”Idiootiksi” paljon voittanut pesislegenda oli mukana kohutuissa Kaisaniemen Tiikereissä ja sopupeleissä: ”Sponsorirahoja jäi miljoona markkaa saamatta”

iltalehti 06:47 02.07

50 vuotta täyttävä Sami Sirviö työskentelee nykyisin opettajana Helsingin Käpylän yhtenäiskoulussa. Silloin pesis oli vielä pesistä, tuumaa Sami Sirviö. Elettiin kauden 2008 tulikuumaa finaalisarjaa Pattijoki–Sotkamo. Sotkamon Jarmo Heikkinen sai pelikieltoa keskisormen näyttämisestä ja Jimi Heikkinen vastustajan provosoinnista, Pattijoen Pertti Mäkelälle tuli kakkua, kun hän ruiskutti naapurin päälle nesteet juomapullosta.


Jarmo Kekäläisen sanat tiivistävät eron NHL:ään – SM-liigassa tuunataan nyt kovaa vauhtia rätisevää Ladaa moottoritiekuntoon

iltasanomat 06:03 29.06

Jääkiekon SM-liigassa otetaan varovaisia ensiaskelia data-analyysin maailmaan. Silti isoissakin seuroissa tunnustetaan, että insinöörien luvatussa maassa ollaan vasta oppipoikia analytiikan hyödyntämisessä jäällä.


HIFK:lle uusi sentteri – Jarmo Kekäläiselle tuttu hyökkääjä juhli suomalaisten kanssa AHL:n mestaruutta

MTV 16:20 28.06

SM-liigan HIFK saa vahvistusta keskikaistalle, kun Alex Broadhurst liittyy joukkkueeseen. 


Näyttelijä Jarmo Mäkinen osti hetken mielijohteesta unelmiensa kesämökin – pian paikan historiasta selvisi varsin yllättävä seikka

iltasanomat 09:01 27.06

Näyttelijä Jarmo Mäkisen lomaunelma sijaitsee Puumalassa saaressa Saimaan sydämessä.


Jarmo Kekäläinen pettyi - Columbus ei kelvannut NHL-pelipaikaksi

iltalehti 13:08 23.06

NHL-kausi viedään loppuun kahdella pelipaikkakunnalla, joita ei ole vielä päätetty. Blue Jackets sai maanantaina tiedon, että Columbus putosi pois NHL:n pudotuspelien isännöintikilvasta. GM Jarmo Kekäläisen mukaan seura ei saanut liigalta mitään perusteluja päätökselle.


Jarmo Kekäläisen johtama Blue Jackets sai tylyn viestin NHL:ltä – "Tämä on pettymys"

MTV 08:47 23.06

Jääkiekon NHL ilmoitti maanantaina Columbus Blue Jacketsille ja Minnesota Wildille, etteivät ne ole isäntäkaupunkien joukossa, jos huippuliiga pyörähtää uudelleen käyntiin, uutisoi The Athletic.  


Ähtärin eläinpuiston rahoitustilanne mutkistui entisestään, kun kaupunkia ei hyväksytty takaajaksi – kaupunginjohtaja: "Rahaa palaa, aikaa palaa"

yle 14:12 16.06

Kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki sanoo, että Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen kanssa on nyt elettävä.


Suomen MM-rallin perumisella rajut talousvaikutukset vuosiksi eteenpäin – taustayhtiön puheenjohtaja ihmettelee viime vuosien taloudenpitoa: "Ei heru ymmärrystä"

yle 11:05 12.06

Rallipomo Jarmo Mahonen luottaa, että AKK selviää koronakriisistä kuivin jaloin. Kriisi vauhdittaa jo aloitettuja muutoksia.


Kansalliskiihkeä NHL-valmentaja muutti asennettaan: ”Ei tarkoita epäkunnioitusta lippua kohtaan” – ehdottaa muutosta otteluiden alkuseremoniaan

iltalehti 12:05 11.06

Räväkästä tyylistään tunnettu konkarivalmentaja muutti ajatteluaan. NHL:n yhtenä värikkäimpänä valmentajana tunnettu Columbus Blue Jacketsin John Tortorella näyttää muuttaneen mieltään nationalismin suhteen. Jarmo Kekäläisen manageroiman seuran amerikkalainen pääkäskijä on tunnettu isänmaallisena miehenä. Tortorellalla onkin tapana lausua rukous kansallishymnin aikana.


Suomen MM-ralli ei halunnut pitkittää vääjäämätöntä ratkaisua – tiukka viesti FIA:n suuntaan: "Ei se näin vain toimi"

MTV 13:07 09.06

Suomen autourheilun kattojärjestön AKK Motorsportin puheenjohtaja Jarmo Mahonen on harmitellut, miten merkittävästi Neste Rallin peruuntuminen on vaikuttanut kisajärjestäjän taloudelliseen tilanteeseen sekasortoisen MM-rallikauden keskellä.


Kommentti: Paljon sanottu, mutta Lasse Kukkonen on Kärppien suurista suurin

iltasanomat 08:15 09.06

Maanantaina uransa lopettamisesta ilmoittanut Lasse Kukkonen on seuraidentiteetin ruumiillistuma Kärpissä, kirjoittaa Jarmo Korhonen.


Näkemys: Jarmo Kekäläisen Blue Jackets on tällä hetkellä NHL:n kaksinaamaisin seura

jatkoaika.com 09:55 08.06

Columbus Blue Jackets ei ole rauhanomaisen rasismin vastustamisen puolella, vaikka se kuinka somessa muuta markkinoisi.


Nähdäänkö tuhansien ääniroolien Jarmo Koski vielä Salkkareissa? Kokee kiusallista sepottelua vähän väliä

iltalehti 18:41 03.06

Näyttelijä Jarmo Koski tunnetaan Salkkareiden Seppona, mutta hän on tehnyt myös tuhansia äänirooleja. Näyttelijä Jarmo Koski kertoo tässä jutussa, mitä ajattelee Seppo Taalasmaan paluusta Pihlajakadulle. Mutta ei mennä vielä siihen.


Tuhansien ääniroolien Jarmo Koski: "Aikuiset kertovat liikuttuneena, että olen heidän lapsuutensa ääni"

iltalehti 18:41 03.06

Näyttelijä Jarmo Koski tunnetaan Salkkareiden Seppona, mutta hän on tehnyt myös tuhansia äänirooleja. Näyttelijä Jarmo Koski kertoo tässä jutussa, mitä ajattelee Seppo Taalasmaan paluusta Pihlajakadulle. Mutta ei mennä vielä siihen.


NHL-pomo Jarmo Kekäläisen suunnitelmat menossa pilalle

iltalehti 21:38 01.06

Columbus Blue Jacketsin GM on jumissa USA:ssa. NHL-kauden mahdollista jatkumista kotonaan Ohion Columbuksessa odottava Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen harmittelee, ettei ilmeisesti pääse koko kesänä Suomeen ja kesämökilleen. –?En tiedä, pääsenkö Suomeen vai en. Tällä hetkellä matkustaminen ei ole mahdollista. Jos lähtisin Suomeen ja täällä sattuisi jotain, minun pitäisi päästä vuorokaudessa takaisin tänne. NHL:ssä on kuitenkin sääntö, että jos lentää tavallisella reittilennolla, niin joutuu kahden viikon karanteeniin, Kekäläinen kertoo.


Jarmo Kekäläinen tietää, mitä seuraavan kauden lykkääminen tarkoittaisi: ”2021 MM-kisoissa ei todennäköisesti nähdä NHL-pelaajia”

iltalehti 14:56 01.06

NHL on ollut tauolla kaksi ja puoli kuukautta, mutta Columbus Blue Jacketsin GM on ollut kiireisempi kuin pitkiin aikoihin. Koronaviruspandemia keskeytti NHL:n runkosarjan 12. maaliskuuta, kun joukkueet olivat pelanneet 68–71 ottelua. Pandemian etenemisestä Pohjois-Amerikassa ei tuolloin ollut tarkkaa kuvaa. Kukaan ei tiennyt, voidaanko kausi viedä päätökseen vai ei.


Mikko Hirvosen ex-kartturi Jarmo Lehtinen paljasti takaiskun, joka mullisti kaksikon urat

iltasanomat 14:35 24.05

Pitkän linjan kartanlukija Lehtinen kertasi uraansa MM-sarjan podcastissa.


Mikko Hirvosen ex-kartturi Jarmo Lehtinen paljasti takaiskun, joka mullisti kaksikon uran

iltasanomat 14:35 24.05

Pitkän linjan kartanlukija Lehtinen kertasi uraansa MM-sarjan podcastissa.


Jarmo, 66, luki lehteä ja sisuuntui – maanantaina syntyi hirmuinen ennätys rajussa rääkissä: ”Kun tulee ehdottomia totuuksia, niin mä kyseenalaistan niitä aina”

iltalehti 14:36 19.05

Jarmo Kopra teki hirmuisen kestävyyssuorituksen Aulangon portailla Hämeenlinnassa. – Ota aika viimeiselle. Mä vedän niin perkeleesti että! Jarmo Kopra, 66, entinen maajoukkuehiihtäjä, kiroilee kivutessaan portaita voimallisin askelein. Sanat kuuluvat Hämeen Sanomien jutun videolla, jossa näytetään Kopran maanantaisen porraskävelysuorituksen viimeiset hetket.


Ranskan ravuritähdet palasivat koronatauolta – Jarmo Niskasen Earl Simon murskaava

iltasanomat 15:56 13.05

Earl Simon spurttasi ylivoimaiseen voittoon Caenin suurkilpailussa.


Hot topics