimisissa lähes seitsemän vuotta eikä heillä ollut avioehtoa. Lehden tietojen mukaan Ricci on saanut miehelleen nopealla aikataululla lähestymiskiellon, joka velvoittaa miehen pysymään poissa hänen lähettyviltään. Viikko sitten poliisi kirjasi ylös tiedot riitatilanteesta pariskunnan Los Angelesin kotona. Riccin mukaan mies oli sylkenyt hänen päälleen.


Temosten uutuuselokuvalle aiheutui jättitappiot – näin elämä on jatkunut alkusokin jälkeen

iltalehti 05:57 03.07

Koronarajoitukset iskivät Olga ja Tuukka Temosen uutuuselokuvan kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan keväällä. Kesällä Tuukan aika kuluu kuvauksissa, ja Olga pyörittää kotieläinpihaansa. Kun näyttelijä Olga Temonen, 42, suunnitteli kotieläinpihan perustamista pihamaalleen Iittiin, hän sai suorasanaisen palautteen ohjaajamieheltään Tuukka Temoselta, 45. – Tuukka sanoi, että jos saat kolme autoa käymään päivässä, niin hän on tosi yllättynyt, Olga muistelee hymyillen.


Temosten uutuuselokuvalle aiheutui jättitappiot – näin elämä on jatkunut alkushokin jälkeen

iltalehti 05:57 03.07

Koronarajoitukset iskivät Olga ja Tuukka Temosen uutuuselokuvan kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan keväällä. Kesällä Tuukan aika kuluu kuvauksissa, ja Olga pyörittää kotieläinpihaansa. Kun näyttelijä Olga Temonen, 42, suunnitteli kotieläinpihan perustamista pihamaalleen Iittiin, hän sai suorasanaisen palautteen ohjaajamieheltään Tuukka Temoselta, 45. – Tuukka sanoi, että jos saat kolme autoa käymään päivässä, niin hän on tosi yllättynyt, Olga muistelee hymyillen.


Jamie Foxx näyttelee Mike Tysonia – huikea muodonmuutos roolia varten

stara 17:20 28.06

Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx tullaan tulevaisuudessa näkemään Mike Tysonista kertovan


Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 28.06

Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx tullaan tulevaisuudessa näkemään Mike Tysonista kertovan


Jamie Oliver julkaisi kokkausvideon vain 9-vuotiaasta pojastaan – fanit mykistyivät huikeasta lopputuloksesta

iltasanomat 12:01 24.06

Jamie Oliverin 9-vuotias poika ihastuttaa sosiaalisessa mediassa kokkaustaidoillaan.


Samaa näköä? Hollywood-tähti teki kolmea kaikille tuttua treeniliikettä Mike Tysonin roolia varten – näyttävin tuloksin

iltasanomat 22:27 22.06

Jamie Foxxista on kasvamassa melkoinen lihaskimppu.


Mike Tysonista elämäkertaelokuva – kuvat todistavat, että Hollywood-tähden kroppa alkaa muistuttaa huippuvuosien "Iron Mikeä"

MTV 15:22 21.06

Jamie Foxx on aloittanut hillittömän treenaamisen, että hän näyttäisi tulevassa elokuvassa samalta kuin Mike Tyson parhaimmillaan.


Rolling Stones -kitaristin poika kertoo elämäntarinansa - vanhempien rockelämä sai käyttämään huumeita 14-vuotiaana

iltalehti 17:25 20.06

Jamie Woodin, 45, mukaan vanhempien huono käytös vaikutti myös omaan hyvinvointiin. Jamie Wood kasvoi aikuiseksi rocktähtien maailmassa. Wood muistelee Daily Mailille antamassaan haastattelussa vanhempiensa juhlineen usein myös siinä vaiheessa, kun hän tuli koulusta kotiin. Woodin isä on Rolling Stones -yhtyeen kitaristi Ronnie Wood ja äiti puolestaan Woodin ex-vaimo malli Jo Wood. – Huumeet olivat normaali osa arkeamme. Ne kuuluivat kasvatukseeni. Ystävieni vanhemmat eivät antaneet lastensa tulla meille kylään, Wood muistelee nyt.


Mike Tysoniksi muuttuva Hollywood-tähti tekee huiman kuntokuurin – ei silti pääse legendan mittoihin: ”Hankimme proteesin”

iltalehti 20:52 19.06

Mike Tysonia näyttelevä Jamie Foxx avasi harjoittelumetodejaan. Nyrkkeilyn raskaansarjan entisestä maailmanmestarista, Mike Tysonista ollaan tekemässä elokuvaa. ”Iron Mikena” elokuvassa tullaan näkemään Hollywood-tähti Jamie Foxx. Foxx kertoi elokuvatuottaja Mark Birnbaumin haastattelussa, millä keinoin aikoo Tysonin huippuvuosien mittoihin päästä.


Tähtäimessä F1! Huippulupaava naiskuski sai ökyrikkaasta autopohatasta arvokkaan tukijan: ”Poikkeuksellinen lahjakkuus”

iltasanomat 06:05 17.06

22-vuotias Jamie Chadwick haluaa olla seuraava naispuolinen F1-kuljettaja, eivätkä haaveet ole tuulesta temmattuja.


Unelma naisesta F1-kuskina nytkähti eteenpäin – Jamie Chadwick sai pestin huipputallista, tallikaverina F1-tähden veli

iltalehti 12:16 16.06

Jamie Chadwick on osoittanut aiemmilla kausilla olevansa kaiken huomion arvoinen. Formulakuljettaja Jamie Chadwick liittyy Prema-tallin riveihin. W Series -sarjan mestaruuden viime kaudella voittanut Chadwick, 22, kisaa tulevalla kaudella Formula Regionalin Euroopan mestaruussarjassa. Chadwickia pidetään yhtenä parhaista naispuolisista kuljettajista tällä hetkellä. W Series -tittelin ohella hän on näyttänyt kyntensä jo aiemmin muun muassa Brittien että Aasian Formula 3 - sarjoissa. F1-talli Williams pestasi hänet reservikuljettajakseen viime vuonna.


F1:iin hamuava naiskuljettaja sai merkittävän tukijan unelmansa tavoitteluun – "Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus"

MTV 11:02 16.06

22-vuotias Jamie Chadwick on yksi maailman taitavimpia naiskuljettajia. Nyt hän on saanut taustalleen tärkeän tukijan, joka osaltaan auttaa Chadwickiä kohti F1:siä.


Entinen UFC-mestari julkaisi dramaattisen kuvasarjan – poika syntyi kylpyhuoneen lattialla, vapaaottelijamies kätilönä

iltalehti 22:18 15.06

Miesha Tate ei ehtinyt sairaalaan, sillä poika päätti tulla maailmaan vauhdilla. UFC:n naisten kääpiösarjan entinen mestari Miesha Tate, 33, synnytti sunnuntaina toisen lapsensa. Täysin tavallisesta synnytyksestä ei ollut kyse, sillä poikavauva tuli maailmaan Taten ja aviomies Johnny Nuñezin Singaporen kodissa kylpyhuoneen lattialla.


Vastenmielinen tositarina tänään tv:ssä: Taideväärennös paljasti seksuaalisen saalistajan

iltalehti 10:24 14.06

Kanadalaisen Gary Lamontin tekojen kuvailut ovat ahdistavia. Syytökset sinkoilevat, kun ohjaaja Jamie Kastner koettaa ottaa selkoa Kanadan historian suurimmaksi taidepetokseksi väitetystä tapauksesta. Se, mikä alkaa uuvuttavana ja aggressiivisenakin eipäs–juupas-väittelynä, saa viime vuonna valmistuneen dokumentin puolen välin tienoilla todella synkkiä sävyjä. There Are No Fakes tulee tänään Teemalta \& Femiltä. Se löytyy myös Areenasta.


McDonaldsin kautta Valioliigakentille – maalitykillä erikoiset ruokatottumukset

iltalehti 21:02 08.06

Leicesterin maalisieppo johtaa tällä hetkellä liigan maalipörssiä. Valioliigan maalipörssiä johtavalla Jamie Vardylla tiedetään olevan huippu-urheilusta poikkeavat ruokatottumukset. Viikonloppuna brittilehdistö ikuisti kuvia, joissa Vardy oli vaimonsa, Rebekah Vardyn kanssa McDonaldsin drive in -kaistalla.


Dakota Johnson joutui valitsemaan – ottaisiko Christian Greyn vai Jamie Dornanin?

stara 22:40 30.05

Näyttelijä Dakota Johnson tuli monille tunnetuksi muun muassa 50 Shades


Hot topics