Wadan päätös vaikuttaa myös maastohiihtoon, mutta miten? – "Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, FIS odottaa, mitä muut tekevät"

yle 16:57 11.12

Yle Urheilun asiantuntija Sami Jauhojärvi uskoo, että Wadan päätös vaikuttaa varmasti Venäjän urheilumaailmaan.


Sami Jauhojärvi lataa tylyn arvion Venäjän kulttuurista – ”Voi miettiä, että miksi”

iltalehti 06:16 10.12

Sami Jauhojärvi sanoo, että kerrankin on uskallettu antaa riittävän kova rangaistus. Hän näkee, että muutos saadaan aikaiseksi Venäjällä vasta sitten, kun urheiluun saadaan toimijat, jotka uskovat, että myös ilman dopingia pärjää. –?Hyvä, että asiaan on reagoitu ja saatu päätös aikaiseksi. Kerrankin on uskallettu antaa riittävän kovat rangaistukset, Jauhojärvi sanoo. –?Nyt venäläistenkään ei enää tarvitse olla epätietoisuudessa. Päätös on myös perusteltu sen tiedon valossa, mitä julkisuuteen on tullut. Toiminta on ollut valtiojohtoista.


Therese Johaug vastasi Sami Jauhojärvelle – täysin eri näkemys hiihtoladun tapahtumista

iltalehti 08:04 09.12

Therese Johaug vastasi Sami Jauhojärvelle norjalaislehden kysyttyä asiasta. Ex-hiihtäjä, nykyään asiantuntijana työskentelevä Sami Jauhojärvi kertoi maastohiihdon maailmancupin avauksessa Rukalla Ylen hiihtostudiossa kohdanneensa Therese Johaugilta jääkylmän reaktion ladulla. Lenkillä ollut Jauhojärvi oli omien sanojensa mukaan tervehtinyt Johaugia ladulla, ”kuten tapoihin kuuluu”, mutta norjalainen oli vain pitänyt tuiman katseen kasvoillaan eikä sanonut mitään.


Sami Jauhojärvi syytti Therese Johaugia koppavasta reaktiosta – norjalaistähden kommentti asettaa tilanteen täysin uuteen valoon

MTV 05:45 09.12

Maastohiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi kertoi hiljattain Therese Johaugin käyttäytyneen häntä kohti koppavasti. Norjalaistähden kommentti asettaa tilanteen kuitenkin uuteen valoon.


Sami Jauhojärvi syytti Therese Johaugia tylystä käytöksestä – nyt norjalaistähti puolustautuu

iltasanomat 19:12 08.12

Sami Jauhojärven mielestä Norjan hiihtotähti Therese Johaug ei enää tervehdi häntä.


"Iivo on kunnossa" – Sami Jauhojärvi ei usko Niskasen epäilyyn, Ruotsissa asiantuntijat kritisoivat hiihtopomoja supertähtien joukkopaosta

yle 16:34 08.12

Lillehammerissa nähtiin vaisuhkot viestikipailut, eikä miehissä kirkkaimmat tähdet kisanneet lukuun ottamatta Iivo Niskasta.


Suomen mieshiihtäjät taistelevat tänään historiallisen kovasta tuloksesta maailmancupissa, uskoo valmentaja – Sami Jauhojärvi on eri mieltä

yle 06:41 08.12

Suomen miesten hiihtomaajoukkueen valmentajan Teemu Pasasen mukaan Suomi voi kamppailla Lillehammerissa jopa palkintokorokepaikasta. Viimeksi Suomen miehet ovat olleet palkintokorokkeella 19 vuotta sitten.


Suomalaiskatsojat ovat jo kyllästyneitä Therese Johaugin ylivoimaan, kilpakumppani luovutti myös kesken kaiken – asiantuntija Jauhojärvi tyrmää kuitenkin kuuman kysymyksen

yle 13:36 07.12

Lillehammerin naisten hiihdon yhdistelmäkisan voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Therese Johaugin dominointi puhuuttakin nyt paljon.


Suomalaiskatsojat ovat jo kyllästyneitä Therese Johaugin ylivoimaan, kilpakumppanilta myös paljonpuhuva reaktio – asiantuntija Jauhojärvi tyrmää kuitenkin kuuman kysymyksen

yle 13:36 07.12

Lillehammerin naisten hiihdon yhdistelmäkisan voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Therese Johaugin dominointi puhuuttakin nyt paljon.


Raju kielto on mullistamassa kilpahiihtoa! Suomen pomot ja Sami Jauhojärvi tykkäävät merkittävästä muutoksesta, mutta valvonta on asiantuntijoillekin mysteeri

yle 10:30 02.12

Suksivoiteiden fluoripitoisuudet ovat vain marginaalisia muihin tuotteisiin verrattuna. Tästä huolimatta FIS:n päätöstä kieltää fluorivoiteet pidetään ainakin Suomen huollossa hyvänä.


Sami Jauhojärvi innostui Suomen mieshiihtäjistä Rukalla – povaa jatkoa menestykselle: "Eivät ole olleet kertaakaan tällaisessa paikassa 2010-luvulla"

yle 08:33 02.12

Rukan tripla antoi jälleen osviittaa siitä, kuka on kunnossa hiihdon maailmancupissa. Yle Urheilun asiantuntija Sami Jauhojärvi löysi avausviikonlopusta paljon positiivista, mutta myös huolestuttavia asioita.


Miksi Iivo Niskanen teki historiallisen kovan suomalaistuloksen Rukalla? Asiantuntija Jauhojärvi kertoo syyt Suomen tähden valtavalle harppaukselle

yle 13:37 01.12

Iivo Niskanen nousi ensimmäisenä suomalaisena koskaan Rukan triplassa palkintokorokkeelle.


Therese Johaug ei enää tervehdi Sami Jauhojärveä – suomalainen olympiavoittaja arvioi syytä Ylen studiossa: ”Kovin tuima katse”

iltasanomat 12:56 01.12

Sami Jauhojärvi paljasti Ylen studiossa, ettei Therese Johaug enää tervehdi häntä.


Sami Jauhojärvi kohtasi ylivoimaisen Therese Johaugin Rukalla – todella kylmä reaktio huvitti: "Muistaako kommentit kyseenalaisesta tapauksesta?"

yle 12:38 01.12

Therese Johaug ei tervehtinyt Sami Jauhojärveä hyvien tapojen mukaisesti Rukalla hiihtolenkillä.


Sami Jauhojärvi tapasi Therese Johaugin lenkillä – norjalaisen jääkylmä reaktio nauratti Ylen lähetyksessä

iltalehti 12:13 01.12

”Musti” Jauhojärvellä oli aavistus, mistä supertähden reaktio johtui. Therese Johaug oli Rukan hiihtokuningatar tänä viikonloppuna. Norjan supertähti nappasi voiton sekä lauantain perinteisen kisasta että sunnuntain vapaa takaa-ajokilvasta. Johaugin huikeaa kuntoa puitiin Ylen hiihtostudiossa sunnuntain kisan jälkeen. Asiantuntija Aino-Kaisa Saariselta kysyttiin, pystyykö norjalaista lyömään kukaan tämän kauden aikana.


Iivo Niskanen puhui hämmentävästi voiton jälkeen – asiantuntija Jauhojärvi selittää, mistä on kyse

yle 14:20 30.11

Iivo Niskasen mukaan hänellä ei ollut edes paras päivä. Yle Urheilun asiantuntija Sami Jauhojärvi avasi tähtihiihtäjän tuntemuksia.


Iivo Niskanen puhui hämmentävästi voiton jälkeen – asiantuntija Jauhojärvi selittää, mistä on kyse: “Voi tuntua siltä"

yle 14:20 30.11

Iivo Niskasen mukaan hänellä ei ollut edes paras päivä. Yle Urheilun asiantuntija Sami Jauhojärvi avasi tähtihiihtäjän tuntemuksia.


Krista Pärmäkosken äiti jännitti ennätyksellisen paljon palkintosijataistoa – asiantuntija Jauhojärvi hehkutti suomalaistähden uskallusta kovassa paikassa

yle 12:35 30.11

Väsynyt Krista Pärmäkoski on toipunut huippuiskuun. Sen osoitti hieno kakkossija Rukan 10 kilometrin perinteisen kisassa.


Romahtanut Krista Pärmäkoski nousi Therese Johaugin kovaksi haastajaksi – oma äiti jännitti kaikkien aikojen eniten, asiantuntija Jauhojärvi hehkuttaa suomalaistähden uskallusta

yle 12:35 30.11

Väsynyt Krista Pärmäkoski on toipunut huippuiskuun. Sen osoitti hieno kakkossija Rukan 10 kilometrin perinteisen kisassa.


Suuri sekamelska tänään Rukan maailmancupin avauksessa? Suomalaispomo ja Sami Jauhojärvi huolestuneina: "Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu"

yle 07:28 29.11

Suksihuoltajien toimintaa on rajoitettu maastohiihdon maailmancupin kisapäivinä. Sääntömuutosten vaikutukset ovat kuitenkin vielä epäselvät ennen kauden ensimmäistä kisapäivää.


Kapasen sisarukset opettelivat krikettitähti Stokesin Vuoden löytyy erikoisterminaali, jonka

Hot topics