Äitiysraha pohjautuu kohta enemmän raskausaikana tienattuihin tuloihin – Uudistuksen pelätään tekevän loven pätkätyöläisten kukkaroon

yle 16:43 04.12

Nuorella naisella voi jäädä määräaikaisuus saamatta, jos työnantaja saa tietää raskaudesta. Työttömyysjakso vaikuttaa jatkossa äitiysrahaan.


Ville Peltonen luotsaa jatkossakin Lausannen joukkoja – jatkosopimus kaksivuotinen

jatkoaika.com 12:33 04.12

Ville Peltosen valmentajauran ensimmäinen päävalmentajapesti sai jatkoa, sillä Peltonen toimii kaksi seuraavaakin kautta NLA-seura Lausanne HC:n peräsimessä.


Talvisota, seksielokuva Sensuela ja yli 200 muuta kotimaista klassikkoa näkyvät verkosta ilmaiseksi – mukana Tauno Palon olutmainoksia

iltasanomat 20:23 03.12

Yli 450 elokuvan oikeudet omistava Kavi aikoo täydentää ilmaisen nettipalvelunsa tarjontaa jatkossakin.


Antti Rinne aikoo jatkaa Sdp:n johdossa ja on jatkossakin käytettävissä – kertoo nyt, mikä oli hänen isoin virheensä

iltasanomat 14:28 03.12

Pääministeri Antti Rinne (sd) myöntää, että Postin kuluneiden viikkojen vyyhtiin on liittynyt paljon sekavuutta, ja virheitäkin on tullut tehtyä.


Antti Rinne aikoo jatkaa Sdp:n johdossa ja on jatkossakin käytettävissä – kertoo nyt mikä oli hänen isoin virheensä

iltasanomat 14:28 03.12

Pääministeri Antti Rinne (sd) myöntää, että Postin kuluneiden viikkojen vyyhtiin on liittynyt paljon sekavuutta, ja virheitäkin on tullut tehtyä.


Veikkaus poistaa jopa viidenneksen peliautomaateista: ”Jatkossa yhdessäkään myyntipaikassa ei ole seitsemää automaattia enempää”

iltasanomat 13:41 03.12

Veikkaus poistaa ensi vuonna peliautomaatit, jotka eivät vaadi tunnistautumista.


HIFK:n hirmuvoittojen takana vakava varoitusmerkki – Sihvonen: "Jatkossa ei voi turvata pelistä toiseen siihen"

MTV 07:49 03.12

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen analysoi HIFK:n tilannetta viime aikaisten peliesitysten ja pelaajahankintojen valossa.


Tässä on Sophia Rose! Jukka Hildén ja Chachi-rakas paljastivat vauvansa nimen - koko perhe poseeraa herkässä yhteiskuvassa

iltalehti 17:38 02.12

Duudsonit-Jukka ja Chachi Hildén ovat pienen Sophian vanhempia. Jukka ja Chachi Hildén kertovat Instagramissa kutsuvansa viikko sitten syntynyttä tytärtään jatkossa nimellä Sophia Rose Hildén. Molemmat ovat myös julkaisseet suloisia valokuvia pienokaisesta. Jukka Hildén on kirjoittanut jakamansa kuvan saatteeksi:


Manse-junan starttiin kaksi viikkoa – vuorot lisääntyvät rajusti, mutta kuinka moni lopulta siirtyy ratista raiteille?

iltasanomat 12:40 02.12

VR liikennöi Nokia–Tampere-väliä jatkossa 16 kertaa päivässä nykyisen kuuden sijaan.


BBC: Kiina lisää jälleen kansalaistensa valvontaa – jatkossa puhelinliittymän rekisteröinti vaatii kasvojen skannauksen

iltasanomat 03:48 01.12

Kiinassa on satoja miljoonia valvontakameroita.


BBC: Kiina lisää jälleen kansalaistensa valvontaa – jatkossa puhelinliittymän rekisteröinti vaatii kasvojen skannauksen

yle 03:45 01.12

Kiina on pyrkinyt jo vuosia varmistamaan, että kaikki käyttävät internetiä omalla henkilöllisyydellään.


Ristomatti Hakola haukkui FIS:n punaisen valon – kilpakumppanit äimänkäkinä

iltalehti 15:18 29.11

Puolivälierässä jatkossa karsiutunut suomalaishiihtäjä kertoi punaisen lähtövalon häirinneen. Kilpakumppanit eivät huomanneet ongelmaa. –?Mua häiritti, kun FIS oli lisännyt punaisen lampun siihen lähtöön, tokaisi Ristomatti Hakola. Hän viittasi puolivälieränsä lähtösekoiluun: otettiin kaksi varaslähtöä, joista jälkimmäinen lennätti Venäjän Sergei Ustjugovin pihalle kilpailusta.


Väitös: Tihentynyt yövirtsaaminen on yhteydessä kaatumisiin, murtumiin ja jopa ennenaikaisiin kuolemiin

yle 13:49 28.11

Väitöskirjatutkija ounastelee, että hoitoon hakeutuu jatkossa yhä enemmän ihmisiä tihentyneen yövirtsaamisen eli nokturian vuoksi.


Peltipoliisi valvoo jatkossa kännykän ja turvavöiden käyttöä – mutta onko perinteinen poliisi inhimillisempi vaihtoehto?

yle 08:25 28.11

Ensi vuonna voimaan tuleva uusi liikennelaki antaa mahdollisuuden laajentaa automaattivalvontaa aivan uusiin tarkoituksiin.


IS: Liigapörssi-peli kielletään nykymuotoisena – 300 000 euron uhkasakko

iltalehti 17:18 26.11

Fantasiaurheilupalvelut kielletään nykymuotoisina Poliisihallituksen tuoreen päätöksen myötä, kertoo Ilta-Sanomat. Poliisihallitus on kieltänyt Liigapörssi ja Hockey GM -fantasiaurheilupelit nykymuotoisina, kertoo Ilta-Sanomat. Lehden mukaan Poliisihallitus on asettanut pelejä ylläpitävälle Sanoma Media Finland Oy:lle 300 000 euron uhkasakon ja pelit loppuvat nykymuotoisina vuoden 2020 alussa. Jatkossa pelit eivät saa toimia siinä muodossa, että niihin osallistutaan vastiketta vastaan ja niistä voi voittaa rahaa.


Ravintola luopui käteisestä eivätkä asiakkaat olleet moksiskaan – Suomesta löytyy kuitenkin vielä ihmisiä, jotka ovat riippuvaisia käteisestä

yle 08:49 24.11

Peruspalvelut tulisi jatkossakin saada ostaa käteisellä, muuten Suomen Pankki on valmis puuttumaan asiaan.


Paula Vesalan perhe kasvoi - suloinen koirakuva kuin suoraan satukirjasta: ”Meille tuli uusi vauva”

iltalehti 12:38 23.11

Laulaja Paula Vesalan kotona tallustaa jatkossa pieni mäyräkoira. Laulaja Paula Vesala on ottanut pienen koiranpennun. Instagramissa jaetussa kuvassa koira katsoo hellästi Vesalan poikaa syvälle silmiin. Poika pitää pennusta kiinni, samalla päätä varovasti silittäen. Kuvan saatteeksi laulaja on kirjoittanut: – Meille tuli uusi vauva. Siis hauva.


Paula Vesalan perhe kasvoi - suloinen kuva kuin suoraan satukirjasta: ”Meille tuli uusi vauva”

iltalehti 12:38 23.11

Laulaja Paula Vesalan kotona tallustaa jatkossa pieni mäyräkoira. Laulaja Paula Vesala on ottanut pienen koiranpennun. Instagramissa jaetussa kuvassa koira katsoo hellästi Vesalan poikaa syvälle silmiin. Poika pitää pennusta hellästi kiinni. Kuvan saatteeksi laulaja on kirjoittanut: – Meille tuli uusi vauva. Siis hauva.


Hiihtoon suuri mullistus: suksille tulossa omat "dopingtestit" – "Kustaan purkkiin ja tutkitaan suksen pohjia"

MTV 07:00 23.11

Ensi kesänä EU-alueella voimaan astuva fluorivoiteiden valmistus- ja myyntikielto vaikuttaa ensin tavallisiin kuntohiihtäjiin, mutta aiheuttaa jatkossa todennäköisesti isoa päänvaivaa myös maastohiihdon maajoukkueiden huoltoryhmille.


Hiihtoon suuri mullistus: suksille tulossa omat ”dopingtestit” – ”Kustaan purkkiin ja tutkitaan suksen pohjia”

MTV 07:00 23.11

Ensi kesänä EU-alueella voimaan astuva fluorivoiteiden valmistus- ja myyntikielto vaikuttaa ensin tavallisiin kuntohiihtäjiin, mutta aiheuttaa jatkossa todennäköisesti isoa päänvaivaa myös maastohiihdon maajoukkueiden huoltoryhmille.


Hot topics