Nadal murskaava – Sharapovalle tappio ja kenties viimeinen peli Australian avoimissa

yle 09:12 21.01

12. sijalle rankatun Johanna Kontan turnaus päättyi heti ensimmäisellä kierroksella.


Johanna Riihijärvi sai lähtöpassit isänsä yrityksestä – shokin jälkeen hän rakensi kuntosalin, jollaiseen Suomessa ei ollut totuttu

yle 20:50 20.01

Riihijärvi perusti yhden Suomen ensimmäisistä budjetti-kuntosaleista. Nykyään sellaisia on satoja.


Jättiyllättäjä nousi takaa-ajossa neljänneksi – uran paras saavutus sai Skottheimin kyynelehtimään SVT:n haastattelussa: "Pitää soittaa äidille ja isälle"

yle 14:57 19.01

Ruotsin Johanna Skottheim, 25, nousi ampumahiihdon takaa-ajossa neljänneksi sijalta 13. Sijoitus oli hänelle uran paras maailmancupissa.


Sinkkuna viihtyvälle Hannele Laurille, 67, satelee treffipyyntöjä somessa - matkustelee ex-miehensä kanssa: ”Teemu on minulle kuin veli”

iltalehti 12:37 18.01

Näyttelijä Hannele Lauri, 67, näyttelee koko kansan iskelmätähteä elokuvan 70 on vain numero pääroolissa. Vieras saa haukut jo kättelyssä. Hannele Laurin koira Nancy, 16, tervehtii tulijan. Kaksikko on kuin paita ja peppu. Haastattelun ajaksi Hannele asettelee pöydän viereen lattialle fleecepeiton, jonka päällä Nancy lepää. Maaliskuussa ja touko-kesäkuussa Nancy joutuu seuraamaan emäntänsä puuhia hieman etäämmältä. Hannele kuvaa Tampereella Johanna Vuoksenmaan elokuvaa 70 on vain numero. Hän näyttelee siinä kuvitteellista iskelmälaulaja Seija Kuulaa, jonka ympärille elokuva rakentuu.


Ylen aamu tänään: Onko poliitikoilla samanlainen oikeus ja vapaus ilmaista mielipiteitään kuin muilla kansalaisilla? Katso lähetys tästä

yle 08:00 18.01

Matkailuajoneuvojen myynti kasvaa. Aamun kirjan vieraana Johanna Venho. Viimeinen sana kysyy, miten Soinin mediaoperaatio onnistui?


Johanna Pykäläinen sai todellisen pikakomennuksen ja maailmancupin tulikasteen – Norja antoi järisyttävän kovan näytön MM-viestiä varten

yle 17:22 17.01

Suomi joutui turvautumaan peräti kahteen varanaiseen ampumahiihdon maailmancupin viestissä Ruhpoldingissa.


Hannele Lauri, 67, yllättää – näyttelee uutuuselokuvassa uransa ensimmäisen pääroolin

iltalehti 12:21 17.01

Hannele Lauri näyttelee Johanna Vuoksenmaan uudessa elokuvassa. Näyttelijälegenda Hannele Lauri, 67, nähdään uransa ensimmäisessä pitkän elokuvan pääroolissa. Viime vuonna betoni-Jussilla palkittu Lauri näyttelee ohjaaja Johanna Vuoksenmaan uudessa elokuvassa 70 on vain numero. 70 on vain numero kertoo lämpimän komediallisella tavalla suositun naisartistin Seija Kuulan kasvutarinan. Lauri odottaa kuvauksia innolla.


Kolumni: Kaasu pohjassa painanut Jürgen Kloppin Dortmund muovasi Bundesliigan vuosikymmenen – Bayernin dynastia oli reaktio

iltasanomat 06:35 16.01

Johanna Nordling kirjoittaa tällä viikolla Bundesliigan päättyneestä vuosikymmenestä.


Yle lähettää toimittajan Latinalaiseen Amerikkaan – "Haluan kertoa asioista, joista suomalaiset voisivat oppia"

yle 06:10 16.01

Toimittaja Johanna Pohjola lähtee Uruguayn pääkaupunkiin Montevideoon tammikuun lopussa.


Unelmahäät-morsian ei ole mielestään kännissä - Auton alkolukko kertoo totuuden

iltalehti 07:32 13.01

Johanna, 24, ja Mikko, 22, saavat toisensa, kun Unelmahäät tänään jatkuu. Meno on riehakasta, kun Johanna Salo ja Mikko Lindholm saavat toisensa Köyliön metsästysseuran majalla. Niin juhlahumua kuvailee kertoja Ola Tuominen Unelmahäissä, joiden kolmas kausi käynnistyy tänään Dplay+:ssa. Uudet jaksot esitetään ensin maksullisessa suoratoistopalvelussa. TV5:lla ne alkavat pyöriä huhtikuussa.


Unelmahäät-sulhasella rankka tausta: Ryösti Siwan

iltalehti 08:00 12.01

Mikko Lindholm, 22, jäi ruokakaupan ryöstämisestä kiinni seuraavana päivänä. Maanantaina uusin jaksoin ohjelmistoon palaava Unelmahäät-reality naittaa ensimmäiseksi Johanna Salon, 24, ja Mikko Lindholmin, 22. Luvassa on riehakkaaksi kuvailtu hääjuhla, jossa ei miestä väkevämmässä säästellä. Ensin tosi-tv-sarja saadaan maksulliseen Dplay+-palveluun, ja myöhemmin keväällä se alkaa pyöriä myös TV5:lla.


Unelmahäät jatkuu: Johanna asui vielä lastensa isän kanssa, kun uusi suhde alkoi - "Monimutkainen soppa"

iltalehti 08:33 11.01

Johanna ja Mikko ehtivät jo kertaalleen erotakin ennen kuin ryhtyivät järjestelemään häitään. Unelmahäät-tosi-tv-sarja jatkuu ensi viikolla uusin jaksoin. Kolmas jakso ilmestyy ensin katsottavaksi maksulliseen Dplay+:aan. Huhtikuussa jaksot saadaan TV5:lle. Avausosassa toisensa saavat euralaiset Johanna Salo, 24, ja Mikko Lindholm, 22. Heidän suhteensa alkoi hieman sekavissa olosuhteissa. Johanna nimittäin asui vielä siihen aikaan 3- ja 5-vuotiaiden lastensa isän kanssa.


Kolumni: Hype on tuonut Erling Hålandille rahaa – nyt on enää tehtävä ura

iltasanomat 19:03 08.01

Erling Håland valitsi Borussia Dortmundin, koska seurasi lupasi hänelle peliaikaa, kirjoittaa Johanna Nordling.


Salkkarit-tähti Johanna Puhakka julkaisi uskomattomia kuvia lomaltaan: "Tämä näkymä herkistytti"

mtv 19:01 08.01

Johanna Puhakka julkaisi Instagramissa upeita lomakuvia.


Salkkarit-tähti Johanna Puhakka kruunasi vuotensa epäonnistuneilla kuvilla – takana ero ja muutto

mtv 22:01 02.01

Johanna Puhakan kulunut vuosi on ollut vaihderikas. Nyt hän toivookin armoa tulevalta vuodelta.


Kolmen lapsen äiti Johanna jätti työnsä ja lähti tavoittelemaan unelmaansa – neljä kuukautta myöhemmin ”Suomen Sabrinalla” on suuret suunnitelmat

iltasanomat 08:01 02.01

Johanna Kuvaja jätti vuonna 2019 opettajan työnsä ja aloitti rohkeasti laulajanuran. Uusi biisi on tulossa tammikuussa.


Kolumni: Valioliigatähti kertoi totuuden Kiinasta – jättivaltio pyyhki pelaajan pois todellisuudestaan

iltasanomat 12:15 31.12

Kiinan ihmisoikeustilannetta arvostellut Mesut Özil sai jättivaltion vihat niskoilleen, kirjoittaa Johanna Nordling.


Pääkirjoitus: Tarvitsemme sillanrakentajia – väärä mielipide voi sysätä ihmisen täydelliseen epäsuosioon

iltasanomat 21:00 30.12

Vuosikymmenen vaihtuminen on symbolinen merkkipaalu, jonka toivoisi konkretisoituvan myös uuden sopuisamman ajan aluksi, kirjoittaa Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Johanna Lahti.


Tsunami vei hautaan kiltin, älykkään ja uskollisen soul-miehen – Ystävät muistavat Aki Sirkesaloa: ”Kuin olisin menettänyt veljen”

iltalehti 08:01 25.12

Aki Sirkesalon kuolema joulun 2004 tsunamissa pysäytti lähipiirin ja jätti suuren aukon kotimaiselle musiikkikentälle. Joskus elämä on pienestä kiinni. Aki, Johanna, Saana ja Sampo Sirkesalo olivat nauttineet aurinkoisesta lomasta ja perheen yhteisestä ajasta Thaimaan Khao Lakissa.


Perustuslakivaliokunta käsitteli Haaviston toimien laillisuutta – Ojala-Niemelä: muistutuksen tehneet kansanedustajat eivät ole jäävejä

yle 09:44 20.12

Muistutuksen tehneet kansanedustaja eivät ole jäävejä, kertoi valiokunnan puheenjohtaja Johanna Niemelä-Ojala.


ex-neuvonantajaa ei haasteta italialaiskaksikon Koronavirus perhe kohtasi suu auki” – Timo Korvenheimon tallin TPSn tuore ruotsalaismaalivahti

Hot topics