Lewis Hamilton vihjailee supersiirrosta: Valtteri Bottaksen paikalle haluavat kaikki – ”Toto saa puheluita”

iltalehti 22:30 10.12

Valtteri Bottas on tällä hetkellä kenties F1:n halutuimmalla jakkaralla. Kausi 2020 on Valtteri Bottakselle neljäs Lewis Hamiltonin rinnalla Mercedeksellä. Tähän mennessä ajamillaan Mercedes-kausilla Bottas on ollut jatkuvasti paineen alla, sillä hänen sopimuksensa ovat olleet voimassa vain vuoden kerrallaan. Lopulta Mercedeksen on kuitenkin ollut varsin helppo tehdä päätös jatkosta, sillä todellisia, uskottavia korvaajakandidaatteja ei ole ollut tarjolla.


Ruotsalais­aktivisti Greta Thunberg tähditti historiallista YK:n nuorten ilmasto­kokousta

iltasanomat 19:37 21.09

Ainakin neljämiljoonaa ihmistä ympäri maailman marssi vastustamaan ilmastonmuutosta.


”Sanoivat, että se on amfetamiini tai lapset” – Marko oli SM-liigapelaaja ja Juhani Tammisen apuri, kunnes huumekierre vei aivan kaiken

iltalehti 20:32 07.09

Kodittomien jalkapalloilu on pelastusrengas päihdekoukussa eläneille Marko Salmelle ja Jamille. Narkomaani Marko Salmi lukee taas kerran tiilenpäitä Turun Saramäessä. Vankilat ovat tuttuja laitoksia 40 vuotta rikos- ja päihdekierteessä eläneelle turkulaiselle. –?Oli kulissit kunnossa, kun lähdin lusimaan. Oli kämppä, moottoripyörä, auto ja jopa tyttöystävä. Vouti tuli vankilaan ja ilmoitti, että ulosmittaa tavarani. Pyysin, että saisin pitää urheilusta saamani palkinnot, vähän vaatteita ja piirustusvehkeet. Vouti suostui, Salmi muistelee talven 2017 tapahtumia.


Brittinäyttelijätär sai odottamattoman puhelun herttuatar Meghanilta: ”Hän kiitti, että saatoin hänet ja Harryn yhteen”

iltalehti 08:27 14.08

Jameela Jamil oli yksi herttuattaren valitsemista naisista Vogue-lehden kanteen. Näyttelijä Jameela Jamil oli yksi 15. naisesta, jotka koristivat herttuatar Meghanin suunnitteleman Vogue-lehden kantta. The Good Place -sarjassa näyttelevä Jamil on nyt kertonut Grazie-lehdelle Vogue-vierailunsa taustoja. Saadessaan kutsun kirjoittaa kolumni lehden syyskuun numeroon, naisella ei ollut vielä mitään tietoa siitä, että Meghan olisi yksi lehden editoijista. – Sain tietää asiasta vasta sitten, kun Meghan soitti minulle itse! Missasin puhelun kolmesti, ennen kuin vastasin siihen. Halusin lyödä itseäni! Jamil kertoo lehdelle.


Nainen makasi neljä vuotta sängyssä – jalka esti liikkumisen

stara 16:00 04.07

Amerikkalaisen Jamila Colemanin oikeaan jalkaan alkoi kertyä runsaasti nestettä naisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 04.07

Amerikkalaisen Jamila Colemanin oikeaan jalkaan alkoi kertyä runsaasti nestettä naisen


Kim Kardashianin vartalomeikeistä kohu – miksi normaalia pitää peittää?

stara 17:20 26.06

Kardashian-aikakautta vastaan taisteleva näyttelijä Jameela Jamil on arvostellut Kim Kardashianin


Näyttelijä kauhistelee tiukkaa aborttilakia – taustalla hyvin henkilökohtainen syy

mtv 19:08 21.05

Näyttelijä Jameela Jamil on noussut Yhdysvaltojen osavaltioiden tiukkaa aborttilakia vastaan.


ahtamaan nopeasti Jeremy Corbynille sataa laskut ja paluu Liigan tapahtumassa pelaaja kaupattiin Tikkurilassa – – ”Ingemar

Hot topics