Ikävä uutinen Jesperi Kotkaniemestä, jonka venäläisjärkäle teloi kyseenalaisesti

iltasanomat 19:57 11.12

Jesperi Kotkaniemi ei pelaa ainakaan viikkoon.


Ikävä uutinen Jesperi Kotkaniemestä, jonka venäläistähti teloi kyseenalaisesti

iltasanomat 19:57 11.12

Jesperi Kotkaniemi ei pelaa ainakaan viikkoon.


Venäläisjärkäle rullasi Jesperi Kotkaniemen yli tylyllä tavalla – suomalaisen tilanteesta ikäviä uutisia

iltalehti 19:23 11.12

Montreal Canadiens on asettanut Jesperi Kotkaniemen loukkaantuneiden listalle. Katso videolta Nikita Zadorovin raju taklaus Jesperi Kotkaniemeen 5. joulukuuta pelatussa ottelussa. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Toista kauttaan NHL:ssä pelaava Jesperi Kotkaniemi koki kovia viime torstain kierroksella, kun Colorado Avalanchen 198-senttinen ja 107-kiloinen venäläispuolustaja Nikita Zadorov jyräsi hänet jään pintaan heti ottelun alussa.


Suomalaisen NHL-lupauksen tilanteesta huolestuttavaa tietoa: päävamman saanut hyökkääjä ei ole hetkeen palaamassa

MTV 17:41 11.12

Viime viikolla loukkaantunut NHL-hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi on siirretty seuransa Montreal Canadiensin riveistä loukkaantuneiden listalle.


Jesperi Kotkaniemi sai rajusta tilanteesta lievän aivovamman ? Wild-kapteeni Mikko Koivu myös sivussa

jatkoaika.com 14:00 07.12

Jesperi Kotkaniemi ja Mikko Koivu ovat tällä hetkellä sivussa joukkueidensa kokoonpanosta loukkaantumisen takia.


Millä numerolla Jesperi Kotkaniemi kiekkoilee Montreal Canadiensissa?

iltalehti 05:55 07.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli Shaun Heshkan uran ensimmäinen SM-liigaseura? 2) Minkä lajin ikoni on Steve Redgrave?


Suomalainen NHL-tähti pelottavassa tilanteessa – hirvittävä loukkaantuminen vain senteistä kiinni

MTV 21:15 06.12

Montreal Canadiensin hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi joutui Nikita Zadorovin kovan taklauksen kohteeksi torstain ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. NHL-toimittaja Arpon Basun mukaan aivotärähdyksen. Avalanchen Mikko Rantanen oli myös pelottavassa tilanteessa samassa kamppailussa.


Jesperi Kotkaniemi sai aivovamman, taklaajalle ei tule rangaistusta

iltalehti 18:58 06.12

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä löi päänsä jäähän ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Canadiensin Jesperi Kotkaniemi meni Avalanchen puolustusalueen kulmaan ja syötti kiekon ketjukaverilleen Artturi Lehkoselle samalla hetkellä, kun Avalanchen puolustaja Nikita Zadorov taklasi häntä tehostaen tekoaan polven koukistamisella. Kotkaniemi lensi holtittomasti pää ja olkapää edellä jään pintaan ja jäi pitkäksi aikaa paikoilleen ennen kuin hänet autettiin pukukoppiin.


NHL-suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi runneltiin härskillä tavalla – ikävät seuraukset paljastuivat

MTV 17:12 06.12

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi joutui kaltoin kohdelluksi Suomen aikaan perjantain vastaisen yön kierroksella.


Venäläisjärkäle jyräsi Jesperi Kotkaniemen sairastuvalle, valmentaja käärmeissään: ”Näitte, miten hän kaatui”

iltalehti 08:19 06.12

Jesperi Kotkaniemi loukkaantui torstain NHL-kierroksella. Katso videolta Nikita Zadorovin raju taklaus Jesperi Kotkaniemeen. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi ehti piipahtaa vain kertaalleen jäällä torstain kotiottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Vierasjoukkueen 198-senttinen ja 107-kiloinen venäläispuolustaja Nikita Zadorov taklasi suomalaisen ulos pelistä tämän ensimmäisessä vaihdossa, puolentoista minuutin kohdalla.


"Likainen taklaus" – Jesperi Kotkaniemi talutettiin ulos kaukalosta venäläisjätin antaman käsittelyn jälkeen

MTV 07:25 06.12

Montreal Canadiensin hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi loukkaantui jääkiekon NHL-kierroksella Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Canadiens hävisi kotonaan Colorado Avalanchelle 2-3. 


Jesperi Kotkaniemi loukkaantui pelottavalla tavalla NHL:ssä – valmentaja jyrisi suomalaisen telomisesta: ”Todella vaarallista!”

iltasanomat 06:05 06.12

Montrealin huippulupaus rojahti vaarallisesti niskoilleen jäähän.


Venäläisjätti teloi Jesperi Kotkaniemen törkeällä pyyhkäisyllä – suomalaiset ketjukaverit auttoivat päälleen pudonneen lupauksen ulos kaukalosta

iltalehti 02:39 06.12

Canadiens isännöi Avalanchea. Montreal Canadiensin ja Colorado Avanlanchen ottelu sai synkeän alun. Isäntien Jesperi Kotkaniemi putosi Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen ilkeästi pää ja niska edellä jäähän. Ottelu oli pelattu vain puolitoista minuuttia.


Venäläisjätti jyräsi Jesperi Kotkaniemen – suomalaiset ketjukaverit auttoivat päälleen pudonneen lupauksen ulos kaukalosta

iltalehti 02:39 06.12

Canadiens isännöi Avalanchea. Montreal Canadiensin ja Colorado Avanlanchen ottelu sai synkeän alun. Isäntien Jesperi Kotkaniemi putosi Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen ilkeästi pää ja niska edellä jäähän. Ottelu oli pelattu vain puolitoista minuuttia.


Jesperi Kotkaniemi jäi jyrän alle – suomalaiset ketjukaverit auttoivat ulos kaukalosta

iltalehti 02:39 06.12

Canadiens isännöi Avalanchea. Montreal Canadiensin ja Colorado Avanlanchen ottelu sai synkeän alun. Isäntien Jesperi Kotkaniemi putosi Nikita Zadorovin taklauksen jälkeen ilkeästi pää ja niska edellä jäähän. Ottelu oli pelattu vain puolitoista minuuttia.


Päästääkö NHL-seura Jesperi Kotkaniemen vahvistamaan Suomea nuorten MM-kisoihin? – agentti vastaa

MTV 09:54 03.12

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi pelaa jo sadannen NHL-ottelunsa, mutta hän voisi silti ikänsä puolesta vielä edustaa Suomea Nuorten MM-kisoissa. 


Raimo Helminen ei aio odotella NHL-pelaajia Nuorten Leijonien MM-joukkueeseen, vaan keskittyy löytämään pelikuormaa jakavia pelaajia: "Se on keino, jolla voimme menestyä"

yle 20:13 02.12

Kaapo Kakko ja Jesperi Kotkaniemi eivät kuulu Suomen alle 20-vuotiaiden miesten jääkiekon MM-joukkueeseen.


Jesperi Kotkaniemelle harvinainen onnistuminen - myös Artturi Lehkonen ja Joel Armia pääsivät maalin makuun

iltalehti 06:38 29.11

Montreal Canadiens vajoaa vauhdilla. Canadiensille tuoreimman iskun aiheutti New Jersey Devils, joka haki jääkiekkomekasta pisteet mukaansa 6-4-voitolla. Jesperi Kotkaniemi, Artturi Lehkonen ja Joel Armia osuivat Canadiensille, jolle tappio oli kuudes peräkkäinen. Maalillaan 14 ottelun mittaisen kuivan kauden katkaissut Kotkaniemi saalisti myös yhden syöttöpisteen ja sai valinnan ottelun kakkostähdeksi.


NHL:n yön suomalaiset: Jesperi Kotkaniemi hyvästeli synkän marraskuun kauden parhailla tehoillaan

MTV 06:35 29.11

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi kohenteli kauden tehotilastojaan jääkiekon NHL-kierroksen ainoassa ottelussa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. 


Suomalaiskolmikon maalijuhlat valuivat hukkaan – Canadiensilta noloa taaperrusta NHL:ssä

MTV 06:09 29.11

Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia ja Artturi Lehkonen onnistuivat maalinteossa, mutta suomalaiskolmikon edustama Montreal Canadiens hävisi 4-6 New Jersey Devilsille jääkiekon NHL:ssä Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. 


HIFKn nollille Hochfilzenissä Instagram-julkaisu ylitti uutiskynnyksen jätti lapset keskenään Levo paineiden sopimus on 2+1-vuotinen

Hot topics